Kasia_zg Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 A tu było podkniecie o własne łapy i piękne zarycie nosem o trawke...to i tak go nie zraziło biegał dalej... Papatki do poniedziałku...niestety jutro trzeba popracować Buziale dla Wszystkich :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cześć Kasiu :multi: Jakie piękne suknie, oj, będziesz miała trudny wybór :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 witamy sie:) przesliczne fotki:) musze sie przyznac ze zawsze ogladam twoje cudne psiaczki lecz zapominam skomentowac:roll::p mam nadzieje ze wybaczysz:) http://images50.fotosik.pl/21/d71ce817dce5e43dmed.jpg matuś jak zawsze przesliczny:D boskie fotki:) sukienki prześliczne trudny masz wybór:) Pozdrawiamy:) Quote
Aga76 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cześć Kasiu Piękny Mati i piękne tereny zielone... wcale się nie dziwię, że Matuś tak lata, radośnie i energicznie, też bym brykała po takiej trawce Quote
Pegaza Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Kasiu Piękny Mati i piękne tereny zielone... wcale się nie dziwię, że Matuś tak lata, radośnie i energicznie, też bym brykała po takiej trawce Widze cos....taa bryka i fika radosnie po trawce toc to Aga nasza:evil_lol: Cze Kasia:loveu: Quote
WinterGirl Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witamy najmniejsze łapeczki tego forum.... P.S. Tadeuszek wymiziany i wzajemnie przesyłamy miziaki cukieraczki i ciasteczka....[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Dzień dobry wszystkim :loveu: Brak multicytowania doprowadza mnie do obłedu Dziekuje wszystkim za odwiedzinki Ślemy moc uścisków życząć miłego dzionka Quote
Pegaza Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Uh Kasia Mati mnie tak zachwyca:loveu: http://images25.fotosik.pl/285/f272ebdbba810530.jpg Quote
Kasia_zg Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Pegaza']Uh Kasia Mati mnie tak zachwyca:loveu: http://images25.fotosik.pl/285/f272ebdbba810530.jpg Cześć Dario :) Milusio Matusiowi i mi za tak cieple slowa:lol: Ponownie dali mi nieźle popalić w pracy w tym tygodniu. Byłam też zapisać sie na Konsultacje w Poradni Rodzinnej razem z TZ-tem zaczynamy te Konsultacje od 14 listopada mają być 4 spotkania na którch za przemiłe małżeństwo w kościele beda Nas uświadamiać i szkicować jak załozyć wspaniałą rodzine i jak być cudowną żoną i przecudnym mężem:evil_lol: Znając mnie to z czyymś wypale albo nie bede mogła powstrzymać sie ze śmiechu:evil_lol: Wiec albo dam sie im mocno we znaki albo mnie wywalą za drzwi:diabloti: Quote
ewa2909 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cześć Dario :) Milusio Matusiowi i mi za tak cieple slowa:lol: Ponownie dali mi nieźle popalić w pracy w tym tygodniu. Byłam też zapisać sie na Konsultacje w Poradni Rodzinnej razem z TZ-tem zaczynamy te Konsultacje od 14 listopada mają być 4 spotkania na którch za przemiłe małżeństwo w kościele beda Nas uświadamiać i szkicować jak załozyć wspaniałą rodzine i jak być cudowną żoną i przecudnym mężem:evil_lol: Znając mnie to z czyymś wypale albo nie bede mogła powstrzymać sie ze śmiechu:evil_lol: Wiec albo dam sie im mocno we znaki albo mnie wywalą za drzwi:diabloti: :loveu:Cześć Kasieńko:loveu: Jak szanowne zdroweczko Twoje i Matusia? Jest jeszcze coś takiego jak nauki przedmałużeńskie? Przecież to było 20 lat temu.Myślałam że już tego nie ma. Quote
Pegaza Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Hej Kasiula:p mnie to ominelo ile to hm 10 lat temu akurat ja nie musialam lazic na te durne uswiadamianki:roll: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Kasia_zg']... Znając mnie to z czyymś wypale albo nie bede mogła powstrzymać sie ze śmiechu:evil_lol: Wiec albo dam sie im mocno we znaki albo mnie wywalą za drzwi:diabloti: :megagrin: oj będzie się działo... Cześć Kasiu :hand: pozdrawiam gorąco Quote
Kasia_zg Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Witamy Wszystkich cieplusienko mimo że za oknem pochmurnie i mokro :loveu: Dario to Ci sie trafiło że nie musiałaś tam chodzić mam nadzieje że jakoś to przetrwam Ewuniu ja też byłam pewna że już tego nie ma bo takie cuś mają w liceach na religii i taki papier dostaje sie na koniec liceum ale nie we wszystkich szkołach. No i u Nas tego nie było wiec i Kurs przedmałżenki musielismy zaliczyć i te Konsultacje z obu dwóch dostejemy kwity i oczywiście są płatne A zdrówko nasz jak narazie dziekujemy dobrze :lol: Aguś pozdrawiamy Was również serdecznie :loveu: Potwór......!!!!! Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ale prościutki trawniczek :loveu: Mati szaleniec :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jaaaacie, Kasia sie bedzie uczyc sexu po Bożemu czyli jak to robic zeby dzieciaka zrobic :evil_lol: hyhy informuj na biezaco... Matus puszysty :loveu: Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Anusia hehe ja i Kasia tez mozemy Ci powiedziec jak dzieciaka zrobic:evil_lol: Kasia czy Ty dzis urodzinek nie masz? Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 te nauki są rewelacyjne!!! dużo z nich wyniosłam :evil_lol: strata czasu! cze Kasiasta :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 kurde faja wiedzialam! w niedziele to bylo, a ja miedzywroclawiowowarszawska bylam... stooooooooo laaaaaaaaaat stoooooooooo laaaaaaaaat Kasia! :loveu: :new-bday: nie cem dzieciaka zrobic, cem wiedziec jak to gadajom na naukach. Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 w niedziele ciups dobra to spoznione ale szczere 100 lat i wszystkiego dobrego:loveu: Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 znalazlam cos smiesznego i ponoc autentycznego:lol: Mojej przyjaciołki siostrzeniec kiedys w przedszkolu. Układa klocki i nagle coś mu tam odpadło czy coś i na cale gardło "KU..WA ZNÓW NIEWYPALIŁO" Przedszkolanka chciała juz mu coś powidzieć a on "Dobra niefatyguj sie,wiem ze mam niekrakać jak ojciec" Mina jego matki jak przedszkolanka jej to opowiedziała ........BEZCENNA i tu juz mialam na mysli Kasie nasza ktora wnet slub bierze:lol: Na jakimś ślubie ksiądz zapomniał karteczki z imionami małżonków. Pan Młody zawsze pierwszy odpowiada, no więc ksiądz dyskretnie do niego "jak pan ma na imie?" Ten ogłupiał. To ksiądz głośniej "jak pan ma na imie?" Ludzie usłyszeli, też ogłupieli, a ten zdezorientowany odpowiada "...Pan ma na imie Jezus..." A cały kościół Hahaha Pewnie myślał, że to jeszcze jakiś egzamin przed samą przysięgą Quote
Anusia & Alutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Pegaza'] Na jakimś ślubie ksiądz zapomniał karteczki z imionami małżonków. Pan Młody zawsze pierwszy odpowiada, no więc ksiądz dyskretnie do niego "jak pan ma na imie?" Ten ogłupiał. To ksiądz głośniej "jak pan ma na imie?" Ludzie usłyszeli, też ogłupieli, a ten zdezorientowany odpowiada "...Pan ma na imie Jezus..." A cały kościół Hahaha Pewnie myślał, że to jeszcze jakiś egzamin przed samą przysięgą :roflt: o żesz w mordę! Quote
madziasto4 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Pegaza'] Na jakimś ślubie ksiądz zapomniał karteczki z imionami małżonków. Pan Młody zawsze pierwszy odpowiada, no więc ksiądz dyskretnie do niego "jak pan ma na imie?" Ten ogłupiał. To ksiądz głośniej "jak pan ma na imie?" Ludzie usłyszeli, też ogłupieli, a ten zdezorientowany odpowiada "...Pan ma na imie Jezus..." A cały kościół Hahaha Pewnie myślał, że to jeszcze jakiś egzamin przed samą przysięgą :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts