Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

Cześć Kasiucha:)

A co tu tak pustawo u Ciebie??:o:o:o

A i powiedz mi co to za przystojniak w twoim banerze(ten obok Matiego)?? bo nie bardzo chce mie się w tył przez kilka stron szukać:)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']Cześć Kasieńko :loveu:

Pustki totalne dziś...i nie tylko dziś.

Cześć Kasiu :)
To fakt ostatnio mało ludziów przebywa na dogo ja sama mam taki kołchoz że nie mam kiedy przysiąść nadłóżej i tu z Wami posiedzieć czego bardzo żałuje...
Pozdrawiamy Was i mocno ściskamy :loveu:

[quote name='xxSweetGirl93xx']witam:))
kiedy nowe foteczki pięknisia??
i co tu tak cicho??
Witam witam ;)
Foteczki beda właśnie dziś ostatnio nie mamy czasu robić focie a tym bardziej wstawiać je.
A czemu tak tu cicho u Nas zawsze jest spokojnie i cicho ;)

[quote name='madziasto4']Cześć Kasiu :bye:
Cześć Madziu :multi:

[quote name='Anusia & Alutka']Aaaa to snieg...
Myslalam ze piana jakas :evil_lol:

Cze Kasia i Matus :loveu:
Cześc Aniusiu :loveu:
Hihi piana...hihi no wiesz na szczepienie dopiero idziemy w piateczeczek z Matusiem wiec wszystko możliwe że sie wściekł z tej głoopwki która go tak ostatnio ogarnia :lol:

[quote name='Patikujek']Cześć Kasiucha:)

A co tu tak pustawo u Ciebie??:o:o:o

A i powiedz mi co to za przystojniak w twoim banerze(ten obok Matiego)?? bo nie bardzo chce mie się w tył przez kilka stron szukać:)
Cześć Pati :lol:
Ojej nastepna pyta przeciez u mnie u Nas zawsze jest pustawo i spokojnie ;) A i my ostatnio zaniedbujemy galerie z braku czasu niestety

Już Ci wyjaśniam ten drugi kudłacz to Max mój 9 letni owczarek kaukazki mieszka sobie na podwórku i pilnuje naszego domku. Jest z nami od 7 tygodnia zycia wzieliśmy go ze schoroniska jakiś Pan przyniósł 2 szczeniaki twierdząc że nie bedzie miał z nich zusku bo są po rodzicach bez rodowodu. Wtedy w schronisku wolontariuszką była moja kuzynka zadzwoniła do Nas ze ona weźmie jednego szczeniaka i czy my bysmy nie wzieli drugiego bo inaczej szczeniaki mogą nie przeżyc. Zatem pojechalismy po tą małą bide, zapchlonego, zarobaczonego i mimo że chorego zabraliśmy z tamtad. Po przywiezieniu dalismy mu jesc a on miseczke trzymał noskiem zeby mu nikt nie zabrał,patrzylismy na niego i płakalismy tydzień z mamą na zmieny spałyśmy w przystawce siedząc na taty walizce z narzedziami a mały tulił nam sie do nóg potrzebował jeszcze takiego ciepła nawet czasami jeszcze próbował ssac palca. Obecnie wazy 50 kg i jest dość sporych gabarytów:evil_lol: W domu nie chciał spać choć chcieliśmy zeby był w domku. Bude zjadł dosłownie ...z desek zrobił trocinki w jedną noc :evil_lol:
powstała druga buda którą omijał duzym łukiem, ale spodobała mu sie duża komurka w której trzymamy narzedzia ogrodowe, a dawno temu za moich dziadków mieszkały tam dwa konie. Zatem legowisko powedrowało tam i tam sobie mieszka, drzwi ma zaczepiane na łańcuszek i jest tylko taka szpara zeby wyszedł, a co śmieszne zmimą gdy bardziej zawiewa Maxiu wchodzi do swojej rezydencji pogiaga cwaniak za łańcuszek i zamyka za soba drzwi wtedy mu nie wieje i ma cieplusio...a oto on w całej okazałości....

I troche Matusia

Marcheweczka

Pańcia chodź na spacer...

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Śliczny Maxiu i Matuś:)
nie wiedziałam że masz drugiego psiaka:)
oba słodkie:))

Jak miło że Nas odwiedziłaś dziekujemy.
Kiedyś przedstawiła cały mój zwierzyniec ale to sporo stronek wcześniej. Do grudnia miałam jeszcze trzeciego psiaka Timusia ale przed świetami odszedł za TM
  • . Jeszcze jest wujaszek Hektorek Amstaf mojego TZ-ta ale własciwie to ja wychowałam tego łobuza i w przyszłym roku zamieszka razem z nami czyli to tez tak jak by mój psiak ;)

Pozdrowionka dla Wszyskich :loveu:
  • Posted

[quote name='Kasia']Jaki płaszcz włochalaków :evil_lol:

A jak ciepło w takim elegancik płaszczyku ;)
    Cześć Kasieńko:loveu:

[quote name='Aga76']Cześć Kasiu, pozdrawiam słonecznie.
    Aguś!! Aga!! :multi::multi:Jak miło że sie pojawiłaś teskimy bardzo za Tobą i niuńkami również pozdrawiamy i ślemy mega mocne tulasy :calus:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Jak miło że Nas odwiedziłaś dziekujemy.
    Kiedyś przedstawiła cały mój zwierzyniec ale to sporo stronek wcześniej. Do grudnia miałam jeszcze trzeciego psiaka Timusia ale przed świetami odszedł za TM
  • . Jeszcze jest wujaszek Hektorek Amstaf mojego TZ-ta ale własciwie to ja wychowałam tego łobuza i w przyszłym roku zamieszka razem z nami czyli to tez tak jak by mój psiak ;)

Pozdrowionka dla Wszyskich :loveu:

• Oj..:(
    o to bedziecie miec dużo psiaków:):)
    a kiedy macie ślub??:D
    i domek budujecie czy mieszkac bedziecie w bloku??:D:D

Posted

[quote name='Kasia_zg']Aguś!! Aga!! :multi::multi:Jak miło że sie pojawiłaś teskimy bardzo za Tobą i niuńkami również pozdrawiamy i ślemy mega mocne tulasy :calus:

Cześć Kasiu :loveu:

Czujemy się wyściskane bardzo porządnie :shiny:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Cze Kasia Matusiowa :loveu:

Cześć Anusiu Alutkowa :loveu:

[quote name='xxSweetGirl93xx']Oj..:(
    o to bedziecie miec dużo psiaków:):)
    a kiedy macie ślub??:D
    i domek budujecie czy mieszkac bedziecie w bloku??:D:D
    Psiaków bedzie sporo bo oprócz Matusia i Hektora bedą dwa psiaki które mieszkają u dziadków Tz-ta. Niestety Maxia nie zabiore ze sobą zbyt mocno jest zwiazany z domem nawet jak go zabraliśmy na działke to przewył nam całe noce w dzień przyleżał przy samochodzie zeby juz wracać. Tak wieć Maxiu zostanie z moimi rodzicami
    A ślubujemy w przyszłym roku 6 czerwcai zamiszkami z dziadkami Tz-ta tam jest jeden dom ale tak jak by były dwa :)

[quote name='tigrunia']Zaszłam i tu a tu pustki .. :shake: Kasia gdzie żeś zgineła ??
    [quote name='Aga76']Cześć Kasiu :loveu:
    Czujemy się wyściskane bardzo porządnie :shiny:
    [quote name='Kasia']Witaj Kasieńko :loveu:

Jak minął weekend?
    U nas pogoda już prawdziwie wiosenna, oby tak zostało ...:lol:
    Cześć Beatko:loveu:
    Witaj Kasiu :loveu:
    Witamy Agusie :loveu:
    Weekendzik minoł nam pracowicie a wieczorkami balowaliśmy na imprezach rodzinnych tak bedziemy mieli przez cały kwiecień.
    U nas słonecznie było przez calusieńki weekendzik i do dziś południa a własnie sie teraz zachmurzyło przeokropnie ale mam nadzieje ze wiaterek przepedzi chmurki bo wybierałam sie na spcerek z Matusiem

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']JEJ :)
    Ale słodko bawi sie piłeczką:D:D:D:D

Hej Cieszymy że sie focie podobają :lol:

Mati wypatrzył Gucia na karniszu i sie zaczeło

Szczekał na Gutka na Gutek na niego

A o to jegomośc który szczeka na Matusia (szału można dostać jak tak sie przeszczekują) Mam filmik ale nigdzie nie moge go umieścić wszedzie wychodzi mi błąd i nie wiem czemu :(

Nio złaź...nio złaź...

Gutek zaczoł latać a Mati na wersalce krecił sie w kółko i podskakiwał

Posted

Polowanie i szczekanie trwało nadal...
    Mati cierpliwie potrafi siedzieć i czekać aż natretny papug zacznie coś robić....

Przyszedł do mnie użalac sie żebym dała mu Gucia...

I spowrotem na wersalke wyczekiwanie....i nadzieja...

Taki zmeczony był po godzinie....

Ale i tak sie bulwersował....

Posted

Cześć Kasiu :multi:
    Super fotorelacja :evil_lol: Papug niesamowity :loveu: Tyż mialam takiego .. dostałam 2 lata temu na urodziny ale zmarł po 2-ch tygodniach :placz: Miał na imię Kubuś