Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):
http://images28.fotosik.pl/214/0f8ff9865ee2e1f9med.jpg
O jaka fajna fota :loveu: Dynamiczna :loveu:

Jego cieżko jest Madziu uchwycić w miejscu on ciagle biega szaleniec mały;) I wiekszośc fotek mam takich albo zamazanych albo mam trawe a Matysia koniec ogona :lol:

Kasia napisał(a):
Mati jest dwukolorowy, czarno-beżowy prawda?
Czy tylko na fotkach tak to wygląda?

Fidlak też ptaki goni, jak oszalały. Ze szczekiem głośnym przeważnie :lol:

Tak Mati jest taki bardziej czrno-beżowy choć tak jak Toreczkowi na pysiu pokazują sie rude włoski, na grzbieciku sporo siwych a brzuszek wogóle jest siwy taki popitolone ma jescze te kolory :evil_lol:

Mati każdego ptaka wygoni z działki a jak jakiś siedzi na trawce to sie skrada jak kot powoli podczołguje sie i nagle ze szczekiem skacze na ptaka który i tak mu ucieka ;)

Anusia & Alutka napisał(a):
Ale Matusiasty jest pocieszny :loveu:

Dziekujemy Anusiu :loveu:

Magda_Miki napisał(a):
Miki też to ma:stupid:

Mati najbardziej podoba mi się w krótszej wersji. Jest wtedy bardzo podobny do szczeniaka:loveu:

Dzieki Madziu za miłe słowa :lol:

Dobże że nie tylko Mati ma hopla na punkcie ptaków bo już myślałam że z nim coś nie tak :evil_lol:

PositiveThought napisał(a):
Aidi też lubi ptaszki.
ale Tośka bardziej, ma obsesję...

http://images30.fotosik.pl/213/e574a6d1de4b34a0med.jpg
pióropuszek :loveu: ogonek mniah mniah

Hi hi szalone psiaki mają krećka na punkcie lotów i nie lotów :evil_lol:

Halo halo tu Anusia mowi.
Wyjezdzam jutro.
Chce byc na stronie 200 :grins:
Jeszcze mnie nie ma, ale bede...
I jeszcze nie??
Chiba flaszke na ta okolicznosc postawie to mie przerzuci...
Do wyboru do koloru :grins:
Chiba sie juz poddam...
Wladka pomoz mi!!

Szalona Anusia dopieła swego :megagrin:
A Ty znowu gdzieś sie bedziesz włuczuła po świecie?? Gdzie Cie znowu niesie bo nie jestem w temacie ??
No to w takim razie za tą 200 stronke :drink1::popcorn:

Dziewczyny jesteście niesamowite
:loveu::loveu:

Posted

Kasia_zg napisał(a):

Szalona Anusia dopieła swego :megagrin:
A Ty znowu gdzieś sie bedziesz włuczuła po świecie?? Gdzie Cie znowu niesie bo nie jestem w temacie ??
No to w takim razie za tą 200 stronke :drink1::popcorn:

Dziewczyny jesteście niesamowite
:loveu::loveu:

Taaa tylko ATka dala ciala, poszla plaszczyc odwlok przed tv i nasza strona 200 juz nie jest tylko nasza :cool1:

A nie gadalam chiba nawet.
Jutro jade do szkoly najpierw a pozniej do wawy. Smieje sie ze jade sie wysikac, bo musze oddac siusiu i krew do badania do pracy. Pozniej jeszcze beda inne ale poki co tylko to. Wroce gdzies w srode, w net weekend szkola i pewnie znowu wawa.
I tak se jezdze.
A w tym roku to chyba na palcach moglabym policzyc weekendyw wktorych bylam w domu.

Pozdrawiamy :Rose:

Posted

Taaa tylko ATka dala ciala, poszla plaszczyc odwlok przed tv i nasza strona 200 juz nie jest tylko nasza :cool1:

:turn-l::turn-l::turn-l:

Cze Kasiasta :multi:

Posted

A nie gadalam chiba nawet.
Jutro jade do szkoly najpierw a pozniej do wawy. Smieje sie ze jade sie wysikac, bo musze oddac siusiu i krew do badania do pracy. Pozniej jeszcze beda inne ale poki co tylko to. Wroce gdzies w srode, w net weekend szkola i pewnie znowu wawa.
I tak se jezdze.
A w tym roku to chyba na palcach moglabym policzyc weekendyw wktorych bylam w domu.

Pozdrawiamy :Rose:

Ależ Ty sie Anusiu napodróżujesz...Ślemy Ci również pozdrowionka i życzymy miłych dni poza domem:loveu:

tigrunia napisał(a):
:turn-l::turn-l::turn-l:

Cze Kasiasta :multi:

Cze Beatko:loveu:

Cio jestem wściekła...Kropelki na kleszcze mamy na kolejny miesiac zaaplikować pod koniec przyszłego tygodnia...a tu apokalipsa!!!
W sobote poszliśmy z TZ-tem i psiakami na spacer, po powrocie optrzepałam i wyczesałam Matusia sama siebie też obejżałam a w niedziele rano na mojej nodze dopiero co wczepiony kleszcz:-o, po wyjeciu znowu oglądnelismy Matiego ale nic nie znaleźliśmy. Wczoraj wieczorem chodź nigdzie nie blismy TZ znalazł Matemu intruza, dziś znowu go ogladam i znowu kleszcz był już spory sama bałam sie go wyjąć. Poszłam do wetki wyjeła za darmoche co było dla mnie szokiem, ona do mnie kiedy kropelki ja do niej ze w piatek za tydzień to po dłóższym zastanowieniu stwierdziła że bedzie trzeba zmienic na cuś innego bo Adventix u Matrixa nie działa ....aż sie boje bo jak jutro znowu mu jakiegoś znajde to sie zeźle jescze bardziej :angryy: Jak ja nielubie tego paskuctwa i na samą myśl że ma być tego w tym roku masa mnie skreca:angryy:

Posted

Ale fajną adresówkę ma Mati :loveu:
Gdzie ja nabyliście?

Ja jeszcze u Fidlaka kleszcza w tym roku nie znalazłam choć specyfiku żadnego też mu nie zapodawałam. Ale jak tylko w piątek go ostrzygę to od razu pójdę zakupić coś na kleszcze :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Ale fajną adresówkę ma Mati :loveu:
Gdzie ja nabyliście?

Ja jeszcze u Fidlaka kleszcza w tym roku nie znalazłam choć specyfiku żadnego też mu nie zapodawałam. Ale jak tylko w piątek go ostrzygę to od razu pójdę zakupić coś na kleszcze :lol:

Dzieki Kasieńko:)
Adresówke sprezentował mu TZ jak ostatnim razem byliśmy z Matim u Fryzjera to w tym samym budynku jest ogromy sklep zoologiczny i tam od reki zrobiliśmy Matiemu taką adresówke. Rozmiarów, kształtów i kolorów było do wyboru bardzo dużo my poszliśmy bardziej standardowo złotą kosteczke :)

Pegaza napisał(a):
Cze Kasia:p
Mati piękny kawaler:loveu:

kleszczom mowimy Nie :-x

Cześć Dario :loveu:
Zdecydowane Nie intruzom ochydnym :mad:

a to moja wina?!
Ty mi pomóc miałaś!
cze Kasiasta :grins:

Hihi :)
Cześć Beatko:lol:

Kasia napisał(a):
Poniedziełkowe cześć...:lol:

Nasza Kasieńka tak uwielbia poniedziałki ze dla niej to mogły by być przez cały tydzień ;)
Cześć Kasiu:loveu:

tigrunia napisał(a):
Jenyyy łona poniedzialkiem zyje :splat:

Hihihi :) Hej Beatko :lol:

Posted

Cześć Kasiu.

Okropne kleszcze :shake: Aris miał tylko raz w życiu, który mu się wbił (zapomnieliśmy go odkleszczyć). Ostatnio jeden po nim chodził, taki wielki, ale zaraz go strząchnęliśmy i zabiliśmy[SIZE=2] :grins: My kropimy się Frontlinem. Mimo iż słyszę, że Advantix lepszy, to po tym pierwszym kleszcza ani razu Aris nie złapał.

:roflt:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Kasiu.

Okropne kleszcze :shake: Aris miał tylko raz w życiu, który mu się wbił (zapomnieliśmy go odkleszczyć). Ostatnio jeden po nim chodził, taki wielki, ale zaraz go strząchnęliśmy i zabiliśmy[SIZE=2] :grins: My kropimy się Frontlinem. Mimo iż słyszę, że Advantix lepszy, to po tym pierwszym kleszcza ani razu Aris nie złapał.

:roflt:

Cześć Saro :)
U Nas weci stosują tylko Adventix, chciałam żeby mi sprowadziła to co Madzia Masterkowo- Torkowa mi polacała ale niestety, jutro idziemy na odklesczanie kazała przypomnieć że zmieniamy to sie okaże co mu zaaplikuje tym razem mam nadzieje ze skuteczne.

Pegaza napisał(a):
Cze Kasia:p
milego weekendu zycze

Cze Dario :calus:
Dziekuje i również życzymy miłego weekendziku :lol:

Kasia napisał(a):
No tak, 2 poniedziałki miałam w tym tydniu :p

Zdjęcie kołami do góry rewelacyjne! Uwielbiam jak psiaki tak leżą :loveu:

Oj Kasieńko dwa poniedziałeczki to dwa razy wiecej szczescia w tygodniu :evil_lol:
Ja też uwielbiam tego typu pozy, Mati tylko w nocy spi taki powykrecany i żałuje bo wiecej bym go fociła w dziwnych pozach...nieraz to szukam gdzie on wogóle ma głowe a gdzie zadek taki pokrecony jest ;)

Kaaasia :loveu:

http://images26.fotosik.pl/216/af1517848cf6f8c4med.jpg
włochaty jajcarz :evil_lol:

ej on śpi stobom w łóżku? :grins:

Czeeee Beatko:loveu::multi:
Jojecka włochacza i siusiaczek były podczas strzyzenia w jakiś specjalny sposób depilowane czy tam cuś teraz to one już zarosły, a zaraz po strzyzeniu to świecił nimi przeokropnie:evil_lol:

Przyznam że owszem Mati śpi ze mną a właściwie zasypia czekajac na mnie , ja sie kłade to on idzie do swojego azylu czyli SZAFY potem w nocy przyjdzie i położy sie w nogach a nad ranem walczymy o poduszke :evil_lol: bo sie skubany rozwala na oby dwóch i beszczelnie spycha.

A ostatnio wymyślił nowe budzenie siada nad moją głową pochyla głowe nad moją buzią nie dotykając mnie wlampia sie we mnie....nie wiem jak by sie mocno spało to czuje sie te jego przeszywajace slepka jak już nie wytrzymam otwieram oczy a wtedy jest ogromna radość ze już nie śpie nastepuje lizanie szczekanie i zabawa

Mega jezor :lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Ja też uwielbiam tego typu pozy, Mati tylko w nocy spi taki powykrecany i żałuje bo wiecej bym go fociła w dziwnych pozach...nieraz to szukam gdzie on wogóle ma głowe a gdzie zadek taki pokrecony jest ;)

hyhy Matus w szafie spi?

cze Kasiasta :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']hyhy Matus w szafie spi?

cze Kasiasta :loveu:

Cze Anusiu :)
Owszem owszem Mati śpi sobie w szafie :evil_lol:

[quote name='PositiveThought']bieedny Matuś legowiska mu pańca nie kupi, to sie w szafie chować musi :evil_lol:
Aidi też się lampi... ojej, jak on się gapi!
Beatko ja już kupiłam 4 legowiska ( i sprzedałam) piąty ponton nowiuski lezy omijany z daleka. W owalnym nie mógł sie wyciagnąć, kupilismy fotel taki jak ma teraz Fidelek (a wlściwie Łukaszek ;)) nie pasował oddałam go znajomym dla dziecka :evil_lol:, potem była budka też niedobra, poducha jest dobra ale zaciagnoł ją do szafy żeby miecej było pod dupcia dwa koce było za mało, chciałam żeby miał coś na dzień wiec kupiłam ponton też nie dobry i jak tu takiemu dogodzić....szafa nazwana azylem dumania jest najlepsza a łóżko pańci jeszcze fajniejsze :)

Miłego dnia życzymy Wszystkim cioteczkom:loveu:

Posted

gdyby mnie ktoś tak kochał... jak mi sprężyna wyskoczyła z materaca, to pół roku czekałam na nowy :( :evil_lol:

Biedna... trzeba było mówić! Pożyczyłabym jakiegoś dmuchańca cy co...

Matuś boi się butelki hihi:evil_lol: Pustej też?