Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='fidelek2']Hej Kasieńko :loveu:

Matuś jest dzielny i twardy! Zabrał większemu piłkę, nie bał się niczego!!!
Wujcio zawiedziony pewnie bardzo...:roll:
No ale w końcu to Jego zabawka jest! :loveu:

Dzień dobry Kasiu:loveu:
Matuś jest straszny sknerus pod wzgledem zabawek czy bawi sie jakas czy jak widzi że jakiś pies grzebie a na odtek zabiera coś z jego pudełka to bedzie tak krązył byle by nie dac zabawki..to jego i tylko jego mały chytrus :)
Tulaski dla Was :calus:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Kasiu,

u mnie dziś deszczowo od samego ranka... Jak Twój humorek i samopoczucie?
Pozdrawiam bardzo cieplutko :calus:

Dzień dobry Aguś :)
U Nas dziś też zimno i pochmuno na szczęscie nie pada jeszcze...A ja dziś w całkiem niezłym humorku choc pracy bede miała sporo to i tak jestem dobrej myśli że ten dzionek bedzie miły czego równiez Tobie życze Agusiu :calus:

Choć troszke jeszcze śpiąco Matuś przesyła gorace buziolki :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Słodziak ! Słodziak ! Słodziak !
Przesłodki puchaty kochany Matuś :loveu:

On taki słodki to tylko jak spi tak to to diabeł wcielony :):evil_lol:

[quote name='fidelek2']A ja to bym se Go tak normalnie mocno wysciskała i wycałowana :loveu: :loveu:
To ja bym se tak chciała wyścikać i wymiziać Fidlastego oj chcila bym bardzo :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Witaj Kasiu :)
Witaj Madziu miło że nas odwiedziłaś :)

Troszke Matusia...
Matrix pochwycony przez mojego tate

A tu Matuś po spacerku któregoś dnia wpadł na genialny pomysł zeby nam sie schowac na wołania nie reagowł a jak go odnaleźliśmy ze zdziwiona miną ptrzył czego my od niego chcemy przeciez on tylko spi we wannie :)

Posted

[quote name='fidelek2']Fidlasty też dzisiaj cały czas mokry jest - jak nie z deszczu niebowego to z mycia podwozia i łap :p
Taki urok tej pogody...

My mycie podwozia przerabiamy od paru dni czasami to Matuś nie zdąży do końca wyschnąć i już chce biec na podwórko...bedzie trzeba przez to przetrwać :)

[quote name='Mona4']ale urwis kochany:loveu:
Witaj Moniko oj urwis i to straszny ale to prawda kochany :)

[quote name='Aga76']Cześć Kasiu,
hihihi, ale mnie ubawiał Matuś w wannie
Cześć Agniesiu :)
Matuś ma takie odbicia jakoś jak bylismy na działce w pewnej chwili znikł nam z oczu wiec wołania i poszukiwania choć działka porządnie ogrodzona ale i tak strach sie pojawił cały domek obeszlismy, przeszukalismy komórke nawet pod samochodami nikt nie pomyslał że jest jeszcze jedno pomieszczenie ale ja sama zerknełam ze skoro sa uchylone drzwi to jak by słyszał ze go wołamy to spokojnie mół by z tamta wyjsc i szukalismy dalej ja już miałam serducho w gardle oczy jak szklanki bo przeciez mój Aniołeczek zginoł ale swtierdziłam żę zajże do tego pomieszczenia, zaglądam tam a tam mój Aniołeczek pod prysznicem w brodziku kołami do góry chrapie jak nie wiem jak go złapałam i zaczełam ściskac to bidulek nie wiedzial czego my od niego chcemy przeciez on tylko spał w spokojnym ustronnym miejscu w kabinie prysznicowej :)

[quote name='Pegaza']Witam:p
ale Hektor mial smutną mine jak został pokonany przez Matiego
a te spanie w wannie hihi Mati ma pomysły:lol:
buziole miłego dnia:p
Witam witam :)
Ale Dario moze Hektor miał smutna mine przegrańca ale za to Matus jaki był dumny z siebie ze pokonał wiekszego i odebrał besti swoja ukochana...piłecze :)
Mati to wogóle pomysłowy jest po co obiec np oczko wodne dookoła jak można je przeskoczyc tylko szkoda ze łapki za króciutkie i było plum do oczka ale to i tak go nie zraziło i tak zamiast obiegac oczko przeskakuje je choć nie zawsze sie uda :)
Pozdrawiamy i miłego nia zyczymy :loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Cześć Agniesiu :)
Matuś ma takie odbicia jakoś jak bylismy na działce w pewnej chwili znikł nam z oczu wiec wołania i poszukiwania choć działka porządnie ogrodzona ale i tak strach sie pojawił cały domek obeszlismy, przeszukalismy komórke nawet pod samochodami nikt nie pomyslał że jest jeszcze jedno pomieszczenie ale ja sama zerknełam ze skoro sa uchylone drzwi to jak by słyszał ze go wołamy to spokojnie mół by z tamta wyjsc i szukalismy dalej ja już miałam serducho w gardle oczy jak szklanki bo przeciez mój Aniołeczek zginoł ale swtierdziłam żę zajże do tego pomieszczenia, zaglądam tam a tam mój Aniołeczek pod prysznicem w brodziku kołami do góry chrapie jak nie wiem jak go złapałam i zaczełam ściskac to bidulek nie wiedzial czego my od niego chcemy przeciez on tylko spał w spokojnym ustronnym miejscu w kabinie prysznicowej :)

Niezły agent z Matusia jest :evil_lol:
Wy wystraszeni na maxa a Ten śpiocha w brodziku chrapiąć głośno :p

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry :loveu:[/FONT]

[quote name='fidelek2']Niezły agent z Matusia jest :evil_lol:
Wy wystraszeni na maxa a Ten śpiocha w brodziku chrapiąć głośno :p
Oj tak Kasieńko agent to z niego niesamowity a chrapać to on potrafi oj potrafie zreszta czego on nie robie we śnie np biegnie, warczy, szczeka nieraz to mam z niego niezły ubaw :)

[quote name='PositiveThought']cześć Kasiu, jak to dobrze, że w szkole jest informatyka,
tęsknię za Tobą i Matisiem prysznicowym :evil_lol:
buziaki wielkie!

Atak Atka :multi: cześć jak miło :lol: my też za Tobą bardzo tesknimy i za Siusiaczkiem kochanym
Pozdrawiamy :loveu:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Kasiu:multi:
Łiii kochany :loveu::loveu::loveu:
http://images28.fotosik.pl/75/7dc96dc6165d0605med.jpg
Matus to ma pomysly hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Milego Dnia :loveu:
Cześć Kinguś :)
Bo Matuśtaki taki pomysłowy Dobromił ;)
Pozdrawiamy cieplusio

[quote name='Mona4']witam was milutko:lol:
Witaj Moniko :) Milusiego dzioneczka Ci życze :loveu:

Posted

oj dzis to bedze milo:lol: sama sie ciesze jak dziecko:lol: .Popoludniu jade do ZOR prawie 70km od BYTOMIA a po co i co przywioze to napisze unas na wroce ok 21:evil_lol:

Posted

[quote name='Mona4']oj dzis to bedze milo:lol: sama sie ciesze jak dziecko:lol: .Popoludniu jade do ZOR prawie 70km od BYTOMIA a po co i co przywioze to napisze unas na wroce ok 21:evil_lol:

Ciesze sie razem z Tobą Moniko boja juz chyba wiem po co tam jedziesz i co przywieziesz :razz: ale niecierpliościom czekam na wieczorną relacje i mam nadzieje foteczki tez sie pojawia...Trzymaj sie ciepło :)

Posted

[quote name='Pegaza']Witam:p Kasie i Matiego piatkowo deszczowo.
miłego dnia:p

Witamy Cie Dario ciepusio...u Nas ładnie świeci słoneczko i nawet jest całkiem ciepło już wykorzystalismy ten fakt i pospacerowaliśmy sobie z Matusiem....Pozdrawiamy i tulasie przesyłamy :calus:

Do posłania Matusia wprowadził sie Timuś i jakś za bardzo sie w nim zadomowił przyłapałam go jak sie wylegiwał