Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Guest wonder-dog
Posted

ale śliczny :)) mizianko dla psiaka:)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasiu.

Ostrzyżony Matuś cudownie wygląda :loveu: Ja bym się na twoim miejscu niczym nie przejmowała, szybko mu odrosną i potem będziesz mogła tylko trochę je przyciąć.
Ja jestem umówiona z Arisem na 7 maja, bo już tak zarósł, że mu włoski stoją na grzbiecie :lol:

Posted

[quote name='wonder-dog']ale śliczny :)) mizianko dla psiaka:)

Witamy w naszych skromnych progach Bardzo nam miło Matuś wymiziany ;)

[quote name='xxSweetGirl93xx']O matuś obcięty:D
słodziak:):)

[quote name='Kasia']Cóż za niespodzianka Kasienko!!!
Matuś szczeniorkowy :loveu::loveu:

[quote name='Pegaza']Cze Kasia:p

szczeniorkowy Mati sliczny ale ja wole go wlochatego lubie takie gęste kudly "macac":eviltong:

[quote name='madziasto4']Hihi jaki fajny golas :loveu:

[quote name='Anusia & Alutka']http://img245.imageshack.us/img245/2623/s6005324tx2.jpg aaaaaaaaa :loveu: kochany Matus sceniorkowy :loveu: morda moja slodka :loveu: druga slodka zaraz po Madzki

[quote name='Kasia']Dobry :loveu:

Dziś ma być gorko!!!!

[quote name='tigrunia']Dobry dzień Kasiu :multi:

Nonono .. Mati jaki przystojniak :cool3: Przynajmniej nie bedziesz miała problemu z czesaniem tych jego kudełków :razz:
Witamy wszystkie cioteczki i dziekujemy za ciepłe słówka :loveu:
Faktycznie teraz jest mi o wiele lżej Czasanko nie wymaga poświecenia godziny dziennie ale 5 minutek Matusiowi widać że jest wygodniej taki leciutki jest a obróżke zamiast zapinać na ostanią dziurke z brzegu zapinamy na ostatnią ale na środku obróżki, taki chudziutki sie zrobił ale za to jaki milusi na główce i grzbieciku :)

[quote name='Anusia & Alutka']Cze Kasiasta!
My juz tez ciachnieci!
Cześć Anusiu już biegne zobaczyć ociachaną Alusie :)

A my nadal walczymy z tym zapaleniem, od soboty dawałam mu te tabletki i nic a nic nie było lepeij wiec poszliśmy do tego weta co chodzimy od samego początku ( wtedy poszliśmy do innego bo nasz miał urlop). Dostał wczoraj przeciw bólowy i przeciwzapalny, dziś byliśmy ponownie wpóścła mu specjalny płyn do gróczołów dostał również przeciwzapalny i czekamy do jutra...ale to nie ten psiak taki osowiały jest, nie chce sie bawić a jak idziemy na spacer pobiega chwilke i każe sie brać na ręce ehhh

Posted

Ojej jaki śliczny yorkuś a jego towarzysz...:loveu:
Jesteśmy tu pierwszy raz i raczej zostaniemy stałymi widzami :multi:
Czekam na nowe fotki i zapraszam do mnie ;)

Posted

Skibka napisał(a):
Ojej jaki śliczny yorkuś a jego towarzysz...:loveu:
Jesteśmy tu pierwszy raz i raczej zostaniemy stałymi widzami :multi:
Czekam na nowe fotki i zapraszam do mnie ;)

Witamy Cie u Nas bardzo Nam miło że Nas odwiedziłaś....zapraszamy cześciej ;)

Anusia & Alutka napisał(a):
Biedny Matus.
Ze tez na doopeczke mu sie rzucic musialo...

Kasia napisał(a):
Że te wogóle mu sie rzucić musiało...

xxSweetGirl93xx napisał(a):
fajne foty:)
http://images32.fotosik.pl/234/0caf46018671094dmed.jpg
to jest najlepsze jak razem przeciągają;)

Biedny matuś... napewno mu przejdzie niedługo...:)

Kochane cioteczki...Matuś od wtorku ma wprowadzany do każdego gruczołu lek jest już bardzo dobrze, ładnie sie goji w poniedziałek idziemy na kontrole i Pan doktor powiedział że już napewno bedzie dobrze, wyniki badań też są dobre i jest ogromna nadzieje że co tygodniowe czyszczenie nie bedzie potrzebne wiec kamień z serca. Bo na samą myśl że miał by mieć tak czyszczone do końca życia to aż mi sie włos jeżył. wiec wszystko na dobrej drodze :) A wczoraj na działce szalał niesamowicie, ganiał ptaszki i przeszkolił wszystkie jaszczurki które wylegiwały sie na słóńcu, a jak znalazł dziurke z chrabąszczem to pilnował go dopóki mu nie wyszedł potem była chwila ganiania chrabąszcza po czym zawiedziony Matuś odpóści bo mu zabawka odleciała.

PositiveThought napisał(a):
Matriś z lwim czupurkiem.
:)

Ooo rany Atka :crazyeye:własnym oczom nie wierze ale sie ciesze niesamowicie że wkońcu sie pojawiłaś :multi::loveu:

Umiejętne walcowanie tulipanków przez mojego 50kg kudlacza....dodam że po tym walocwaniu już nie wstały....

Ten zasypaił z kółkiem ale nie póścił

Potwór....

Posted

:multi: hurrra Matus wraca do zdroweczka :multi:
Cos nam Kasiasta dogo nie dziala nie?

Kasia daje stare zdjecie :obrazic:

Cześć Anusiu :)
Nio jakoś tak troszke szwankuje to dogo
Anusiu mam sporo zdjęć przez obcieciem Matusia które nie zdązyłam powklejać już niedużo zostało a potem powklejem nowe obiecuje ;)

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Kasia:p

to dobrze ze juz z dopką Matiego jest oki:p

ale daje przynajmniej...a Ty oszczędzasz:eviltong:

Cześć Dario :)
Dziękuje że chociaż Ty po mojej stronie, skończą sie stare focie to bede Was nekała nowymi ;)

Posted

zeby oszczedzac to trza miec, a ja nie mam buuu.
Kasia piosenki na salonach wkleilam.

Byłam na salonach, piosenek wysłuchałam:p

Patikujek napisał(a):
http://images32.fotosik.pl/234/0caf46018671094dmed.jpg
No proszę jak się duży z małym dzielić potrafią:loveu:

Bo najlepsi funfle sztame trzymają i dzielą sie wszystkim :) Dzisiaj oboje łapali mysz jakąs taką zabłakaną, w każdym bądź razie jeden łapał i puszczał a drugi przejmował i robił to samo czyli dwie fajtłapy nie zagryzły myszki tylko wymemlali obślinili i mysz choć nie wyglądała ciekawie to im zwiała:evil_lol: