Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://images34.fotosik.pl/281/426f2939576d4181med.jpg

Ale chłopaki mają miny:evil_lol:

http://images31.fotosik.pl/303/8941433172d92b6fmed.jpg

Mati tez zasypia z piłką w pyszczku? Miki to lubi sobie popiszczeć jak trzyma "smoka" w ryjku:lol: Białeczko! I to ile!:loveu:

Fajny papug - Gutek pasuje mu idealnie.

Ciekawa jestem jakie relacje byłyby pomiędzy M a ptakiem... z tego co widzę co się dzieje na działce to ptaszek byłby zażarty:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Mi się wydaje, czy Mati niedawno u fryzjera był ?? :cool1: Coś taki mocno zarośnięty :-o

Nie wydaje Ci sie Beatko...Mati dokładnie dwa miesiace temu był u fryzjera po 20 kwietnia dokładnie a zarasta błyskawicznie wiec w tę sobote ponownie byliśmy odwiedzić fryzjerke teraz grzbiecik ma mocniej ściety wiec na dłóżej bedzie...przynajmniej mam taką nadzieje ;)

[quote name='Magda_Miki']Mati tez zasypia z piłką w pyszczku? Miki to lubi sobie popiszczeć jak trzyma "smoka" w ryjku:lol: Białeczko! I to ile!:loveu:

Fajny papug - Gutek pasuje mu idealnie.

Ciekawa jestem jakie relacje byłyby pomiędzy M a ptakiem... z tego co widzę co się dzieje na działce to ptaszek byłby zażarty:evil_lol:
Tak Madziu...Mati najpierw wyje serenady z piłką w pysku, ściska ja, iska a po dłóższej chwili z piłką w pysiu zasypia:evil_lol:

Patrząc na focie Mikiego jak gania za ptakami to najprawdopodobniej Gucia też by nie oszczedził ;)
Matrix też biega za ptakami na działce żaden nie ma prawa usiąść na jego trawce, na siedzace wysoko na krzakach też pyskuje:lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Tak Madziu...Mati najpierw wyje serenady z piłką w pysku, ściska ja, iska a po dłóższej chwili z piłką w pysiu zasypia:evil_lol:

Patrząc na focie Mikiego jak gania za ptakami to najprawdopodobniej Gucia też by nie oszczedził ;)
Matrix też biega za ptakami na działce żaden nie ma prawa usiąść na jego trawce, na siedzace wysoko na krzakach też pyskuje:lol:

Ha! Mati jest jedynym yorkiem, który robi dokładnie to co M:p

Piłka wylądowała na dnie szafy kiedy została rozpruta. Do dzisiaj nie ma kto jej zaszyć:lol:

Zastanawiamy się z tatą co by M zrobił jakby jakiś ptak nie odfrunął... nie ma w nim agresji, więc raczej by nie zaatakował. Tak myślę... :hmmmm:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ha! Mati jest jedynym yorkiem, który robi dokładnie to co M:p

Zastanawiamy się z tatą co by M zrobił jakby jakiś ptak nie odfrunął... nie ma w nim agresji, więc raczej by nie zaatakował. Tak myślę... :hmmmm:

Hihi u Nas piłki pluszowe są trzy ale naukochańszą jest pierwsza z dzieciństwa jest już tak zdezelowana, poszyta ale najlepsza, a jak Matrix widzi że sie pakuje bo gdzieś wyjeżdzamy i jak pakuje również jego rzeczy to szuka piłki i wciska ja do torby :evil_lol:
Matiemu zawsze tak odfruwał Gucio bo sie go bał ale pewnego dnia postawił na swoim i nie odfrunoł Mati popatrzył zdziwiony i zaczoł biegać na około niego i szczekał Miki pewnie też by zdrefił że to co zawsze uciekało nagle zostało :p

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jak zawsze śliczny kawaler. :multi:

___$$$$$_____$$$$$_♥Zadowolenia
_$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$_♥Słońca
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Ciepła
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Pogody
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Światła
_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Uśmiechu
___$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Zdrowia
_____$$$$$$$$$$$$_♥Przyjaciół
_______$$$$$$$$$_♥Spokoju
_________$$$$$_♥Zdecydowania
___________$_♥Miłości

Posted

[quote name='Reniek']:loveu::loveu::loveu::loveu:
Jak zawsze śliczny kawaler. :multi:

Witaj Marzenko:loveu:
Dziekujemy Ci kochana zaodwiedzinki pozdrawiamy Cie ciepło :calus:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Marzenko:loveu:
Dziekujemy Ci kochana zaodwiedzinki pozdrawiamy Cie ciepło :calus:

Hmmmmmmmmmm.... :cool3:
Teraz jestem ja Kasieńko... :eviltong:
Buziaki dla Was kochani. :multi:
:calus:
Chyba jestem w końcu odbanowana... :oops:

Posted

[quote name='marzenna79']Hmmmmmmmmmm....
Teraz jestem ja Kasieńko...
Buziaki dla Was kochani.
Chyba jestem w końcu odbanowana...

Ups to mi teraz zmyłke zrobiłyście widzac banerek Suksesika myślałam że to Ty :p:loveu:
Zatem Reniek przepraszam za pomyłke i pozdrawiam cieplusio :lol:

[quote name='Kasia']Cze Włochacze

Kasiu nie ścinajcie mu włosów na łebku, one tak fajnie mu tam falują i się kręcą. Takie afro ma
Cześć Fidlaczki :loveu:
Kasieńko za późno w sobote byłyśmy u fryzjera główka miała zostać dłóższa już była idealnie dopracowana a Mati sie ruszył i fryzjerka musia sciac wiecej:placz:
Ale spoko wystarczy miesiac i afro bedzie jak nowe

Mati po fryzjerze...

Posted

[quote name='Aga76']Dzień dobry Kasieńko

Mati jaki seksowny golasek :razz:
Moje ogony znów zostały przerobione na parówki vel serdelki, hihihi

Ojej Aguś :multi::multi::multi:Dzień dobry kochana :loveu: Jak miło że już jesteś:multi:
Wróciłaś już prawa...powiedz że wróciłaś??
Niuńki Nasze... na serdelki przerobione mamamij koniecznie musze je zobaczyć :loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Ojej Aguś :multi::multi::multi:Dzień dobry kochana :loveu: Jak miło że już jesteś:multi:

Wróciłaś już prawa...powiedz że wróciłaś??

Niuńki Nasze... na serdelki przerobione mamamij koniecznie musze je zobaczyć :loveu:

Chyba wróciłam :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Chyba wróciłam

Niech to CHYBA bedzie Napewno :loveu:

[quote name='PositiveThought']cześć Kasia

świetna golaskowa fryzurka
widziałam yorusia strasznie podobnego do Matusia, tak samo geste włoski

a tak nawiązując do ptaszkow, Aidi też gania i ujada, ale takie np. duże mewy nad morzem się nie boja. więc Aiduś biegnie do mewy, a ona stoi i się cieszy zamiast uciekać, Aidi taki speszony się wycofał, mój bohater mały
Cześć Beatko :)
Hihi odważny Aiduś...mój to by pewnie zwiał odrazu tak ostatnio jak byliśmy na wsi nasadził sie na kure zaczoł ją gonić a ta odwróciła sie i pogoniła jego Aaaa i tak na marginesie Matrix uważa że krowa to duży piesek :cool1:

[quote name='marzenna79'][FONT=Georgia]Kasieńko, Reniek, to mój TZ. [/FONT]
[FONT=Georgia]Pozdrawiam. [/FONT]

To mnie już wogóle zakreciliści :p Teraz już wszystko jasne
Marzenko gorące pozdrowionka dla Ciebie i Twojego TZ-ta:lol:

Posted

Cześć Kasiu.

Aris też lubi pogonić ptaki, szczególnie gołębie :lol: Jeśli chodzi o krowy, to... Aris zawsze kiedy zobaczy je na wsi ucieka i obszczekuje je z każdych stron. To są dopiero chwile grozy, nie mam jak go wziąć, bo ogrodzenie jest pod napięciem, a on się mnie nie słucha na dworzu :shake:

Posted

Aga76 napisał(a):
Dwa szczęśliwe włochacze na zielonej trawce

Oj tak Maxiowi do szcześcia nic wiecej nie potrzeba tylko zielonej trawki :lol:

xxSweetGirl93xx napisał(a):
ale słodkie foty
jak sie bawią i odpoczywają

Dziekujemy Pozdrawiamy :lol:

marzenna79 napisał(a):
Dziękuję bardzo.
Słodziak z Twojego Matrixa.

Dziękuje Marzenko :loveu:

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Kasiu.
Aris też lubi pogonić ptaki, szczególnie gołębie :lol: Jeśli chodzi o krowy, to... Aris zawsze kiedy zobaczy je na wsi ucieka i obszczekuje je z każdych stron. To są dopiero chwile grozy, nie mam jak go wziąć, bo ogrodzenie jest pod napięciem, a on się mnie nie słucha na dworzu

Cześć Saro :loveu:
Bidulek Arisek mimo że maleńki chce być wielkim bohaterem:lol:

PositiveThought napisał(a):
Sara, te napięcie to mało napięciowe jest chyba na padokach końskich nawet nie czułam jak mnie kujło.
cze Kasia
czy to było tarzanko w czymś aromatycznym? czy takie tarzanko tak se, dla samej chęci bycia wytarzanym?

Cze Atka:lol:
To tarzanko to tarzanko z przyjemności Maxio uwielbiam wytarzać sie na trawce to dla niego najlepsza przyjemnośc zaraz po łapaniu wody ze szlałfa:evil_lol: Ogólnie to chłopaki nie mają głupiego nawyku tarzania sie w czymś śmierdzącym to raczej czyścioszki jedynie Mati czasami lubi wbiec sobie z impetem w środek kałuzy ale nic wiecej

Agata_B napisał(a):
Cze

Cześć Agatko:lol:

Dziewczynki życze Wam udanego i przyjemnego weekendziku.
My z Matim wybywamy na pare dni do TZ-ta na jego urodzinki, wrócimy w niedziele to przywieziemy troche fotek w tym wujcia Hektorka
Buziaczki dla Was gorące :loveu: