tigrunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mi się wydaje, czy Mati niedawno u fryzjera był ?? :cool1: Coś taki mocno zarośnięty :-o Quote
Magda Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 http://images34.fotosik.pl/281/426f2939576d4181med.jpg Ale chłopaki mają miny:evil_lol: http://images31.fotosik.pl/303/8941433172d92b6fmed.jpg Mati tez zasypia z piłką w pyszczku? Miki to lubi sobie popiszczeć jak trzyma "smoka" w ryjku:lol: Białeczko! I to ile!:loveu: Fajny papug - Gutek pasuje mu idealnie. Ciekawa jestem jakie relacje byłyby pomiędzy M a ptakiem... z tego co widzę co się dzieje na działce to ptaszek byłby zażarty:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='tigrunia']Mi się wydaje, czy Mati niedawno u fryzjera był ?? :cool1: Coś taki mocno zarośnięty :-o Nie wydaje Ci sie Beatko...Mati dokładnie dwa miesiace temu był u fryzjera po 20 kwietnia dokładnie a zarasta błyskawicznie wiec w tę sobote ponownie byliśmy odwiedzić fryzjerke teraz grzbiecik ma mocniej ściety wiec na dłóżej bedzie...przynajmniej mam taką nadzieje ;) [quote name='Magda_Miki']Mati tez zasypia z piłką w pyszczku? Miki to lubi sobie popiszczeć jak trzyma "smoka" w ryjku:lol: Białeczko! I to ile!:loveu: Fajny papug - Gutek pasuje mu idealnie. Ciekawa jestem jakie relacje byłyby pomiędzy M a ptakiem... z tego co widzę co się dzieje na działce to ptaszek byłby zażarty:evil_lol: Tak Madziu...Mati najpierw wyje serenady z piłką w pysku, ściska ja, iska a po dłóższej chwili z piłką w pysiu zasypia:evil_lol: Patrząc na focie Mikiego jak gania za ptakami to najprawdopodobniej Gucia też by nie oszczedził ;) Matrix też biega za ptakami na działce żaden nie ma prawa usiąść na jego trawce, na siedzace wysoko na krzakach też pyskuje:lol: Quote
Magda Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Kasia_zg']Tak Madziu...Mati najpierw wyje serenady z piłką w pysku, ściska ja, iska a po dłóższej chwili z piłką w pysiu zasypia:evil_lol: Patrząc na focie Mikiego jak gania za ptakami to najprawdopodobniej Gucia też by nie oszczedził ;) Matrix też biega za ptakami na działce żaden nie ma prawa usiąść na jego trawce, na siedzace wysoko na krzakach też pyskuje:lol: Ha! Mati jest jedynym yorkiem, który robi dokładnie to co M:p Piłka wylądowała na dnie szafy kiedy została rozpruta. Do dzisiaj nie ma kto jej zaszyć:lol: Zastanawiamy się z tatą co by M zrobił jakby jakiś ptak nie odfrunął... nie ma w nim agresji, więc raczej by nie zaatakował. Tak myślę... :hmmmm: Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Magda_Miki']Ha! Mati jest jedynym yorkiem, który robi dokładnie to co M:p Zastanawiamy się z tatą co by M zrobił jakby jakiś ptak nie odfrunął... nie ma w nim agresji, więc raczej by nie zaatakował. Tak myślę... :hmmmm: Hihi u Nas piłki pluszowe są trzy ale naukochańszą jest pierwsza z dzieciństwa jest już tak zdezelowana, poszyta ale najlepsza, a jak Matrix widzi że sie pakuje bo gdzieś wyjeżdzamy i jak pakuje również jego rzeczy to szuka piłki i wciska ja do torby :evil_lol: Matiemu zawsze tak odfruwał Gucio bo sie go bał ale pewnego dnia postawił na swoim i nie odfrunoł Mati popatrzył zdziwiony i zaczoł biegać na około niego i szczekał Miki pewnie też by zdrefił że to co zawsze uciekało nagle zostało :p Quote
Reniek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10409095#post10409095:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak zawsze śliczny kawaler. :multi: ___$$$$$_____$$$$$_♥Zadowolenia _$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$_♥Słońca $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Ciepła $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Pogody $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Światła _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Uśmiechu ___$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Zdrowia _____$$$$$$$$$$$$_♥Przyjaciół _______$$$$$$$$$_♥Spokoju _________$$$$$_♥Zdecydowania ___________$_♥Miłości Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Reniek']:loveu::loveu::loveu::loveu: Jak zawsze śliczny kawaler. :multi: Witaj Marzenko:loveu: Dziekujemy Ci kochana zaodwiedzinki pozdrawiamy Cie ciepło :calus: Quote
marzenna79 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witaj Marzenko:loveu: Dziekujemy Ci kochana zaodwiedzinki pozdrawiamy Cie ciepło :calus: Hmmmmmmmmmm.... :cool3: Teraz jestem ja Kasieńko... :eviltong: Buziaki dla Was kochani. :multi: :calus: Chyba jestem w końcu odbanowana... :oops: Quote
Kasia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cze Włochacze :loveu: Kasiu nie ścinajcie mu włosów na łebku, one tak fajnie mu tam falują i się kręcą. Takie afro ma :evil_lol: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='marzenna79']Hmmmmmmmmmm.... Teraz jestem ja Kasieńko... Buziaki dla Was kochani. Chyba jestem w końcu odbanowana... Ups to mi teraz zmyłke zrobiłyście widzac banerek Suksesika myślałam że to Ty :p:loveu: Zatem Reniek przepraszam za pomyłke i pozdrawiam cieplusio :lol: [quote name='Kasia']Cze Włochacze Kasiu nie ścinajcie mu włosów na łebku, one tak fajnie mu tam falują i się kręcą. Takie afro ma Cześć Fidlaczki :loveu: Kasieńko za późno w sobote byłyśmy u fryzjera główka miała zostać dłóższa już była idealnie dopracowana a Mati sie ruszył i fryzjerka musia sciac wiecej:placz: Ale spoko wystarczy miesiac i afro bedzie jak nowe Mati po fryzjerze... Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dzień dobry Kasieńko Mati jaki seksowny golasek :razz: Moje ogony znów zostały przerobione na parówki vel serdelki, hihihi Quote
Kasia_zg Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Aga76']Dzień dobry Kasieńko Mati jaki seksowny golasek :razz: Moje ogony znów zostały przerobione na parówki vel serdelki, hihihi Ojej Aguś :multi::multi::multi:Dzień dobry kochana :loveu: Jak miło że już jesteś:multi: Wróciłaś już prawa...powiedz że wróciłaś?? Niuńki Nasze... na serdelki przerobione mamamij koniecznie musze je zobaczyć :loveu: Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Kasia_zg']Ojej Aguś :multi::multi::multi:Dzień dobry kochana :loveu: Jak miło że już jesteś:multi: Wróciłaś już prawa...powiedz że wróciłaś?? Niuńki Nasze... na serdelki przerobione mamamij koniecznie musze je zobaczyć :loveu: Chyba wróciłam :loveu: Quote
marzenna79 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Georgia]Kasieńko, Reniek, to mój TZ. :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam. :multi::loveu: [/FONT] Quote
Kasia_zg Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='Aga76']Chyba wróciłam Niech to CHYBA bedzie Napewno :loveu: [quote name='PositiveThought']cześć Kasia świetna golaskowa fryzurka widziałam yorusia strasznie podobnego do Matusia, tak samo geste włoski a tak nawiązując do ptaszkow, Aidi też gania i ujada, ale takie np. duże mewy nad morzem się nie boja. więc Aiduś biegnie do mewy, a ona stoi i się cieszy zamiast uciekać, Aidi taki speszony się wycofał, mój bohater mały Cześć Beatko :) Hihi odważny Aiduś...mój to by pewnie zwiał odrazu tak ostatnio jak byliśmy na wsi nasadził sie na kure zaczoł ją gonić a ta odwróciła sie i pogoniła jego Aaaa i tak na marginesie Matrix uważa że krowa to duży piesek :cool1: [quote name='marzenna79'][FONT=Georgia]Kasieńko, Reniek, to mój TZ. [/FONT] [FONT=Georgia]Pozdrawiam. [/FONT] To mnie już wogóle zakreciliści :p Teraz już wszystko jasne Marzenko gorące pozdrowionka dla Ciebie i Twojego TZ-ta:lol: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dwa szczęśliwe włochacze na zielonej trawce :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ale słodkie foty:D jak sie bawią:D i odpoczywają:) Quote
marzenna79 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 To mnie już wogóle zakreciliści :p Teraz już wszystko jasne Marzenko gorące pozdrowionka dla Ciebie i Twojego TZ-ta:lol: Dziękuję bardzo. :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=10417857 Słodziak z Twojego Matrixa. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cześć Kasiu. Aris też lubi pogonić ptaki, szczególnie gołębie :lol: Jeśli chodzi o krowy, to... Aris zawsze kiedy zobaczy je na wsi ucieka i obszczekuje je z każdych stron. To są dopiero chwile grozy, nie mam jak go wziąć, bo ogrodzenie jest pod napięciem, a on się mnie nie słucha na dworzu :shake: Quote
Kasia_zg Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Aga76 napisał(a):Dwa szczęśliwe włochacze na zielonej trawce Oj tak Maxiowi do szcześcia nic wiecej nie potrzeba tylko zielonej trawki :lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):ale słodkie foty jak sie bawią i odpoczywają Dziekujemy Pozdrawiamy :lol: marzenna79 napisał(a):Dziękuję bardzo. Słodziak z Twojego Matrixa. Dziękuje Marzenko :loveu: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kasiu. Aris też lubi pogonić ptaki, szczególnie gołębie :lol: Jeśli chodzi o krowy, to... Aris zawsze kiedy zobaczy je na wsi ucieka i obszczekuje je z każdych stron. To są dopiero chwile grozy, nie mam jak go wziąć, bo ogrodzenie jest pod napięciem, a on się mnie nie słucha na dworzu Cześć Saro :loveu: Bidulek Arisek mimo że maleńki chce być wielkim bohaterem:lol: PositiveThought napisał(a):Sara, te napięcie to mało napięciowe jest chyba na padokach końskich nawet nie czułam jak mnie kujło. cze Kasia czy to było tarzanko w czymś aromatycznym? czy takie tarzanko tak se, dla samej chęci bycia wytarzanym? Cze Atka:lol: To tarzanko to tarzanko z przyjemności Maxio uwielbiam wytarzać sie na trawce to dla niego najlepsza przyjemnośc zaraz po łapaniu wody ze szlałfa:evil_lol: Ogólnie to chłopaki nie mają głupiego nawyku tarzania sie w czymś śmierdzącym to raczej czyścioszki jedynie Mati czasami lubi wbiec sobie z impetem w środek kałuzy ale nic wiecej Agata_B napisał(a):Cze Cześć Agatko:lol: Dziewczynki życze Wam udanego i przyjemnego weekendziku. My z Matim wybywamy na pare dni do TZ-ta na jego urodzinki, wrócimy w niedziele to przywieziemy troche fotek w tym wujcia Hektorka Buziaczki dla Was gorące :loveu: Quote
Recommended Posts