tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dlaczego tylko Ty? Bry wieczor Kasiu :loveu:[/quote] Jakie tylko ja ?? Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Jakie tylko ja ??[/QUOTE] Powiedzialas "toc ino ja". Nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz :turn-l: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Powiedzialas "toc ino ja". Nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz :turn-l:[/quote] Jessooo.. co nie powiem to ta zaraz tym palcem macha :shake: Od Ciebie sie słowa owego chyba nauczyłam.. chociaż może nie .. nie wiem.. często mówie owe "ino" :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Jessooo.. co nie powiem to ta zaraz tym palcem macha :shake: Od Ciebie sie słowa owego chyba nauczyłam.. chociaż może nie .. nie wiem.. często mówie owe "ino" :p[/QUOTE] Ladnego se mam to i macham! "Ino" znaczy sie tylko :cool1: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ladnego se mam to i macham! "Ino" znaczy sie tylko :cool1:[/quote] No jakiś taki żółty :p Dobrze wiedzieć, ale i tak bede se ino gadać kiedy mi sie zachce :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']No jakiś taki żółty :p [/QUOTE] Chiba raczej czarny :cool1: Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Chiba raczej czarny :cool1:[/quote] No dobra, czarny :p Ale ty ześ żółta :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='tigrunia']No dobra, czarny :p Ale ty ześ żółta :evil_lol:[/QUOTE] Chińczyk, chińczyk :turn-l: Dzień dobry Kasiu :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4']Chińczyk, chińczyk :turn-l: [/QUOTE] Chinszczyzna :turn-l: Czesc Kasiu :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To ja tez se powiem. Bry Kasiu :grins: Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Georgia]Witam Was dziewzynki ciepło i serdecznie milutko że tu do Nas zaglądacie.[/FONT] [FONT=Georgia]Ahh jak ja Wam zazdroszcze tych wolnych weekendzików a ja cały musiałam pracować...na dodatek włanczam wczoraj kompa a w monitorze coś błysło i zgasł i już sie nie odpalił hmm myśle sobie pech awarii sprzętu od Kasieńki Fidelkowej przyszedl na mnie hmm se myśle niefajnie okazało sie że monitor sie spalił całe szczeście że na gwarancji jeszcze potem pół dnia kombinowałam żeby skołować jakiś monitorek zastepczy wkońcu poratował mnie sąsiad :) No nic ze to złom totalny na jakies spowolnione ruchy i oczy bolą od niego po 10 minutach ale przynajmniej od czasu do czasu posiedze tu z Wami :)[/FONT] [FONT=Georgia]Pozdrowionka dla Wszystkich cioteczek i gorące buziale:loveu:[/FONT] Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cześć Kasiu :multi: Ale Matuś ma łapki fajne :loveu: Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hahah a mi sie ta fota podoba:megagrin: http://images24.fotosik.pl/138/2f4594edfd222b98med.jpg Quote
WinterGirl Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]jak ja urosłem malutki kudłacz już ze mnie :loveu: pozdrawiamy cieplutko[/FONT][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Pegaza']hahah a mi sie ta fota podoba:megagrin: http://images24.fotosik.pl/138/2f4594edfd222b98med.jpg Hi hi superowa :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pegaza'] hahah a mi sie ta fota podoba:megagrin: http://images24.fotosik.pl/138/2f4594edfd222b98med.jpg Tyż na nia zwróciłam uwagę :evil_lol::evil_lol: Dobry Kasieńko :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Cześć Kasiu :multi: Ale Matuś ma łapki fajne :loveu: [FONT=Georgia]Witaj Beatko :)[/FONT] [FONT=Georgia]Matusia łapki są w trakcie kuracji , szalony Matuś zbytnio warjuje z Maxem na podwórku gdzie w przewadze jest cemnt i odczas włanczania hamulca pozdzierał troszke poduszki smarujemy wszystkie łapki i po maści robia sie takie fajne mieciutkie jak u szczeniaczka :D[/FONT] [quote name='Pegaza']hahah a mi sie ta fota podoba:megagrin: http://images24.fotosik.pl/138/2f4594edfd222b98med.jpg [FONT=Georgia]Witaj Dario-Ewo :)[/FONT] [FONT=Georgia]Ciesze sie że fotka sie podoba dodam że to jest głupia mentalnośc Hektorka on ma bzika na punkcie stóp i jak tylko sobie kogoś upodoba to natarczywie podgryza, podszczypuje nieraz nawet niepozwala wrecz chodzić bo łazi za człowiek jak upierdliwy cień i podgryza albo haki podklada:lol:[/FONT] [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]jak ja urosłem malutki kudłacz już ze mnie :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy cieplutko[/FONT] Witaj Karinko :) Oj tak wyrosło nam sie troszke i kudełków mamy tez nadmiar! Milusio że Nas odwiedziliscie pozdrawiamy Ciebie i Twoje słodkie ogonki :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Hi hi superowa :evil_lol: [quote name='Kasia']Tyż na nia zwróciłam uwagę :evil_lol::evil_lol: Dobry Kasieńko :loveu: [FONT=Georgia]Dzień Dobry Anusiu:loveu: i Dzień dobry Kasieńko :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Ciesze sie ze fotka Hektorka tak sie podoba[/FONT] :lol: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dzień doberek :hand: Hihi Hektorek upierdliwy cień :megagrin: Quote
AlKil Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Witaj Kasiu! Pooglądałam sobie foteczki. Wymiziaj malucha!:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia_zg'] [FONT=Georgia]Dzień Dobry Anusiu:loveu: i Dzień dobry Kasieńko :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Ciesze sie ze fotka Hektorka tak sie podoba[/FONT] :lol: Chiba bardziej fotka stopy :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 O tak, stopencjoza najfajniejsza :evil_lol: Hektorek tyz niczego sobie :loveu: Quote
Recommended Posts