Aga76 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Kasia']no i nie wyłaź :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mi się podoba, iiihi iiihi Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Aga76'] Poezja :evil_lol: O tak...zauważyłam, że kilka z nas bardzo lubi słuchać owej poezji i pisać o niej :evil_lol: co nie dario-Ewo? Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 nie bo prysznic ciepły czeka i biblioteka.....itd przyjde potem czyli wieczorem :calus: o kuna galeryjke Kasi zaśmieciliśmy gadaniem ja mykam bo nas pogoni zara:scared: taa ten temat może się nigdy nie konczyć...:)zawsze ciekawy Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 I zobacz jak wielu słuchaczy i czytelników posiada :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kasia napisał(a):I zobacz jak wielu słuchaczy i czytelników posiada :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Cześć dziewczyny:) No tak jak zwykle najciekawsze i najbardziej wciągające tematy mnie omijaja...ehhh taki obszerny temat mnie ominoł :evil_lol: Ale sie usmiałam :lol: Co do podobieństw to coś w tym jest już jak przyniosłam Maxa ze schroniska to sie wszyscy śmiali że taki kudłaty jak ja a jak teraz jescze jeste Matuś to już wogóle...ostatnio usłyszalam od koleżanki że moje psy sa tak samo postrzelone jak ja ;) Hmm A Mati to wydaje mi sie że az tak jasny jak jego tatuś to nie bedzie nio ale ostatnio włoski od skóry na łapkach od góry robią sie coraz jaśniejsze brzuch tez juz jest jasny ale chyba z kolorkiem to wrodził sie do mamusi :) Dario mi jest bardzo milutko że do Nas zawitałyscie i nigdy Was nie pogonie wrecz przeciwnie byle czesciej bedzie jeszcze milej Kurcze wkońcku skończył sie moncik u mnie w domu przed tymi zareczynami to pogoń jest iesamowita a teraz zostało najgorsze sprzatanko po malowaniu ehhh przydała by sie pomoc ;) Padam dziś ale zostawie jeszcze pare fotek :) Pozdrowionka cieplusieńkie Ostatnie promyki jesiennego ciepłego słonka .... troche wiałooo.... Quote
Kasia_zg Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Zabawa w skarbnicy Maxa.... Co on tam schował.... Sprawdźmy czy duży nie widzi.... szybko trzeba wykopać.... Pańcia patrz co dużemu świsnołem.... Hihi orzeszek..... c.d.n. Dobranoc:loveu: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ale ten Twój Matuś jest radosny :loveu: Jak świetnie z tym orzeszkiem wygląda :loveu: Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć Kasiu :calus: Zostawiam cieplutkie jak świeże bułeczki pozdrowienia i życzę baaardzo udanego dnia. Oby sprzątanie było szybkie i bezbolesne, bo już niebawem niedziela :sweetCyb: O rany... postaram się myśleć o Tobie z przerwami, żebyś odpoczęła od czkawki :wink: Jakie masz nowe kolorki w domu? Quote
Kasia_zg Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='tigrunia']Ale ten Twój Matuś jest radosny :loveu: Jak świetnie z tym orzeszkiem wygląda :loveu: Dziekujemy Ci tigruniu i pozdrawiamy cieplusio :) [quote name='Aga76']Cześć Kasiu :calus: Zostawiam cieplutkie jak świeże bułeczki pozdrowienia i życzę baaardzo udanego dnia. Oby sprzątanie było szybkie i bezbolesne, bo już niebawem niedziela :sweetCyb: O rany... postaram się myśleć o Tobie z przerwami, żebyś odpoczęła od czkawki :wink: Jakie masz nowe kolorki w domu? Cześć Aguś :) Oh jejciu Ty wiesz jak zadowolić ....ymmmm świeże bułeczki... Dziekuje za pozdrowionka również śle Tobie i Twoim niuńkom :loveu: Sprzatanko właśnie zaczynam aaa jeśli by mi sie tak chciało jak mi sie nie chce to by było dobrze ;) A niedzieli boje sie okropnie....ajjj tam jakoś to bedzie Dzieki Aguś że pomysliśz o mnie wtedy.......hihi ale by było jak bym tak w najciekawszym momencie dostała czkawki hihihihi:evil_lol: A w domku hmm kolorki no wiec tak u mnie pozostał niebieski ( choć nie wiem czemu zamiast być ciut ciemniejszy wyszedł jaśniejszy :) ) bo go tylko troche odświeżyliśmy została farba z ostatniego malowanka wiec szkoda było kupowac nowej a w saloniku jest delitatna brzoskwinka tak sobie wymyśliła moja mama ale ładnie jest tylko to sprzatanko mnie przeraża a najbardziej mycie okien brrrr tak zimniutko Oj kurcze ale sie rozpisałam To jeszcze pare fotek i biore sie za sprzątanko Matrix postanowił wykopać sobie swoją dziure skarbów.... Eeee duzy odejdź to moja dziura.... Co ten maluch tam kombinuje...??? nio zakopane... aj aj uciekam... Quote
Kasia_zg Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Mały patrz to tak sie robi.... ehhh jeszcze troszke z tej.... I uwaga uwaga....tadam takie skarby sie chowa w dziurze.... Nio to teraz sie pobawimy.... Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Mężczyźni z wyobraźnią :multi: takich to ze świeczką trzeba szukać :razz: Mycie okien jest bee - męcząca i niewdzięczna praca :shake: a kolorki brzmią bardzo sympatycznie, odświeżenie domu to bardzo fajna sprawa, tym bardziej, że zima za pasem i będzie się dłużej w domku siedziało :loveu: tylko to sprzątanie... już jest mniej miłe :roll: To trzymam kciuki, żeby okna prawie same się umyły :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja dopiero teraz zauważyłam, że Max też jest puchaty i mocno włochaty :loveu: Wcześniej jakos tak nie przygladałam się za bardzo.... Kasieńko przyjemnego sprzątania...jesli w ogóle owa czynność może być przyjemna :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć Kasiu! Co jest w niedzielę, bo ja nie w temacie? :stupid: http://images30.fotosik.pl/116/345cbe2d29d31cfamed.jpg Poszukiwacz skarbów. Quote
Kasia_zg Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']Mężczyźni z wyobraźnią :multi: takich to ze świeczką trzeba szukać :razz: Mycie okien jest bee - męcząca i niewdzięczna praca :shake: a kolorki brzmią bardzo sympatycznie, odświeżenie domu to bardzo fajna sprawa, tym bardziej, że zima za pasem i będzie się dłużej w domku siedziało :loveu: tylko to sprzątanie... już jest mniej miłe :roll: To trzymam kciuki, żeby okna prawie same się umyły :evil_lol: Ooo tak Aguś fajnie jak jest świeżutko w domku ale najgorsze to sprzatanko....mycie okiem jest dla mnie przyjemnoscią ale jak jest ciepło bo wczoraj to mi raczki zamarzały brrr [quote name='Aga76']Nasza Kasia :loveu: No identycznie wyglądałam...okna w całym domku teraz lśnią :) A tak apropo okien kiedyś moja mamusia umyła okna zdązyła założyć firanke i odwróciła sie od okna a tu nagle huk odwraca sie a na zewnetrzej szybie jakas mega plama wychodzidzi na balkon a tam biedy wróbelek pod oknem lezy troche se rozkwasił dzioba ale posiedział chwilke i odleciał :evil_lol: [quote name='Kasia']Ja dopiero teraz zauważyłam, że Max też jest puchaty i mocno włochaty :loveu: Wcześniej jakos tak nie przygladałam się za bardzo.... Kasieńko przyjemnego sprzątania...jesli w ogóle owa czynność może być przyjemna :roll: Cześć Kasieńko :) Dziekuje mycie okien w taką pogode nie nalezy do przyjemnosci ale dałam rade :) [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu! Co jest w niedzielę, bo ja nie w temacie? :stupid: Poszukiwacz skarbów. Cześć Saro :) Milusio ze Nas odwiedziłaś cieszymy sie niezmiernie....:) A w niedziele...to tak jakoś wypaają moje imieninki i przy tej okazji mój Kubuś wymyslił sobie że zrobimy takie oficjalne zareczyny ....i już jesteś w temacie :) Pozdrawiamy [quote name='Aga76']Kasia Kasia Kasia Dzień dobry Agusiu ohhh jak miło być tak z rana wyściskanym Dziekuje :loveu: ciiiii on mysli ze to wszystko zakopał i nie widać.... Pańcia weź tego staruszka dosyć ze mi zabrał mój fotel to jescze wepchnoł sie do mojej szafy....protestuje Zaloty Timusia potrafi czasami jak mu sie coś ubzdura wyc nawet do Matusia Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ooo biedny Matuś, już nawet w szafie nie ma spokoju. Quote
tigrunia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witaj :multi: Jutro wielki dzień :multi::multi: Quote
Pegaza Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cze Kasiu:loveu: to się ciesze że Ty sie cieszysz że tu moge wpadać:eviltong: posprzątane teraz wielkie oczekiwanie:lol: Quote
Kasia_zg Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Aga76']Ooo biedny Matuś, już nawet w szafie nie ma spokoju. Timuś chdzi za Matim czasami jak cien i biedy Matuś już sam nie wie gdzie ma sie połozyć hihi [quote name='tigrunia']Witaj :multi: Jutro wielki dzień :multi::multi: Witam :loveu: Ojej boje sie jak to wszystko wypadnie mam nadzieje ze jakoś to przeżyje :lol: Pozdrawiam i śle mocne tulasie [quote name='Pegaza']Cze Kasiu:loveu: to się ciesze że Ty sie cieszysz że tu moge wpadać:eviltong: posprzątane teraz wielkie oczekiwanie:lol: Czesc Dario :) Ehh oczekiwanie jest najgorsze najlepeij jak by to już było za mną bo stresik coraz wieksiejszy Dario pozdrowionka dla Ciebie a dla Twoich nieuniek mizianko :loveu: [quote name='Kincia']Jutro wielki dzien :cool3::cool3: Kincia oj tak wielki bedzie ten dzionek a ja przerażona na maksa Śle gorace buziale :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Witaj Kasiu!! :multi: Zdaj nam potem relacje jak poszło ;) Trzymamy kciuki ;) Quote
Aga76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cześć Kasiu, będzie dobrze, będzie pięknie :loveu: pozdrawiam Quote
Kincia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='tigrunia']Witaj Kasiu!! :multi: Zdaj nam potem relacje jak poszło ;) Trzymamy kciuki ;) Własnie :multi::multi: Quote
Recommended Posts