Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

binkaa napisaƂ(a):
Misiuuu:loveu::loveu:

Dzieki Sabinko :)

PositiveThought napisaƂ(a):
a humorek dopisuje, kochana?

jak rodzinka, znoƛna czy kochana? [ T czy nie T? :p ]

ale Matuƛ ma kucorasa!

Beatko humorek dziƛ wspaniaƂy wkoƄcu poniedziƂeczek ;) ale mimo wszystko jest superr tylko pracowac mi sie nie chce. Rodzinka znoƛna na szczeƛcie nie T bo bym raczej dziƛ dobrego humorku nie miaƂa :razz:
Matuƛ przyzwyczaja sie do kucorka ja sie namecze naukƂadam i jak juĆŒ zaƂoĆŒe mu spineczke i jestem dumna z mojego arcydzieƂa Matuƛ robi siup i chodzi na gƂowie dosƂownie po sekundzie moje arcydzieƂo nie przypomina wcale a wcale kucorka :lol:

Pinczerek-Jacky napisaƂ(a):
Nie moge on jest przecudowny :loveu::loveu::loveu:

Kinguƛ kochana Matus od komplemnĂłw zrobiƂ sie rĂłĆŒowy :evil_lol: dziekujemy :lol:

Matuƛ oswajaƂ sie ze skĂłrą z owcy bo pierwsze dni to sie jej tak panicznie baƂ ze nie wchodziƂ do pokoju gdzie ona leĆŒaƂa

Posted

fidelek2 napisaƂ(a):
Cudownie Matiemu z kucorkiem :loveu:

Czeƛć KasieƄko!
UcaƂuj tego puchatego wƂochacza w ten czarny mokry nochal :loveu:

[FONT=Book Antiqua]DzieƄ dobry KasieƄko :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Matuƛ juĆŒ ucaƂowany a jaki uradowany :) dziekujemy :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]MiƂego dzionka ĆŒyczymy :loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Aaaaa ratunku znowu nie mam odsƂacza w banerku pomocy jak to zrobić ???:Help_2:[/FONT]

Posted

Hihi lubie rozowy :evil_lol::loveu::loveu:
Ja go poprostu uwielbiam :loveu::loveu::loveu:
A odsylacz jak zrobic to hmm. Kopjujesz adres galeri wchodzisz w podpis klikasz na bannerek pozniej na taka jakby kule z okularami xD I tam wklejasz ten link i zapisujesz i koniec :diabloti:

Posted

Witam dziewczynki...
Dzisiejsze nasz popoƂudnie i wieczĂłr byl jak horror :( robiƂam z mamą na ogrĂłdkach maƂe porządki Maxiu z Matrixem biegali przy nas nagle wleĆŒli w szereg tuji i coƛ tm z zaciekawieniem wąchali Maxiu zaczoƂ coƛ wyciągac z tuji (od strony ulicy biegaƂ z tym jak szalony zƂapaƂam go i zobaczyƂam ĆŒe to taka lateksowa rekawiczka chciaƂam mu to zabrac ale udaƂo mi sie tylko czesc bo reszta sie urwaƂa oczywiscie ten niedĆșwiedĆș niepozwoliƂ sobie tej reszty odebrac biegaƂ z tym bawiƂ sie jak szczeiaczek wkoƄcu mu sie to znudziƂo i zostawiƂ na trawie wiec szƂam po to by wywalić ĆŒeby Mati tego nie zƂapaƂ a ta maƂa wsza jak tylko zobaczyƂa ze rekawiczka lezy wystartowaƂ jak rakieta i zƂapaƂ w jedenej sekundzie ƂyknoƂ rzuciƂam sie i zƂapaƂam ĆŒeby wyciagnać mu to z pyszczka niestety Matuƛ juĆŒ poƂknoƂ tak jak staƂyƛmy z alarmem i pƂaczem pobiegƂyƛmy po tate w samochĂłd i do weterynarza bez kolejki nas przyjoƂ i choć Mati nie wykazywaƂ ĆŒe cos mu jest lekarz przystąpiƂ do dziaƂania kazaƂ go zostawic i powiedziaƂ ĆŒe poda mu wapno doĆŒylnie by spowodować wymioty sam fakt ze mam go zostawic samego mnie dobijaƂ, wyszƂyƛmy na korytarz chwile ocekiwania i nagle wezwanie do gabinteu i wtedy zaƂamka Mati mimo podanego wapna nie zwraca a wiecej wapna mu nie moĆŒna podac bo serduszko moze stanac :( usƂyszalam ze podadza mu glupiego jasia ktĂłry być moze spowoduje wymioty miedzy czasie zostaƂam poinformowana ze jesli to nie pomoĆŒe wtedy usg lub zdjecie rengenowskie i w ostateczosci bedzie trzeba zabiegowo oczyscic ĆŒoƂądek zaƂamali mnie tak totalnie ze staƂam bezradnie...po póƂ godziny od podania "gƂupiego jasia" Mati zwrĂłciƂ nieszczesną rekawiczke ale zdziwienie byƂo wieksze bo nie jedna ale póƂtorej...wczesniej grzebiac w tych ujach musiaƂ Ƃynąć caƂa ....ktoƛ byƂ natyle beszczelny ze idac ulica wywaliƂ sobie akurat koƂo naszej siatki taki smiec jak ludzie potrafią być flejtuchami zeby takie rzeczy wywalac gzdie popadnie jak by ƛmietnikĂłw nie byƂo:angryy:.........a Matuƛ z zazdroƛci ĆŒe Max sie teĆŒ tym interesuje nichcac mu tego dac poƂknoƂ to:placz:. Niechce nawet myslec co by byƂo gdybym nie wiedziaƂa co on zjadƂ i co by byƂo gdybym odrazu z nim nie pojechaƂa. Teraz mĂłj biduek po jasiu spiusia sobie i od czasu do czasu sprawdza tylko czy jestem. Jeszcze teraz serducho wali jak szalone tak sie baƂam o tego trzpiota kochanego...ehhh

Posted

witam was milutko i nadrabiam zaleglosci w galeryjkach:lol:

Najadlyscie sies trachu przez tego lobuza:shake: ale moja Mona tez nielepsza artystka,zjadla zepa i omalo by sie nieudusila,teraz na rozdrapany przelyk,rany w mordce. Ach szalone i nieobliczalna te nasze psy.

Posted

Hej Kasiu kofana:loveu:
piekne foty przystojniaka
teĆŒ czekam na te futro, tata ma przywieĆŒ z gĂłr ale Pipi lubi takie futerka:p
Mati rozrabiaka nieĆŒle sobie i Tobie kƂopotu narobiƂ na szczęƛcie dobrze sie skoƄczyƂo:glaszcze:

Posted

Witaj Kasiu!
Och te Ƃobuziaki, zawsze coƛ zmalują... CaƂe szczęƛcie, ĆŒe nic się zƂego nie staƂo. Jak sobie pomyƛlę, jaką nerwĂłwkę miaƂaƛ, to szczerze Ci wspóƂczuję.
Tulaski od nas!:loveu:

Posted

[FONT=Georgia]Witamy wszystkie Kochane cioteczki :loveu:które o Nas pamietaƂy i Nas odwiedzaƂy bardzo nam milusio i stesknilismy sie za Wami przeogromnie :)[/FONT]
[FONT=Georgia]Mielismy problemy sprzetowe na jakiƛ czas zostaƂam pozbawiona internetu ale na szczscie juĆŒ wszystko powrĂłciƂo do normy.[/FONT]
[FONT=Georgia]Matuƛ przygody z rekawiczkami juĆŒ nie pamieta tylko my sie zamartwialismy a Ƃobuziak rozrabia dalej dopoki jest ciepƂo to korzysta z tego i caƂymy dniami buszuje na podwĂłrku z Maxem cieĆŒko go do domu sciagnac. Bylismy teĆŒ pare dni u TZ-ta wiec beda focie maƂej koteczki Tosi i wuja Hektorka ale to pokoleji :)[/FONT]
[FONT=Georgia]Ciotunie goace dla Was buziale i Pozdrowionka:loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]