Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda_Miki']Oj to dużo:cool3: Ile czasu zajęło spięcie tych loczków?

Fryzjerki meczyły sie we dwie przez dwie godzinki :)

[quote name='Aga76']Wcale się nie dziwię, mnie też się bardzo podoba :loveu:
Nio faktycznnie im to fajnie wyszło :)

[quote name='Anusia & Alutka']Kasiu pikna fryzura ino chiba do tanczenia nie bedzie wygodna, bo lokami zarzucac po twarzach bedziesz, jak nie przymierzajac Helena warkoczem :grins:

Wiecej napisze pozniej, jak stado sie przerzedzi, bo nie nadazam odpisywac aaaa!
quote]
Witaj Anusiu :)
Dziekuje Ci bardzo...a jeśli chodzi o te długie loczki to one były tak sztywne ze nawet za wiele sie nie ruszały na weselu nikogo nie znokałtowałam a szalało sie nieźle wiec myśle ze na własnym tez nie bedzie źle ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witaj kasiu
piekne loki takie pierscienie mialas zrobione :pja podobna fryzurke ale spietą do gory też miałam w pierscieniach na wesele kuzynki a spinek to do dzis dnia mam tyle ich było:lol:

Posted

[quote name='Pegaza']witaj kasiu
piekne loki takie pierscienie mialas zrobione :pja podobna fryzurke ale spietą do gory też miałam w pierscieniach na wesele kuzynki a spinek to do dzis dnia mam tyle ich było:lol:

Witaj Dario-Ewo :)
Miło że podoba sie fryzurka:)

A teraz troche zaległych foteczek...

Posted

Dobry, se przyszlam z kawusia i bede refleksje snuc.

No, to patrze na fryzurke i ladna jest i zrobiona profesjonalnie, ale ja bym spiela wiecej wlosow do koczka, albo i nawet śiśkie. Masz Kasiu bardzo ładne wloski, a Matuś chyba gęstość swoich po Pańci odziedziczyl :grins:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Dobry, se przyszlam z kawusia i bede refleksje snuc.

No, to patrze na fryzurke i ladna jest i zrobiona profesjonalnie, ale ja bym spiela wiecej wlosow do koczka, albo i nawet śiśkie. Masz Kasiu bardzo ładne wloski, a Matuś chyba gęstość swoich po Pańci odziedziczyl :grins:

[FONT=Georgia]Dzień dobry Anusiu :)[/FONT]
[FONT=Georgia]Wiesz przyznam Ci sie że czesana w co kolwiek byłam poraz pierwszy bo do tej pory żadna fryzjerka nie chciała sie podjąc uczesania mnie twierdziły że moje włosy sa zbyt długie żeby je upiać i że niby miały sie nie trzymać dopiero teraz znalazłam salonik gdzie robie pazurki no i tam są same młode dziewczyny i jak widać dla nich nie było to problemem. Pewnie jescze nie raz bede chciała by mnie uczesały w coś innego bo przecież trzeba wypróbować cosik innego zatem nastepnym razem podpowiem im twoją propozycje i wtedy sie zobaczy :)[/FONT]
[FONT=Georgia]Dziekuje Ci również za ciepłe słowa a Matuś futrzak rzeczywiście tego włosa ma nadmiar i zdecydowanie geściejsze odemnie :)[/FONT]

[quote name='Kasia']Dobry dzień :lol:

Matuś Włochacz i oczywiście cudny Hektorek :loveu:
Dzień dobry Kasieńko :)
Zatem jescze porcyjka Włochacza i wuja Hektorka :lol:

Uśmiech prosze...

Posted

[FONT=Comic Sans MS]i z kąd ja znam to proszące spojrzenie...
Cleofas wrócił tak rozpieszczony,
jej kubki smakowe teraz poznały
nowe smaki i już nie chce nic ze starego menu...

pozdrawiamy[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT]

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mati Sęp Długowłosy

Sęp sępił i wysepił :evil_lol:

[quote name='bGirl']
[FONT=Comic Sans MS]i z kąd ja znam to proszące spojrzenie...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Cleofas wrócił tak rozpieszczony,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]jej kubki smakowe teraz poznały[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]nowe smaki i już nie chce nic ze starego menu...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT]

Witaj Karinko :)
U nas też po świetach to tylko Matusiowi smakuje to co zakazane a ze swojego wyjada co lepsze i sepi przy stole
Pozdrawiamy ciepło :loveu:

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu.

Mnie też dawno na DGM nie było, dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z zaległościami. Aż się boję pójść do Madzi czy Kasi Fidlastej, brrr...

Fryzurka naprawdę bardzo śliczna :loveu: Zazdroszczę ci jej...
Cześc Saro :)
Jak milusio ze Nas odwiedziłaś...nie martw sie zaległościami ja mimo ze nadrobiłam to i tak jestem w tyle bo za tymi gadułami nadązyć sie nie da no chyba że zrezygnuje z pracy i cały dzień przed kompem :lol:
Dziekuje i cisze sie że fryzurka sie podobała
Pozdrawiamy Was cieplusieńko

[quote name='Anusia & Alutka']http://images33.fotosik.pl/96/7c21ffce1971c38emed.jpg

Ojej hihi jaka mina :evil_lol:

Kujka ze ja skanera nie mam...
Pokazalabym Wam jaka fajna fryzurke mialam na 100dniowce...
Anusia pokombinuj z tym zdjęciem chcemy zobaczyć tą 100dnówkową fryzurke

[quote name='Kasia']O właśnie!
Trza mieć chęci i tyle.

Cze Kasieńko :loveu:
O tak Kasia ma racje troszke chęci i fota wyjdzie :)
Cześć Kasieńko Fidelkowa:loveu: