Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

A tu było podkniecie o własne łapy i piękne zarycie nosem o trawke...to i tak go nie zraziło biegał dalej...

Papatki do poniedziałku...niestety jutro trzeba popracować
Buziale dla Wszystkich :loveu:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasiu

Piękny Mati i piękne tereny zielone... wcale się nie dziwię, że Matuś tak lata, radośnie i energicznie, też bym brykała po takiej trawce

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Kasiu

Piękny Mati i piękne tereny zielone... wcale się nie dziwię, że Matuś tak lata, radośnie i energicznie, też bym brykała po takiej trawce

Widze cos....taa bryka i fika radosnie po trawce toc to Aga nasza:evil_lol:
Cze Kasia:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Uh Kasia Mati mnie tak zachwyca:loveu:
http://images25.fotosik.pl/285/f272ebdbba810530.jpg

Cześć Dario :)
Milusio Matusiowi i mi za tak cieple slowa:lol:

Ponownie dali mi nieźle popalić w pracy w tym tygodniu.
Byłam też zapisać sie na Konsultacje w Poradni Rodzinnej razem z TZ-tem zaczynamy te Konsultacje od 14 listopada mają być 4 spotkania na którch za przemiłe małżeństwo w kościele beda Nas uświadamiać i szkicować jak załozyć wspaniałą rodzine i jak być cudowną żoną i przecudnym mężem:evil_lol: Znając mnie to z czyymś wypale albo nie bede mogła powstrzymać sie ze śmiechu:evil_lol: Wiec albo dam sie im mocno we znaki albo mnie wywalą za drzwi:diabloti:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Cześć Dario :)

Milusio Matusiowi i mi za tak cieple slowa:lol:

Ponownie dali mi nieźle popalić w pracy w tym tygodniu.

Byłam też zapisać sie na Konsultacje w Poradni Rodzinnej razem z TZ-tem zaczynamy te Konsultacje od 14 listopada mają być 4 spotkania na którch za przemiłe małżeństwo w kościele beda Nas uświadamiać i szkicować jak załozyć wspaniałą rodzine i jak być cudowną żoną i przecudnym mężem:evil_lol: Znając mnie to z czyymś wypale albo nie bede mogła powstrzymać sie ze śmiechu:evil_lol: Wiec albo dam sie im mocno we znaki albo mnie wywalą za drzwi:diabloti:

:loveu:Cześć Kasieńko:loveu:
Jak szanowne zdroweczko Twoje i Matusia?
Jest jeszcze coś takiego jak nauki przedmałużeńskie?
Przecież to było 20 lat temu.Myślałam że już tego nie ma.

Posted

[quote name='Kasia_zg']

... Znając mnie to z czyymś wypale albo nie bede mogła powstrzymać sie ze śmiechu:evil_lol: Wiec albo dam sie im mocno we znaki albo mnie wywalą za drzwi:diabloti:

:megagrin: oj będzie się działo...

Cześć Kasiu :hand: pozdrawiam gorąco

Posted

Witamy Wszystkich cieplusienko mimo że za oknem pochmurnie i mokro :loveu:

Dario to Ci sie trafiło że nie musiałaś tam chodzić mam nadzieje że jakoś to przetrwam

Ewuniu ja też byłam pewna że już tego nie ma bo takie cuś mają w liceach na religii i taki papier dostaje sie na koniec liceum ale nie we wszystkich szkołach. No i u Nas tego nie było wiec i Kurs przedmałżenki musielismy zaliczyć i te Konsultacje z obu dwóch dostejemy kwity i oczywiście są płatne
A zdrówko nasz jak narazie dziekujemy dobrze :lol:

Aguś pozdrawiamy Was również serdecznie :loveu:

Potwór......!!!!!

Posted

znalazlam cos smiesznego i ponoc autentycznego:lol:

Mojej przyjaciołki siostrzeniec kiedys w przedszkolu.
Układa klocki i nagle coś mu tam odpadło czy coś i na cale gardło
"KU..WA ZNÓW NIEWYPALIŁO"
Przedszkolanka chciała juz mu coś powidzieć a on
"Dobra niefatyguj sie,wiem ze mam niekrakać jak ojciec"
Mina jego matki jak przedszkolanka jej to opowiedziała ........BEZCENNA

i tu juz mialam na mysli Kasie nasza ktora wnet slub bierze:lol:

Na jakimś ślubie ksiądz zapomniał karteczki z imionami małżonków. Pan Młody zawsze pierwszy odpowiada, no więc ksiądz dyskretnie do niego "jak pan ma na imie?" Ten ogłupiał. To ksiądz głośniej "jak pan ma na imie?" Ludzie usłyszeli, też ogłupieli, a ten zdezorientowany odpowiada "...Pan ma na imie Jezus..." A cały kościół Hahaha Pewnie myślał, że to jeszcze jakiś egzamin przed samą przysięgą

Posted

[quote name='Pegaza']

Na jakimś ślubie ksiądz zapomniał karteczki z imionami małżonków. Pan Młody zawsze pierwszy odpowiada, no więc ksiądz dyskretnie do niego "jak pan ma na imie?" Ten ogłupiał. To ksiądz głośniej "jak pan ma na imie?" Ludzie usłyszeli, też ogłupieli, a ten zdezorientowany odpowiada "...Pan ma na imie Jezus..." A cały kościół Hahaha Pewnie myślał, że to jeszcze jakiś egzamin przed samą przysięgą

:roflt: o żesz w mordę!

Posted

[quote name='Pegaza']
:roflt::roflt::roflt: