Kasia_zg Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Aga76 napisał(a):Hihihi, bardzo anatomiczne powitanie :evil_lol: Halo Kasieńko :buzi: Witaj Aguś:loveu: Anusia & Alutka napisał(a):I śpiepśiłaś schemat odpowiedzi :cool1: Ohh Ty to już sie z Wami nie bede witała :obrazic: I bądź tu człowieku uprzejmy...ehhh Quote
tigrunia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Oj Kasiasta nie przejmuj ty sie Anusią ;) Witaj się witaj to i my Cię witać będziemy :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 tigrunia napisał(a):Oj Kasiasta nie przejmuj ty sie Anusią ;) Witaj się witaj to i my Cię witać będziemy :loveu: Podejrzewam, że Kasiasta zna się na żartach:cool1: Cze Kasiu nie-anatomicznie :hand: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 madziasto4 napisał(a):Podejrzewam, że Kasiasta zna się na żartach:cool1: Tez tak podejrzewam. Tigrunia sie Kasiasta nie przejmuj, ona czasem sama nie jest swiadoma tego co gada :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 zaglądamy wieczorową porą utulić WAS do snu Quote
Kasia_zg Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 tigrunia napisał(a):Oj Kasiasta nie przejmuj ty sie Anusią ;) Witaj się witaj to i my Cię witać będziemy :loveu: No tak Anusia i jej humory zmiene jak pogoda ;) To sie witam z Tobą Beatko:lol: madziasto4 napisał(a):Podejrzewam, że Kasiasta zna się na żartach:cool1: Cze Kasiu nie-anatomicznie :hand: Żarty...hmmm a cio to żarty :evil_lol: Cześć cześć Madziu :) Anusia & Alutka napisał(a):Tez tak podejrzewam. Tigrunia sie Kasiasta nie przejmuj, ona czasem sama nie jest swiadoma tego co gada :evil_lol: Podejżewasz słusznie słusznie :evil_lol: No nie Ty sie chyba dziś na mnie uparłaś...ja nie wiem co gadam?? Ja?? Ohhh Ty :mad: A wiedzie co.... Mam już umowe na rezerwacje sali i przed chwilą podpisałam umowe z zespołem (a zespół to moi starzy znajomi i mi rabacik dali hihihi ) Fotki Sali....co wy na to?? od tyłu... Quote
Kasia_zg Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 bGirl napisał(a):zaglądamy wieczorową porą utulić WAS do snu Jak miło...dziekujemy i życzymy dobrej nocki :loveu: Cd dalszy sali... Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kasia_zg napisał(a):[CENTER]No tak Anusia i jej humory zmiene jak pogoda ;) Kobieta zmienną jest, nie Anusia? :loveu: O la la, jak piknie :grins: Quote
Kasia_zg Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 madziasto4 napisał(a):Kobieta zmienną jest, nie Anusia? :loveu: O la la, jak piknie :grins: Anusia jest wspaniałym przykładem na to stwierdzenie ;) Narazie jest wszystko tam nowe to jest ciekawie nawet Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kasia_zg napisał(a): [CENTER]Podejżewasz słusznie słusznie :evil_lol: No nie Ty sie chyba dziś na mnie uparłaś...ja nie wiem co gadam?? Ja?? Ohhh Ty :mad: Oj nie nie to nie tak. Kulwa wszystko przez te polskie znaki. Mialo byc: TigruniĄ się Kasiasta nie przejmuj :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Piekny ten domek. A ile osob pomiesci? Sie nawet T nie sluchaj, bo miejsce super!! Quote
Kasia_zg Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Oj nie nie to nie tak. Kulwa wszystko przez te polskie znaki. Mialo byc: TigruniĄ się Kasiasta nie przejmuj :grins: Hihi Ty już sie polskimi znakami nie tłumacz :evil_lol:;) Anusia & Alutka napisał(a):Piekny ten domek. A ile osob pomiesci? Sie nawet T nie sluchaj, bo miejsce super!! Osób tańczących wszystkich naraz z ustawionyi stołami pomiesci 130 I sie wcale T nie słuchamy juz jest zaklepane i mam ją w nosie i tak ona nic a nic nie dokłada do tego interesu Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No gdzie ja bym po gamoniowej stronie stanela, znaczy Tigruniowej. Ja jej nawet nie powiem zeby nie brala J600 bo to nie telefon dla tipsiary, bo smsow sie nie da pisac z dluzszymi paznokciami, bo siostra go ma i wiem co mowie, a dotykowe klawisze sa goopie bo co czlek kce cos zrobic to se prawym kciukiem musnie czerwona sluchawke i doopa od nowa trza robic. A Dcostam to nowsza wersja mojego E250 ino aparat ma superowy 3mega i fajowy jest. Ale nie bede gadac, o. Ładny ten domek i tyle zieleni :loveu: Ino coby sie wujki pod wplywem nie potopily :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No gdzie ja bym po gamoniowej stronie stanela, znaczy Tigruniowej. Ja jej nawet nie powiem zeby nie brala J600 bo to nie telefon dla tipsiary, bo smsow sie nie da pisac z dluzszymi paznokciami, bo siostra go ma i wiem co mowie, a dotykowe klawisze sa goopie bo co czlek kce cos zrobic to se prawym kciukiem musnie czerwona sluchawke i doopa od nowa trza robic. A Dcostam to nowsza wersja mojego E250 ino aparat ma superowy 3mega i fajowy jest. Ale nie bede gadac, o. Ładny ten domek i tyle zieleni :loveu: Ino coby sie wujki pod wplywem nie potopily :evil_lol: Powiinni Ci płacić za reklame no normalnie jak WIELEKA WYPRZ :diabloti: :roflt::roflt::roflt: Tą opcje już omawialiśmy z TZ-tem wiec trza bedzie wynajać jeszcze ratownika a jak ktos za bardzo sie spije to bedziemy wrzucac na chwile dla otrzeźwienia :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kasiu sala przepiękna i teren wokół również :loveu: Na pewno będzie cudowe wesele!!!!!!!!! Taa Anuś, nie mów Tigruniowej aby nie brała J600 wystarczy że nam o tym powiedziałaś :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dzień dobry :loveu: Piękne miejsce na ten wielki dzień, romantyczna sceneria, klimat wnętrz rewelacyjny, jak dla mnie bomba. Pozdrawiamy słonecznie. Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Kasia napisał(a):Kasiu sala przepiękna i teren wokół również :loveu: Na pewno będzie cudowe wesele!!!!!!!!! Taa Anuś, nie mów Tigruniowej aby nie brała J600 wystarczy że nam o tym powiedziałaś :evil_lol: Fajnie że sala sie podoba...teraz trzeba tylko czekać a to jeszcze tak długo...:lol: Aga76 napisał(a):Dzień dobry :loveu: Piękne miejsce na ten wielki dzień, romantyczna sceneria, klimat wnętrz rewelacyjny, jak dla mnie bomba. Pozdrawiamy słonecznie. Dzień dobry Aguś :) Ciesze sie że Wam podoba sie ta sala chociaż wy jesteście po mojej stronie :) Róniez pozdrawiamy Padło sie mu troche.... Ożywienie Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kasia_zg napisał(a):Dzień dobry Aguś :) Ciesze sie że Wam podoba sie ta sala chociaż wy jesteście po mojej stronie :) Róniez pozdrawiamy Stoję murem za Tobą :loveu: Pamiętaj o tym zawsze :loveu: Quote
ewelina15051985 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witaj Kasiu:lol: Po waszym wpisie na naszym bloguniu dotarłyśmy do was i musimy powiedzieć że galeryjka jest rewelacyjne:lol:-świetne masz fotki. A jeśli moge się wtrącić w sprawe sali ślubnej-to jest piękna i masz racje trzymaj się jej bo to słuszny wybór-świetny efekt na wodzie.A co do T to chyba każda jest nie dokońca teges :shake:bo moja też ma zawsze za wiele do powiedzenia...ja już przyjełam taktyke pt."olewka" ;)tobie też tak radze... Pozdrowinka dla was Blog Fifi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104748&page=5 Quote
tigrunia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No gdzie ja bym po gamoniowej stronie stanela, znaczy Tigruniowej. Ja jej nawet nie powiem zeby nie brala J600 bo to nie telefon dla tipsiary, bo smsow sie nie da pisac z dluzszymi paznokciami, bo siostra go ma i wiem co mowie, a dotykowe klawisze sa goopie bo co czlek kce cos zrobic to se prawym kciukiem musnie czerwona sluchawke i doopa od nowa trza robic. A Dcostam to nowsza wersja mojego E250 ino aparat ma superowy 3mega i fajowy jest. Ale nie bede gadac, o. Masz racje Anusia, siedz cicho i nic nie gadaj bo jeszcze zobacze i bedzie :shake: Kasia napisał(a): Taa Anuś, nie mów Tigruniowej aby nie brała J600 wystarczy że nam o tym powiedziałaś :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Kasieńko sala cudna, tereny tyz urocze :loveu: A Mati padnięty jak sie fajnie zlał z tym dywanem :evil_lol: Quote
Sweet Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Śliczny psiak:D a jakie długie włoski:):) Piekny:):):)) Ostatnie zdjęcie boskie:) Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Aga76 napisał(a):Stoję murem za Tobą :loveu: Pamiętaj o tym zawsze :loveu: Kochana Agusia jak dobrze że mam Ciebie :calus: ewelina15051985 napisał(a):Witaj Kasiu:lol: Po waszym wpisie na naszym bloguniu dotarłyśmy do was i musimy powiedzieć że galeryjka jest rewelacyjne:lol:-świetne masz fotki. A jeśli moge się wtrącić w sprawe sali ślubnej-to jest piękna i masz racje trzymaj się jej bo to słuszny wybór-świetny efekt na wodzie.A co do T to chyba każda jest nie dokońca teges :shake:bo moja też ma zawsze za wiele do powiedzenia...ja już przyjełam taktyke pt."olewka" ;)tobie też tak radze... Pozdrowinka dla was Blog Fifi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104748&page=5 Wiamy :) Bardzo Nam miło że Nas odwiedziliście. I dziekujemy za ciepłe słowo i dobra rade:) Pozdrawiamy tigrunia napisał(a):Masz racje Anusia, siedz cicho i nic nie gadaj bo jeszcze zobacze i bedzie :shake: :evil_lol::evil_lol: Kasieńko sala cudna, tereny tyz urocze :loveu: A Mati padnięty jak sie fajnie zlał z tym dywanem :evil_lol: Fajnie że Tobie również Beatko podoba sie sala. A Mati to tak próbował sie zamaskować ;)wtapiał sie w tło :p Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Śliczny psiak:D a jakie długie włoski:):) Piekny:):):)) Ostatnie zdjęcie boskie:) Witajcie w naszych skromnych progach:) I dziekujemy za milutkie słowa :loveu: Ulubiona zabawa Matrixsia:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć Kasiu. Sala jest cudowna :loveu: Chciałabym ją zobaczyć na żywo, ale jak na razie gratuluję wam trafnego wyboru. Bardzo się cieszę, że nie posłuchałaś się T, bo to przecież twoje wesele, a nie jej. Jak T coś nie pasi, to niech zachowa to dla siebie, o! Quote
Pegaza Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cze Kasiu:p sala super ja nie wiem ta T chyba oczu nie ma czy co jak jej sie te miejsce nie podoba wrrr będzie napewno pięknie:loveu: Ty albo ona plywać nie umi ze sie boi tej wody wiesz jak bedzie po procentach hehhe Kasia a dobrze i radze wrzuć ją tam po ciemku:evil_lol: tak wiesz niech się baba spamięta troche...:evil_lol: Quote
Recommended Posts