Kasia_zg Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Magda_Miki']Oj to dużo:cool3: Ile czasu zajęło spięcie tych loczków? Fryzjerki meczyły sie we dwie przez dwie godzinki :) [quote name='Aga76']Wcale się nie dziwię, mnie też się bardzo podoba :loveu: Nio faktycznnie im to fajnie wyszło :) [quote name='Anusia & Alutka']Kasiu pikna fryzura ino chiba do tanczenia nie bedzie wygodna, bo lokami zarzucac po twarzach bedziesz, jak nie przymierzajac Helena warkoczem :grins: Wiecej napisze pozniej, jak stado sie przerzedzi, bo nie nadazam odpisywac aaaa! quote] Witaj Anusiu :) Dziekuje Ci bardzo...a jeśli chodzi o te długie loczki to one były tak sztywne ze nawet za wiele sie nie ruszały na weselu nikogo nie znokałtowałam a szalało sie nieźle wiec myśle ze na własnym tez nie bedzie źle ;) Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 witaj kasiu piekne loki takie pierscienie mialas zrobione :pja podobna fryzurke ale spietą do gory też miałam w pierscieniach na wesele kuzynki a spinek to do dzis dnia mam tyle ich było:lol: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Pegaza']witaj kasiu piekne loki takie pierscienie mialas zrobione :pja podobna fryzurke ale spietą do gory też miałam w pierscieniach na wesele kuzynki a spinek to do dzis dnia mam tyle ich było:lol: Witaj Dario-Ewo :) Miło że podoba sie fryzurka:) A teraz troche zaległych foteczek... Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 .... Dobranoc Kolorowych snów :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dobry, se przyszlam z kawusia i bede refleksje snuc. No, to patrze na fryzurke i ladna jest i zrobiona profesjonalnie, ale ja bym spiela wiecej wlosow do koczka, albo i nawet śiśkie. Masz Kasiu bardzo ładne wloski, a Matuś chyba gęstość swoich po Pańci odziedziczyl :grins: Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dobry dzień :lol: Matuś Włochacz i oczywiście cudny Hektorek :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dobry, se przyszlam z kawusia i bede refleksje snuc. No, to patrze na fryzurke i ladna jest i zrobiona profesjonalnie, ale ja bym spiela wiecej wlosow do koczka, albo i nawet śiśkie. Masz Kasiu bardzo ładne wloski, a Matuś chyba gęstość swoich po Pańci odziedziczyl :grins: [FONT=Georgia]Dzień dobry Anusiu :)[/FONT] [FONT=Georgia]Wiesz przyznam Ci sie że czesana w co kolwiek byłam poraz pierwszy bo do tej pory żadna fryzjerka nie chciała sie podjąc uczesania mnie twierdziły że moje włosy sa zbyt długie żeby je upiać i że niby miały sie nie trzymać dopiero teraz znalazłam salonik gdzie robie pazurki no i tam są same młode dziewczyny i jak widać dla nich nie było to problemem. Pewnie jescze nie raz bede chciała by mnie uczesały w coś innego bo przecież trzeba wypróbować cosik innego zatem nastepnym razem podpowiem im twoją propozycje i wtedy sie zobaczy :)[/FONT] [FONT=Georgia]Dziekuje Ci również za ciepłe słowa a Matuś futrzak rzeczywiście tego włosa ma nadmiar i zdecydowanie geściejsze odemnie :)[/FONT] [quote name='Kasia']Dobry dzień :lol: Matuś Włochacz i oczywiście cudny Hektorek :loveu: Dzień dobry Kasieńko :) Zatem jescze porcyjka Włochacza i wuja Hektorka :lol: Uśmiech prosze... Quote
Kasia_zg Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 ...Sęp wył do piernika.... Hipnozą też nie dało rady..... Oślepiam bielą ząbków... Miłego popołudnia :loveu: Quote
Aga76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Kasia_zg']...Sęp wył do piernika.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mati Sęp Długowłosy Quote
WinterGirl Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS]i z kąd ja znam to proszące spojrzenie... Cleofas wrócił tak rozpieszczony, jej kubki smakowe teraz poznały nowe smaki i już nie chce nic ze starego menu... pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cześć Kasiu. Mnie też dawno na DGM nie było, dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z zaległościami. Aż się boję pójść do Madzi czy Kasi Fidlastej, brrr... http://images32.fotosik.pl/95/035ee2a75b9e516c.jpg Fryzurka naprawdę bardzo śliczna :loveu: Zazdroszczę ci jej... Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://images33.fotosik.pl/96/7c21ffce1971c38emed.jpg Ojej hihi jaka mina :evil_lol: Kujka ze ja skanera nie mam... Pokazalabym Wam jaka fajna fryzurke mialam na 100dniowce... Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Kujka ze ja skanera nie mam... Pokazalabym Wam jaka fajna fryzurke mialam na 100dniowce... To zrob zdjecie tej fotce :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 tigrunia napisał(a):To zrob zdjecie tej fotce :evil_lol: Nie wyjdzie :shake: Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie wyjdzie :shake: Co nie wyjdzie.. jak sie postarasz to wyjdzie Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 tigrunia napisał(a): Co nie wyjdzie.. jak sie postarasz to wyjdzie O właśnie! Trza mieć chęci i tyle. Cze Kasieńko :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mati Sęp Długowłosy Sęp sępił i wysepił :evil_lol: [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]i z kąd ja znam to proszące spojrzenie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cleofas wrócił tak rozpieszczony,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jej kubki smakowe teraz poznały[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nowe smaki i już nie chce nic ze starego menu...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT] Witaj Karinko :) U nas też po świetach to tylko Matusiowi smakuje to co zakazane a ze swojego wyjada co lepsze i sepi przy stole Pozdrawiamy ciepło :loveu: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu. Mnie też dawno na DGM nie było, dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z zaległościami. Aż się boję pójść do Madzi czy Kasi Fidlastej, brrr... Fryzurka naprawdę bardzo śliczna :loveu: Zazdroszczę ci jej... Cześc Saro :) Jak milusio ze Nas odwiedziłaś...nie martw sie zaległościami ja mimo ze nadrobiłam to i tak jestem w tyle bo za tymi gadułami nadązyć sie nie da no chyba że zrezygnuje z pracy i cały dzień przed kompem :lol: Dziekuje i cisze sie że fryzurka sie podobała Pozdrawiamy Was cieplusieńko [quote name='Anusia & Alutka']http://images33.fotosik.pl/96/7c21ffce1971c38emed.jpg Ojej hihi jaka mina :evil_lol: Kujka ze ja skanera nie mam... Pokazalabym Wam jaka fajna fryzurke mialam na 100dniowce... Anusia pokombinuj z tym zdjęciem chcemy zobaczyć tą 100dnówkową fryzurke [quote name='Kasia']O właśnie! Trza mieć chęci i tyle. Cze Kasieńko :loveu: O tak Kasia ma racje troszke chęci i fota wyjdzie :) Cześć Kasieńko Fidelkowa:loveu: Quote
Jofka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hehe Matrix jaki łakomczuch Rozumiem go bo uwielbiam piernik mniam mniam....teraz trza czekac na nastepne swieta Witajcie w sobote!!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Musze dorwac kogos za skanerem... Dzien dobry weekendowe. Popijajac kawusie zyczymy milego dnia :loveu: Quote
Patikujek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dobry dobry, co tu tak spokojnie dzisiaj??? Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Musze dorwac kogos za skanerem... Melduję się :grins: Tylko chiba za daleko mieszkamy :eviltong: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Melduję się :grins: Tylko chiba za daleko mieszkamy :eviltong: Toc ino ja tez się zameldować mogem :p, Dobry Kasiu :) Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Toc ino ja tez się zameldować mogem :p, [/QUOTE] Dlaczego tylko Ty? Bry wieczor Kasiu :loveu: Quote
Recommended Posts