tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4']Yyy no tego. Wstrzyczasowymacza? Tego co czas zatrzymuje? Bo kurna pędzi jak goopi. :mdleje::mdleje: Czasowstrzymywacza Madzka!! I ja życzę Ci Kasieńko wszystkiego dobrego w Nowym Roku Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='tigrunia']:mdleje::mdleje: Czasowstrzymywacza Madzka!! I ja życzę Ci Kasieńko wszystkiego dobrego w Nowym Roku Oj język się plątał.. Ale każdy wie o so chodzi:loveu: Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tigrunia napisał(a): :mdleje::mdleje: Czasowstrzymywacza Madzka!! Toć to pijane takie było, że o krawężniki się potykało a Ty chcesz aby jeszcze dobrze takie duuugie słowo dobrze wypowiedziała :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Kasia']Toć to pijane takie było, że o krawężniki się potykało a Ty chcesz aby jeszcze dobrze takie duuugie słowo dobrze wypowiedziała :evil_lol: Nie o krawężniki krawężniki to na komisariacie :evil_lol:, nie o krawężniki, tylko o próg u Oskarków, pamiętam! Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jak zwał tak zwał ale chwiejnym krokiem ten Nowy Rok przekroczyłaś kochana :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Hyhy wężykiem, wężykiem. Ale głowa sysko pamięta, to się liczy :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tigrunia napisał(a)::mdleje::mdleje: Czasowstrzymywacza Madzka!! Ej a tą co tak na wymadrzanie sie zebralo w nowym roku? I tak pamietamy zes blondynka :evil_lol: Kasiu :Rose: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Oj język się plątał.. Ale każdy wie o so chodzi:loveu: Chodzi o to, ześ się upoiła alkoholowo i tyle :evil_lol: Kasia napisał(a):Toć to pijane takie było, że o krawężniki się potykało a Ty chcesz aby jeszcze dobrze takie duuugie słowo dobrze wypowiedziała :evil_lol: Mogła się bardziej przyłożyć chociaż :eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):Ej a tą co tak na wymadrzanie sie zebralo w nowym roku? I tak pamietamy zes blondynka :evil_lol: Kasiu :Rose: Ty tam sie zbokami lepiej zajmij a nie sie mnie czepiasz znowu :cool3: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Witam w tym nowym roku:loveu: dużo dobrego, spełnienia marzeń i jak najwięcej ogonków:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 tigrunia napisał(a): Ty tam sie zbokami lepiej zajmij a nie sie mnie czepiasz znowu :cool3: To Ty sie czepiasz mie, zeby byla jasnosc. Ale sie wczoraj naczytalam o tych psycholach... Nasi karnisci z uczelni by mnie zlinczowali za to stwierdzenie, ale jak sie tak naczytalam, to kurna jestem za kara smierci :shake: Czesc Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Nasi karnisci z uczelni by mnie zlinczowali za to stwierdzenie, ale jak sie tak naczytalam, to kurna jestem za kara smierci :shake: Ja już od dłuższego czasu jestem za karą śmierci. A najbardziej dla morderców i gwałcicieli dzieci. Cze Kasieńko noworocznie :loveu: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry wieczór Kasieńko Co u Was słychać w Nowym Roku? Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [FONT=Georgia]Witamy wszystkie Kochane cioteczki już w Nowym 2008 Roku i pragniemy złożyć Wam lekko spóźnione ale ale najserdeczniejsze płynace z głebi naszych serduszek życzenia [/FONT][FONT=Georgia]niech w tym Nowym Roku, świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. A Waszym pupilom życze zdrówka oby wcale a wcale nie chorowały a ogonki niech im wesoło merdaja każdego dnia!!:loveu: [/FONT][FONT=Georgia]Długo Nas nie było i steskniliśmy sie za Wami przeogromnie. Naszą nieobecnośc tłumaczymy tym że musieliśmy zmienić umowe na internet a zwiazku z tym odłaczyli Nas na jakiś czas, ale już teraz wszystko jest w jak najlepszym porządku.[/FONT] [FONT=Georgia]W lekkim skrócie odpowiadamy że lala z kórą Mati był na ostatnich fotkach ma sie dobrze, pozbawiona została tylko i wyłącznie czerwonego pompona z czapki bo Mati stwierdził że nie pasował do reszty.[/FONT] [FONT=Georgia]Hmm "Kasia Kasiasta"....nic z tych rzeczy żadnego przypływu gotuwki nie miałam a chciało by sie bo po Świetach, potem po weselu i wkońcu po Sylwestrze portwelik i kieszenie świecą pustkami nawet Świnka schudła niemilosiernie ;)[/FONT] [FONT=Georgia]29 grudnia bawiliśmy sie z TZ-tem na weselu jego kuzynki mimo że zimno to i tak było fajowo ubawiłam sie tak że nóżki bolały jeszcze przez pare dni. Fotek z wesela jeszcze nie mam ale pokaże Wam pazurki i fryzurke jaką miałam :)[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Sylwestra spedziliśmy u znajomych na domowej imprezie ale i tak zabawa była przednia nie obyło sie bez strat panowie popisywali sie swoimi fajerwerkami no i jedna z petard zmieniła tak kurs ze sasiadowi wybiła okno:evil_lol: a że inni też strzelali to nie było winnych hihi.[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Mati Sylwestra przeżył strasznie w sumie w tygodniu i w Świeta tez strzelali i Mati nie przejawiał oznak że sie boi nawet sie cieszyliśmy że nie bedzie sie bał tak jak to było z Timim. Nio ale niestety z opowiadań to moja mama nawet nie wyszła na dwór bo Matuniu tak sie bał a ona sie bała zeby nie dostał zawału tak wiec mam dwa panicznie bojace sie psiaki, bo Max to nawet burzy sie boi o kosiarce już nie wspomne.[/FONT] [FONT=Georgia]Oooo rany ale sie rozpisałam starczy to tyle u Nas a teraz zabieram sie za Wasze galerie bo znając Was to pewnie z tydzień zajmie mi nadrobienie tych zaległości.[/FONT] [FONT=Georgia]Dziekuje Wam raz jeszcze za odwiedzinki pozdrawiamy Was gorąco a Matuś przesyła cioteczkom gorące buziale :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kasieńka nasza przylizła :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Kasia']Kasieńka nasza przylizła :sweetCyb::sweetCyb: [FONT=Georgia]Cześć Kasieńko ano wkońcu tu przylizłam i az mnie gowa rozbolała jak zobaczyłam ile mam do nadrobienie ale bede dzielna :)[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Obiecałam Focie to prosze[/FONT] [FONT=Georgia]tak mnie uczesali na to wesele...[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]a takie zrobili mi pazurki....[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]A tu zrezygnowany Matuś wołający już do domku na Wigilii...[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witaj Kasieńko :multi: Strasznie długo cię nie było ! Fryzurka pikna i pazurki też wystrzałowe :loveu: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Rany, jakie cudne loczki Kasiu, fajowa fryzurka, a pazurki czyste złoto!!! Noo i Matuś kochany Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No prosze jaka śliczna fryzurka:loveu: Zostało coś jeszcze po niej? Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Śliczny komplecik - fryzurka i pazurki :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']Witaj Kasieńko :multi: Strasznie długo cię nie było ! Fryzurka pikna i pazurki też wystrzałowe :loveu: [FONT=Georgia]Witaj Beatko :)[/FONT] [FONT=Georgia]Nio owszem długo długo sie nie pojawiałam a jakie mam teraz zaległośi ho ho ho nie wiem kiedy to nadrobie...[/FONT] [FONT=Georgia]Milusio że fryzurka sie podoba i pazurki ;)[/FONT] [FONT=Georgia]Dziekuje[/FONT] [quote name='Aga76']Rany, jakie cudne loczki Kasiu, fajowa fryzurka, a pazurki czyste złoto!!! Noo i Matuś kochany Dziękuje Agusiu...fryzurka była specjalnie w takim stylu bo chciałam zobaczyć jak by takie cuś wyglądało na ślub no i przyznam że byłam zadowolona:) [quote name='Magda_Miki']No prosze jaka śliczna fryzurka:loveu: Zostało coś jeszcze po niej? Cześc Madziu miło że Nas odwiedziłaś:) W fryzurce po weselu wyspałam sie na wszystkie strony wstałam i nawet ani jeden loczek sie nie rozwalił zreszta wszystko było tak jak po uczesaniu i tak przełaziłam całą niedziele i dopiero wieczorkiem rozbroiłam to arcydzieło po czym zliczyłam spinki i okazało sie ze miałam wpietych 70 spinek :p [quote name='Kasia']Śliczny komplecik - fryzurka i pazurki :loveu: Dziekuje Kasiu:loveu: Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Cześc Madziu miło że Nas odwiedziłaś:) W fryzurce po weselu wyspałam sie na wszystkie strony wstałam i nawet ani jeden loczek sie nie rozwalił zreszta wszystko było tak jak po uczesaniu i tak przełaziłam całą niedziele i dopiero wieczorkiem rozbroiłam to arcydzieło po czym zliczyłam spinki i okazało sie ze miałam wpietych 70 spinek :p Oj to dużo:cool3: Ile czasu zajęło spięcie tych loczków? Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Dziękuje Agusiu...fryzurka była specjalnie w takim stylu bo chciałam zobaczyć jak by takie cuś wyglądało na ślub no i przyznam że byłam zadowolona:) Wcale się nie dziwię, mnie też się bardzo podoba :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kasiu pikna fryzura ino chiba do tanczenia nie bedzie wygodna, bo lokami zarzucac po twarzach bedziesz, jak nie przymierzajac Helena warkoczem :grins: Wiecej napisze pozniej, jak stado sie przerzedzi, bo nie nadazam odpisywac aaaa! Kasia napisał(a):Ja już od dłuższego czasu jestem za karą śmierci. A najbardziej dla morderców i gwałcicieli dzieci. No taaa, tylko wiesz, u nas na uczelni to jest zakazane, powiesz takie cus, a Ci wyskakauja z teoriami i zasadami humanitaryzmu itp. Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Anusia pisz w czasie przeszłym bo juz po imprezie ! :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a):Anusia pisz w czasie przeszłym bo juz po imprezie ! :p Poniekad przed, bo jeszcze Kasi osobisty slub i pisala, ze sie zatstanawiala jak wygladalaby taka fryzurka. Czytanie ze zrozumieniem :turn-l: Quote
Recommended Posts