Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Chiba bardziej fotka stopy :evil_lol:

[quote name='Kasia']O tak, stopencjoza najfajniejsza :evil_lol:
Hektorek tyz niczego sobie :loveu:

[FONT=Georgia]Przekaże TZ-towi że jego stopa robi karjere :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Pegaza']cze Kasiu zycze miego dnia:loveu:
Hej Dario dziekuje i wzajemnie :lol:

[quote name='Anusia & Alutka']Halo czesc Kasiasta Kaaaaasiu :loveu:
Przylizlam z kawusia a pustki na dogo, ze az echo idzie.
Cześć Anusiu:)
Hmmm nadal nie rozumiem czemu ochrzciłyscie mnie "Kasiastą Kasią" :hmmmm:
A ja dopiero teraz mam czas na kawusie przez cały dzionek za mną chodziła mała czarna z odrobią śmietanki:lol:
Pozdrawiam

Węgielkowy potworek...

Posted

[quote name='Kasia_zg']
Cześć Anusiu:)
Hmmm nadal nie rozumiem czemu ochrzciłyscie mnie "Kasiastą Kasią" :hmmmm:
A ja dopiero teraz mam czas na kawusie przez cały dzionek za mną chodziła mała czarna z odrobią śmietanki:lol:
Pozdrawiam

Nie martw sie Kasiu, tyz nie rozumiem czemu mi sie tak rzeklo :grins:

Posted

[FONT=Georgia]Witam wszystkie kochaniutkie Cioteczki !!!!!:loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]Oooo nie nie bezkrólewia nie bedzie :D Wrócilismy dorwałam lepszy monitor od brata i teraz normalnie wszystko widać bo na tamtym to nawet kolory było ciżko odróżnic a mój dopiero zrobią za dwa tygodznie. [/FONT]
[FONT=Georgia]Później odpisze bo jestem tam troche do tyłu ale weszłam sie tylko z Wami przywitać i lece do dwóch małych pacjetów :)[/FONT]
[FONT=Georgia]Miłego dzionka :lol:[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Pare fotek nie najlepszej jakości bo sie aparat troche poknocił ale co nieco widać...[/FONT]

ta plama biegnaca to Matrix kurcze na spacerze nie jest możliwe zrobienie mu jakiego kolwiek zdjecia graniczy z cudem...

Śnieg to najlepszy przyjaciel Matusia on wprost ubustwia sie w nim tarzać a chodzenie na głowie wychodzi mu wtedy najpeiej...

A potem mop wyglada tak....

Posted

madziasto4 napisał(a):
Uszko stoi :grins:
Ale się wyszalał Matuś na śniegu! :multi:

Cześć Madziu :)
Fakt Matuś na śniegu szaleje ile sie da potem prowadze do domu taką zamarznietą kulke oblepioną śniegiem wcale nie przypominajaca psa :)

Hmm a z tym uszkiem to jest cała historia bo stronki wcześniej też padały o to pytanka... kiedyś już tam pisałam żę Uszko Matusia żyje swoim życiem albo to Matuś tak nim świetnie steruje to jest tak...Uszko Matusia stoi pieknie wtedy kiedy Matuś sie z czegoś cieszy kiedy sie bawi, albo coś kombinuje wtedy radarki stoją idealnie ale kiedy Mati sie nudzi lub poprostu nie ma nastroju uszko robi klap ja już go nie podklejam po to by stało bo już raczej nie ma szans by tak sie stało :( ale podklejamy wtedy kiedy właśnie tak opadnie na boczek i w miejscu zagiecia pojawia sie przydka czerwona pręga która coraz bardziej robi sie czerwona wtedy na pare godzinek smarujemy maścią zaklejamy i już uszko nie boli i jest ładniutkie.
Matuś ma dużo tych włosków i wtedy kiedy miał przeciete ucho i zostało mu wygolonene na zero wtedy było mniej obciązone i stało idealnie no ale włoski rosną Matusiowi w ekspresowym tepie i uszko znów czasami płaa figle cóż nic sie na to nie poradzi :( Taki już Matusiowy urok
Anusia & Alutka napisał(a):
To ciesze sie ze bezkrolewia niet :grins:

Hy hy Matus-wariat :megagrin:
A jezorek super :loveu:

Dzieki Anusiu :)
Matuś to mega wariat choć Toreczka nikt nie przebije :evil_lol:

tigrunia napisał(a):
Ale słodki szaleniec :loveu:

Dziekujemy Beatko:loveu: