binkaa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Kasia_zg napisaĆ(a): http://img225.imageshack.us/img225/1765/67885625ju2.jpg Misiuuu:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Nie moge on jest przecudowny :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 binkaa napisaĆ(a):Misiuuu:loveu::loveu: Dzieki Sabinko :) PositiveThought napisaĆ(a):a humorek dopisuje, kochana? jak rodzinka, znoĆna czy kochana? [ T czy nie T? :p ] ale MatuĆ ma kucorasa! Beatko humorek dziĆ wspaniaĆy wkoĆcu poniedziĆeczek ;) ale mimo wszystko jest superr tylko pracowac mi sie nie chce. Rodzinka znoĆna na szczeĆcie nie T bo bym raczej dziĆ dobrego humorku nie miaĆa :razz: MatuĆ przyzwyczaja sie do kucorka ja sie namecze naukĆadam i jak juĆŒ zaĆoĆŒe mu spineczke i jestem dumna z mojego arcydzieĆa MatuĆ robi siup i chodzi na gĆowie dosĆownie po sekundzie moje arcydzieĆo nie przypomina wcale a wcale kucorka :lol: Pinczerek-Jacky napisaĆ(a):Nie moge on jest przecudowny :loveu::loveu::loveu: KinguĆ kochana Matus od komplemnĂłw zrobiĆ sie rĂłĆŒowy :evil_lol: dziekujemy :lol: MatuĆ oswajaĆ sie ze skĂłrÄ z owcy bo pierwsze dni to sie jej tak panicznie baĆ ze nie wchodziĆ do pokoju gdzie ona leĆŒaĆa Quote
Kasia_zg Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [FONT=Book Antiqua]:sleep2:Ć»yczymy kolorowych, przyjemnych i sĆodziutkich snĂłw Dobranoc[/FONT] :sleeping::iloveyou: Quote
Kasia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Cudownie Matiemu z kucorkiem :loveu: CzeĆÄ KasieĆko! UcaĆuj tego puchatego wĆochacza w ten czarny mokry nochal :loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 fidelek2 napisaĆ(a):Cudownie Matiemu z kucorkiem :loveu: CzeĆÄ KasieĆko! UcaĆuj tego puchatego wĆochacza w ten czarny mokry nochal :loveu: [FONT=Book Antiqua]DzieĆ dobry KasieĆko :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]MatuĆ juĆŒ ucaĆowany a jaki uradowany :) dziekujemy :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]MiĆego dzionka ĆŒyczymy :loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Aaaaa ratunku znowu nie mam odsĆacza w banerku pomocy jak to zrobiÄ ???:Help_2:[/FONT] Quote
Kincia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hihi lubie rozowy :evil_lol::loveu::loveu: Ja go poprostu uwielbiam :loveu::loveu::loveu: A odsylacz jak zrobic to hmm. Kopjujesz adres galeri wchodzisz w podpis klikasz na bannerek pozniej na taka jakby kule z okularami xD I tam wklejasz ten link i zapisujesz i koniec :diabloti: Quote
Kasia_zg Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Witam dziewczynki... Dzisiejsze nasz popoĆudnie i wieczĂłr byl jak horror :( robiĆam z mamÄ na ogrĂłdkach maĆe porzÄ dki Maxiu z Matrixem biegali przy nas nagle wleĆŒli w szereg tuji i coĆ tm z zaciekawieniem wÄ chali Maxiu zaczoĆ coĆ wyciÄ gac z tuji (od strony ulicy biegaĆ z tym jak szalony zĆapaĆam go i zobaczyĆam ĆŒe to taka lateksowa rekawiczka chciaĆam mu to zabrac ale udaĆo mi sie tylko czesc bo reszta sie urwaĆa oczywiscie ten niedĆșwiedĆș niepozwoliĆ sobie tej reszty odebrac biegaĆ z tym bawiĆ sie jak szczeiaczek wkoĆcu mu sie to znudziĆo i zostawiĆ na trawie wiec szĆam po to by wywaliÄ ĆŒeby Mati tego nie zĆapaĆ a ta maĆa wsza jak tylko zobaczyĆa ze rekawiczka lezy wystartowaĆ jak rakieta i zĆapaĆ w jedenej sekundzie ĆyknoĆ rzuciĆam sie i zĆapaĆam ĆŒeby wyciagnaÄ mu to z pyszczka niestety MatuĆ juĆŒ poĆknoĆ tak jak staĆyĆmy z alarmem i pĆaczem pobiegĆyĆmy po tate w samochĂłd i do weterynarza bez kolejki nas przyjoĆ i choÄ Mati nie wykazywaĆ ĆŒe cos mu jest lekarz przystÄ piĆ do dziaĆania kazaĆ go zostawic i powiedziaĆ ĆŒe poda mu wapno doĆŒylnie by spowodowaÄ wymioty sam fakt ze mam go zostawic samego mnie dobijaĆ, wyszĆyĆmy na korytarz chwile ocekiwania i nagle wezwanie do gabinteu i wtedy zaĆamka Mati mimo podanego wapna nie zwraca a wiecej wapna mu nie moĆŒna podac bo serduszko moze stanac :( usĆyszalam ze podadza mu glupiego jasia ktĂłry byÄ moze spowoduje wymioty miedzy czasie zostaĆam poinformowana ze jesli to nie pomoĆŒe wtedy usg lub zdjecie rengenowskie i w ostateczosci bedzie trzeba zabiegowo oczyscic ĆŒoĆÄ dek zaĆamali mnie tak totalnie ze staĆam bezradnie...po pĂłĆ godziny od podania "gĆupiego jasia" Mati zwrĂłciĆ nieszczesnÄ rekawiczke ale zdziwienie byĆo wieksze bo nie jedna ale pĂłĆtorej...wczesniej grzebiac w tych ujach musiaĆ ĆynÄ Ä caĆa ....ktoĆ byĆ natyle beszczelny ze idac ulica wywaliĆ sobie akurat koĆo naszej siatki taki smiec jak ludzie potrafiÄ byÄ flejtuchami zeby takie rzeczy wywalac gzdie popadnie jak by ĆmietnikĂłw nie byĆo:angryy:.........a MatuĆ z zazdroĆci ĆŒe Max sie teĆŒ tym interesuje nichcac mu tego dac poĆknoĆ to:placz:. Niechce nawet myslec co by byĆo gdybym nie wiedziaĆa co on zjadĆ i co by byĆo gdybym odrazu z nim nie pojechaĆa. Teraz mĂłj biduek po jasiu spiusia sobie i od czasu do czasu sprawdza tylko czy jestem. Jeszcze teraz serducho wali jak szalone tak sie baĆam o tego trzpiota kochanego...ehhh Quote
binkaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jak dobrze, ĆŒe zauwaĆŒyĆaĆ, i nic Matieumu nie jest;) http://images13.fotosik.pl/108/d9007c4a9776a56emed.jpg :loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzien dobry :loveu: Przylizlam se ;) Jejku biedny MatuĆ! I Panca oczywiscie, ktora najadla sie strachu. Dobrze ze zauwazylas jak pochlania druga rekawiczke. Zyczymy milego dzionka :bye: Quote
Mona4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 witam was milutko i nadrabiam zaleglosci w galeryjkach:lol: Najadlyscie sies trachu przez tego lobuza:shake: ale moja Mona tez nielepsza artystka,zjadla zepa i omalo by sie nieudusila,teraz na rozdrapany przelyk,rany w mordce. Ach szalone i nieobliczalna te nasze psy. Quote
Pegaza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hej Kasiu kofana:loveu: piekne foty przystojniaka teĆŒ czekam na te futro, tata ma przywieĆŒ z gĂłr ale Pipi lubi takie futerka:p Mati rozrabiaka nieĆŒle sobie i Tobie kĆopotu narobiĆ na szczÄĆcie dobrze sie skoĆczyĆo:glaszcze: Quote
Kasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ToĆ siÄ strachu Ćșdziebko najadĆa.... Dobrze, ĆŒe sie wszystko pozytywnie zakoĆczyĆo :lol: Witamy i pozdrawiamy Ćrodowo :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ojej, najadĆas siÄ strachu bidulko:shake: Quote
Kincia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Oj nie grzeczny Matus przez neigo pancia najadla sie strachu :shake: No ale dobrze ze to sie tak skonczylo nie inaczej :loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Witaj Kasiu! Och te Ćobuziaki, zawsze coĆ zmalujÄ ... CaĆe szczÄĆcie, ĆŒe nic siÄ zĆego nie staĆo. Jak sobie pomyĆlÄ, jakÄ nerwĂłwkÄ miaĆaĆ, to szczerze Ci wspĂłĆczujÄ. Tulaski od nas!:loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :shake:WITAMY a to ci historia! Mati pewno wyluzowany i nie bardz0 wyczaja o co tyle krzyku:eviltong: trzymka! na szczescie juz po wszystkim ale nie zazdroscimy..:shake: wrazen.. Quote
Kasia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hej KasieĆko :loveu: Gdzie sie podziewacie??? Quote
Pegaza Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Kasiaaaaaaaaa cze co tam u Was? pzdr gorÄ co:loveu: Quote
Kasia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 kiedyĆ pewnie zajrzy...czekamy...:lol: Quote
Aga76 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Georgia]CzeĆÄ KasieĆko, pozdrawiam cieplutko.[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [FONT=Georgia]Witamy wszystkie Kochane cioteczki :loveu:ktĂłre o Nas pamietaĆy i Nas odwiedzaĆy bardzo nam milusio i stesknilismy sie za Wami przeogromnie :)[/FONT] [FONT=Georgia]Mielismy problemy sprzetowe na jakiĆ czas zostaĆam pozbawiona internetu ale na szczscie juĆŒ wszystko powrĂłciĆo do normy.[/FONT] [FONT=Georgia]MatuĆ przygody z rekawiczkami juĆŒ nie pamieta tylko my sie zamartwialismy a Ćobuziak rozrabia dalej dopoki jest ciepĆo to korzysta z tego i caĆymy dniami buszuje na podwĂłrku z Maxem cieĆŒko go do domu sciagnac. Bylismy teĆŒ pare dni u TZ-ta wiec beda focie maĆej koteczki Tosi i wuja Hektorka ale to pokoleji :)[/FONT] [FONT=Georgia]Ciotunie goace dla Was buziale i Pozdrowionka:loveu:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
Mona4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 witamy was milutko i nadrabiamy zaleglosci,sliczne lobuziaki:loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Mona4']witamy was milutko i nadrabiamy zaleglosci,sliczne lobuziaki:loveu::loveu: Witaj Moniusiu ::) Pastwienie sie nad nowym misiem :) Quote
Kincia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witam :multi: Dobrze ze net juz jest :multi: Matus jak zwykle elegancki :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts