Sara_i_Aris Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cześć Kasiu. Z chęcią wezmę troszkę Matusiowych kłaczków, od Kasi Fidelkowej troszkę kilogramów i będę miała psa idealnego :loveu: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Z chęcią wezmę troszkę Matusiowych kłaczków, od Kasi Fidelkowej troszkę kilogramów i będę miała psa idealnego :loveu: Bedziesz miała psa idealnego :loveu: Bry wieczór Włochaczom :lol: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Przez te kłaczki to Mati wydaje się całkiem sporym psem. Te łapy jak u szczeniaka takie grube:loveu: Nie masz problemów z czesaniem? Quote
Kasia_zg Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kasiu. Z chęcią wezmę troszkę Matusiowych kłaczków, od Kasi Fidelkowej troszkę kilogramów i będę miała psa idealnego :loveu: Witaj Saruś :) Ale sobie fajnie wytetegowałas sprytnie...ale Ty masz idealnego psiaczka Arisek jest przeciez cudowny :loveu: Kasia napisał(a):Bedziesz miała psa idealnego :loveu: Bry wieczór Włochaczom :lol: Bry bry Kasieńko :lol: Magda_Miki napisał(a):Przez te kłaczki to Mati wydaje się całkiem sporym psem. Te łapy jak u szczeniaka takie grube:loveu: Nie masz problemów z czesaniem? Madziu bo Mati nie jest malym psiakiem jak na Yorka to jest spory bo ma jak go ostatnio mieżylismy i wazylismy u weta tak około 26-27 cm w kłebie i waży 5.8kg (z tym ze ostatnio mi chudnie bo je duzo duzo mnie albo wcale) ale to prawda te włoski robią z niego poteżniejszego jak sie go umyje to taki wychudzony szczur jest az dziwne ze to ten sam pies. Mamy problemiki z czesaniem tym bardziej ze Mati nie lubi sie czesać a kołtunki w tym gestym włosie ciezko wyczesać teraz już czeszemy sie codziennie i juz nie mozemy sie doczekać tej wizyty u fryzjera jeszcze miesiac musimy sie przemeczyć ale dajemy jakos rade ;) Dobranoc Wszystkim:loveu: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jeszcze tylko miesiąc:lol: Na pewno zmieni się nie do poznania. Pamiętam jego wcześniejsze fryzurki to jak szczeniaczek wyglądał:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Magda_Miki napisał(a):Jeszcze tylko miesiąc:lol: Na pewno zmieni się nie do poznania. Pamiętam jego wcześniejsze fryzurki to jak szczeniaczek wyglądał:loveu: Nooo ostatnio se widzialam we fryzurkowym temacie :loveu: Widze ze tej galeryji to jakies rude uprzedzenia maja... :cool1: Bry. Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Kasia_zg napisał(a):o Mati nie jest malym psiakiem jak na Yorka to jest spory bo ma jak go ostatnio mieżylismy i wazylismy u weta tak około 26-27 cm w kłebie i waży 5.8kg kabi tez jet podobnej miary i waży tyle samo:P hehe;) myślałam ze tylko on jeden taki wielki:) Quote
madziasto4 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cześć Kasiu :bye:, cześć Matuś :bye:, cześć włoski Matusia :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Cześć Kasiu :bye:, cześć Matuś :bye:, cześć włoski Matusia :bye: , cześć włoski Matusia :bye: , cześć włoski Matusia :bye:, cześć włoski Matusia :bye:, cześć włoski Matusia :bye:, cześć włoski Matusia :bye:, cześć włoski Matusia :bye:, cześć włoski Matusia :bye:, cześć włoski Matusia :bye:, cześć włoski Matusia :bye:, cześć włoski Matusia :bye:, cześć włoski Matusia :bye: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Śniło mi się dzisiaj, że ktoś mnie przedrzeźnia :hmmmm: Quote
tigrunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nie Madzka, jej się tylko płyta zacieła :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cze Włochalaki Kasiaste w niedzielny poranek :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Śniło mi się dzisiaj, że ktoś mnie przedrzeźnia :hmmmm: Nie e. Ja poprostu witam wszystkie wloski Matusia a nie tylko te z jednego ucha. :roll: Cze Kasia i Matus :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Witam Serdecznie i ciepło wszystkie kochane cioteczki dziekujemy Wam za odwiedzinki. Przyznajemy sie szczerze że już mielismy tu nie zagladć po tym jak na PW dostaliśmy bardzo nie miłą wiadomość od pewnej osoby zrobiło nam sie bardzo przykro po tym co przeczytaliśmy. Zostałam obrzucona błotem że Mati jest bez rodowodu, że kupując psa bez papierów skazuje ta rase na zatracenie i skundlenie....Przeciez ja nigdy nie ukrywałam że Matrix jest bez papierów, zawsze pisałam że jest tylko po rodzicach z rodowedem ale on go nie ma tak jak jego dwie siostry....To nie moja wina że Matuś o półtora kilograma jest grubszy od swoich sióstr i o dwa cm wyższy. Tak naprawde właściciele Matrixa już go wcal nie chcieli sprzedwać widząc że od małego jest ciut wiekszy zdecydowali że zostaje z nimi zeby przyszły własciciel nie miał pretensji że bedzie ciut wiekszy. Bedac u znajomych u których akurat byli własciciele Matusia i którzy pokazywali na telefonie focie Lali, Portusia i małego wtedy zapytalismy czy by go nie odsprzedali zostalismy poinformowani ze bedzie wiekszy, ale mi to nie przeszkadzało ja zakochałam sie w szczeniaku a TZ powiedział że mi go kupi. To były szczeniaki z przypadku właścicielka nie sadziła że 5 miesieczny pies bedzie już zdolny pokryć roczną sunie tak naprawde nie chcieli mieć szczeniąt bo widzieli że Lalcia też mimo że miała rodowód wyrosła na 4kg sunie. Po tej nieplanowanej ciązy Lala została wysterylizowana bo Oni kupili psy dla siebie nie dla chodowli. Tak samo ja wziełam Matusia bo zakochałam sie w nim i chciałam żeby był z nami. To to że chcialam własnie jego że chciałam dać mu dom i nasza miłość to ludzie widzą w tym że jestem zła. Równie dobrze mógł by być to kazdy inny psiak tak jak np. wziełam Maxa ze schoroniska jako szczeniaka to z tym tez jestem zła?? To ten ktoś kto pozbył sie szczeniaków i podżucił pod schronisko jest zły bo on sie pozbył a ja przygarnełam. Wiec ja nie czuje sie tu winna to że pokazuje tu focia Matusia i ciesze sie z każdego dnia który jest z nami. Naprawde nie wiem za co zostałam tak obrzucona...ale skoro to tej osobie sprawiło satysfakcje to fajnie....a ja i tak tu bede dopóki bede mogła bo znalazłam tu fantastyczne osoby z którymi bardzo miło spedzam tu czas tym cioteczkom które od poczatku są z nami i tym które tu są z nami od niedawna bardzo dziekuje w imieniu Matusia również!!:loveu: Przepraszam że sie tak rozpisałam ale musiałam sie wygadać..... Pozdrawiamy:lol: Quote
AlKil Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witaj Kasiu! Nie przejmuj się tak bardzo, ważne byś była odpowiedzialnym właścicielem psa! pozdrów od nas Matiego :lol: Uszy do góry :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hyyyyyyyyyy. Kasia, ktora to?? :2gunfire: Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No i dobrze podchodzisz do całej sytuacji:):) Ja tam bym sie tym nie przejmowała wcale na twoim miejscu:) Najważniejsze że go kochacie i on was tez:) Mój Kabis tez jest większy niż wszystkie yorki i bez rodowodu ale mi to całkiem nie przeszkadza:) nigdy nie marzyłam o wystawach wiec po co mi jakis papierek z którego mam jeszcze doplacac nie wiadomo ile;/ Psy sa po to by dawac nam radość, przyjaźń i miłość i nie wszystkie musza miec papierek że sa rasowe jak ktoś i tak nie ma zamiaru wystawiac ich:) A matuś jest przepiękny i tego sie trzymajmy:):) pozdrawiam:* Quote
Kasia_zg Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='AlKil']Witaj Kasiu! Nie przejmuj się tak bardzo, ważne byś była odpowiedzialnym właścicielem psa! pozdrów od nas Matiego :lol: Uszy do góry :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Hyyyyyyyyyy. Kasia, ktora to?? :2gunfire: [quote name='xxSweetGirl93xx']No i dobrze podchodzisz do całej sytuacji:):) Ja tam bym sie tym nie przejmowała wcale na twoim miejscu:) Najważniejsze że go kochacie i on was tez:) Mój Kabis tez jest większy niż wszystkie yorki i bez rodowodu ale mi to całkiem nie przeszkadza:) nigdy nie marzyłam o wystawach wiec po co mi jakis papierek z którego mam jeszcze doplacac nie wiadomo ile;/ Psy sa po to by dawac nam radość, przyjaźń i miłość i nie wszystkie musza miec papierek że sa rasowe jak ktoś i tak nie ma zamiaru wystawiac ich:) A matuś jest przepiękny i tego sie trzymajmy:):) pozdrawiam:* [quote name='madziasto4']Kasiu :calus: :calus: :calus: Dzieki dziewczyny za wsparcie jak zwykle można na Was liczyć jesteście przekochane :loveu: Ostatnio sie kompaliśmy do tej pory Matrix tego nie lubił ale podpatrzyłam u Madzi jak fajnie chłopaki bawią sie piłkami w wodzie i postanowilismy to wypróbować...okazało sie to strzałem w dziesiatke najpierw jest ganianie piłki i próbowanie jest wogóle złapać a potem Matuś nie chce sie rozstać z piłką i myje go a on trzyma piłke w zebach dzielny rycerz przez całą kompiel jej nie wypóści... Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 heh:) jaki piekniś z niego:D:D teraz jest czysty i pachnący:D:D Ale był brudny co widac po wodzie:P hehe:) kabi tez zawsze ma taką wode:) A kiedy matuś idzie do fryzjera czy był juz??:D:D Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ale fajowo :loveu: Torek też cały czas łowi piłkę z wody, a jak już złapie to trzyma w paszczy, a ja robię swoje :p Quote
Kasia_zg Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']heh:) jaki piekniś z niego:D:D teraz jest czysty i pachnący:D:D Ale był brudny co widac po wodzie:P hehe:) kabi tez zawsze ma taką wode:) A kiedy matuś idzie do fryzjera czy był juz??:D:D Czysty i pachnący to tylko do mentu dopóki na drugi dzień nie wyjdzie do Maxa na podwórko wtedy chłopaki są w swoim żywiole ganianie tarzanie....ehh Zawsze taka woda tym bardziej jak są deszczowe pogody i Mati właśnie wybiega sie z Maxem U fryzjera byliśmy miesiąc temu wtedy pozbyliśmy sie kucorka i długaśnej brody a teraz to myśle że gdzieś w połowie kwietnia lub pod koniec jak już bedzie wiadomo że bedzie ciepło wtdy tniemy już na krótko całego:lol: [quote name='madziasto4']Ale fajowo :loveu: Torek też cały czas łowi piłkę z wody, a jak już złapie to trzyma w paszczy, a ja robię swoje :p To to samo jest własnie u Nas a gdy przez przypadek podczas wyciagania go z wanny jakoś piłka wypadnie to jest pisk i ratowanie zatopionej piłki nawet wycieranie i suszenie jest z uratowaną piłką :) Kolorowych snów Dobranoc:) Quote
Recommended Posts