Kasia_zg Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Aga76 napisał(a):Ale nam się udała "mijanka" :evil_lol: I to nie raz Aguś hihi :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kasia_zg napisał(a):I to nie raz Aguś hihi :evil_lol: hihihi, to się nazywa mieć wyczucie :loveu: Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Po czym to On taki padnięty był, że jęzorek sięgał mu prawie do podłogi...? :lol: Quote
Aga76 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kasieńko przyniosłam sobotnie ciepłe uściski i pozdrawiam bardzo cieplutko Quote
Kasia_zg Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='fidelek2']Po czym to On taki padnięty był, że jęzorek sięgał mu prawie do podłogi...? :lol: Witam Kasieńko :) Matus taki padniety jest zawsze po wieczornym spacerku bo on nie umie isc grzecznie on musi biegac, kopać straszyć wiksze psy to taka zadziora a po powrocie jezorek zwisa tak przez pare minu odpocznie góra 10 minutek dorwie jakas zabawke albo coś do rzucania albo do ciagniecia i trzeba dalej sie z nim bawic :) Pozdrawimy sobotnio i życzymy milusiego weekendziku :loveu: [quote name='Aga76']Kasieńko przyniosłam sobotnie ciepłe uściski i pozdrawiam bardzo cieplutko Ah jak miło ahhh jak przyjemnie być tak z samego rano mocno wysciskanym :) dziekuje Aguś życze Ci przyjemnej sobotki i śle gorace buzile :loveu: Quote
Pegaza Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hej:p jaki on jest przystojniak:loveu: chyba za nim panny sznurem co?:eviltong: http://images13.fotosik.pl/61/1e02585136916ad6med.jpg miłej niedzieli:p Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dobry wieczór:razz: Ale uszka pięknie na baczność stoją na ostatnich fotkach;) Quote
Kincia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Hej Kasiu :) Matus z jezorkiem Matus z jezorkiem :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: Milego popoludnia :) Quote
Kasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jak minęła niedziela? Co u Matiego? :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Iiii jaki śliczny jęzor :loveu: Pozdrawiamy :multi: Quote
Kasia_zg Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Pegaza']Hej jaki on jest przystojniak:loveu: chyba za nim panny sznurem co? http://images13.fotosik.pl/61/1e02585136916ad6med.jpg miłej niedzieli:p Hej hej Dario :) hmm jesli chodzi o panny to owszem ale tylko gatunku ludzkiego Matus ma ich multum i jak idziemy do sklepu to sie opedzic nie mozemy...co niektóre sa az nad to upierdliwe na szczecie Matus nie lubi jak głaszcze go ktoś obcy i dotknac sie nie pozwoli :) Pozdrawiamy :loveu: [quote name='madziasto4']Dobry wieczór Ale uszka pięknie na baczność stoją na ostatnich fotkach;) Cześc Madziu :) Uszka Matusiowi tak ładnie stercza tylko wtedy kiedy on tego chce bo jak nie chce to prawe uszko sie kładzie i nie ma nie niego mocnych a gdy cos sie dzieje albo Matuś coś kombinuje to w mig uszka stoją na bacznośc :) [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Kasiu :) Matus z jezorkiem Matus z jezorkiem :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: Milego popoludnia :) Hej Kinguś :) Ciesze sie ze focie z jezorkiem sie podobały pozdrawiamy cieplusio :loveu: [quote name='PositiveThought']jęzuś, jęzuś :loveu: Kasieńko, pozdrawiamy Beatko dziekuemy my również gorąco Cie pozdawiamy :lol: [quote name='fidelek2']Jak minęła niedziela? Co u Matiego? Niedziela Kasieńko mieła wspaniale bawiłam sie na poprawinach u kolezanki bybawiłam sie wytańczyłam i było superrrr tylko dziś rao było ciezko oj bardzo ciezko było wtstać do łpracy :) A Matuś ziś jest bardzo zawiedziony bo pada deszczyk nie moze biegać tak jak zawsze pop pdwórku leży soie teraz w szafie :) [quote name='Agata_B']Iiii jaki śliczny jęzor Pozdrawiamy Hej Agatko dziekujemy i pozdrowionka przesyłamy :loveu: Zdjecia ze spacerku słaba akoś i małe bo robione telefonem wiec przepraszam wieczorkiem wstawie lepsiejsze Quote
Pegaza Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hej Kasiu:p ja Cie podam to Toz;) psa w szafie bedzie zamykac - Madzia Torka upycha pod biurkiem ta zas do szafy :mad: szczeże to ja tez nie lubie jak moją miziają:roll: dlatego żadko ją zabieram w miejsca zaludnione:p my tylko pola i łąki:p my też życzymy z dziewczynami miłego wieczorku:loveu: Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Niewazna jakosc wazne ze Matus na nich :loveu::loveu: Pozdrawiamy cieplutko :loveu: Milego wieczorku :D Quote
Kasia_zg Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Pegaza']Hej Kasiu:p ja Cie podam to Toz;) psa w szafie bedzie zamykac - Madzia Torka upycha pod biurkiem ta zas do szafy :mad: szczeże to ja tez nie lubie jak moją miziają:roll: dlatego żadko ją zabieram w miejsca zaludnione:p my tylko pola i łąki:p my też życzymy z dziewczynami miłego wieczorku:loveu: Cześc Dario :) Ale cóż ja na to poradze jak on sam sie pcha do tej szafy woli szafe niz swoje królewskie łoże :lol: Matus am nie lubi obcych wiec mam spkój bo on sie nie da pogłaskc :) Miłego wtoreczku :) [quote name='PositiveThought']biegaczus niezwykłus :loveu: Hihi czesc Beatko- ranny pataszku jak Ci sie chce tak wczesnie wstawac mi by sie nie chciało ;) [quote name='Pinczerek-Jacky']Niewazna jakosc wazne ze Matus na nich :loveu::loveu: Pozdrawiamy cieplutko :loveu: Milego wieczorku :D Pozdrawiamy Cie Kinguś równie cieplusieńko :) Quote
Aga76 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cześć Kasiu, pozdrawiam ciepło i życzę miłego wtorku :loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Kasiu, pozdrawiam ciepło i życzę miłego wtorku :loveu: Cześć Aguś dziekuje Ci bardzo i również życze przyjemnego dzioneczka :) Matuś był ostatnio w odwiedzinkach u wuja Hektorka no i stało sie coś strasznego czego Matuś nie mógł odżałować bo.... Hektorek zabral jego ukochana ....piłeczke... i nie miał zamiaru oddac ukochanej... Mtuniu najpierw prubował dobronią prosił o oddanie był grzeczny... Dawał delikatnie do zrozumienia wujowi Hektorkowi ze to jego piłeczka i tylko jego że on jej nie odda bez walki... Mały podjoł wyzwanie przecież musiał odebrac swoja ukochaną nie mógł jej tak zostawić w tej wielkiej paczszcy wuja Hektora Quote
Aga76 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Oj, mam nadzieję, że piłeczka przeżyła i cieszy się dobrym zdrowiem... Quote
Kasia_zg Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Aga76']Oj, mam nadzieję, że piłeczka przeżyła i cieszy się dobrym zdrowiem... Aguś jestes tak szybciutka że nie zdazyłam wkleić zakończenia tak wiec..... Walka trwała dość długo zmeczony już Matuś ostatnimi siłami wyrwał wkońcu swoją ukochaną ;) A Hektorek był tak zwiedziony porażką że było mu tak wstyd że nawet nie chciał spojżec nam w oczka i z miną przegrańca leżał przez kolejne 15 minut...natomiast Matuś triumfował :) Quote
Aga76 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Przejęłam się losem piłeczki... Biedny wujcio, ale najważniejsze, że piłeczka przetrwała, bo Matuś, to by się chyba zapłakał... Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 sliczne bialeczko! pozdrawiamy!:loveu: Quote
niunia32 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 wpadamy z mala wizytką i uciekam dalej sie uczyć... tulaski dla matiego i buziaki Kasiu :* pozdrawiamy :* Quote
Kasia_zg Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Aga76']Przejęłam się losem piłeczki... Biedny wujcio, ale najważniejsze, że piłeczka przetrwała, bo Matuś, to by się chyba zapłakał... Ahh Aguś Ty to jestes kochaniutka nawet przejmujesz sie losem Matusia ukochanej...ale fakt Matuś uwielbia swoją piłeczke :) [quote name='MAREA SHAPIRO']sliczne bialeczko! pozdrawiamy!:loveu: Witamy dziekuje i równiez pozdrawiamy cieplusio :lol: [quote name='niunia32']wpadamy z mala wizytką i uciekam dalej sie uczyć... tulaski dla matiego i buziaki Kasiu :* pozdrawiamy :* Natalio witaj :) Dziekujemy Ci bardzo przesyłamy Ci mocne tulaski :calus: Quote
Kasia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Hej Kasieńko :loveu: Matuś jest dzielny i twardy! Zabrał większemu piłkę, nie bał się niczego!!! Wujcio zawiedziony pewnie bardzo...:roll: No ale w końcu to Jego zabawka jest! :loveu: Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć Kasiu, u mnie dziś deszczowo od samego ranka... Jak Twój humorek i samopoczucie? Pozdrawiam bardzo cieplutko :calus: Quote
Recommended Posts