madziasto4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Oj to szkoda, bo ja już sobie aparacik wybrałam:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Oj to szkoda, bo ja już sobie aparacik wybrałam:evil_lol: Ej spadaj! Kasiasta nie sluchaj, jestesmy tylko Ty i ja :razz: Czesc :loveu: Quote
anmi0 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dobry wieczór :) Wreszcie zawitałam tuu:razz: To kiedy będą fotki ostrzyzonego Matrixa? x) Quote
madziasto4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ej spadaj! Kasiasta nie sluchaj, jestesmy tylko Ty i ja :razz: Jak Ty do mnie mówisz? :???: Quote
Kasia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Madźka daj spokój, wymyślimy se inny lepszy interes na którym zarobimy więcej a im będą tylko gule skakać :eviltong: Haha mati jak płaszczka wyglada na tej skórze :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Kasia napisał(a):Madźka daj spokój, wymyślimy se inny lepszy interes na którym zarobimy więcej a im będą tylko gule skakać :eviltong: :roflt: nie rozsmieszaj mnie! nie ma bardziej dochodowego biznesu niz sprzedaz Matusiowych kłakow :evil_lol: Cze Kasiu Kasiasta :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Witamy sie w piekny słoneczny sobotni dzionek:lol: [quote name='madziasto4']Oj to szkoda, bo ja już sobie aparacik wybrałam:evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']Ej spadaj! Kasiasta nie sluchaj, jestesmy tylko Ty i ja :razz: Czesc :loveu: [quote name='madziasto4']Jak Ty do mnie mówisz? :???: [quote name='Kasia']Madźka daj spokój, wymyślimy se inny lepszy interes na którym zarobimy więcej a im będą tylko gule skakać :eviltong: Haha mati jak płaszczka wyglada na tej skórze :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']:roflt: nie rozsmieszaj mnie! nie ma bardziej dochodowego biznesu niz sprzedaz Matusiowych kłakow :evil_lol: Cze Kasiu Kasiasta :loveu: Dziewczyny spokojnie wpadłam na genialny pomysł bo dziś właśnie czesałam Maxa otóż jego puchu były dwa te wieksze worki (na śmieci) Wiec jak nie starczy włosów Matusia to bedziemy robić poduszki z Maxa puchu :evil_lol: [quote name='tigrunia']Dobry dzień Kasieńko :multi: Dzień dobry Beatko :loveu: [quote name='anmi0']Dobry wieczór :) Wreszcie zawitałam tuu:razz: To kiedy będą fotki ostrzyzonego Matrixa? x) Witamy w naszych skromnych progach ;) Bardzo nam miło a takie golutkiego Matusia to fotki beda dopiero tak gdzieś w połowie kwietnia ale wstawie teraz focie obcietego pycholka :lol: Quote
Kasia_zg Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Tosieńka... Matuś podczas całego pobytu u Tz-ta podrywał wszystkie kocicie a najbardziej małą Tosie Spiące Aniołki... Wygodnicki.... I wystraszona Tosia... Quote
Kasia_zg Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Mamusia Tośki znalazła bezpieczne miejsce na parapecie Mati nie mógł jej sienąć ale wył do niej serenady.... Gruba tzn. Łatka ciagle domagała sie pieszczot:lol: ( dodam że obecnie waży 7,5 kg :) Kruszynka:loveu: Do wszystkich zajże wieczorkiem a teraz życze miłego popołudnia i udanego wieczorku:loveu: Quote
Kasia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witaj Kasiu! Super dużo fotek! I wujcio Hektorek śliczny :loveu: I mamusia Tośki rozciągnięta na parapecie tez cudna :loveu: No i cenno-bezcenny włochacz Mati, na którym co niektórzy chcą zbić majątek :razz: :loveu: Co do poduszek z Maxa to trza nad tym pomyśleć :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dobry wieczór Kasiu :calus: Mati podrywacz :loveu: Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Cudne fotki:D:D Matuś piękny:D Ładnie wyglada z takim obciętym pyziorkiem:) A reszta włosków długa:) fajnie to wygląda:) Buźka:* Quote
Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 http://images32.fotosik.pl/170/ce98ec8f9989c76b.jpg Włosy na pychu poszły razem z uszami....:crazyeye: Biedny Mati Quote
anmi0 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ile fotek:multi: Dopiero w połowie kwietnia? Nie no...nie doczekam sie:shake: chociaz ja(tzn. fryzjer hehe) chyba bede strzyc tak samo ;) Ja tez pomału foteczki dodaje :) Quote
Kasia_zg Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Kasia']Witaj Kasiu! Super dużo fotek! I wujcio Hektorek śliczny :loveu: I mamusia Tośki rozciągnięta na parapecie tez cudna :loveu: No i cenno-bezcenny włochacz Mati, na którym co niektórzy chcą zbić majątek :razz: :loveu: Co do poduszek z Maxa to trza nad tym pomyśleć Cześć Kasieńko:) Dziekujemy Ci bardzo :loveu: [quote name='Aga76']Dobry wieczór Kasiu Mati podrywacz :loveu: Witaj Agusiu :) I to jeszcze nachalny podrywacz;) [quote name='xxSweetGirl93xx']Cudne fotki:D:D Matuś piękny:D Ładnie wyglada z takim obciętym pyziorkiem:) A reszta włosków długa:) fajnie to wygląda:) Buźka:* Witamy dziekujemy za miłe slowa :) Zostalismy zmuszeni do obciecia własnie tylko narazie pysia ale spokojnie reszta też zostanie obcieta :lol: [quote name='Magda_Miki']http://images32.fotosik.pl/170/ce98ec8f9989c76b.jpg Włosy na pychu poszły razem z uszami....:crazyeye: Biedny Mati Hihi Madziu ja juz apewniałam ż uchy są nie naruszone ;) Witamt ciepło :loveu: [quote name='anmi0']Ile fotek:multi: Dopiero w połowie kwietnia? Nie no...nie doczekam sie:shake: chociaz ja(tzn. fryzjer hehe) chyba bede strzyc tak samo ;) Ja tez pomału foteczki dodaje :) Witamy :) Nio niestety dopiero w połowie kwietnie Mati zostanie pozbawiony włochów jeszcze mamy obawy że zrobi sie chłodno Weż mnie na raczki.... Nuda.... Quote
Kasia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Hihi, on jest boski z tymi kłakami :loveu::evil_lol: Te łapiny jakie grubaśne ma!!! Quote
Anusia & Alutka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Super boski Matus kochany :loveu: I cala reszta ziwerzynca tyz, w szeczolnosci ruda jesgo czesc :evil_lol: Hey Kasiu :hand: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kasiu, czy Ty nie myjesz przypadkiem Matusia w jakimś specyfiku na porost włosków? :mdleje: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 http://images32.fotosik.pl/174/4d4fc8ef0239efcbmed.jpg On jak maskotka wygląda,taki puchaty tylko postawić na półeczkę i ozdoba murowana:loveu: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witamy cieplutko zostawiamy ogromnego buzialka Quote
anmi0 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :diabloti:Właśnie jakieś cudo na te włoski chyba wynalazła:crazyeye: A ja z Piksi: zapraszamy do naszej galeryjki na piksowe urodzinki:loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Kasia']Hihi, on jest boski z tymi kłakami :loveu::evil_lol: Te łapiny jakie grubaśne ma!!! Dzieki Kasiu :) A łapiny Matusia to my uwiebiamy jescze jak mu sie wyczesze to takie puchate jak msiek ma kazdy go wtedy targa za łapki a on tak fajniusio je wyciaga :) [quote name='Anusia & Alutka']Super boski Matus kochany :loveu: I cala reszta ziwerzynca tyz, w szeczolnosci ruda jesgo czesc :evil_lol: Hey Kasiu :hand: Witaj Anusiu :) Ciesze sie że zwierzyniec sie podoba a rudzielce sa najbardziej w tym gronie nieznośne :evil_lol: [quote name='madziasto4']Kasiu, czy Ty nie myjesz przypadkiem Matusia w jakimś specyfiku na porost włosków? :mdleje: :evil_lol: Madziu uwierz mi myjemy go w szaponie dla Yorków firmy Gottlieb a tak na codzień jak potrzeba umycia łapinek to w zwykłym norkowym szamponie. Ale sama ostatnio wyczytałam wszystko co na nich pisze nawet to małym druczkiem i nigdzie nie ma nic napisane że to na porost tych włochów :) :evil_lol: [quote name='Patikujek']http://images32.fotosik.pl/174/4d4fc8ef0239efcbmed.jpg On jak maskotka wygląda,taki puchaty tylko postawić na półeczkę i ozdoba murowana:loveu: Szkoda tylko ze ta maskota nie chce usiąśc w miejscu nawet na 2 minuty [quote name='bGirl']Witamy cieplutko zostawiamy ogromnego buzialka Witaj Karinko Dziekujemy za buzialka my równiez wysyłamy Wam goracego buziaka :loveu: [quote name='anmi0']:diabloti:Właśnie jakieś cudo na te włoski chyba wynalazła:crazyeye: A ja z Piksi: zapraszamy do naszej galeryjki na piksowe urodzinki:loveu: Ja nic nie wynalazłam jak bym wynalazła to już byscie o tym wiedziały...Ja raczej musze wynaleśc coś na jego kołtunki bo czeszemy sie już codziennie i walczymy codziennie z kołtunkami :angryy: hmm dochodze do wniosku że czym on ma dłóższe te włochy i geściejsze to bardziej głupieje :lol: Słodki jezorek nio idziesz czy nie.... Guciu (paug) zejdź tu na dół... Zejdź tu do mnie...obedre Cie z tych piórek.... Guciu no chodź pobawimy sie :diabloti: Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dzień dobry Kasiu Pozdrawiamy czwartkowo. Mati słodki puchacz. Quote
Kasia_zg Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Aga76 napisał(a):Dzień dobry Kasiu Pozdrawiamy czwartkowo. Mati słodki puchacz. Witaj Agusiu :) Również przesyłamy pozdrowionka i zyczymy milusiego wieczorku :loveu: Quote
Recommended Posts