Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']Matko, jaki on zarośnięty!!! :crazyeye:
Planujecie jakieś strzyżenie...?

Kasieńko on co miesiąc jest podcinany myślałam że łapki i brzuszek to mu chociaż na dwa miesiace bedzie starczało ale niestety trzeba czesciej.

W czwartek już nie wytrzymalismy bo grzywka była już takiej długości jak broda na tych fotkach wiec po zdjeciu gumki na noc Matiemu oczek nie było widać i zaczełu bardzo mu łzawić padła decyzja i głowa jest obcieta na krótko(postaram sie później wstawić jakąś fote. Podcieliśmy łapy i brzusia a reszta narazie została zarośnieta żeby za bardzo nie marzł tym bardziej ze on nie nosi ubranek a i tak sie trzesie jak sie ciut zimniej jeśli za miesiąc bedzie ciut cieplej tniemy wtedy całośc na krótko :)

Posted

[quote name='Kasia']Haha, on szybciej zarasta niż trawa po posianiu na wiosnę :evil_lol:

Czekamy na fotki!

Kasiu ja ostatnio czytałam rozpiske na odwrocie butelki szamponu w którym kompany jest Mati i sprawdzałam czy tam nie ma żadnej wzmianki że to może szapon na szybki porost tych jego włochów no bo jakieś wytłumaczenie musi być że on w takim tempie zarasta ja strace fortune na fryzjerów :evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']http://img244.imageshack.us/img244/3458/s6004723kd6.jpg
ale się cieszę że mój ulubiony kudłaczek wrócił
ja się nie mogę napatrzeć na jego piękny włos:loveu:
Kurczę Baksikowi nie chce taki rosnąć, a już go o to prosiłam, buziaczki dla Matika
tylko nie zapomnij go wycałować ode mnie

Witaj Pati Mati od Ciebie wycałowany i również śle Ci gorace buziale :loveu:jak miło że Nas odwiedziłaś dziekujemy za ciepłe słowa :)
Widzisz Ty prosiłaś włos Baksia żeby rósł a ja prosze włosy Matrixa zeby w takim szybkim tempie nie rosły bo niedłógo zostane bankrutem a w salonie dla psów powinnam już mieć karte stałego klijenta i zniżki :evil_lol:
Pozdrawiamy:loveu:

[quote name='madziasto4']:mdleje: Ale włochacz :evil_lol:
Matuś vel Yeti:evil_lol:
Madziu ujełaś to wspaniale:evil_lol:

Mati po obcieciu główki :lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Śliczne to po obcięciu główki:D:D
I te poprzednie zresztą tez:D:
Troszke przypomina mojego kabisia;):)
Słodziak:*

Dzekujemy za miłe słowa :) Faktycznie jak oglądałam focie Kabiego to chłopaki sa do siebie podobni :)

[quote name='Kasia']Jaka główka malutka, taka nie Matrixowa...:loveu:
A jaka ta malutka głowka jest fajniusia w dotyku tak by co chwila chciała sie ją poczorchać :)

[quote name='madziasto4']Chyba po obcięciu uszu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bo główkę widzę, ino ucholów niet:evil_lol:

Hihihi Madziu specalnie dla Ciebie zeby nie było że Mati został pozbawiony ucholów fotka z uszami prawe też jest ale klapło w momencie robienia fotki :lol:

Dobranoc wszystkim Słodkich i milusich snów:loveu:

Posted

Matis jest boski w nowej fryzurce a co do tego czochrania to ja też tak mam jak Baksika podetnę to potem bym go ciągle czochrała po łebku:loveu:
Dobranocka:loveu:

Posted

[quote name='Patikujek']Matis jest boski w nowej fryzurce a co do tego czochrania to ja też tak mam jak Baksika podetnę to potem bym go ciągle czochrała po łebku:loveu:
Dobranocka:loveu:

Czuprynki do czorchania ;)
Miłego dnia życzymy :loveu:

Posted

Cześć Kasiu.

Jejku, ale Mati szybko zarasta :-o Kasiu, może powinnaś sama go strzyc? Trochę wprawy i przynajmniej zaoszczędzisz. Całe szczęście, że Arisowi tak szybko nie rosną. Już ponad miesiąc po fryzjerze, a nie widać, żeby zarósł :shake:

Posted

[quote name='bGirl']

ale mamy jęzorek :loveu:

mocne tulasy od naszego tria

Dziekujemy za tak mocne tulasy az sie nam cieplej zrobiło :lol:
Pozdrawiamy:loveu:

[quote name='Patikujek']Czeeeeeeeść:)
Czochramy i czochramy hehehe...
Kasia dawaj dzisiejsze foty Matiego, żebym miała znowu czego ci zazdrościć
Cześć Pati świeżych fotek narzie nie bedzie pożyczyłam bratu aparat ale mam spro zaległych fotek :lol:

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu.

Jejku, ale Mati szybko zarasta :-o Kasiu, może powinnaś sama go strzyc? Trochę wprawy i przynajmniej zaoszczędzisz. Całe szczęście, że Arisowi tak szybko nie rosną. Już ponad miesiąc po fryzjerze, a nie widać, żeby zarósł :shake:
Witaj Saro :loveu:
Przyznam Ci że takie drobniejsze podciecia to robie sama ale fryzurki na główce czy ściecie całości jakoś nie mam odwagi :)

Niewyraźne ale to ze spacerków w Łagiewnikach

Tu rozwalał swieżo zrobioną fryzurke i spojżeniem niewiniontka dziwił sie czemu na niego krzycze

Posted

Hihi, jaką on ma brodę i baczki długaśne!!!
Na tych fotkach domowych na podłogowej skórze wygląda bosko, jak brodacz monachijski :evil_lol:

Dobry Kasieńko :loveu:
I Włochaczu włochaczowy też!

Posted

[quote name='Kasia']Hihi, jaką on ma brodę i baczki długaśne!!!
Na tych fotkach domowych na podłogowej skórze wygląda bosko, jak brodacz monachijski :evil_lol:

Dobry Kasieńko :loveu:
I Włochaczu włochaczowy też!

Cześć Kasieńko Włochacz też Cie wita głośnym szczekaniem:loveu:
Te foty na skórze były robione specjalnie przed wizytą u fryzjera żeby była pamiatka jakie miał dłogasne te włosiska :)

Matuś ze swoją ukochaną piłeczką....

Miłego wieczorku :)