Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Cze Kasieńko :loveu: Śmigasz po wszystkich galeryjach a do siebie nawet nie zajrzysz.... Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Aaaaa Chopen powalajacy :mdleje: Kasiu nasza kochana baw sie dobrze w weekendzik i przywiez oprocz foteczek jeszcze jakies ciacho, bo my to łakomczuchy straszeczne jestesmy Cześc Anusiu :) Foteczek nie mamy za wiele nie było czasu robic a ciosto choć upiekłam pierniczka to go w szybkim tempie skonsumowali ;) [quote name='PositiveThought']Szopę pinkny jakby mi taki gdzieś zagrał to bm mu serce oddała Beatko kochana ten Szopen akurat potrafi grac ale tylko na nerwch :) [quote name='Mona4']Piękna kosmata duszyczka a tak pozatym to Witam milo Witaj Monisiu dziekuje za odwiedzinki Pozdrawiamy serdecznie :loveu: [quote name='Magda_Miki']Kasiu miłego wypadu do TZ, wracaj z masą fotek! Matiemu to już kitka by się przydała Jejku jak ja dawno nie robiłam kitasa swojemu... Witaj Madziu :) Fotek nie ma za dużo ale co nieco bedzie :) Matusiowi kitke robie już od października a ciety był w w połowie czerwca tylko sa tu niektóre cioteczki które uwielbiaja artystyczny nieład a'la Kaprysieńka :) [quote name='Patikujek']http://images32.fotosik.pl/78/88fa80c7188c2e58med.jpg To chyba pierwsze zdjęcie na którym Matiś jest rozczochrany Słodziutki A co do tych środków do włosów to Baks też ma gorsze włosy po nich niż naturalne, o wiele bardziej się kołtunią po środkach do rozczesywania Hihi oj Pati no co Ty Mati zazwyczaj jest nie uczesany ;) Ja już mam nauczke i przy nastepnych wizytach bede odrazu zastrzegała że zadnych nabłyszczaczy bo potem ja sie mecze a Matuś cierpi przy rozczesywaniu tego [quote name='Kasia']Kasieńko, fryzura Matiego a'la Chopen to tak jak niegdyś artystyczny nieład Kapryśki - CUDO :loveu: Bosko w niej wygląda Pati, bo najlepszym specyfikiem jest jego brak Przynajmniej ja tak uważam i nie narzekam na Fidlakowego włosa Racja Kasieńko jednak wydaje mi sie że Kaprysieńki to nikt nie przebije :) Ja do tej pry uzywalismy dośc dobrego szamponu do tego z tej samej serii odzywke i było beż zadnych problemów dlatego teraz żadnych dodatków żadnych ulepszaczy Pozdrawiamy :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Dobry niedzielne :loveu: Kawusiowe :loveu: serniczkowe :loveu: i kokosankowe :loveu: Dzień Dobry Anusiu środeczkowo :) [quote name='Aga76']Dzień dobry Kasiu pozdrawiam cieplutko Dzień dobry Aguś nasza Kochana :loveu: [quote name='PositiveThought']dzię dobry :loveu: tu jakieś serniczki i kokosanki się kokosują beze mnie? nieładnie.... Cześc Beatko:) Te kokosaneczki kokosowały sie rownież bezemnie to Anusia takiego smaczka narobiła nimi ;) [quote name='Kincia']Witam :multi::multi::multi: Witaj Kinguś :) Nio to teraz pare słów o weekendziku. Miało być tak pieknie i miałam sobie poodpoczywać nio ale niestety TZ mieszka z dziadkami i stwierdziłam że jego babcia zawiele nie zrobi porzadeczków na świeta wiec z samego rana w sobote wziełam sie za sprzątanko ale obrobiłam sie szybciorem A zapomniałam dodać że jak zajechaliśmy w piatek to kicia Tosia na nasz widok dała dyla za segment i za chiny przez cały piąteczek z tamtad nie wyszła tak panicznie bała sie Matusia wiec fotek kici nie ma bo dopiero w niedziele przyzwyczaiła sie do Matusia i nie uciekała ale my już odjeżdżalismy. Ale przez cały ten czas Matuś uprzykszał sie trzem dorosłym kocicom które już go nauczyły że jak podnoszą łapke to trzeba uciekać bo sie dostanie pstryczka w nos to Matrix wpadł na genialny pomysł pochodzenie do nich od tyłu :lol: W sobote poszlismy popołudniu na spacerek z psami na pola ale Mati miał frajde latał jak oszołom tylko trwa fruwała spod jego bucikow :) Wiec najlepeij z tego wyjazdu to skorzystał on wybawił sie za wszystkie czasy :) Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Cze Kasieńko :loveu: Śmigasz po wszystkich galeryjach a do siebie nawet nie zajrzysz.... Dzień dobry Kasiu :loveu: Wczoraj nadrabiałam zaleglości u Was bo sporo już było a potem zmożył mnie sen i już nie miałam siły zajrzeć do siebie Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mati to ma szczęście trafiła mu się złota pańcia! Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Racja, Pancia zlota... Sprzata, piecze, gotuje i jeszcze sie przy tym usmiecha :eviltong: Ja jakos za piernikami nie przepadam, ale za to robie ciasteczka swiateczne z przepisu Alki, bo sa proste i dobre /oczywiscie wazniejsze ze proste/ no i piegusa tez prostego zreszta i pysznego przy tym :grins: Kcecie przepisa? Dzien doooobry :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Mati to ma szczęście trafiła mu się złota pańcia! [quote name='Anusia & Alutka']Racja, Pancia zlota... Sprzata, piecze, gotuje i jeszcze sie przy tym usmiecha :eviltong: Ja jakos za piernikami nie przepadam, ale za to robie ciasteczka swiateczne z przepisu Alki, bo sa proste i dobre /oczywiscie wazniejsze ze proste/ no i piegusa tez prostego zreszta i pysznego przy tym :grins: Kcecie przepisa? Dzien doooobry :loveu: Oj nie taka złota nio co wy dziewczyny nie zawstydzajcie mnie :oops: Jesli chodzi o sprzatanie, gotowanie i pieczenie to lubie to choć mało czasu bywa i trzeba czasami wszystko na szybko :) Dzień dobry Dziewczynki :lol: [quote name='Aga76']Ja kce bom nie pamiętam jusss :roll: Ja też kcem przepisik ;) Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A to zara bo narazie sie po galeryjach wlocze. Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A to zara bo narazie sie po galeryjach wlocze. Dobła Wciąż się śmieję, po opowiadaniu Kasi Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76'] Wciąż się śmieję, po opowiadaniu Kasi Z kaczoru hi hi? Przepisuje juz :grins: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 kaczor gołodupiec chował sie po krzakach Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 PIEGUS 2 szklanki mąki 25 dag margaryny 1,5 szklanki cukru 4 jajca 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 szklanka maku 1 szklanka mleka tłuszcz i bułka tarta do wysmarowania formy Mleko zagotować z margaryną i ostudzić. Żółtka utrzeć z cukrem, połączyć z przesianą mąką z proszkiem. Wlać mleko z margaryną, wsypać mak. Ubić pianę z białek i połączyć ją z ciastem. Ciasto wlać do formy. Piec ok. 45minut w średnio nagrzanym piekarniku. Posypać cukrem pudrem/polukrować. Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A z Was co za pichcące gosposie som :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):A z Was co za pichcące gosposie som :grins: Pichcace gosposie :roflt: Piegus jest pyszny a jak kcem go jesc to musze zrobic. Juz mi moze przepis nie zginie, utrwalony na wieki dla potomnych jezd. Quote
Patikujek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mówicie że ten piegus to dobr?? To muszę spróbowac go upiec:) Ale mi smaka na ciasto zrobiłyście Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A co to ten piegus przepraszam? Jak toto wygląda? Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Patikujek napisał(a):Mówicie że ten piegus to dobr?? To muszę spróbowac go upiec:) Ale mi smaka na ciasto zrobiłyście Pyyyyyszny :loveu: madziasto4 napisał(a):A co to ten piegus przepraszam? Jak toto wygląda? Ciasto. Niewazne jak wyglada, wazne jak smakuje :loveu: Ale tak na serio to jest ciacho z serii tych mokrych w srodku, nie suchych. Naprawde warto se zrobic, tym bardziej ze proste. Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Ale tak na serio to jest ciacho z serii tych mokrych w srodku, nie suchych. Naprawde warto se zrobic, tym bardziej ze proste. :loveu::loveu::loveu: najlepsza reklama :loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Aga76 napisał(a)::loveu::loveu::loveu: najlepsza reklama :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Ja bede robic w sobote albo w niedziele... Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:loveu::loveu::loveu: Ja bede robic w sobote albo w niedziele... Anusia pracuś Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Anusia pracuś :roflt: ano, tak, prawde rzeczesz :loveu: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: ano, tak, prawde rzeczesz :loveu: A pewnie, że prawdę :loveu: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jak se upichcicie to zapodajcie tu potem jakąś fotkę, ok? :lol: Quote
Recommended Posts