Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']Yyy no tego. Wstrzyczasowymacza?
Tego co czas zatrzymuje?
Bo kurna pędzi jak goopi.
:mdleje::mdleje: Czasowstrzymywacza Madzka!!
I ja życzę Ci Kasieńko wszystkiego dobrego w Nowym Roku

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):

:mdleje::mdleje: Czasowstrzymywacza Madzka!!

Toć to pijane takie było, że o krawężniki się potykało a Ty chcesz aby jeszcze dobrze takie duuugie słowo dobrze wypowiedziała :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Toć to pijane takie było, że o krawężniki się potykało a Ty chcesz aby jeszcze dobrze takie duuugie słowo dobrze wypowiedziała :evil_lol:
Nie o krawężniki krawężniki to na komisariacie :evil_lol:, nie o krawężniki, tylko o próg u Oskarków, pamiętam!

Posted

madziasto4 napisał(a):
Oj język się plątał..
Ale każdy wie o so chodzi:loveu:

Chodzi o to, ześ się upoiła alkoholowo i tyle :evil_lol:
Kasia napisał(a):
Toć to pijane takie było, że o krawężniki się potykało a Ty chcesz aby jeszcze dobrze takie duuugie słowo dobrze wypowiedziała :evil_lol:

Mogła się bardziej przyłożyć chociaż :eviltong:
Anusia & Alutka napisał(a):
Ej a tą co tak na wymadrzanie sie zebralo w nowym roku?
I tak pamietamy zes blondynka :evil_lol:

Kasiu :Rose:

Ty tam sie zbokami lepiej zajmij a nie sie mnie czepiasz znowu :cool3:

Posted

tigrunia napisał(a):

Ty tam sie zbokami lepiej zajmij a nie sie mnie czepiasz znowu :cool3:

To Ty sie czepiasz mie, zeby byla jasnosc.

Ale sie wczoraj naczytalam o tych psycholach...
Nasi karnisci z uczelni by mnie zlinczowali za to stwierdzenie, ale jak sie tak naczytalam, to kurna jestem za kara smierci :shake:

Czesc Kasiu :loveu:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Nasi karnisci z uczelni by mnie zlinczowali za to stwierdzenie, ale jak sie tak naczytalam, to kurna jestem za kara smierci :shake:

Ja już od dłuższego czasu jestem za karą śmierci.
A najbardziej dla morderców i gwałcicieli dzieci.

Cze Kasieńko noworocznie :loveu:

Posted

[FONT=Georgia]Witamy wszystkie Kochane cioteczki już w Nowym 2008 Roku i pragniemy złożyć Wam lekko spóźnione ale ale najserdeczniejsze płynace z głebi naszych serduszek życzenia [/FONT][FONT=Georgia]niech w tym Nowym Roku, świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. A Waszym pupilom życze zdrówka oby wcale a wcale nie chorowały a ogonki niech im wesoło merdaja każdego dnia!!:loveu:

[/FONT]
[FONT=Georgia]Długo Nas nie było i steskniliśmy sie za Wami przeogromnie. Naszą nieobecnośc tłumaczymy tym że musieliśmy zmienić umowe na internet a zwiazku z tym odłaczyli Nas na jakiś czas, ale już teraz wszystko jest w jak najlepszym porządku.[/FONT]
[FONT=Georgia]W lekkim skrócie odpowiadamy że lala z kórą Mati był na ostatnich fotkach ma sie dobrze, pozbawiona została tylko i wyłącznie czerwonego pompona z czapki bo Mati stwierdził że nie pasował do reszty.[/FONT]
[FONT=Georgia]Hmm "Kasia Kasiasta"....nic z tych rzeczy żadnego przypływu gotuwki nie miałam a chciało by sie bo po Świetach, potem po weselu i wkońcu po Sylwestrze portwelik i kieszenie świecą pustkami nawet Świnka schudła niemilosiernie ;)[/FONT]
[FONT=Georgia]29 grudnia bawiliśmy sie z TZ-tem na weselu jego kuzynki mimo że zimno to i tak było fajowo ubawiłam sie tak że nóżki bolały jeszcze przez pare dni. Fotek z wesela jeszcze nie mam ale pokaże Wam pazurki i fryzurke jaką miałam :)[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Sylwestra spedziliśmy u znajomych na domowej imprezie ale i tak zabawa była przednia nie obyło sie bez strat panowie popisywali sie swoimi fajerwerkami no i jedna z petard zmieniła tak kurs ze sasiadowi wybiła okno:evil_lol: a że inni też strzelali to nie było winnych hihi.[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Mati Sylwestra przeżył strasznie w sumie w tygodniu i w Świeta tez strzelali i Mati nie przejawiał oznak że sie boi nawet sie cieszyliśmy że nie bedzie sie bał tak jak to było z Timim. Nio ale niestety z opowiadań to moja mama nawet nie wyszła na dwór bo Matuniu tak sie bał a ona sie bała zeby nie dostał zawału tak wiec mam dwa panicznie bojace sie psiaki, bo Max to nawet burzy sie boi o kosiarce już nie wspomne.[/FONT]
[FONT=Georgia]Oooo rany ale sie rozpisałam starczy to tyle u Nas a teraz zabieram sie za Wasze galerie bo znając Was to pewnie z tydzień zajmie mi nadrobienie tych zaległości.[/FONT]
[FONT=Georgia]Dziekuje Wam raz jeszcze za odwiedzinki pozdrawiamy Was gorąco a Matuś przesyła cioteczkom gorące buziale :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Kasia']Kasieńka nasza przylizła :sweetCyb::sweetCyb:

[FONT=Georgia]Cześć Kasieńko ano wkońcu tu przylizłam i az mnie gowa rozbolała jak zobaczyłam ile mam do nadrobienie ale bede dzielna :)[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Obiecałam Focie to prosze[/FONT]
[FONT=Georgia]tak mnie uczesali na to wesele...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]a takie zrobili mi pazurki....[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]A tu zrezygnowany Matuś wołający już do domku na Wigilii...[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]

Posted

[quote name='tigrunia']Witaj Kasieńko :multi:
Strasznie długo cię nie było !
Fryzurka pikna i pazurki też wystrzałowe :loveu:

[FONT=Georgia]Witaj Beatko :)[/FONT]
[FONT=Georgia]Nio owszem długo długo sie nie pojawiałam a jakie mam teraz zaległośi ho ho ho nie wiem kiedy to nadrobie...[/FONT]
[FONT=Georgia]Milusio że fryzurka sie podoba i pazurki ;)[/FONT]
[FONT=Georgia]Dziekuje[/FONT]

[quote name='Aga76']Rany, jakie cudne loczki

Kasiu, fajowa fryzurka, a pazurki czyste złoto!!!

Noo i Matuś kochany
Dziękuje Agusiu...fryzurka była specjalnie w takim stylu bo chciałam zobaczyć jak by takie cuś wyglądało na ślub no i przyznam że byłam zadowolona:)

[quote name='Magda_Miki']No prosze jaka śliczna fryzurka:loveu: Zostało coś jeszcze po niej?
Cześc Madziu miło że Nas odwiedziłaś:)
W fryzurce po weselu wyspałam sie na wszystkie strony wstałam i nawet ani jeden loczek sie nie rozwalił zreszta wszystko było tak jak po uczesaniu i tak przełaziłam całą niedziele i dopiero wieczorkiem rozbroiłam to arcydzieło po czym zliczyłam spinki i okazało sie ze miałam wpietych 70 spinek :p

[quote name='Kasia']Śliczny komplecik - fryzurka i pazurki :loveu:
Dziekuje Kasiu:loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Cześc Madziu miło że Nas odwiedziłaś:)
W fryzurce po weselu wyspałam sie na wszystkie strony wstałam i nawet ani jeden loczek sie nie rozwalił zreszta wszystko było tak jak po uczesaniu i tak przełaziłam całą niedziele i dopiero wieczorkiem rozbroiłam to arcydzieło po czym zliczyłam spinki i okazało sie ze miałam wpietych 70 spinek :p

Oj to dużo:cool3: Ile czasu zajęło spięcie tych loczków?

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Dziękuje Agusiu...fryzurka była specjalnie w takim stylu bo chciałam zobaczyć jak by takie cuś wyglądało na ślub no i przyznam że byłam zadowolona:)

Wcale się nie dziwię, mnie też się bardzo podoba :loveu:

Posted

Kasiu pikna fryzura ino chiba do tanczenia nie bedzie wygodna, bo lokami zarzucac po twarzach bedziesz, jak nie przymierzajac Helena warkoczem :grins:

Wiecej napisze pozniej, jak stado sie przerzedzi, bo nie nadazam odpisywac aaaa!

Kasia napisał(a):
Ja już od dłuższego czasu jestem za karą śmierci.
A najbardziej dla morderców i gwałcicieli dzieci.

No taaa, tylko wiesz, u nas na uczelni to jest zakazane, powiesz takie cus, a Ci wyskakauja z teoriami i zasadami humanitaryzmu itp.