Kasia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dziękuje Kasienko :loveu: A obróżka bardzo eligancka!!!!!!!!! Quote
Kasia_zg Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Fotusie :) A to nasza mała żółto oka ze swoja maleńką cicią :) Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Słodkie to małe rudasiatko :loveu: To chłopczyk czy dziewczynka? Quote
Kasia_zg Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 fidelek2 napisał(a):Dziękuje Kasienko :loveu: A obróżka bardzo eligancka!!!!!!!!! Słodkie to małe rudasiatko :loveu: To chłopczyk czy dziewczynka? Dziekujemy Kasiu :) Oj prawda ruda kluseczka jest niesamowita to dziewczynka i bedzie miała na imie Tosia zostaje z nami a własciwie to cicie mojego TZ-a wiec beda u niego ale bede fociła ja przy najblizszej okazji :) Quote
Pegaza Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hej Kasiu jaki on jest piękny :loveu: http://images29.fotosik.pl/80/63753a36d532626fmed.jpg zdecydowanie lepiej mu bez grzywki taki wygląda maczo:evil_lol: a ta obróżka no ja nie wiem co sie teraz będzie działo na spacerkach:eviltong: a kicie mają fajne kolorki:lol: Quote
Kincia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hej Kasiu :multi: Matrix :loveu::loveu::loveu: Sliczna ta nowa obruszka pasuje mu :cool3::cool3: A ten maly kotek genialny kocham rude kotki :loveu::loveu::loveu: No jakos wytrzymamy do wieczora :cool3::cool3: Quote
Kasia_zg Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Pegaza napisał(a):Hej Kasiu jaki on jest piękny :loveu: http://images29.fotosik.pl/80/63753a36d532626fmed.jpg zdecydowanie lepiej mu bez grzywki taki wygląda maczo:evil_lol: a ta obróżka no ja nie wiem co sie teraz będzie działo na spacerkach:eviltong: a kicie mają fajne kolorki:lol: Cześć Dario :) dzieki za ciepłe słówka Mati od tych komplemenów wybarwi mi na różowo :oops: Pozdrawiamy :loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej Kasiu :multi: Matrix :loveu::loveu::loveu: Sliczna ta nowa obruszka pasuje mu :cool3::cool3: A ten maly kotek genialny kocham rude kotki :loveu::loveu::loveu: No jakos wytrzymamy do wieczora :cool3::cool3: Ciesze sie bardzo Kinguś ze obrózka sie pdoba ja też lubie takie rude kociaki az żałuje że nie moge sobie pozwolić na kotka w domku ale Maxiu za kotami nie przepada a i dwa ptaki sa w domku wiec działo by sie :evil_lol: PositiveThought napisał(a):ale Misiu Ci się zrobił :loveu: śliczne puchate szczęście. pozdrowionka! Beatko jak miło że sie pojawiłaś dobrze że czasami jest ta informatyka :) ale już niedługo bedziemy cieszyły sie Toba czesciej. To fakt Puchaty to Matuś jest tym bardziej po wyczesaniu u mni w domku sie śmieją że go piore a potem płucze w płynie CoColino żeby był mieciutki w dotyku :evil_lol: A tak Matrix wyglada po wizycie u fryziera - miało być tylko wyrywanie włosków z uszu - a w sumie było zrobienie przeciagów koło tyłeczka i nie tylko po czym Matuś jak wyszedł i lekko zawiał wiaterek usiadł i nie miał zamiaru iść :) - podciecie bucikow ;) i - przyieciu koło pysia dzieki temu Matuś nie zadziera główki do góry Trosze wiało nam na tym balkonie Jak zwykle ma najwiecej do powiedzenia tym bardziej jak widzi aparat z lekkim usmiechem dla swietego spokoju Quote
Pegaza Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Elegancik:loveu: Hej Kasia:p pozdrowienia słoneczne Quote
Sara_i_Aris Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cześć Kasiu! 4 zastrzyki?! :-o Biedaczek... Obróżka super elegancka :loveu: http://images30.fotosik.pl/80/f482a59cc5b734c3med.jpg Prawdziwy model. A kitka dodaje mu uroku :loveu: Quote
Kincia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Aaaaa slicznie mu :loveu::loveu::loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 calusy dla Minia! kicia sliczna z mamusia...:loveu::loveu::loveu: Quote
Mona4 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 witamy milutko w ten wrzesniowy poranek:lol: Quote
Kasia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć Kasienko! :loveu: Gdzie sie podziewacie? Quote
Pegaza Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dzien dobry:p co tu tak cichutko i bez fotek?:roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witamy, witamy,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mizianka chłopakowi przesyłamy i pozdrowionka dla pańci :multi:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Kasiu! Gdzie się podziewacie? Jest mi nieswojo, jak wszyscy znikają bez słowa :-( Przesyłamy mocne tulaski :calus: Quote
Kasia_zg Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Witamy cieplusieńko i ogromnymi buzialami :loveu:wszystkie kochane cioteczki które podczas naszej nieobecnosci nie zapomniały o nas i odwiedzały nasza galerie.....Bardzo ale to bardzo za Wami teskniliśmy. Ale ogrom obowiazków i prolemików które w ostatnim tygdniu sie bardzo nawarstwiły nie pozwoliły nam na spedzenia tu z Wami czasu...Teraz już wszystko pod kontrolą i znów bedziemy zagladac czesciej :) Pozdrawiamy wszystkie kochane ciotunie :) Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No wkoncu :multi: Brakowało nam was :diabloti: Matus-misiu :loveu::loveu::loveu: Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No, no kogo ja tu widzę:cool3: Znajomy pyszczek:loveu: Ahh jaki on jest kochany:loveu::loveu: Tylko by tulić i tulić;) Quote
Pegaza Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witam wieczorowo:p ten to ma futro tylko pozazdrościć:loveu: eh http://www.mfoto.pl/uploads/1569/s6003600_65c55.jpg a te uszko chyba jakiś psikus zrobiło:roll: pozdrawiamy i miłego wieczoru:p Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 TULASY dla futrzaczka Matysia! pozdrawiamy! sliczny wlosek!:loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No wkoncu :multi: Brakowało nam was :diabloti: Matus-misiu :loveu::loveu::loveu: A nam brakowało Ciebie Kingusiu...Pozdrawiamy :loveu: binkaa napisał(a):No, no kogo ja tu widzę:cool3: Znajomy pyszczek:loveu: Ahh jaki on jest kochany:loveu::loveu: Tylko by tulić i tulić;) Bineczko witamy w Naszych skromnych progach Cieszymymi sie bardzo że jestescie tu z Nami :lol: Pegaza napisał(a):Witam wieczorowo:p ten to ma futro tylko pozazdrościć:loveu: eh http://www.mfoto.pl/uploads/1569/s6003600_65c55.jpg a te uszko chyba jakiś psikus zrobiło:roll: pozdrawiamy i miłego wieczoru:p Witam cioteczke Darie cieplusio i milutko :) Owszem owszem uszko robi nam takie psikusy juz na to nic nie poradzimy :( kiedy Matus chce to oba uszka stoja idealnie a kiedy nie jeddno jest klapniete on wogóle jakis inny jest :) Również pozdrawiamy :loveu: MAREA SHAPIRO napisał(a):TULASY dla futrzaczka Matysia! pozdrawiamy! sliczny wlosek!:loveu: Dziekujemy bardzo :) Pozdrawiamy i slemy gorące buziaczki :) PositiveThought napisał(a):Kasiu, wracaj prędziutko, z nową porcją fotek i dobrym humorkiem :calus: Beatko już jestesmy z Wami spowrotem mieliśmy zakrecony i rodzinny weekendzik...ale już jestesmy ze wspaniałmym humorkiem i kilkoma fotusiami :) Quote
Recommended Posts