Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://images26.fotosik.pl/166/152fa1069a0a5199med.jpg Z rózowym mu bardzo do pyska:loveu: Wymiziaj kudłacza Quote
Kasia_zg Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Matusiaki zaroslaki :loveu: Czesc Kasiu :grins: Obtnijta sie bo nie moge sie doczekac Matusia-sceniorka. Cześć Anusiu nasza kochana:loveu: My sie tak obcinamy na raty pycholek już przypomina szczeniorka :lol: [quote name='Patikujek']http://images26.fotosik.pl/166/152fa1069a0a5199med.jpg Z rózowym mu bardzo do pyska:loveu: Wymiziaj kudłacza Kudłacz wymiziany :) Quote
madziasto4 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A czy Matuś będzie kiedyś obcięty na golaska czy nie planujecie? Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No właśnie też tego ciekawa jestem?? Quote
Kasia_zg Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='madziasto4']A czy Matuś będzie kiedyś obcięty na golaska czy nie planujecie? [quote name='Patikujek']No właśnie też tego ciekawa jestem?? Tak planujemy obciecie jak tylko po świetach zrobi sie cieplej do maszerujemy do salonu wygalamy Matusia do zera tak jak w tamtym roku mysle ze zostawimy tylko falbanke i troche łapki natomiast góre tniemy ile tylko sie da :) Quote
Sara_i_Aris Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cześć Kasiu. Taka fryzurka jest najlepsza :loveu: Zwłaszcza dla Matusia. Nadal podziwiam jego szatę, i mimo iż jest dla ciebie trochę utrapieniem, to naprawdę zachwyca :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cześć Anusiu nasza kochana:loveu: My sie tak obcinamy na raty pycholek już przypomina szczeniorka :lol: Fajowo :grins: [quote name='Kasia_zg'] Tak planujemy obciecie jak tylko po świetach zrobi sie cieplej do maszerujemy do salonu wygalamy Matusia do zera tak jak w tamtym roku mysle ze zostawimy tylko falbanke i troche łapki natomiast góre tniemy ile tylko sie da :) Byle nie do samiuckiego kregoslupka :evil_lol: Bry wieczorno-nocne :loveu: Quote
Kasia_zg Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Fajowo :grins: Byle nie do samiuckiego kregoslupka :evil_lol: Bry wieczorno-nocne :loveu: Bry piąteczkowe ;) Spokojnie Anusiu chińskiego grzywacza nie bedziemy z niego robić bedzie tak w sam raz kregosłupik zostanie na swoim miejscu :lol: Ahh Ty moja miłości...czasami to jestem zazdrosna o tą piłke bo zamiast porzymilać sie do mnie to tuli sie do piłki i jescze jej śpiewa ;) Odejdź zostaw nas samych.... Ale o co Ci chodzi.... Usmiech.... Quote
madziasto4 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 :mdleje: No nie mogę, ile włosków...:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='madziasto4']:mdleje: No nie mogę, ile włosków...:evil_lol: Jak to Anusia okresliła Zaroślak :) Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 madziasto4 napisał(a)::mdleje: No nie mogę, ile włosków...:evil_lol: Noooo to samo mialam rzec. Zaroslak piekny wlochaty :loveu: Quote
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja nike wiem gdzie na takim malutkim psiaku tyle włosków urosło:) A dla psiaka taki krótki fryz jest bardzo wygodny szczególnie w upalne dni a do tego Matiś ma taki gęsty i gruby włos to mu ciepło zapewne:) Quote
Aga76 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dzień dobry Kasieńko Duuużo białeczka i duuużo włosków!!! Quote
Kasia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Aga76'] Duuużo białeczka i duuużo włosków!!! Tego to nigdy dość :evil_lol: Dobry Kasiu :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia']Tego to nigdy dość :evil_lol: Oooo wlacha, dajcie troche, se doczepie. Naturnalny wlos w cenie jezd :razz: Hyyy a jakby biznes zrobic i na peruki sprzedawac?? :cool3: Biore 30% za pomysl... Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anka z taki włochalakami biznes byśmy rozkręciły na skalę światową :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Noooo to samo mialam rzec. Zaroslak piekny wlochaty :loveu: Dzieki Anusiu :) [quote name='Patikujek']Ja nike wiem gdzie na takim malutkim psiaku tyle włosków urosło:) A dla psiaka taki krótki fryz jest bardzo wygodny szczególnie w upalne dni a do tego Matiś ma taki gęsty i gruby włos to mu ciepło zapewne:) A jak kapitalnie wyglada jak sie go kompie z takiego obrośnietego taki cienki szcurek sie robi hihi A krótka fryzurka to fakt jest wygodna dla psiaka jak i dla mnie poza tym nawet teraz jak jest cieplej w domu to Mati biega z jezorkiem na wierzchu i szuka chłodnego miejsca by sie połozyć :) [quote name='Aga76']Dzień dobry Kasieńko Duuużo białeczka i duuużo włosków!!! Dzień dobry Agusiu jak miło Cie widziec :loveu: [quote name='Kasia']Tego to nigdy dość :evil_lol: Dobry Kasiu :loveu: Dobry Kasieńko :) [quote name='tigrunia']Dobry Kasiasta! :loveu: Dzień dobry Beatko:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Oooo wlacha, dajcie troche, se doczepie. Naturnalny wlos w cenie jezd :razz: Hyyy a jakby biznes zrobic i na peruki sprzedawac?? :cool3: Biore 30% za pomysl... [quote name='Kasia']Anka z taki włochalakami biznes byśmy rozkręciły na skalę światową :evil_lol: Hmm jak tak po 30% dla każdej to wyjdzie na to że mi pozostanie dostarczanie włochów i satysfakcja ;) A se wykombinowały :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Hmm jak tak po 30% dla każdej to wyjdzie na to że mi pozostanie dostarczanie włochów i satysfakcja ;) A se wykombinowały :evil_lol: eeee 40% Ci zostanie. zreszta ja powinnam miec tez 40 a Fidlasta 20 ino bo sie dolacza i zero kladu wlasnego ma. jeszcze niech sie Kamilka zglosi ze zaplatac bedzie, to poszlysmy Kasiu Kasiasta z torbami :shake: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): eeee 40% Ci zostanie. zreszta ja powinnam miec tez 40 a Fidlasta 20 ino bo sie dolacza i zero kladu wlasnego ma. A kto zaczął pisać o włochalakach, no kto? Fidlasta! Co powinno dać Jej 50%!!!!! :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):A kto zaczął pisać o włochalakach, no kto? Fidlasta! Co powinno dać Jej 50%!!!!! :eviltong: I doopa z tego pisania wynikla. To JA zrobilam biznesplan. Quote
madziasto4 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To Wy sobie ustalajcie, a ja tymczasem wezmę swój przydział:razz: Cze Kasiu :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']eeee 40% Ci zostanie. zreszta ja powinnam miec tez 40 a Fidlasta 20 ino bo sie dolacza i zero kladu wlasnego ma. jeszcze niech sie Kamilka zglosi ze zaplatac bedzie, to poszlysmy Kasiu Kasiasta z torbami :shake: [quote name='Kasia']A kto zaczął pisać o włochalakach, no kto? Fidlasta! Co powinno dać Jej 50%!!!!! :eviltong: [quote name='Anusia & Alutka']I doopa z tego pisania wynikla. To JA zrobilam biznesplan. [quote name='madziasto4']To Wy sobie ustalajcie, a ja tymczasem wezmę swój przydział:razz: Cze Kasiu :loveu: Cześć dziewczyny :) Hihi raczej nic nie wyjdzie z tego włochatego interesu za dużo rządzących za mało do podziału :evil_lol: Mam piłeczke.... Dwie skórki :) eeee Pańcia co Ty tam masz?? Świsłaś mi piłke to moje nie oddam... Quote
Recommended Posts