Kasia_zg Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']http://images34.fotosik.pl/244/673d9437c93438bdmed.jpg czyje to cialo? :razz: [quote name='PositiveThought']na ostatniej fotce Matuś wygląda jakby wył do księżyca :lol: cze Kasiu, ciało wzbudza zainteresowanie :razz: [quote name='Kasia']ciało stało się ogólnym obiektem zainteresowania...:razz: Cześć dziewczynki...my już sobie odpoczywamy, Matuś biega z wujem Hektorkiem nawet pływali dziś w stawie. Zdjecia beda jak wróce. A od ciała które wdzudziło takie zaintesresowanie macie gorace pozdrowionka i gorące buziale:loveu: ( to ciało to mój TZ- Jakub :)) Dobranoc Quote
madziasto4 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ha, wiedziałam, że to Tz-towe ciało, wiedziałam. Cześć Kasiu :loveu: Ale Mati miał wybieg na działce :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 PositiveThought napisał(a):tak właśnie mi się też zdawało, bo jakie inne ciało by się tak przed Kasiastym obiektywem prezentowało? :razz: a masz mokre fotki? :grins: ATka lepiej nie wnikac w takie szczegoly czasem... A co do mokrosci to tera sisko co mokre bedzie mi sie z Dusiem kojarzylo... Quote
Kasia_zg Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='madziasto4']Ha, wiedziałam, że to Tz-towe ciało, wiedziałam. Cześć Kasiu :loveu: Ale Mati miał wybieg na działce :lol: Cześć Madziu :) Matrix uwielbia być na działeczce wybiega sie tam zawsze za wszystkie czasy ;) TEraz u TZ-ta też ma frajde bo biega z paiakami i z Heltorkiem [quote name='PositiveThought']tak właśnie mi się też zdawało, bo jakie inne ciało by się tak przed Kasiastym obiektywem prezentowało? :razz: a masz mokre fotki? :grins: Nio masz racje Beatako tylko TZ-towe ciało foce nio gdziez by koko innego ;) Z pierwszego spaceru nad staw nie mam fot zapomnielismy aparatu i nie chciała nam sie wcarać a z wczoraj to chłopaki moczyli tylko nózki i ganiali zabki [quote name='Anusia & Alutka']ATka lepiej nie wnikac w takie szczegoly czasem... A co do mokrosci to tera sisko co mokre bedzie mi sie z Dusiem kojarzylo... :evil_lol: Cześć Anusiu :loveu: Necik mi szwankuje wiec tylko pare fotek reszta po powrocie do domku Pozdrowionka dla wszystkich :loveu: Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cze Kasiasta :multi: Jak ta urlopik?? Kurcze ale zonko daje :loveu: Mam nadzieję, że taka pogoda zostanie na dłużej :multi: Quote
Kasia_zg Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Kasiasta :multi: Jak ta urlopik?? Kurcze ale zonko daje :loveu: Mam nadzieję, że taka pogoda zostanie na dłużej :multi: Cze Beatko :loveu: Te pare dni wolnego upłyneło calkiem miło aż by sie chciało by trwało to dłóżej, fajnie tak poodpoczywać i nic nie robić;) U Nas też słoneczko grzeje i oby tak zostało jak najdłóżej:lol: [quote name='PositiveThought']hihi, ciekawe czemu z Siusiakiem, Anusiu :evil_lol: cześć Kasia, ale ładniutki staffik :grins: tak ładnie się prezentuje. Witaj Atka :loveu: Pewnie że sie ładnie prezentuje wkońcu to wujo Hektorek ;) Quote
Patikujek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 http://images24.fotosik.pl/211/e7d0edaad6ba8eeb.jpg Przyszłam się przywitrać a tu fotki takiej pięknej psiny:loveu: Quote
Kasia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Wujcio Hektorek :loveu: On jest cudowny!!! Jak wypoczynek Kasieńko? Quote
Kasia_zg Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='madziasto4']Hektor boski w plenerze :cool2: Dzieki Madziu:lol: [quote name='Patikujek']http://images24.fotosik.pl/211/e7d0edaad6ba8eeb.jpg Przyszłam się przywitrać a tu fotki takiej pięknej psiny:loveu: Miło Nam Pati że Hektorek sie podoba ;) [quote name='Kasia']Wujcio Hektorek :loveu: On jest cudowny!!! Jak wypoczynek Kasieńko? Dzieki Kasienko :loveu: Wypoczynek choć zbyt krótki to minoł bardzo miło i przyjemnie, chciał by sie mieć cześciej takie wypoczynki ;) [quote name='Anusia & Alutka']Bry dzien :loveu: [quote name='PositiveThought']dzień bry :loveu: Bry dzień Anusiu i Dzień bry Beatko:loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 A cio masz że to takie dzwieki wydaje?? Pokaż mi... A to trawka...a trawka jest mniamniusia ale jak ja ją gryze to takich dżwięków nie wydaje :P Quote
Pegaza Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Cześc Kasica:p fotki przeglądnięte:loveu: pozdrowienia Quote
Anusia & Alutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://images32.fotosik.pl/250/c1ddc3c50a9406f7.jpg kurde ten Matus jakis niepodobny do tego wlosiastego :shake: cze Kasia :loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Kasieńko :loveu: Witaj Aguś:calus: [quote name='Pegaza']Cześc Kasica:p fotki przeglądnięte:loveu: pozdrowienia Cześć Dario :lol: Również ślemy cieplusie pozdrowionka:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']http://images32.fotosik.pl/250/c1ddc3c50a9406f7.jpg kurde ten Matus jakis niepodobny do tego wlosiastego :shake: cze Kasia :loveu: Wiataj Anusiu :multi: To fakt że jakiś taki nie podobny, ale na imie reaguje, prawe uszko klapie na niepogode, postrzelony tak samo wiec chyba mi go nie podmielili. Ale jak był taki zarośniety to gdyby coś to rozpoznała bym go po trzech długaśnych siwych włosach wyrastających jeden przy drugim. Fajnie to wyglądało w tych czarnych kudełkach tylko trzy takie włoski siwe....nio a teraz lipa po scieciu to co dwudziesty włos Matusia jest siwy [quote name='Kasia']Cze bezwłosowce :loveu: Hej hej Kasiu :loveu: [quote name='PositiveThought']Matuś na tych http://images30.fotosik.pl/212/c09d1b758adf8939med.jpg zdjęciach to jak Aidi wygląda, tylko kolorki inne :loveu: ale są chyba jednego wzrostu. cze Kasia wogle :loveu: Cześć Atka:lol: To fakt Beatko podobieństwo jest. Przyznam że nie pamietam ale jak go tam kiedyś tego wiercioła mierzyłam to miał coś koło 26-28 cm w kłebie. Quote
Kasia_zg Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Tu krzaczek...tam krzaczek...tyle zapachów.... Oj coś tam jest....?? Ojoj oj to coś mnie śledzi... nio ale cóż to i gdzież to...?? Quote
Kasia_zg Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Ten krzak sie rusza.....popatrze z daleka tak bedzie bezpieczniej.... to ptak gonić go.... Ptaszek uciekł pobawi sie ktoś.... Poczekaj już niose.... nóżki mnie bolą....poleże chwilke..... Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://images28.fotosik.pl/214/0f8ff9865ee2e1f9med.jpg O jaka fajna fota :loveu: Dynamiczna :loveu: Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mati jest dwukolorowy, czarno-beżowy prawda? Czy tylko na fotkach tak to wygląda? Fidlak też ptaki goni, jak oszalały. Ze szczekiem głośnym przeważnie :lol: Quote
Magda Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kasia napisał(a): Fidlak też ptaki goni, jak oszalały. Ze szczekiem głośnym przeważnie :lol: Miki też to ma:stupid: Mati najbardziej podoba mi się w krótszej wersji. Jest wtedy bardzo podobny do szczeniaka:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Halo halo tu Anusia mowi. Wyjezdzam jutro. Chce byc na stronie 200 :grins: Jeszcze mnie nie ma, ale bede... I jeszcze nie?? Chiba flaszke na ta okolicznosc postawie to mie przerzuci... Do wyboru do koloru :grins: Chiba sie juz poddam... Wladka pomoz mi!! Quote
Recommended Posts