Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ja pikole, ile on ma włochalów! :crazyeye: Co fotki to więcej ich albo ino mi sie tak zdaje :roll: Cze Kasieńko :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Kasia napisał(a):Ja pikole, ile on ma włochalów! :crazyeye: Co fotki to więcej ich albo ino mi sie tak zdaje :roll: Cze Kasieńko :loveu: Cześć Kasiu :) Nic Ci sie nie zdaje Kasieńko on ma coraz gęściejsze te włochy no i coraz dlóższe i chyba wcześniej odwiedzimy fryzjera już nie dajemy rady z czesaniem co rozczesze kołtunki to Matus pochodzi troche na głowie i pobiega i powstają nowe coraz gorzej sie go czesze dla mnie to meczarnia a dla niego tym bardziej. Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hihi przynajmniej wiesz po uszolku jaki Matus ma nastroj :grins: Quote
Pegaza Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cze Kasienko:loveu: śliczne focie śniegowe i domowe i Mati z ucholami na baczność:loveu: też takiego mopa będe mieć:cool1:znaczy mopową http://images34.fotosik.pl/109/8be637acae4b1087med.jpg oo te jest fajne:loveu: http://images31.fotosik.pl/109/cae833de0bcf3948.jpg Quote
Kasia_zg Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Hihi przynajmniej wiesz po uszolku jaki Matus ma nastroj :grins: O tak albo wiem kiedy coś kombinuje zdradza go uszko :evil_lol: Cześć Anusiu :loveu: Pegaza napisał(a):Cze Kasienko:loveu: śliczne focie śniegowe i domowe i Mati z ucholami na baczność:loveu: też takiego mopa będe mieć:cool1:znaczy mopową http://images34.fotosik.pl/109/8be637acae4b1087med.jpg oo te jest fajne:loveu: http://images31.fotosik.pl/109/cae833de0bcf3948.jpg Witaj Dario- Ewo Dziekuje ze zagladnełaś do Nas i ze fotki sie podobają ;)Chyba nie jestem cosik w temacie czy to znaczy że bedzisz miała trzecią pannice w domku?? Ale jak to ale kiedy?? Mów no natychmiast!!:crazyeye: Kasia napisał(a):Dobry Włochacze :loveu: Dobry Kasieńko :loveu: MILEGO DNIA:loveu: Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Hihi ale się Matusiowi dziób śmieje:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Hihi ale się Matusiowi dziób śmieje:evil_lol: Na ostatniej fotce nie?? :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Hihi ale się Matusiowi dziób śmieje:evil_lol: Madziu on ma tak zawsze a jak sie głupkowato nie śmieje toznowu ciagle miałczy do czeko kolwiek albo gapiąc sie na człowieka czy nawet w podłoge. :lol: Mam właśnie takie miałczące filmiki ale coś mi aparat zastrajkował i sa bardzo ciemne :( PositiveThought napisał(a):heyy :loveu: http://images32.fotosik.pl/111/20c08875132ed12a.jpg to się nazywa włochatość :evil_lol: Cześć Beatko:loveu: Oj odrazu włochatość Mati poprostu ma maleńki nadmiar włosków :razz: Anusia & Alutka napisał(a):Na ostatniej fotce nie?? :evil_lol: Zatakałam mu dzioba kością czesto tak robimy jak za dużo miałczy ;) Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kasia_zg napisał(a): Mam właśnie takie miałczące filmiki ale coś mi aparat zastrajkował i sa bardzo ciemne :( Może rozjaśnienie filmiku coś pomoże? Quote
Kasia_zg Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Może rozjaśnienie filmiku coś pomoże? Madziu jeszcze trzeba umieć to zrobić... Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kasia_zg napisał(a):Madziu jeszcze trzeba umieć to zrobić... Kasiu, na pewno masz na komputerz Windows Movie Maker :) Tam można prosto rozjaśnić, też z tego korzystam ;) Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kasia_zg napisał(a): Zatakałam mu dzioba kością czesto tak robimy jak za dużo miałczy ;) Oj hihi :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 :multi:Dzień Dobry :loveu: madziasto4 napisał(a):Kasiu, na pewno masz na komputerz Windows Movie Maker :) Tam można prosto rozjaśnić, też z tego korzystam ;) Cosik spróbuje pokombinować może sie mi uda :) Anusia & Alutka napisał(a):Oj hihi :evil_lol: Śmiej sie śmiej jak by Ci śpiewał przez cały dzień nad uchem albo po swojemy sie mądrował też byś zatkała mu czymś pysia :evil_lol: Ależ dziewczynki Wam zazdroszcze wolnego ja sie właśnie zbieram popracować tylko żeby mi sie chciała tak jak mi sie niechce to by było swietnie. Życze Wam przyjemnego i milusiego weekendziku Ślemy Wam mocne tulasie i gorące buziaki :loveu: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Hihi, Mati zagadywacz że trza mu pychola zatykać :evil_lol: Dobry popołudniowy :loveu: Quote
Pegaza Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cze Kasiu:p a wspominałam kiedyś na blogu Agi czy Atki:p na temat 3 psa ale to już dawno było..... jak ten czas szybko leci...:p noo i zobaczymy....:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Halo dobry sernikowobrzoskwiniowokawusiowe :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Kasia']Hihi, Mati zagadywacz że trza mu pychola zatykać :evil_lol: Dobry popołudniowy :loveu: Mati maruda:evil_lol: Hej Kasieńko :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Kasiu:p a wspominałam kiedyś na blogu Agi czy Atki:p na temat 3 psa ale to już dawno było..... jak ten czas szybko leci...:p noo i zobaczymy....:cool1: Witaj Dario - Ewo :) Tak tak ja wtedy czytałam że pojawi sie trzeci ogonek ale nie sądziłam że tak szybciutko wiec trzymam kciuki żeby jescze szybciej sie pojawił upragniony ogenek :lol: [quote name='Kasia']Witaj Kasieńko :loveu: Cześć Kasiu:calus: [quote name='Anusia & Alutka']Halo dobry sernikowobrzoskwiniowokawusiowe :loveu: Dobry był dobry :) Ciekawa jestem czym jutro narobisz ochoty hmm może jutro dla odmiany bedzie poczuś..hmm to sie okaże ;) Weekend był cieżki dla Nas...w niedziele troche wolnego a kożystając z tego że pojawił sie TZ dodam że my tylko w weekendy sie widzimy albo i nieraz tylko raz w tygodniu bo obowiazki pozatym 50 km odległości to nie wiele ale codziennie musiał by wracac a tu już troche probem...no dobra w każdym bądź razie wykorzystujac ta wolna niedziele z rana pojechaliśmy do Łodzi na taką małą giełde zwierząt po szczotke, szamponiki , odzywki dla Matusia ( dla podtrzymania tradycji oczywiscie też zabawka tym razem okazał sie nią sznur który już wcześniej był zaplanowany do kupienia bo Matuś uwielbia szarpac, ciagać itp.) Było dużo psiaczków, spotkaliśmy kuzyna który również przyjechał sprzedać trzy piekne Berneńczyki choć cena odstraszała to i tak byli chetni....i dwa poszły odrazu. Były też inne psiaki które oczywiście były przesłodkie a ja wiadomo psiara co niektóre musiałam wymiziac o ile było można Żal mi było tylko tych maleńkich Yoreczków które były trzymane na deszczu i w papierowych kartonikach bez żadnego kocyka ehhhh ludzie sa okrutni... Nio a potem pojechaliśmy przy okazji zobaczyć kilka sal weselnych i jedna wpadła nam w oko a jest to sala na wodzie...budynek cały z drewna z niesamowitą salą z kominkiem w takim fajnym stylu, z dwóch stron tarasy z widoczkami na inne stawy i fajnie zrobiony ogród nio ciekawe takie cosik innego...Niestety Pani T sie nie podoba i były zgrzyty A na dodatek popsuła mi całą niedziele. No to sie rozpisałam upssss Dobranoc :loveu: Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cześć Kasieńko :multi: Kurde ale wy macie problemy z tymi T .. ja tam sobie nie dam w kasze dmuchac w razie co ;) U mnie jest tak, ze jak mówie ja tak musi byc i nie inaczej :evil_lol: Żadna T planów psuć mi nie będzie :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 tigrunia napisał(a): Kurde ale wy macie problemy z tymi T .. ja tam sobie nie dam w kasze dmuchac w razie co ;) U mnie jest tak, ze jak mówie ja tak musi byc i nie inaczej :evil_lol: Żadna T planów psuć mi nie będzie :evil_lol: Czyli myślisz tak jak ja i bardzo dobrze! :evil_lol: T trza se ustawić bo inaczej to ona by chciała nas ustawiać!!!! Dzień dobry. Bez ciastka żadnego, bez pączka ale za to z pyszna kawusią :loveu: Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Kasia napisał(a):Czyli myślisz tak jak ja i bardzo dobrze! :evil_lol: T trza se ustawić bo inaczej to ona by chciała nas ustawiać!!!! Dzień dobry. Bez ciastka żadnego, bez pączka ale za to z pyszna kawusią :loveu: A jak .. nie bedzie mi tu żadna T podskakiwać :diabloti:, A ja właśnie sobie z bezem przyszłam przekładanym kremem czekoladowym i kawusia tyz jest :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Dobry, dzisiaj ten sam zestaw :grins: Kasiu to ile wczesniej u Was trza sale rezerwowac? Jak jest fajna to bierzcie ja, a T niech se drugie wesele zrobi, a nie w Wasze sie wtraca. O. Quote
Sara_i_Aris Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cześć Kasiu. Gdzie nie wejdę, tam ciągle T :x Nie przejmujcie się nią, ważne że sala podoba się tobie i TZowi. Tak jak Anusia napisała, niech T robi drugie wesele, jak wasze pomysły się jej nie podobają. http://images25.fotosik.pl/142/d75a827b14222deamed.jpg Jaki już Matuś owłosiony :-o Quote
Kasia_zg Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='tigrunia']Cześć Kasieńko :multi: Kurde ale wy macie problemy z tymi T .. ja tam sobie nie dam w kasze dmuchac w razie co ;) U mnie jest tak, ze jak mówie ja tak musi byc i nie inaczej :evil_lol: Żadna T planów psuć mi nie będzie :evil_lol: Cześć Beatko :) Ja też jestem z natury osoba która w takich sytuacjach stawia na swoim i już nie az przeciwstawiłam sie T. Bo mi nie bedzie mówiła jak wygladać ma nasze wesele Rodzice mogą nam w tym pomóc ja nie mówie że nie w przypadku TZ to dzidkowie bo to oni go wychowywali i to oni bedą dokładać do tego interesu natomiast ona wtrynia sie do wszystkiego i do mnie najbardziej wkurza że jej zdanie ma być na wierzchu ale ja sobie na to nie pozwole jak jejs ie nie podoba trudno ja przeżyje jej uwagi a i tak zrobimy po swojemu ;) [quote name='Kasia']Czyli myślisz tak jak ja i bardzo dobrze! :evil_lol: T trza se ustawić bo inaczej to ona by chciała nas ustawiać!!!! Dzień dobry. Bez ciastka żadnego, bez pączka ale za to z pyszna kawusią :loveu: I masz racje Kasieńko:lol: Dzień dobry:loveu: ale wy słodkosiami zaczynacie poranek a ja biedna nie mam nawet na to czasu [quote name='tigrunia']A jak .. nie bedzie mi tu żadna T podskakiwać :diabloti:, A ja właśnie sobie z bezem przyszłam przekładanym kremem czekoladowym i kawusia tyz jest :loveu: Bo my jesteśmy wszystkie Twarde baby i żadna T nie jest nam straszna ;) [quote name='Anusia & Alutka']Dobry, dzisiaj ten sam zestaw :grins: Kasiu to ile wczesniej u Was trza sale rezerwowac? Jak jest fajna to bierzcie ja, a T niech se drugie wesele zrobi, a nie w Wasze sie wtraca. O. Dzień dobry Anusiu :) U Nas to jest tak że ponad rok wcześniej trzeba rezerwować sale, my jak już zdecydowaliśmy że chcemy w 2008 r to w październiku 2007 już Nam wszyscy mówili żę nie ma terminów, no wiec zdecydowaliśmy sie na 2009 nio bo nic sie nie wymysli a jak nawet są sale to po 30 km od Nas to nie ma sensu tyle km dojeżdżać. Od połowy grudnia zaczelismy szukac sali na 2009 r doznaliśmy szoku że już wiekszośc jest pozamiawianych dltego tak szybko chcemy zaklepac sale. I tak bedzie Anusiu w niedziele jedziemy obejżeć jescze jedna salke ale na 95% zdecydowani jestesmy na te ostatnią. [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu. Gdzie nie wejdę, tam ciągle T :x Nie przejmujcie się nią, ważne że sala podoba się tobie i TZowi. Tak jak Anusia napisała, niech T robi drugie wesele, jak wasze pomysły się jej nie podobają. Jaki już Matuś owłosiony :-o Witaj Saro jak miło że do Nas zaglądnełaś. A widzisz ze niektóre wredne T wszedzie wlezą tam gdzie sie ich nie chce :) Pozdrawiamy :loveu: Quote
Recommended Posts