Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:laola::BIG::laola:

Wszystkiego najlepszego z okazji 6 miesięcznicy !!!

taka słodka kluska z niego była...
Oj, była klusia śliczniusia.:loveu:

:BIG::cunao::BIG::cunao::BIG::cunao::BIG: :cunao::BIG:
A to prezencik dla solenizanta do zabawy.:loveu::Rose:

[SIZE=6]

Posted

[quote name='Aga76']Mati :BIG: rośnij zdrowo przystojniaku!

Agniesiu dziękujemy Ci bardzo ! :loveu:

[quote name='bGirl']

ciężko oczka oderwać..
rozkoszne maluchy

zostawiamy tulaska

Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Karinko dziekujemy za tulaska i za odwiedzinki My również ślemy Ci cieplutkie tulaski :calus:

[quote name='Pegaza']Cze Kasiu pozdrawiamy
fajna fotka te kolory są ładne ,tyle że ja sie koni boje

Hej Dario jak miło że do nas zaglądnełaś :) PrzyznamCi że ja tez sie boje koni ale uwielbian na nie patrzeć...z odpowiedniej odlgłości
Pozdrawiam Was milusio :calus:

[quote name='Aga76']
Mati :buzi:

:laola:
Agusiu w imieniu Matusia dziekuje za buziaczka :loveu:

[quote name='Visenna']Sliczny był ten Twój malec Ile rodzeństwa miał i ile w tym suczek a ile pieskow?
Visenna bardzo dziękujemy za odwiedzinki i ciepłe słowa Mati miał tylko dwie siostrzyczki on był jeden rodzynek ale za to spory rodzynek ;) Bo wogóle ten miot był pierwszy i z przypadku...hihi :)
Pozdrawiamy Was cieplutko

[quote name='marzenna79']:BIG::laola:

Wszystkiego najlepszego z okazji 6 miesięcznicy !!!

taka słodka kluska z niego była... Oj, była klusia śliczniusia.:loveu:

:BIG::cunao:
A to prezencik dla solenizanta do zabawy.

[SIZE=6]

Witaj Marzenko!!
Bardzo Ci dziekujemy za życzenia i za cudowne prezenciki jestes kochana :)
Pozdrawiamy cieplutko Tuslki mocne dla Ciebie:calus:

[quote name='Aga76']Kaprysia ma w swoim pudełeczku z zabawkami to coś kolorowego i poplątanego :loveu:
Agusiu na którymś zdjatku w waszej galeryjce widzialam własnie to pudełeczko z zabawkami Kaprysi przyznam że to pudełeczko jest dośc pokaźne a w pobliżu jeszcze leżały inne zabaweczki...widze że bardzo rozpieszczasz swoją niuńke :) ale wcale Ci sie nie dziwie ja sama rozpiesczam tego swojego urwisa choć niektóre moje maskotki które dorwał Mati wygladają jak po wojnie :)

[quote name='maartucha']Heeelow Kasssiu:multi:
Hej Martusiu! Jak sie ciesze że nas odwiedziłaś Pozdrawiamy Cie cieplutko...Tulaski :loveu:

Posted

Mati miał tylko dwie siostrzyczki on był jeden rodzynek ale za to spory rodzynek Bo wogóle ten miot był pierwszy

To tak jak u nas, z tym że Loki miał trzy siostrzyczki, i też był z nich największy klusek...na farcie mi się udał bo chciałam koniecznie pieska i on był jak na zamówienie :lol:

Posted

[quote name='Visenna']To tak jak u nas, z tym że Loki miał trzy siostrzyczki, i też był z nich największy klusek...na farcie mi się udał bo chciałam koniecznie pieska i on był jak na zamówienie :lol:

Visenna to niemogło być inaczej skoro Loki był na zamówienie to musiał być :lol:
Pozdrawiam Was cieplutko :lol:

[quote name='AlKil']Dzień dobry!
Nareszcie dogo nam smiga i mogliśmy bez przeszkód tu zajrzeć!!!!:multi::multi:
Dzieńdobry Ewo!!
Cieszymy sie przeogromnie i bardzo dziekujemy że do nas zajrześliście:multi:
Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy :calus:

Poranne foteczki...Po śniadanku jakiś mały deserek....

Chwilka zastanowienia....

I wymyslamy co by tu zbroić...

Miłego dnia Kochane Cioteczki!!!
Buziaczki!!:loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Dzień dobry,

udanej środy Kasiu i Matusiu :shiny:

pozdrawiam
Mati - dzielny pracuś :Cool!:

Dzieńdobry Agniesiu :)
My równiez zyczymy Ci przyjemnego dzionka z wieksza iloscią słonka :)
Pozdrawiamy ;)

Posted

[quote name='AlKil']Hmhm, w/g mnie deserek wcale nie był mały...:evil_lol:

Ewo ten deserek to był wogóle skradziony Maxiowi to że był sporawy to nic najważniejsze że kradziony a wtedy jeszcze samczniejszy ;)

[quote name='Pegaza']Witam środowo :lol: pozdrawiamy i małego miziamy:eviltong:
Witam Dario...My rwónież pozdrawiamy Cie cieplutko...Mały wymiziany ;)

[quote name='Aga76']No wiesz Daria... hihihi :oops:
Hihihi oj oj Agusiu jak można tak mieć kosmate myśli....:evil_lol:

[quote name='bGirl']
dzień dobry

prawdziwy smakosz..

pozdrawiamy i życzymy przejemnego dzionka

[FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Dzieńdobry Karinko!!
Dziekujemy i my równiez życzymy Wam milusiego dzionka!! Pozdrowionka cieplutkie i mocne Tulaski :loveu:

[quote name='anastacia']Ojejku spóźniłam się :shake:

Wszystkiego najlepszego Mati, żyj nam długo i zdrowo :multi:

A to prezęcik, SMACZNEGO!!!!

Pozdrawiam Cię Kasiu :loveu:

Ewelinko bardzo dziekuje w imieniu Matusia...a jaki smaczny prezencik jak by Mati to zobaczył to by zwariował z radosci na widok takich smakości :)
Tulaski dla Ciebie Ewelinko!!:loveu:

Posted

[quote name='Aga76']No wiesz Daria... hihihi :oops:

No właśnie wiem.....:evil_lol: hihih a Ty nie wiesz ....:eviltong:
dobra dobra sama masz kosmate myśli a na mnie je zwalasz:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']No właśnie wiem.....:evil_lol: hihih a Ty nie wiesz ....:eviltong:
dobra dobra sama masz kosmate myśli a na mnie je zwalasz:eviltong:

Cóż... odejdę w nieświadomości...
Nie będę zaprzeczać i wypierać się swoich myśli :multi:

Posted

[quote name='Aga76']Dzień dobry :bigcool:
pozdrawiamy słonecznie Kasię i Matiego

Kasiu, a jak u Matiego przebiega wymiana ząbków?

Dzieńdobry Agniesiu!!
My dziś sobie dłóżej poleniuchowalismy w lóżeczku :)
No widziśz Agniesiu własnie do tej pory z zabkami nie było problemów a wczoraj zaczełam sie martwić bo te mleczne kły Matusiowi wcale sie nie ruszają a stałe kiełki już widac i to dośc sporo, ostatnio jak bylismy u weta to powiedział żeby go przyobserwować...i teraz nie wiem co robić czy poczekać jesczze może jednak wypchną te mleczaki czy isc do weta.Chcoaż u nas klinika dla zwierzat jest naprawde profesjonalna i choć niestety droga to sa naprawde dobrze ale ja bardzo sie boje tego usuwania, tej narkozy....niewiem co mam robic :(

Przesylamy wam słodziachne buziaczki na umilenie dzionka :loveu:

Posted

Z mlecznymi kłami Kaprysi też męczyłam się najdłużej, ale się udało i wszystko co mleczne wypadło samo. U Capri też już zaczęły wychodzić stałe kiełki, na szczęście miały miejsce w szczęce i wychodziły przed mlecznymi, byłam u veta, kazała czekać i obserwować. Dosłownie po 2 dniach od wizyty mleczaki zaczęły się delikatnie ruszać... i w końcu wyszły same w czasie zabawy.

:happy1: Myślę, że trzeba obserwować czujnie wszystkie kiełki, żeby stałe nie wyszły z boku, nie zepsuły zgryzu i żeby nie zrobić krzywdy Matiemu. Dobrze, że możesz korzystać z usług dobrego specjalisty. Rozumiem twój strach przed zabiegiem w narkozie. Musi być dobrze :happy1: :calus:

Posted

[quote name='Aga76']Z mlecznymi kłami Kaprysi też męczyłam się najdłużej, ale się udało i wszystko co mleczne wypadło samo. U Capri też już zaczęły wychodzić stałe kiełki, na szczęście miały miejsce w szczęce i wychodziły przed mlecznymi, byłam u veta, kazała czekać i obserwować. Dosłownie po 2 dniach od wizyty mleczaki zaczęły się delikatnie ruszać... i w końcu wyszły same w czasie zabawy.

:happy1: Myślę, że trzeba obserwować czujnie wszystkie kiełki, żeby stałe nie wyszły z boku, nie zepsuły zgryzu i żeby nie zrobić krzywdy Matiemu. Dobrze, że możesz korzystać z usług dobrego specjalisty. Rozumiem twój strach przed zabiegiem w narkozie. Musi być dobrze :happy1: :calus:

Dziękuje Agusiu za słowa otuchy jestes kochana.
Ja też mam nadzieje że nie bedzie potrzebny zabieg i że wszystkie mleczaki same wylecą, tyle już to moje słoneczko przeszło że chciała bym mu chociaż tego zaoszczedzić...Wiec czekamy cierpliwie ...:)
Milego dzionka życze Ci Agusiu i zarazem przyjenego weekendu bo dziś wyjeżdżam na weekend do mojego TZ-ta wiec myśle że pokaże sie dopiero w niedziele wieczorkiem. A wiec mocne Tulaski dla Słodkiej Caprysi:loveu: :calus: i gorące buziaczki dla Ciebie!!

:calus:

Posted

Dzień dobry Kasiu :loveu:

życzę udanego i cieplutkiego weekendu w ramionach TZ-ta. Będzimy grzecznie czekać na twój powrót i nowe zdjęcia Matiego. I oczywiście :scream_3: ząbki ząbki wypadajcie...