Kasia_zg Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]Dziś wieczorem nasz maleńki staruszek Timuś odszedł za [/FONT] [FONT=Georgia]Tenczowy Most :-([/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Kasienko tak mi przykro :( Ale jemu juz jest lepiej, pewnie biega sobie za suczkami :razz: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Timuś biegaj sobie radośnie po zielonych łąkach tam, za Tęczowym Mostem [*] :-( Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Timusiu biegaj sobie radośnie po zielonych łąkach w krainie wiecznej szczęśliwości. Już teraz nic Cię nie boli [*] Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dzien dobry przedswiateczne :loveu: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Timuś w gronie nowych przyjaciół będzie ubierał tęczową choinkę... [*] [*] [*] Pozdrawiam cię Kasiu bardzo serdecznie i ściskam mocno. Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kasiu nasza kochana :loveu: Zycze Ci samych radosnych swiat, spedzonych w gronie ukochanych osob, zdrowka i pomyslnosci. Zeby w 2008 roku wszystko bylo takie, jak sobie wymarzysz :loveu: [SIZE="1"] I zeby blask bozonarodzeniowej gwiazdki wplynal kojaco na T Quote
Kasia_zg Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dziekuje dziewczynki Wam bardzo Serdecznie za ciepłe słowa otuchy jak dobrze że mam Was tutaj....jesteście Kochane!!:loveu: [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Timuś już nie cierpi a cierpiał bardzo decyzja była ciężka ale nie mogłam już patrzeć jak to maleńkie stworzonko cierpi weterynarz pomógł mu spokojnie odejść już koniecznościa było go uśpić nikomu nie życze podejmowania takiej decyzji ale już nie było już żadnych szans ulżyliśmy mu w cierpieniu. Przeżył z Nami pieknych 17 lat i tylko pozostaje mi podziękować Mu za to że był z Nami, że rozweselał że swoim maleńkim serduszkiem potrafił dać Nam tak wiele wdzieczności i miłości i był naszym najwspanialszym maleńkim Aniołkiem którego kochaliśmy tak bardzo i zawsze pozostanie przez Nas kochany zawsze i już na zawsze bedzie wypełniał tą najwiekszą cząstke naszych serc!![/FONT] [FONT=Georgia]Timusiu wiem że bardzo teskniłeś po odejściu swego drugiego Pana teraz w te świeta bedziecie bliżej siebie.....i choć biegasz sobie teraz beztrosko za Tenczowym Mostem opiekuj sie z tamtąd Maxem i Matusiem....Bądź z Nami!! Tęsknie za Tobą!![/FONT][FONT=Georgia][/FONT] Quote
Kasia_zg Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Troszke świątecznego Matusia.... Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Witaj Kasiu, pozwolić odejść to najpiękniejsza i najtrudniejsza strona miłości... Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Aga76']Witaj Kasiu, pozwolić odejść to najpiękniejsza i najtrudniejsza strona miłości... Niesamowicie mi ciezko tak pusto...tak brakuje...ale taka jest kolej rzeczy i musze przez to przebrnąć... Quote
Aga76 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 To nigdy nie jest łatwe, Kasiu nie odbieraj sobie prawa do żałoby, do bycia smutną, to jest twoje pożegnanie z przyjacielem i możesz przeżyć swój ból tak jak dyktuje Ci serce. Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [FONT=Georgia]A teraz dziekujemy kochanym cioteczkom za życzonka i my również pragniemy życzyć Wam Radosnych Świąt Bożego Narodzenia , rychłego spełnienia każdego marzenia. Ciepła, wiary i życzliwości a Nowym Roku wiele miłości!![/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
Aga76 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Śliczna pocztówka świąteczna. Dziękujemy. Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Aga76 napisał(a):To nigdy nie jest łatwe, Kasiu nie odbieraj sobie prawa do żałoby, do bycia smutną, to jest twoje pożegnanie z przyjacielem i możesz przeżyć swój ból tak jak dyktuje Ci serce. Aguś łeski cały czas cisną sie do oczu nawet tego nie powstrzymuje ....serce rozdarte...teskniace...on zawsze bedzie przy mnie i nikt mi nie odbierze tych chwil...i tych wspomniej kiedy był tu ze mną... Quote
Aga76 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 To prawda, nikt Ci nie odbierze wspomnień :glaszcze: Timuś zawsze będzie przy Tobie. Quote
Jofka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 WESOLUTKICH śWIąT I SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!! życzą Tolek i Jowita Quote
*Monia* Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ojoj, smutniasto tu trochę :-(:-(. Życzę Wam miłych i pogodnych świąt. A przed nowym rokiem jeszcze tu wpadnę ;). Quote
niunia32 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Kiedy pierwsza gwiazdka zabłyśnie na niebie poczuj, że ktoś myśli o Tobie w potrzebie i niech Ci życzenia wszystkie się spełnią kiedy księżyc zaświeci swą pełnią. życzą Tajfun & niunia Quote
Anusia & Alutka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kasiu nasza :loveu: Jestesmy z Tobą :calus: Quote
Kasia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witaj Kasieńko :loveu: Jak mijają święta? Quote
Kasia_zg Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='Jofka']WESOLUTKICH śWIąT I SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!! życzą Tolek i Jowita Dziekujemy bardzo za zyczonka i Pozdrawiamy ciepło :) [quote name='*Monia*']Ojoj, smutniasto tu trochę :-(:-(. Życzę Wam miłych i pogodnych świąt. A przed nowym rokiem jeszcze tu wpadnę ;). Witaj Monia :) Nio troszke ostatnio smutnawo sie zrobilo... Bardzo dziekujemy Ci za życzenia i cieszymy sie z Twoich odwiedzin :lol: [quote name='niunia32']Kiedy pierwsza gwiazdka zabłyśnie na niebie poczuj, że ktoś myśli o Tobie w potrzebie i niech Ci życzenia wszystkie się spełnią kiedy księżyc zaświeci swą pełnią. życzą Tajfun & niunia Witamy i dziekujemy Serdecznie oraz przesyłamy mocne tulaski :loveu: [quote name='Kincia']Poplakalam sie.... Przykro mi Dzieki Kinnguś że jesteś z Nami...Pozdrawiamy Ciebie i Twoją gromadke [quote name='Anusia & Alutka']Kasiu nasza :loveu: Jestesmy z Tobą :calus: Ciesze sie Anusiu i miło mi że Mam Was z Wami lżej to wszystko znosic :loveu: [quote name='Kasia']Witaj Kasieńko :loveu: Jak mijają święta? Witaj Kasiu :) Świeta...hmm w sumie to w rozjazdach wczoraj na dwóch wigiliach Matuś zwiedzał z Nami rodzinke i o dziwo był bardzo grzeczny nawet dziś jak byliśmy u dziadków a tam była spora gromadka dzieci prawde mówiąc to sie przed nimi ukrywał ;) Ale jak narazie Świeta mijają miło i spokojnie jutro u Nas jest zjazd rodziny :) [quote name='madziasto4']Dobry wieczór Kasiu :calus: Dobry wieczór Madziu :loveu: Quote
Recommended Posts