Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):
Matuś jaki ciekawy, jak cień za Tosią podąża.

Tak podążał az sie dziwilismy że mu sie to nie znudzi a jak kotka siadała by by odpoczac lub kłada sie spać to Matuś noskiem popychał by chodziła dalej zameczył by małą cicie :)

Aga76 napisał(a):
Prawdziwa akrobatka :loveu:

Chłopcy wymiękli hihihi

Teraz z niej akrobatka az sie boje pomyslec co bedzie za miesiac czy dwa firanki i zasłonki tego nie wytrzymaja :)

fidelek2 napisał(a):
Łojej, ile zdjęciów!!! :multi:
Fajnie się razem bawią. A Hektorek to młody psiur jest?

Fidlasty miał ino raz spotkanie z kotkiem i już więcej nie zezwolę na takie coś bo żal mi kotka strasznie było.
Pogonił Go z warczeniem i szczekiem głośnym aż się za kicią kurzyło :cool1:
On toleruje tylko świnki morskie :p

Hektorek skończył 1,5 roku ale przy Matusiu zamienia sie w szczeniaczka zresztą 7 letni Maxiu nadal ma głupawke w głowie a z Matrixem to już wogóle :lol:
Hihi Bo przynajmniej Fidelek jest prawdziwym psiakiem....każdy pies powinien gonic kota ;) a nie tak jak to moje miekkie takie jak widzi kota to ogon w jedej sekundzie zamienia sie w śmigło jak u helikoptera i nie raz zastanawialismy że kiedy to Matuś z tej wielkiej radości uniesie sie nad ziemnią :evil_lol:

Pinczerek-Jacky napisał(a):
O jeju ruda cicia i Matus :loveu::loveu::loveu:

Czesc Kinguś :lol:

Pegaza napisał(a):
Cze Kasiu:loveu:
ciekawe zawody sobie urządzili chłopaki:lol:

a cici to Matrix:loveu:

http://images30.fotosik.pl/99/420a80bd25bf9b9c.jpg

a kicia już urosła hoho:p

pozdrowionka:p

Cześc Dario :loveu:
Dziekujemy Ci bardzo ze zaglądnełas do Nas :) A chłopaki to czesto maja takie głupawe pomysły niezapomne jak u TZ-ta dziadków były dwa szczeniaki (teraz juz sa dorosłe )z jednego miotu no i Hektorek bawił sie w tatusia nawet zabawy im wymyslał...kiedyś patrzymy przez okno a Hektor wyciaga z budy maluchów foliowy duzy worek (który wczesniej musiały maluchy świsnac ) ciagnie za jeden róg nagle biegną szczeniaki szybko wskakują na worek siadaja grzecznie a Hektor biegał po podwórku i urzadzał im przejażdzki gorzej było na zakretach maluchy wypadały z worka turlały sie przez chwile i odnowa wskakiwały na worek my to nie wierzyliśmy własnym oczom:evil_lol: teraz też jak tam jesteśmy i Matuś zaczyna popiskiwac zeby sie z nim pobawić Hektorek idzie po jakaś zabawke i stara sie zając czyms Matusia :) czasami to jest cyrk :lol:
A cicia rośnie jak na drożdżach :)
Pozdrawiamy :loveu:

Posted

Jaka kicia piekna:loveu::loveu::loveu: kiedys taka przydreptala zamna do domu,byla unas 3 tygodnie,Myslalam ze komus uciekla,ale nikt jej nieszukal,wkoncu dobre cioteczki z forum Mial znalazlay jej domek w Warszawie,pancia osobiscie ponia przyjechala.

A poltora roku temu,nasza dogomaniaczka,przywiozla mi kota SFINKSA pieknego grafitowego lysego kocura.On byl tak brzydki ze az piekny:evil_lol:.niestety kocur po miesiacu zaczol atakowac moje Yorki:placz: skonczylo sie na powaznej wojnie pomiedzy nimi.Wkoncu TUPI zamieszkal u mojej siostry,tam jet panem domu,a biada jakby ktojs obcy wszedl do tego domu,to atakuje jak wsciekla puma:mad:

Posted

Mona4 napisał(a):
Jaka kicia piekna:loveu::loveu::loveu: kiedys taka przydreptala zamna do domu,byla unas 3 tygodnie,Myslalam ze komus uciekla,ale nikt jej nieszukal,wkoncu dobre cioteczki z forum Mial znalazlay jej domek w Warszawie,pancia osobiscie ponia przyjechala.

A poltora roku temu,nasza dogomaniaczka,przywiozla mi kota SFINKSA pieknego grafitowego lysego kocura.On byl tak brzydki ze az piekny:evil_lol:.niestety kocur po miesiacu zaczol atakowac moje Yorki:placz: skonczylo sie na powaznej wojnie pomiedzy nimi.Wkoncu TUPI zamieszkal u mojej siostry,tam jet panem domu,a biada jakby ktojs obcy wszedl do tego domu,to atakuje jak wsciekla puma:mad:

Witaj Mooniusiu....
Ty to masz wspaniałes serducho każdemy stworzeniu znajdziesz cudowny domek...a ten Tupi to niezły terrorysta był biedne Twoje Yoreczki, ale za to teraz twoja siostra nie potrzebuje psa stróżujacego wystarczy jej Tupi :)
Pozdrawiamy

Aga76 napisał(a):
Cześć Kasiu,

Wujcio Hektor jest rewelacyjnym facetem :razz:

Cześc Aguś :)

O tak tak wujcio Hektorek jest cudownym psiakiem i nikt mi nie wmówi ze ta rasa to "bestie" to tylko zalezy od wychowania człowieka. Hektorek mimo że mieszka na wsi to śpi w domu i choć sa tam jeszcze trzy psiaki które mieszkają w budach na dworku to Hektor jest tam gospodarzem. Hodują ta świnki i kiedy mają rodzić sie małe Hektor co chwila biega i sprawdza czy czasem któraś swinka sie nie prosi a jeśli tak to biegnie po kogo kolwiek i prowadzi w to miejsce wie która świnka ma ile potrafi stanąc przy stanowisku nosem wszystkie obwąchać i jeśli jakieś jest z innego kojca wie do którego kojca ma zaniesc i nie był tego uczony. W ich domku babcia TZ-ta uwielbia koty, koty tam króluja sa tam obecnie trzy kocice i wszystkie śpią w domku a kiedy dostają mleczko to Hektorek czeka w kolejce az wszystkie sie napiją jesli coś zostawią hektorek na końcu spija resztki....ja wiele bym tam mogła opowiadać jaki on jest bo jst naprawde wspaniałmym psiakiemm...Kiedy np. Pani Zuzia była chora i lezała w łóżku Hektorek zaglądał do niej opierał sie na łóżku i patrzył czy oddycha a gdy nie mógł zobaczyc szturchał nosem zeby chociaż sie odezwała olbo poruszyła....On chyba swoim zachowaniem odwdziecza sie za to że jak był maleńki ktoś go otruł i już juz praktycznie zdychał a oni robili wszystko by go uratowac on dziennie dostawał 6 kroplówek przez tydzień wygląał po tym makabrycznie...ale wyszedł z tego i chyba za to jest im taki oddany....
Ale sie rozpisałam ups :)

Moja zmokla kura....

Posted

Witaj Kasieńko :loveu:

Jestem takiego samego zdania jak Aga - Hektorek to piękny pies!!!
I też uważam, że te rasy to żadne bestie i mordercy - wszystko zależy od wychowania.
Koleżanka ma Amstafa, pięknego młodego 10-miesiecznego. Ma też małe dziecko, które robi sobie z tym psem co tylko chce (oczywiście Oni to pilnują ;)) i jak do tej pory psiak nawet nie warknął nie nie. To bardzo wesoły i radosny pies, jedyna 'wadą' jest to że są bardzo skoczne - mnie zawsze wita kładąc swoje przednie łapy na moich ramionach :lol: I powiem Wam, że coraz cięże mi utrzymać wtedy równowagę...
Oni staraja sie go ułożyć, nie chcą sobie pozwilic na to aby pies zaczął 'skakać' im po głowach wiec jeżdżą z nim na szkolenia.

Posted

Hej Kasieńko:p
Hektor wyrósł na prawdziwego przyjaciela:p a z tym masz racje- ja zauważyłam, gdy jestem chora to Soma siedzi czy leży przy mnie i mnie pilnuje:p
miłego weekendu:loveu:

Posted

Witamy cieplutko

wpadamy z gromadką małych misi aby pomogły

mi wyściskać cioteczkę za tą naszą długą nie obecność..

pozdrawiamy

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

Posted

Witamy wszystkie kochane ciotunie które Nas odziwedziły jesteście kochane :)
My mieliśmy pracowity weekendzik niestety a dziś odpoczywamy sobie troszke...
Matuś mimo że jest zimno biega po powórku ściagam go siłą do domu żeby sie ugrzał i biegnie dalej ( domową przytulanką to on raczej nie jest :) ) Zaraz idziemy na dlóższy spacerek....

A to pare foteczek....
Tak biegało sie że sie rozmazywało ....

czwalanko....

wąchało...

kpa kłakow...głópawka na całego...

Posted

[quote name='Aga76']Dwa puchate tyłeczki na zielonym tle

Agusiu na ostatniej fotce jest Matusia tyleczek i rozmazana mordeczka Maxia :evil_lol:

Oni sie ciagle mijają jak jeden pedzi w jedną strone to drugi zawsze w przeciwną.....

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Agusiu na ostatniej fotce jest Matusia tyleczek i rozmazana mordeczka Maxia :evil_lol:

Uuu, ale oczna gafa :flaming:
Starość nie radość i wzrok już nie ten, oj bu...
Maxio mi wybaczy?

Posted

[quote name='Aga76']

Uuu, ale oczna gafa :flaming:

Starość nie radość i wzrok już nie ten, oj bu...

Maxio mi wybaczy?

Ależ oczywiście Maxiu wybacza wszystkim on taki kudłaty ze nieraz ciezko stwierdzić gdzie tył a gdzie przód :)
[quote name='fidelek2']Haha, Aguś może razem wybierzemy się do okulisty, co? :evil_lol:

Cześć Kasieńko :loveu:
Przesyłamy mizianko dla piesów!!!!!
Czesć Kasieńko :)
To chyba wybierzemy sie we trójke do tego okulisty moje oczeta ostatnio odmawiaja posłuszeństwa...ehhh

[quote name='Aga76']Tak.

Dzień dobry
Dzień dobry Aguśiu :)