Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']gratulujemy rownież :loveu:

zdjęcia cudowne, chłopcy swietnie się bawią na łonie natury :razz:
i słoneczko przygrzewa, i zielono jest...

Atka jak miło :)
dziękujemy Ci bardzo:loveu:

Fajnie jak tak słoneczko wkońcu przygrzewa

[quote name='Patikujek']http://images28.fotosik.pl/221/8c99fcca72f38633med.jpg
śliczne zdjęcia:loveu:
Tylko co to się stało że Matiś nie ma na nich wszystkich jednego ucha??? jak mogłaś mu obciąć???:mad::evil_lol:
Witaj Pati:)
Hihi nio co Ty ja mu uszka nie uciełam czasami niesforne uszko Matusia robi klaput, ale jak chce to oba radarki stoja ładnie :evil_lol:
Śmiejemy sie że uszko Matusia klapie na niepogode ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek']AAA no chyba że tak
a ja już maila do obrońców praw zwierząt pisałam:PP

hihi Pati nio wiesz co o co Ty mnie posądzasz :evil_lol:

[quote name='Kasia']Dobry Kasieńko :loveu:
Co słychać?

Dzień dobry Kasieńko :)

Mam wolny weekendzik wkońcu i zamierzam wypoczac ile sie tylko da, chciała bym pojechać na działeczke ale nie wiem czy TZ przyjedzie nio ale moze sie uda nadzieje trzeba miec;)
Tulasie dla Was:loveu:

Posted

PositiveThought napisał(a):
Kasia, na leżak! :loveu:

mnie czeka trochę pracy w ten weekend, szkolnej :shake:

pozdrawiamy cieplutko!

Leżakowała dziś ale tylko troche bo było sporo do zrobienia w działce ale jutro odpoczywam ile sie tylko da
Równiez Was pozdrawiamy :loveu:

Kasia napisał(a):
Jak pojedziecie to dużo fotków poróbcie :lol:

Kasieńko fotek dzis nie robiłam nie było czasu ale za to jutro wkońcu bede mogła pobawić sie aparacikiem wiec bede fociła wszystko co bedzie sie ruszało :evil_lol:

Pare jescze zaległych fotek....

Brodzący w wodzie...

Zaplątał sie...

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Kasia:p

hahaha ta fotka mnie rozbawiła
http://images24.fotosik.pl/222/6bd483a11f89e920.jpg
się bawil w chowanego

i ostatnie fotki gdzie się jednym patykiem bawią to az się dziwie:-o bo u nas to by była draka przy jednej zabawce, kazdy ma swoje i nikt ich ruszac nie moze.. jednym patykiem napewno by się nie podzielili..

Cześć Dario:)
Przyznam że jak robiłam tą fote Maxiowi to nawet nie zwróciłam uwagi co mu wystaje a co nie dopiero jak przeglądałam w aparacie to sama zaczełam sie śmiać...bidulek jest za duży by bawić sie w chowanego :evil_lol:

A Matuś to zazdrośnik i cwaniak tego patyczka wkońcu udało mu sie zdobyć i żeby Hektor sie już nie bawił to zgryzł go całego. Ale nie mam z nimi problemu nawet zabawkami sie dzielą z Hektorem ciągają sie sznurkiem ganiają za jedną piłką troche inaczej jest z Maxem bo to psuja on też sie pogania z Matusiem i bawią sie bez zgrzytów ale jak już ma zabawke dla siebie to nieuniknione że pogryzie, także Maxa zabawkami jest ciężka gumowa piłka i gruby sznur wszystko reszte popsiuł:evil_lol:

[quote name='Kasia']Hektorek silny i zawzięty gość :loveu:
A Mati też nie przepusci skubaniec włochaty :loveu:
Hej Kasieńko :loveu:
Hektorek to tylko pozorant tak naprawde żeby go choć troche rozruszac żeby poskakał lub pociagał sie to trzeba sie nieźle wysilić ;) A Włochacz uwielbia być w centrum zainteresowania :lol:

[quote name='madziasto4']http://images31.fotosik.pl/271/056d342b9444e400.jpg
Guptasy :lol:
Głupole nad głupolami;)

[quote name='xxSweetGirl93xx']ale mati dzielnie walczy:)
chociaz bardziej ma ochote zdjesc ten patyk..
Witamy :) To Fakt chodziło tylko o to zeby zabrać tego patyka i popsuć:evil_lol:

[quote name='PositiveThought']u nas Toska zawsze odpuszcza, bo Aidi to warki odstawia nieziemskie, zazdrośnik mały...
u Ciebie wode widze! wskoczę na chwilkę się pochlapać, bo umieram, cio?
Hihi dziely Dusiak :) Matuś to jak siłą nie może to kombinuje najpierw kładzie sie przed wiekszym do góry kolami zalizuje go na śmierć wiekszy puszcza zabawke mały szybko kładzie sie na niej cały czas zliżąć lub zagladajać do pyska dużemu nagle duży dostrzega że nigdzie nie ma zabawki głupieje a mały twardo na niej leży dopóki duzy nie odejdzie ciut dalej :evil_lol:

Posted

Cze Kasia:p
chłopcy chyba mają nowe szelki:p
jesu i ptaszki tez sie molestują myslalam ze tylko psy hehe
to muisz mu kupic przyjaciela obojętnie jakiej płci coby jego molestował:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Kasia:p
chłopcy chyba mają nowe szelki:p
jesu i ptaszki tez sie molestują myslalam ze tylko psy hehe
to muisz mu kupic przyjaciela obojętnie jakiej płci coby jego molestował:evil_lol:

Cze Dario :)
Szelki kupiliśmy tylko Hektorowi.Matuś ma te swoje z dzieciństwa są regulowane i jestesmy z nich bardzo zadowoleni.
Dario wierz mi z chęcią mu bym kupiła towarzysza jakiegoś ale widzac co ten brutal w jeden dzień zrobił ze styropianowym ptaszkiem to aż nie chce pomysleć co by zrobił z żywym wiec oszczedze stworzonka a Guciowi co jakiś czas kupie nowego sztucznego :evil_lol:

Kurcze ale mam zaległych fotek ;)
Na spacerku zainspirowało mnie drzewko aż stanełam i zrobiłam focie

A to Max psiak mojej przyszłej T

Posted

A to jest staruszek Bary również psiak mojej przyszłej T. Wszyscy sie go boją a mnie to by zalizał na śmierć jak już tam zajżymy to Bary nie daje mi spokoju byle go troche pomiziać i sie z nim pobawić taki wielki puchaty pieszczoch

Możecie mi wierzyć on jest tak puchaty a nie gruby

A to cała trójka. pierwszy to cywil, nastepny to Max nio i Bary :)