Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu nasza kochana :loveu:
Zycze Ci samych radosnych swiat, spedzonych w gronie ukochanych osob, zdrowka i pomyslnosci. Zeby w 2008 roku wszystko bylo takie, jak sobie wymarzysz :loveu:
[SIZE="1"] I zeby blask bozonarodzeniowej gwiazdki wplynal kojaco na T

Posted

Dziekuje dziewczynki Wam bardzo Serdecznie za ciepłe słowa otuchy jak dobrze że mam Was tutaj....jesteście Kochane!!:loveu:
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Timuś już nie cierpi a cierpiał bardzo decyzja była ciężka ale nie mogłam już patrzeć jak to maleńkie stworzonko cierpi weterynarz pomógł mu spokojnie odejść już koniecznościa było go uśpić nikomu nie życze podejmowania takiej decyzji ale już nie było już żadnych szans ulżyliśmy mu w cierpieniu. Przeżył z Nami pieknych 17 lat i tylko pozostaje mi podziękować Mu za to że był z Nami, że rozweselał że swoim maleńkim serduszkiem potrafił dać Nam tak wiele wdzieczności i miłości i był naszym najwspanialszym maleńkim Aniołkiem którego kochaliśmy tak bardzo i zawsze pozostanie przez Nas kochany zawsze i już na zawsze bedzie wypełniał tą najwiekszą cząstke naszych serc!![/FONT]
[FONT=Georgia]Timusiu wiem że bardzo teskniłeś po odejściu swego drugiego Pana teraz w te świeta bedziecie bliżej siebie.....i choć biegasz sobie teraz beztrosko za Tenczowym Mostem opiekuj sie z tamtąd Maxem i Matusiem....Bądź z Nami!! Tęsknie za Tobą!![/FONT][FONT=Georgia][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76']Witaj Kasiu,

pozwolić odejść
to najpiękniejsza i najtrudniejsza strona miłości...

Niesamowicie mi ciezko tak pusto...tak brakuje...ale taka jest kolej rzeczy i musze przez to przebrnąć...

Posted

To nigdy nie jest łatwe, Kasiu nie odbieraj sobie prawa do żałoby, do bycia smutną, to jest twoje pożegnanie z przyjacielem i możesz przeżyć swój ból tak jak dyktuje Ci serce.

Posted

[FONT=Georgia]A teraz dziekujemy kochanym cioteczkom za życzonka i my również pragniemy życzyć Wam Radosnych Świąt Bożego Narodzenia , rychłego spełnienia każdego marzenia. Ciepła, wiary i życzliwości a Nowym Roku wiele miłości!![/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]

Posted

Aga76 napisał(a):
To nigdy nie jest łatwe, Kasiu nie odbieraj sobie prawa do żałoby, do bycia smutną, to jest twoje pożegnanie z przyjacielem i możesz przeżyć swój ból tak jak dyktuje Ci serce.

Aguś łeski cały czas cisną sie do oczu nawet tego nie powstrzymuje ....serce rozdarte...teskniace...on zawsze bedzie przy mnie i nikt mi nie odbierze tych chwil...i tych wspomniej kiedy był tu ze mną...

Posted

Kiedy pierwsza gwiazdka zabłyśnie na niebie
poczuj, że ktoś myśli o Tobie w potrzebie
i niech Ci życzenia wszystkie się spełnią
kiedy księżyc zaświeci swą pełnią.

życzą Tajfun & niunia

Posted

[quote name='Jofka']WESOLUTKICH śWIąT I SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!
życzą Tolek i Jowita

Dziekujemy bardzo za zyczonka i Pozdrawiamy ciepło :)

[quote name='*Monia*']Ojoj, smutniasto tu trochę :-(:-(.

Życzę Wam miłych i pogodnych świąt. A przed nowym rokiem jeszcze tu wpadnę ;).
Witaj Monia :)
Nio troszke ostatnio smutnawo sie zrobilo...
Bardzo dziekujemy Ci za życzenia i cieszymy sie z Twoich odwiedzin :lol:

[quote name='niunia32']
Kiedy pierwsza gwiazdka zabłyśnie na niebie

poczuj, że ktoś myśli o Tobie w potrzebie
i niech Ci życzenia wszystkie się spełnią
kiedy księżyc zaświeci swą pełnią.

życzą Tajfun & niunia

Witamy i dziekujemy Serdecznie oraz przesyłamy mocne tulaski :loveu:

[quote name='Kincia']Poplakalam sie....
Przykro mi

• Dzieki Kinnguś że jesteś z Nami...Pozdrawiamy Ciebie i Twoją gromadke [quote name='Anusia & Alutka']Kasiu nasza :loveu: Jestesmy z Tobą :calus:
    Ciesze sie Anusiu i miło mi że Mam Was z Wami lżej to wszystko znosic :loveu:

[quote name='Kasia']Witaj Kasieńko :loveu:
    Jak mijają święta?
    Witaj Kasiu :)
    Świeta...hmm w sumie to w rozjazdach wczoraj na dwóch wigiliach Matuś zwiedzał z Nami rodzinke i o dziwo był bardzo grzeczny nawet dziś jak byliśmy u dziadków a tam była spora gromadka dzieci prawde mówiąc to sie przed nimi ukrywał ;) Ale jak narazie Świeta mijają miło i spokojnie jutro u Nas jest zjazd rodziny :)

[quote name='madziasto4']Dobry wieczór Kasiu :calus:
    Dobry wieczór Madziu :loveu: