Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']aaa :loveu: Matusiowi dogadzają :loveu:
ale on wybradny jest, jak Księżniczka(a właściwie książe :p ) na ziarnku grochu :razz:

gdyby mnie ktoś tak kochał... jak mi sprężyna wyskoczyła z materaca, to pół roku czekałam na nowy :( :evil_lol:

pozdrawiamy!

Oj bidulko a ja Maxowi wyniosłam do jego pomieszczenia wersaleczke w stanie bardzo dobrym spręzyny nie wystawały :) Gdybyś coś szepneła to bym Cie poratowała:evil_lol:
My również pozdrawiamy :loveu:

[quote name='Magda_Miki']
Matuś boi się butelki hihi:evil_lol: Pustej też?
Właśnie pustej sie nie boi ale musi być zdjety korek bo do takiej z korkiem nawet nie podejdzie :evil_lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mati jak Fidlasty - najlepsze jest łóżko i poducha Pańci, ewentualnie teraz Łukaszka :loveu:
Psie posłania są BEBE, to tylko niepotrzebne wyrzucanie kasy.
Fidlak jeszcze lubi wpychać sie za łóżko, tam sobie odpoczywa i chowa sie przed Małym :lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Kasiasta :multi:

Witaj Beatko:loveu:

[quote name='Pegaza']Cze Kasia:p
jesu jaki on wybredny te nie tamto tez nie..hehe taa zamknij go w tej szafie i niech tam spi heheh ja to tez mam nie wygodnie, dwie mi siedza na glowie i sie rozpychają i ja spie na takim malym kawaleczku jaska:roll:

czyzby warczal na pancie?
http://images33.fotosik.pl/262/9f1e2beb2324f7c4med.jpg
Witaj Dario :)
Ksieciuńcio uwielbia szafe wiec niech sobie w niej mieszka.
Nad ranem też mam rozpychającego sie Matrixa w łóżku wiec wiem co to znaczy...ciesz sie tylko że Twoja wieksza panienka jescze nie śpi w Twoim łóżku bo pojejżewam że już by brakło dla Ciebie miejca ;)

Owszem warczał na mnie bo chciał zebym mu piłke zabierała:lol:

[quote name='Kasia']Mati jak Fidlasty - najlepsze jest łóżko i poducha Pańci, ewentualnie teraz Łukaszka :loveu:
Psie posłania są BEBE, to tylko niepotrzebne wyrzucanie kasy.
Fidlak jeszcze lubi wpychać sie za łóżko, tam sobie odpoczywa i chowa sie przed Małym :lol:
Ja też już doszła do wniosku że nie ma sensu kupować legowisk bo i tak są bez użyteczne w przypadku mojego Księciuńcia.
Hihi azyl Fidlaka za łózkiem :) A Matrix za łóżko wżuca wszystkie zabawki i każe sobie je siegać potrafi zrobic to za każdym razem jak mu sie zabawke wyjmie i tak w kłólko dopóki mu sie nie znudzi :evil_lol:

Posted

Cześć Kasiu.

Ale się uśmiałam z Księciunia Matusia :roflt:Aris śpi tylko na łóżku, ma dodatkowo posłanko i budkę, ale czy z nich korzysta? Chyba tylko wtedy, kiedy nikogo nie ma dłużej w domu, bo czasami można go w którymś legowisku spotkać :p
Rano mnie nie budzi (zazwyczaj :razz:). Kiedy wstanie, skacze po mnie, liże po twarzy, a kiedy widzi, że chce mi się jeszcze spać, to z powrotem się kładzie :lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Kasia fajne na tej trawce:loveu:
http://images29.fotosik.pl/219/91af28ac365542afmed.jpg
piekny macie ogrod zadbany:loveu:

Kasia ta opcja wchodzenia duzej do łóżka raczej nie wchodzi w rachube..
rotkowi nie mozesz pozwolic na wszystko to raz
a dwa nie usmiecha mi sie dziennie zmieniac posciel po niej..:roll:

Dziękujemy Dario :) ogrody są w sumie dwa bo jeden przydomowy mniejszy no i działeczkowy wieksięjszy z tym drugim jest wiecej problemów ale staramy sie być tam co tydzień by ogarnąć, popodlewać ja lubie grzebać sobie w kwiatuszkach, krzaczkach i drzewkach Na samym balkonie mam z pietnaście gazonów z kwiatami lubie jak latem to wszystko tak kolorowo kwitnie:lol:

[quote name='madziasto4']Cześć Kasiu :bye:
Wstrętne te kleszcze... Torek złapał jednego, ale szybko zauważyłam i wyjęłam.
Cześc Madziu :)
Ochtydne małe robale nawet Toreczkowi nie odpóściły:mad:
W piątek byliśmy na kropelce tym azem dostaliśmy kurcze zapomniało mi sie nazwy coś na P napewno ale co dalej to umkneło mi chwilowo z głowy :hmmmm:

[quote name='Kasia']Cze Kasiascy Włochacze :loveu:
Hihi Cześć Kasieńko :loveu:

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu.

Ale się uśmiałam z Księciunia Matusia :roflt:Aris śpi tylko na łóżku, ma dodatkowo posłanko i budkę, ale czy z nich korzysta? Chyba tylko wtedy, kiedy nikogo nie ma dłużej w domu, bo czasami można go w którymś legowisku spotkać :p
Rano mnie nie budzi (zazwyczaj :razz:). Kiedy wstanie, skacze po mnie, liże po twarzy, a kiedy widzi, że chce mi się jeszcze spać, to z powrotem się kładzie :lol:
Cześć Saruś :)
Bo najlepiej jest w pańci łóżeczku na mięsiusieńkiej podusi ;)
Te poranne przywitania są fajniusie psiak sie cieszy tak jak by mnie z tydzień nie widział:lol:
Ooo zapomniałam Ci napisać nie wiem jak to sie stało ale chyba to przez TZ-ta byliśmy w sobote w sklepie z aparacikami bawiliśmy sie wszystkimi co Nas interesowały aż wpadł mi w reke Sony Alfa200 bo długich depatach i zastanowieniach wkońcu własnie padło na nią. Stwierdzilismy że ten model do naszych potrzeb jest wystarczajacy i staliśmy sie jego posiadaczami. Narzie wzioł go TZ do siebie ale obiecał mi przywieśc o w sobote to wtedy ja go rozpracuje ;)

Zamiast grlila zachciało nam sie ogniska
tak powstawało

Mati przyglądał sie z daleka

Posted

Matriniu ukradł największą kore spod drzewka i uciekał...nieraz go tak coś napadnie a trzeba mu zabrać bo czasami potrafi sie najesc tego

Czujnie czekał a my go ganialismy....

Robił w konia wszystkich...

Wkońcu nie miał gdzie uciec to wpadł mi na kolana bo u mnie najbezpieczniej...

I Hektorek....

Posted

Matuś odpoczywałm w trawie....

Hektorek czegoś uparcie wypatrywał....

Zainteresowały go Nartniki dziwił sie ze jakieś patyczki sie przesuwają po wodzie...

Przeniósł sie w bardziej ustronne miejsce i dumał...

Posted

Mały poczekaj może jezykiem ją dosiegne....Ona musi tu gdzieś być...

Kurde coś mi sie przyczepiło

Fuj coś mam na jezyku...Mały spójż no co to...

Teraz ja popilnuje moze wyjdzie gadzina....

Nudno poopalam sie....

Posted

Hej Włochacze!

Hektorek moje cudo :loveu: I ten jego słodki pychol!!!!
A czemu Mati na smyczy? Gdybyś go puściła to uciekałby albo wskakiwał do wody?

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Kasia:loveu:
jesu chętnie bym na takie ognicho przyszła
http://images32.fotosik.pl/265/642edbc9e4fcc9b0.jpg
i w dodatku poodpoczywala w takim miejscu :p szkoda ze daleko do Ciebie noo:roll:

Cześc Dario:loveu:
Dziekujemy za odwiedzinki i miłe słowa :) zapraszamy Cie na ognisko kiedy tylko zechcesz :)

[quote name='Kasia']Hej Włochacze!

Hektorek moje cudo :loveu: I ten jego słodki pychol!!!!
A czemu Mati na smyczy? Gdybyś go puściła to uciekałby albo wskakiwał do wody?
Witaj Kasieńko :)
Matuś był na smyczy bo tam gdzie poszliśmy na spacer jest kilka stawów jeszcze nie zaczoł sie sezon i trawska są nie wykoszone, burty stawów są bardzo wysokie i strome. Mati uwielbia wchodzić do wody i włazi gdzie sie da ale akurat nie było miejsca gdzie chłopaki mogli by sobie swobodnie zejsc do wody, Hektor nie miał problemów bo wiekszy i silniejszy ale Matuś jak już udało mu sie zejsc, zamoczyć to bidulek nie mógł wejsc spowrotem na brzeg wiec w tym wypadku smycz była tylko asekuracją żeby pomóc mu wydobyc sie z wody i wskrabać sie na brzeg pod góre. W dodatku te stawy są bardzo zdradliwe niby brzeg a woda po szyje u dorosłego człowieka, Mati woli stopniowo sie zanurzać i boji sie odrazu takiej głebokiej wody.
U mnie jak jeździmy gdzieś nad wode to mamy już sprawdzone miejsca i tam sie nie boje że Mati w coś sie zaplacze, czy w coś uderzy przy wskakiwaniu no i wchodzi sie do wdody z takiej utworzonej niby plazy wiec łagodniej. Kurcze to sie rozpisałam. :lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu.

Gratuluję zakupu lustrzanki :multi: Teraz tylko czekać, aż twój TZ ci ją da :x Pogoń go trochę, bo nie wiem, czy po sobocie będę na dogo...

Cześć Saro!!:loveu:
Bardzo Ci dziekuje!! Robiliśmy jakieś takie probne focie zaraz po zakupie to napisze TZ-towi aby przesłał mi jakieś to wstawie wieczorkiem specjalnie dla Ciebie:p

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']W takim razie będę czekała :p

Przepraszam że dopiero dziś. I wybaczyć mi prosze jakoś tych zdjeć ale to były foty zrobione tuż po wyjeciu aparatu z pudełka bez żadnych ustawień, i przyznam że nawet nie miałam jeszcze okazji pobawić sie aparacikiem ale w weekend TZ mi przywiezie i wtedy już mu nie oddam :lol: