Guest wonder-dog Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ale śliczny :)) mizianko dla psiaka:) Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cóż za niespodzianka Kasienko!!! Matuś szczeniorkowy :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cze Kasia:p szczeniorkowy Mati sliczny ale ja wole go wlochatego lubie takie gęste kudly "macac":eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://img245.imageshack.us/img245/2623/s6005324tx2.jpg aaaaaaaaa :loveu: kochany Matus sceniorkowy :loveu: morda moja slodka :loveu: druga slodka zaraz po Madzki Quote
Sara_i_Aris Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Cześć Kasiu. Ostrzyżony Matuś cudownie wygląda :loveu: Ja bym się na twoim miejscu niczym nie przejmowała, szybko mu odrosną i potem będziesz mogła tylko trochę je przyciąć. Ja jestem umówiona z Arisem na 7 maja, bo już tak zarósł, że mu włoski stoją na grzbiecie :lol: Quote
tigrunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dobry dzień Kasiu :multi: Nonono .. Mati jaki przystojniak :cool3: Przynajmniej nie bedziesz miała problemu z czesaniem tych jego kudełków :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Cze Kasiasta! My juz tez ciachnieci! Quote
Kasia_zg Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='wonder-dog']ale śliczny :)) mizianko dla psiaka:) Witamy w naszych skromnych progach Bardzo nam miło Matuś wymiziany ;) [quote name='xxSweetGirl93xx']O matuś obcięty:D słodziak:):) [quote name='Kasia']Cóż za niespodzianka Kasienko!!! Matuś szczeniorkowy :loveu::loveu: [quote name='Pegaza']Cze Kasia:p szczeniorkowy Mati sliczny ale ja wole go wlochatego lubie takie gęste kudly "macac":eviltong: [quote name='madziasto4']Hihi jaki fajny golas :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']http://img245.imageshack.us/img245/2623/s6005324tx2.jpg aaaaaaaaa :loveu: kochany Matus sceniorkowy :loveu: morda moja slodka :loveu: druga slodka zaraz po Madzki [quote name='Kasia']Dobry :loveu: Dziś ma być gorko!!!! [quote name='tigrunia']Dobry dzień Kasiu :multi: Nonono .. Mati jaki przystojniak :cool3: Przynajmniej nie bedziesz miała problemu z czesaniem tych jego kudełków :razz: Witamy wszystkie cioteczki i dziekujemy za ciepłe słówka :loveu: Faktycznie teraz jest mi o wiele lżej Czasanko nie wymaga poświecenia godziny dziennie ale 5 minutek Matusiowi widać że jest wygodniej taki leciutki jest a obróżke zamiast zapinać na ostanią dziurke z brzegu zapinamy na ostatnią ale na środku obróżki, taki chudziutki sie zrobił ale za to jaki milusi na główce i grzbieciku :) [quote name='Anusia & Alutka']Cze Kasiasta! My juz tez ciachnieci! Cześć Anusiu już biegne zobaczyć ociachaną Alusie :) A my nadal walczymy z tym zapaleniem, od soboty dawałam mu te tabletki i nic a nic nie było lepeij wiec poszliśmy do tego weta co chodzimy od samego początku ( wtedy poszliśmy do innego bo nasz miał urlop). Dostał wczoraj przeciw bólowy i przeciwzapalny, dziś byliśmy ponownie wpóścła mu specjalny płyn do gróczołów dostał również przeciwzapalny i czekamy do jutra...ale to nie ten psiak taki osowiały jest, nie chce sie bawić a jak idziemy na spacer pobiega chwilke i każe sie brać na ręce ehhh Quote
Skibka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ojej jaki śliczny yorkuś a jego towarzysz...:loveu: Jesteśmy tu pierwszy raz i raczej zostaniemy stałymi widzami :multi: Czekam na nowe fotki i zapraszam do mnie ;) Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Biedny Matus. Ze tez na doopeczke mu sie rzucic musialo... Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ze tez na doopeczke mu sie rzucic musialo... Że te wogóle mu sie rzucić musiało... Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 fajne foty:) http://images32.fotosik.pl/234/0caf46018671094dmed.jpg to jest najlepsze jak razem przeciągają;) Biedny matuś... napewno mu przejdzie niedługo...:) Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Skibka napisał(a):Ojej jaki śliczny yorkuś a jego towarzysz...:loveu: Jesteśmy tu pierwszy raz i raczej zostaniemy stałymi widzami :multi: Czekam na nowe fotki i zapraszam do mnie ;) Witamy Cie u Nas bardzo Nam miło że Nas odwiedziłaś....zapraszamy cześciej ;) Anusia & Alutka napisał(a):Biedny Matus. Ze tez na doopeczke mu sie rzucic musialo... Kasia napisał(a):Że te wogóle mu sie rzucić musiało... xxSweetGirl93xx napisał(a):fajne foty:) http://images32.fotosik.pl/234/0caf46018671094dmed.jpg to jest najlepsze jak razem przeciągają;) Biedny matuś... napewno mu przejdzie niedługo...:) Kochane cioteczki...Matuś od wtorku ma wprowadzany do każdego gruczołu lek jest już bardzo dobrze, ładnie sie goji w poniedziałek idziemy na kontrole i Pan doktor powiedział że już napewno bedzie dobrze, wyniki badań też są dobre i jest ogromna nadzieje że co tygodniowe czyszczenie nie bedzie potrzebne wiec kamień z serca. Bo na samą myśl że miał by mieć tak czyszczone do końca życia to aż mi sie włos jeżył. wiec wszystko na dobrej drodze :) A wczoraj na działce szalał niesamowicie, ganiał ptaszki i przeszkolił wszystkie jaszczurki które wylegiwały sie na słóńcu, a jak znalazł dziurke z chrabąszczem to pilnował go dopóki mu nie wyszedł potem była chwila ganiania chrabąszcza po czym zawiedziony Matuś odpóści bo mu zabawka odleciała. PositiveThought napisał(a):Matriś z lwim czupurkiem. :) Ooo rany Atka :crazyeye:własnym oczom nie wierze ale sie ciesze niesamowicie że wkońcu sie pojawiłaś :multi::loveu: Umiejętne walcowanie tulipanków przez mojego 50kg kudlacza....dodam że po tym walocwaniu już nie wstały.... Ten zasypaił z kółkiem ale nie póścił Potwór.... Quote
Anusia & Alutka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :multi: hurrra Matus wraca do zdroweczka :multi: Cos nam Kasiasta dogo nie dziala nie? Kasia daje stare zdjecie :obrazic: Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::multi: hurrra Matus wraca do zdroweczka :multi: Cos nam Kasiasta dogo nie dziala nie? Kasia daje stare zdjecie :obrazic: Cześć Anusiu :) Nio jakoś tak troszke szwankuje to dogo Anusiu mam sporo zdjęć przez obcieciem Matusia które nie zdązyłam powklejać już niedużo zostało a potem powklejem nowe obiecuje ;) Quote
Pegaza Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cze Kasia:p to dobrze ze juz z dopką Matiego jest oki:p ale daje przynajmniej...a Ty oszczędzasz:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Kasia:p to dobrze ze juz z dopką Matiego jest oki:p ale daje przynajmniej...a Ty oszczędzasz:eviltong: Cześć Dario :) Dziękuje że chociaż Ty po mojej stronie, skończą sie stare focie to bede Was nekała nowymi ;) Quote
Anusia & Alutka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Pegaza napisał(a): ale daje przynajmniej...a Ty oszczędzasz:eviltong: zeby oszczedzac to trza miec, a ja nie mam buuu. Kasia piosenki na salonach wkleilam. Quote
Patikujek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://images32.fotosik.pl/234/0caf46018671094dmed.jpg No proszę jak się duży z małym dzielić potrafią:loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):zeby oszczedzac to trza miec, a ja nie mam buuu. Kasia piosenki na salonach wkleilam. Byłam na salonach, piosenek wysłuchałam:p Patikujek napisał(a):http://images32.fotosik.pl/234/0caf46018671094dmed.jpg No proszę jak się duży z małym dzielić potrafią:loveu: Bo najlepsi funfle sztame trzymają i dzielą sie wszystkim :) Dzisiaj oboje łapali mysz jakąs taką zabłakaną, w każdym bądź razie jeden łapał i puszczał a drugi przejmował i robił to samo czyli dwie fajtłapy nie zagryzły myszki tylko wymemlali obślinili i mysz choć nie wyglądała ciekawie to im zwiała:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Ze zdobyczą.... Znowu świsoł Maxiowi... Walczy jak lew... Bestia... Quote
Sweet Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://images33.fotosik.pl/239/aced1dc19a97a1c0med.jpg świetne:):) http://images24.fotosik.pl/207/18f236c229d28aa2med.jpg ale zębiska ma :):) Quote
Recommended Posts