Aga76 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Kasia']Czy bardziej szczegółowo można prosić? :roll: :evil_lol: :megagrin::oops::megagrin: Nic ciekawego, jadłam z wielkiego talerza, było morze frytków i duzio kawałków wieprza w spepysnym sosie, i tak jadłam i jadłam... zero umiaru. A inszy wieprz siedział na przeciwko i patrzył... hihihi Ło matko, jak mi ten przepis utkwił w głowie, noo od wczoraj mi spokoju nie daje :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Aga76']A inszy wieprz siedział na przeciwko i patrzył... hihihi ze T? Doooobry :loveu: Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Aga76'] A inszy wieprz siedział na przeciwko i patrzył... hihihi Ło matko, jak mi ten przepis utkwił w głowie, noo od wczoraj mi spokoju nie daje :shake: Się podzieliłaś choć z Nim czy sama tak wpieprzałaś tego wieprza? :evil_lol: Mi też i cos trza z tym zrobić :shake: Quote
Aga76 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nagrodą było, że może na mnie patrzeć jak jem ze smakiem :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Aga76 napisał(a):Nagrodą było, że może na mnie patrzeć jak jem ze smakiem :loveu: Oj hi hi jakas Ty milosciwa Agus :loveu: Quote
Aga76 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Oj hi hi jakas Ty milosciwa Agus :loveu: Prawda :roll: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Tak se czytam i czytam i chyba zaraz śniadanie pójdę zrobić:evil_lol: A jeszcze przed chwilką wcale głodna nie byłam:shake: Quote
Kasia_zg Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Dziewczyny :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Ale tu sie smacznie zrobiło i smaka niesamowitego mi narobiłyście na te pyszności dzisiaj pewnie mi sie beda te smakołyki śniły :)[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Ale ma dziś dzionek okropny...w pracy tłumy, w domu sprzatanie i jeszcze staruszek Timuś bardzo chory vet już nie daje mu szans Timusia kosumuje wstrete raczysko już nic nieje ciągle zwraca nawet sie załatwia pod siebie w ciagu dwóch dni schódł cały 1kg teraz waży zalednie troszke wiecej niz torebka cukru :( Dostaje kroplówki ale to już chyba liczą sie godziny już nawet przeszła nam myśl żeby ukrucic to jego cierpienie i uśpić go ale wet chce poczekac ze dwa dni jeśli przeżyje to jest szansa ze go troche podkuruja lekami ale mi sie wydaje że to już nie ma sensu Timi ma prawie 18 lat ślepota przyszła jakieś 3 lata temu bardzo mu było ciezko uderzanie w przedmiot nie ma ani jednego zabka a najgorsze ze z 4 kg pieska w ciagu dwóch miesiecy zrobił tak chudziutki ehh Ale sie rozpisałam sorki ale chyba musiałam sie jako wygadac...[/FONT] Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kasieńko dobrze jest się czsami tak wygadać...:glaszcze: Timuś to już prawdziwy staruszek. Trzymamy za niego kciuki i przesyłąmy same pozytywne fliudy. Warto mieć nadzieję, że jeszcze bedzie dobrze :calus: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Ciasto. Niewazne jak wyglada, wazne jak smakuje :loveu: Ale tak na serio to jest ciacho z serii tych mokrych w srodku, nie suchych. Naprawde warto se zrobic, tym bardziej ze proste. Nie lubiem tych mokrych właśnie :shake: Skopiowałam sobie przepisa na Fidlakowe frytki z gyrosem:loveu: Tylko jeszcze by mi się jakaś foteczka przydała, żeby wiedzieć czego się spodziewać po zrobieniu. Kasiu, pozdrowienia dla Timusia! :calus: Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Skopiowałam sobie przepisa na Fidlakowe frytki z gyrosem:loveu: Tylko jeszcze by mi się jakaś foteczka przydała, żeby wiedzieć czego się spodziewać po zrobieniu. Nie trza fotki bo sam przepis mówi wszystko :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Czesc Kasienko :loveu: Oj biedaczek Timus :( Trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze :calus: madziasto4 napisał(a):Nie lubiem tych mokrych właśnie :shake: Mokre lepsze sa, to juz ustalilysmy z dziewczynami :evil_lol: A ja se nie wyczymalam i zrobilam frytki z tym gownianym sosem... Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): A ja se nie wyczymalam i zrobilam frytki z tym gownianym sosem... I...? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kasia napisał(a):I...? :roll: I zjadlam :grins: Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): I zjadlam :grins: Jak ślinianki zareagowały? Czy w ogóle zareagowały? :roll: Cze Kasieńko :loveu: Jak Mati i Timuś? Quote
Aga76 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu: pozdrawiamy bardzo ciepło Jak zdrówko dziadziusia Timusia? Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kasia napisał(a):Jak ślinianki zareagowały? Czy w ogóle zareagowały? :roll: No przeciez ze pyszne bylo, to jak mialy reagowac? Zaczely intensywniej pracowac hi hi. Czesc Kasiu :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [FONT=Georgia]Witam Was Dziewczyny :)[/FONT] [FONT=Georgia]Zaglądeneła teraz tylko na chwilke ale potem pozaglądam do Was :)[/FONT] [FONT=Georgia]Skoro Anusia wypróbował przepis i żyje ;) to ja jutro robie te słynne frytki z gyrosem :D bo już nie moge wytrzymać taką mam na nie cheć :)[/FONT] [FONT=Georgia]Hmm a Timuś coraz słabszy teraz doszły drgawki co jakiś czas jest tylko na kroplówkach bo nie je ale jescze pije sam wode i to dość czesto pije ku mojemu zdziwieniu mimo że przewraca sie na tych patykowatych nózelkach to idzie na siku sam. Mati co chwila do niego zaglada i dziś przyłwżyłam że Timi leżay pod kocykiem i ciezko stwierdzić z daleka czy oddycha to Mati podchodzi delikatnie opiera sie o fotel i go lekko tryka nosem wtedy Timuś sie poruszy to Mati odchodzi. A wczoraj byłam zajeta wieczorkiem i nie zauwazyłam że Timi chce zejśc to Matuś biegał jak szalony kuchnia pokój ujadał żeby ktos poszedł pomóc staruszkowi. [/FONT] [FONT=Georgia]A Matuś odrana biega z Maxem na dworzu wpada na chwile sie ugrzac i leci spowrotem :)[/FONT] [FONT=Georgia]Znalazłam zeskanowane fotki Maxa zobaczcie jaka fajna z niego była kulka :)[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Beszczelnie mi sie zlał na dywan [/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
Kasia_zg Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]A to już Matuś z wujem Hektorkiem [/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Miłego Dnia[/FONT] :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kasia napisał(a):Nie trza fotki bo sam przepis mówi wszystko :loveu: Ale ja jednak nalegam na fotkę :grins: Anusia & Alutka napisał(a): Mokre lepsze sa, to juz ustalilysmy z dziewczynami :evil_lol: A to to tak, mokre lepsze. Ale ja o cieście chciałam porozmawiać.:cool1: Hihi Max siusiający na dywan :cool2: Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ale fajne fotki maleńkiego Maxia :loveu: A Hektorek tez jest śliczny :loveu: Moja koleżanka ma amstafa, on jest tak przytulaśny że zawsze gdy do niej przychodzę jestem cała obcałowana przez niego :lol: Uwielbiam Go :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Cialam powiedziec ze juz zrobilam piegusa, wlsnie zjadlam sniadanie i tera ide lukrowac wypiek. :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Aha i ja zem se kciala powiedziec jeszcze, ze ta porcja piegusu jest na foremke mniejsza tzn ok 24x30cm, bo inaczej wychodzi plaskaty trochu :eviltong: Quote
Kasia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Witaj Kasieńko świątecznie. Składamy Tobie, Twojej rodzinie i psiakom Życzenia Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia spedzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. :-) Quote
Recommended Posts