Kasia_zg Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='tigrunia']Witaj Kasiu :multi: Dobrze, że dałas tego mikołaja w nocy (przynajmniej dzieci nie było ) Ale jest fantastyczny :evil_lol: Witaj Tigruniu :) Dałam ta łagodniejszą wersje Nakułaja zeby potem nie było..... że demoralizuje mlodzież ;) Pozdrawiamy :loveu: [quote name='Aga76']Cześć Kasiu Biedny Mati, on zawsze musi się tak namęczyć, żeby przed wami schować jedzonko. Cześć Aguś Tak Matuś zawsze musi si nakombinować by ukryć swoją zdobycz ;) [quote name='Pegaza']Cze Kasia no to Anusia chyba usatysfakcjowana takim Nakukajem:evil_lol: piekny wiek 13 a jaka palemke ma ładną na głowie Hej hej witam ciepło Darie-Ewe Zastać Matusia w idealnej niepopsiutej palemce to liczy z cudem bo on zawsze musi upiększyc swoją fryzurke poprzez chodzenie na głowie:lol: [quote name='madziasto4']Ale Matuś ma już włosków..:lol: Małe Yeti Jak mu włochy bedą rosły w takim tempie jak rosną to do wiosny bede miała problemy z rozróznieniem gdzie ma głow a gdzie doope :D [quote name='Kasia']Hihi, on w tych włosach momentami ja Yeti wygląda :p Kasieńko trafne określenie [quote name='Anusia & Alutka']Hi hi Kasiu tego Mikolaja co tak tyleczkiem kreci mam na prezentacji w power poincie ktora dostalam. Powiem tylko ze poczatek jest duzo bardziej smakowity, wiec jak ktora ma ochote to przeslac mailem moge :grins: Zarazki dalej sie trzymaja ciala mego... A ja po raz kolejny jestem zszokowana iloscia owlosienia Matusiowego :crazyeye: Poniedzialkowe bry :loveu: Cześć Anusiu :) Wiem wiem że jest lepsza wersja tego mikołajka ale ja dałam taka łagodniejszą co by mnie nie posądzono o demoralizacje ;) A te upierdliwe zarazki Kategorycznie nakazuje im sie wynieśc z Twojego organizmu A My z Matusiem z checią byśmy oddali tego owłosienia bo ostatnio walczymy z kołtunkami, bylismy u fyzjerki na przycieciu łapek i na koniec spryskała go odżywką w wyniku tego tego samego dnia włos zrobił sie niemily w dotyku i kołtunki same sie robiły Musiałam wyprać Matusia dwa razy aby pozbyć sie tej odżywki i jest ciut lepeij ale co sie nameczylismy z rozczesaniem tego to sie nameczylismy Pozdrawiamy :loveu: [quote name='Patikujek']Matuś ma niesamowicie gęsty włosny, za każdym razem jak tu jestem to podziwiam te jego owłosienie, niedaleko mnie też taki yorkuś mieszka, z tak samo gęstym włosem, i strasznie mi się podoba:loveu: Szkoda że Baksik się zagęścić nie chce:shake: Witaj Pati :) Dziekujemy za odwiedzinki :loveu: Wierz mi Pati że choć włos Matusia jest łady to czym jest dłóższy tym cięzej go utrzymać tym bardziej że Matuniu nie lubi sie czesać [quote name='Kasia']Bry dzień Kasieńko :loveu: Bry bry Kasiu [quote name='Anusia & Alutka']Co Kasia sie wloczy po dogo a do siebie nie przylizie? :???: Ahh Anusiu brakło mi wczoraj czasu by wejsc do własnej galeryjki byłam bardziej ciekawa co tam u was sie dzieje :) Quote
Kasia_zg Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Dzień Dobry Kochane cioteczki witamy sie środeczkowo i życzymy miłego dzioneczka!! Nowa zabawa Matusia trzeba go ganiać w kółkko i komu piewszemu zakreci sie w głowie i zrezygnuje to odpada do tej pory Mati jest królem w tej zabawie Biegamy biegamy.... Szybciej szybciej.... Z urozmaiceniem.... Niebyło Nas troszke ale praca czasami zabiera mi zbyt dużo czasu a do 'tego od poniedziałku musielismy odwiedzać weta okazało sie że Matuś nabawił sie nicieni nawet lekarz był w szoku że zamiast je wydalać Mati je zwrócił i to jeszcze żywe, meczyły go przeokropnie. I wogóle był szok że on je miał bo jakieś 4 miesiace temu był odrobaczany a tu buuu mój Aniołek musiał z nimi walczyc na szczescie już mu ciut lepeij i dziś z radośniejszy wyszedł na poranny spacerek :lol: Quote
Kasia_zg Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Finał zabawy... Eeee Pańcia no co Ty już nie możesz.... Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Owlosienie głowne chetnie przyjme :loveu: Demoralizacja to takie ostatnio modne slowo na dogo hi hi :evil_lol: My dzisiaj do szkoly buuuu oj buuuu :placz: Pogoda taka paskudna, nosa sie nie chce wystawiac :shake: Dzien dobry :loveu: Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzień dobry Kasieńko :multi: Jaki Matus obrośnięty :-o Quote
Pegaza Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cze Kasiu wieczorowo środowo:p wstrętne robale a kysz mi od Matusia:mad: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Też raz tak miałam z Fidlakiem, że był strasznie zarobaczony mimo wczesniejszego odrobaczania :shake: Ale na szczęście był to jeden jedyny raz :lol: Wieczór dobry bo już prawie czwartek czyli niedaleko do weekendu :loveu: Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu: Pozdrawiamy słonecznie. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Czwartkowe dzien dobry :loveu: Quote
anmi0 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wow, ale sie zmienił...:lol:!!! ja tu ogladam focie szczeniaczka, przechoz sobie na przedostatnia stronke,a tu taki wielgusek ;) hihi piekny! A u nas nowe fotki xD Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witaj Pati :smile: Dziekujemy za odwiedzinki :loveu: Wierz mi Pati że choć włos Matusia jest łady to czym jest dłóższy tym cięzej go utrzymać tym bardziej że Matuniu nie lubi sie czesać A ja byłam święcie przekonana że własnie grubszy włos łatwiej rozczesać i utrzymac w dobrym stanie od cienkiego, który na wietrze się strasznie plącze:shake: Quote
Kasia_zg Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Kasiu wieczorowo środowo wstrętne robale a kysz mi od Matusia Oj wstretne i teraz przez Miesąc Matuś sie bedzie ich pozbywał ale już go tak nie meczą Czesć Dario Pozdrawiamy Cie gorąco :loveu: Kasia napisał(a):Też raz tak miałam z Fidlakiem, że był strasznie zarobaczony mimo wczesniejszego odrobaczania :shake: Wieczór dobry bo już prawie czwartek czyli niedaleko do weekendu :loveu: Ale na szczęście był to jeden jedyny raz :lol: Ja też mam nadzieje Kasieńko że przytrafiło sie to pierwszy i ostatni raz Oj już upragniony wekendzik a ja teraz sobie odpoczywam całe trzy dni Pozdawiamy :lol: madziasto4 napisał(a):Dzień dobry wieczór Kasiu :loveu: Dzień dobry Madziu :calus: PositiveThought napisał(a):elo melo :loveu: ja tu se poczytam jak już se poczytam to Wam coś powiem... pozdrowionka dla Ciebie i Matitutuniusiuniunieczka. Ojej Beatka :multi:jak milusio ze sie pojawiłaś równiez Cie pozdrawiamy i slemy mocniukie tulaski :loveu: Aga76 napisał(a):Dzień dobry Kasiu :loveu: Pozdrawiamy słonecznie. Cześć Aguś ślemy Wam gorące buziale :buzi: anmi0 napisał(a):Wow, ale sie zmienił...:lol:!!! ja tu ogladam focie szczeniaczka, przechoz sobie na przedostatnia stronke,a tu taki wielgusek ;) hihi piekny! A u nas nowe fotki xD Witamy w Naszych skromych progach nową cioteczke Cieszymy sie ze foteczki sie podobaja. Nio owszem owszem Matusiowi sie troszke wyrosłoale my byiśmy gotowi na to ze bedzie taki ciut wieksiejszy alei tak to kochane i zwariowane psiątko które jest naszym oczkiem w głowie Pozdrawiamy cieplusio :lol: Patikujek napisał(a): A ja byłam święcie przekonana że własnie grubszy włos łatwiej rozczesać i utrzymac w dobrym stanie od cienkiego, który na wietrze się strasznie plącze:shake: Czesc Pati :) Moze jest ciut lepiej rozczesac ale tak jak wspominałam ostatnio fryzjerka spryskała Matusia jakis nabłyszczaczem i jednak mu sie to nie nadaje włos zrobił sie suchy a od skóry robiły sie ogromne kołtuny niemoglam wcale go rozczesać teraz po dwóch kompanich jest o niebo lepeij. Pozdrowionka :loveu: tigrunia napisał(a):Dzień dobry Dzień dobry Beatko :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dooooobry :grins: Dobry dory dzionek Anusiu :lol: Kochane cioteczki wybaczcie ze nie zagladne dziś do waszych galerji ale mam mało czasu a dziś jade sobie do mojego TZcika na weekendzik wiec musze szybciorem spakować Matusia, siebie i jeszcze upiec na szybko jakieś ciacho :) Bede w niedziele wieczorkiem ze świezutkimi fotami Matusia wuja Hektorka i cici Tosieńki :) Zatem życze milusiego i wesołego wekendziku :loveu: A dla wielbicielek fryzurki al'a chopen Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aaaaa Chopen powalajacy :mdleje: Kasiu nasza kochana baw sie dobrze w weekendzik i przywiez oprocz foteczek jeszcze jakies ciacho, bo my to łakomczuchy straszeczne jestesmy :oops: Quote
Mona4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Piękna kosmata duszyczka:loveu: a tak pozatym to Witam milo:lol: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Kasiu miłego wypadu do TZ, wracaj z masą fotek! Matiemu to już kitka by się przydała:cool3: Jejku jak ja dawno nie robiłam kitasa swojemu... Quote
Patikujek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 http://images32.fotosik.pl/78/88fa80c7188c2e58med.jpg To chyba pierwsze zdjęcie na którym Matiś jest rozczochrany:evil_lol: Słodziutki:loveu: A co do tych środków do włosów to Baks też ma gorsze włosy po nich niż naturalne, o wiele bardziej się kołtunią po środkach do rozczesywania Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kasieńko, fryzura Matiego a'la Chopen to tak jak niegdyś artystyczny nieład Kapryśki - CUDO :loveu: Bosko w niej wygląda :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Patikujek napisał(a): A co do tych środków do włosów to Baks też ma gorsze włosy po nich niż naturalne, o wiele bardziej się kołtunią po środkach do rozczesywania Pati, bo najlepszym specyfikiem jest jego brak ;) Przynajmniej ja tak uważam i nie narzekam na Fidlakowego włosa :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dobry niedzielne :loveu: Kawusiowe :loveu: serniczkowe :loveu: i kokosankowe :loveu: Quote
Recommended Posts