AlKil Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Witajcie! Życie yorka bez piłek byłoby bez sensu...:evil_lol: Trwała na główce Matiego bardzo efektowna. Serdecznie Was pozdrawiamy!!!:loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='madziasto4']http://images32.fotosik.pl/281/c11eb2c96ce438fa.jpg No jak Torcio, jak Torcio normalnie Jak oglądałam tą focie to odrazu skojarzyłam Toreczka :lol: [quote name='Mi.']kooniiiiikiiiii Witamy :) My też lubimy koniki [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu. Jakie fajne koniki A Matuś jaki śmieszny - loczki ma na główce Cześć Saruś:loveu: On zawsze po praniu ma takie śmiszne te loczki a jak sie go wysuszy to momentalnie proste [quote name='Pegaza']Hej Kasia Mati ma trwała zrobioną na głowie hehe Witaj Dario :) Ostatnio mama robiła sobie trwałą to nawet stwierdziła że Matuś ma lepsze leczki od niej ;) [quote name='Kasia']Mokra włoszka Cze Kasieńko Fajny nowy komplecik!!! Witaj Kasieńko :loveu: Dziekuje [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Kasiu [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszlam sie przywitac, bo wstyd sie przyznac, ale wieki mnie u Was nie bylo [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Slodkie te zdjecia Matrixa i te krecone wloski na glowce, wyglada sweety [/FONT] Cześć Daguś:) Jak że nam miło że Nas odwiedziłaś dziekujemy i pozdrawiamy Cie cieplusio:loveu: [quote name='xxSweetGirl93xx']hej slicznie matus biega fajne koniki Hej :) Dzieki serdeczne [quote name='AlKil']Witajcie! Życie yorka bez piłek byłoby bez sensu... Trwała na główce Matiego bardzo efektowna. Serdecznie Was pozdrawiamy!!! Witaj Ewo Oj to prawda życia yorka bez piłeczki było by niefajne...Matuś kocha wszystkie swoje piłeczki i potrafi spiewać do nich godzinami Również pozdrawiamy :loveu: Quote
Kasia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Co on ma za śmiszne afro na główce? :loveu::evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Kasia']Co on ma za śmiszne afro na główce? :loveu::evil_lol: Hihi Kasieńko Mati wprowadza nową mode :evil_lol: Takie cuś jest po wysuszeniu mimo że podczas suszenie przyczesuje mu włosy na drugi dzień już ma oklapniete :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Łihihi, ale oni są śmieszni :evil_lol: Znaczy się papug i Matuś :evil_lol: Ciekawa jestem jak by Toro zareagował na papuga :hmmmm: Quote
Kasia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 madziasto4 napisał(a): Ciekawa jestem jak by Toro zareagował na papuga :hmmmm: Też jestem ciekawa! :evil_lol: Jaki "dorodny " storczyk :loveu: Na ostatnich zdjeciach wzrok Matiego zabija... Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='PositiveThought']jaki on jest spokojny przy tej papużce :evil_lol: Dusiaczydlo by się rzuciło, szczeknęło, zjadło i byłoby ogólnie złe. BIALECZKO! :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='madziasto4']Łihihi, ale oni są śmieszni :evil_lol: Znaczy się papug i Matuś :evil_lol: Ciekawa jestem jak by Toro zareagował na papuga :hmmmm: Dziewczyny oni wcale nie są tacy spokojni od 2 tygodni przechodzimy własnie okres integracji. I etap był taki że Gutek zlatywał na ławe, wersalke i podłoge a Mati z impetem wpadał do pokoju i go wyganiał skakał na metr w góre aby dorwac ptaśka. II etap był chodzenia w kółko za papugiem ale w bezpiecznej odległości,przejściowy był odwrotny że to Gutek wyganiał Matrixa co zreszta zaraz pokaże na fotach bo sie zgrywają :) III etap czyli obecny jest taki że papug sie panoszy wszedzie Mati go zaczepia i nawzajem sie szturchają Papug delikatnie szarpie go za włosy,puka go w nochala a Mati przyciska go nosem do ziemi albo łapie za ogon. Istny cyrk :) A wczoraj tak sie ganiali że sie rozpedzili do korytarza gdzie Guciu nigdy nie był, złapać sie nie dał wiec wystawiłam klatke by wszedł to go miałam wniesc spowrotem do pokoju, wystraszony skrzeczał na korytarzu a Mati kursował pokój- korytarz i wył że jego przyjaciel jest tam gdzie nie powinien i mam natychmiast go przyniesc. Pewnego dnia dostane hopla. Dodam że Mati budzi mnie o 4 rano żebym wypuściła już Gutka z klatki bo tamten też juz nie śpi i chcą sie pobawić :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Buahaha ale cyrk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Kasia']Też jestem ciekawa! :evil_lol: Jaki "dorodny " storczyk :loveu: Na ostatnich zdjeciach wzrok Matiego zabija... To fakt ciekawe co by Torek zrobił z ptaśkiem albo co by taki ptasiek zrobił z Torciem :) Storczyk nie mój niestety kupiłam go kolerzance na urodzinki ale tak mi sie podobał że musiałam go obfocić [quote name='madziasto4']Buahaha ale cyrk :evil_lol: [quote name='Kasia']Cyrk za darmochę Hihi dom wariatów wierzcie mi :evil_lol: Najpierw było spokojnie Wymiana wzrokowa Pierzasty nie podskakuj... Słuchaj koleś radze Ci po dobroci Pokaże Ci kto tu rzadzi... Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Paput Ty mnie nie wkurzaj.... Zobacz jestem od Ciebie wiekszy... Chcesz walki.... - Futrzak durzy to Ty może jesteś ale Ty mi tu nie podskakuj ja tu byłem pierwszy... Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 -I złaź mi z tej wersalki bo mnie wnerwiasz....wynocha na podłoge!! - I nie wracaj.... Te pierzak w dziobie to Ty może mocny jesteś ale ja sie Ciebie nie boje :P Dobra już dobra nie wpieniaj sie tak pierzak... Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 hahaha bardzo ładnie ze soba rozmawiaja :D xD z tego co widze to to Nimfa ? :D a nimfe mozna nauczyc mowic ;) Quote
Kasia_zg Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='BlackSheWolf']hahaha bardzo ładnie ze soba rozmawiaja :D xD z tego co widze to to Nimfa ? :D a nimfe mozna nauczyc mowic ;) Witamy ciepło :) Dziękujemy za odwiedzinki. Tak to samczyk nimfy i owszem owszem nimfe można nauczyć mówić i właśnie Gucio umie szczekać jak pies, woła "Mati" i nauczył sie brzydykiego słowa :evil_lol: [quote name='PositiveThought']ale się wkurzają nawzajem :razz: i tak cierpliwi jak dla mnie... w przypadku mojego Dusiastego to albo zostałyby same pióra, albo tylko kiteczka :lol: http://images28.fotosik.pl/236/378372f17862f7f2.jpg świetne :loveu: Mati ostatnio stracił cierpliwośc jak Gucio ciągnoł go za włoski przy uchu jak spał wiec Gucio stracił jedno piórko z ogona ale i tak spowrotem sie bawią dwa uparciuchy:lol: Quote
Sweet Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ale była kłótnia;) ale obaj wyszli z niej cało:D Quote
tigrunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cze Kasiasta :multi: Przyszłam się przywitać po długiejjjj nieobecności :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Kasiasta :multi: Przyszłam się przywitać po długiejjjj nieobecności :loveu: Witaj Beatko :) Fajnie że już jesteś:loveu: Quote
tigrunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No też się ciesze :loveu: Tęskniłam za zdjęciami waszych psiaków :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć Kasiu. Papug i Matuś są cudowni :loveu: Pewnie masz z nich niezły ubaw :lol: Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='tigrunia']No też się ciesze Tęskniłam za zdjęciami waszych psiaków My też Tesknilismy za Wami :lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu. Papug i Matuś są cudowni :loveu: Pewnie masz z nich niezły ubaw Cześć Saro :) Ubaw to z nich mam niesamowity. Dopiero dzis sie pogodzili od soboty omijali sie wielkim łukiem odkad przyjechaliśmy z Psiego SPA i Gutkowi nie spodobała sie nowa fryzurka Matiego wiec go mocno udziobnął w noge a Mati sie naniego obraził. Rozejm nastapił dziś rano :evil_lol: [quote name='Kasia']Cze Kasiasta i Włochaczu :loveu: Cze Kasieńko :loveu: A to nasza nawa sąsiadka fotka robiona z bardzo daleka dlatego taka niewyraźna Obrażony.... Quote
Recommended Posts