Kasia_zg Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='Aga76']Matusiowy jęzorek jest oszałamiający Dzień dobry Dzień dobry Guś Pozdrawiamy weekendowo i ślemy całusy :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Jeju jaki jezorek :loveu: Sie zastanawiam gdzie sie malym psiakom taki jezor miesci :evil_lol: Pzdr:* Witaj Kinguś :) A wiesz też sie kiedyś zastanawiałam nad tym bo ten mój staruszek co jest wielkości Twojego Jackiego a jezorek to ma długasny teraz jak nie ma ząbków to mu tak fajnie wylatuje :lol: Pozdrowionka :) Miłego weekendziku :loveu: Quote
Pegaza Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dzień dobry w południe:p jaki dziś Mati wyczesany :loveu: siedzi sobie grzecznie i pozuje z wypieczonym kurczakiem:lol: słonecznego miłego popołudnia Quote
madziasto4 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Te jego pluszowe łapki mnie rozbrajają :lol: Mati mnie cały rozbraja, ma taki słodki dzióbek :lol: Quote
Kasia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Witam puchate włochate cudo i Jego Pańcie :loveu: Quote
Kincia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Siemka :multi: Jaki kurczak :evil_lol::evil_lol: Mniam.... Miłego dnia zyczymy :loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Witamy Wszystkich cieplusio i milusio Wkońcu działa nam Dogo bo nic a nic nie chciało działać a my tak za Wami teskniliśmy :loveu: [quote name='Pegaza']Dzień dobry w południe:p jaki dziś Mati wyczesany :loveu: siedzi sobie grzecznie i pozuje z wypieczonym kurczakiem:lol: słonecznego miłego popołudnia Dario witaj :) Matuś wbrew pozorom nigdy nie jest grzeczny nawet podczas czesania trzeba sie nieźle nagimnastykowac bo łobuz sie kreci i wierci :) zyjemnego dzioneczka Ci zyczymy i pozdrawiamy :loveu: [quote name='madziasto4']Te jego pluszowe łapki mnie rozbrajają :lol: Mati mnie cały rozbraja, ma taki słodki dzióbek :lol: Witaj Madziu :) Dziekuje za tak milusie słowa fakt faktem łapeczki juz niexle zarosły i trzeba bedzie je troszke przyciąć Tulaski dla Ciebie :calus: [quote name='fidelek2']Witam puchate włochate cudo i Jego Pańcie :loveu: Witamy Cie Kasieńko bardzo cieplusio i pozdrawiamy :loveu: [quote name='PositiveThought']dzień dobry w ten pogodny poniedziałek :loveu: pozdrawiamy cieplutko tajniaczą Matriksową rodzinkę :calus: Dzień dobry Beatko :) My rnież słonecznie pozdrawiamy :lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Siemka :multi: Jaki kurczak :evil_lol::evil_lol: Mniam.... Miłego dnia zyczymy :loveu::loveu: Hej hej :) Ślemy gorace buziale drawiamy ciepło :loveu: Konsumpcja kuraka :) Nerwus Quote
Kasia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://images25.fotosik.pl/46/312e11b80993c8d9med.jpg Ocóż to się tak szarpie kolega nasz miły, co? :p Witaj Kasieńko :loveu: Quote
Aga76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Matuś - najgrzeczniejszy słodziak pod słońcem :grins: i już! Pozdrawiamy cieplutko :calus: Quote
Kincia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hej Kasiu :calus: Sliczne fotki :loveu::loveu: A tym kurczakiem to nawet się nie podzielil :shake: Miłego dnia wymiziaj tam Matusia :loveu: Quote
Kasia_zg Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='PositiveThought']dzień dobry Kasiu, życzymy miłęgo, słonecznego dzionka :calus: cóż za rozkosz :loveu: Witaj Beatko :) My równiez zyczymy Ci przyjemnego dzioneczka [quote name='fidelek2']http://images25.fotosik.pl/46/312e11b80993c8d9med.jpg Ocóż to się tak szarpie kolega nasz miły, co? :p Witaj Kasieńko :loveu: Witak Kasiu :) Matus na tej foteczce bulwersowal sie bo na lawie staly ciasteczka a on chcial je teraz i natychmiast :) [quote name='Aga76']Matuś - najgrzeczniejszy słodziak pod słońcem :grins: i już! Pozdrawiamy cieplutko :calus: Wierz mi Aguś że Matuś grzeczny jest tylko wtedy kiedy śpi a nawet i czaami przs snm biegnie gdzies szczeka i warczy:) Pozdrawiamy również [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Kasiu :calus: Sliczne fotki :loveu::loveu: A tym kurczakiem to nawet się nie podzielil :shake: Miłego dnia wymiziaj tam Matusia :loveu: Witaj Kinguś :) Matuś wymiziany i uradowany :) A kurczakiem to on sie z nikim nie podzielił:) Matuś i jego balagan Quote
Kincia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No nie a mi takiego smaka narobil :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Znudzony Matuś... Zabawa z wujem Hektorkiem... Quote
Kasia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Normalnie uśmiech z buzi mi nie schodzi kiedy widzę Matiego i tą jego cudowną puachtą włochatość :loveu: :loveu: Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Matuś i jego zabaweczki znaczy się pan chirurg i jego podopieczni :megagrin: Quote
niunia32 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 hihih właśnie zauważyłam, że mam 2 takie same zdjęcia z Częstochowy :) hihihihi i też byłam w lipcu ale na początku :) dużo piękniusich foteczek się pojawiło :) :* buziakki zostawiamy na dobranoc :* Quote
WinterGirl Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witamy jak miło zobaczyć "tą" słodką mordeczkę noski eskimoski [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Rybka_39 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witam:multi: Jaka słodziutka mordeczka:loveu: Quote
Aga76 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witaj Kasiu :calus: Jeśli to dziś czeka Cię wielka impreza to baw się wyśmienicie do białego rana :thumbs: Pozdrawiamy cieplutko i przesyłamy buziaczki :loveu: Quote
Kasia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witamy sobotnio, pozdrawiamy weekendowo :lol: Quote
Kasia_zg Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Witam Wszystkie kochaniutkie cioteczki za odwiedzinki i cieplusie slowa bardzo dziekujemy: Kasieńce Agusi Natalii Karince i Kingunii dla Was ślemy gorace buziale i bardzo dziekujemy :loveu: a Rybke witamy w naszych skromnych progach i równiez dziekujemy dziekujemy :loveu: Przepraszm dziewczynki że tak ogólem i że nie zagladam w ostatnich dniach do Was ale stasznie zabiegane dni mialam obiecuje że w poniedzialek wieczorkiem bede już z Wami i podwiedzam Was i Wasze kochane psiaczki :) Dzisiaj jade na wesele do rodzinki mojego Kubusia i choć jestesmy ze oa juz ponad 3 lata to poraz pierwszy bede miała ta przyjemnośc spotkania sie z ta blizsza i ta dalsza jego rodzinka stracha mm ogromnego bo trzeba jakoś wypa przyzwoicie...no zobaczymy...Zabieganie dziś bylo niesamowite mialam specjalnie szyta sukienke wczoraj była przymiarka i okazalo sie że jest jescze za długa dopiero dziś byłam ją odebrac no normalnie szał na dodatek wczoraj obieglam całe moje miasteczko i zadna fryzjerka nie chcila podąc sie uczesania moich włosow same twierdziły ż z tak długimi nie poradza sobie i nie chciala ryzykowac no cóż w takim razie beda rozpusczone dobrze ze nie ma upau to nie bedzie mi tak goraco...hihi ale mam pietra...plusem jest to że moja przyszła "T" nie bedzie to jeden stres mniej :D Na na dodatek Matuś zostaje na 3 dni z rodzicami ale bedzie mi si z nim teskniło :( juz teraz bidelek widzi spakowane torby i ze cos sie dzieje to chodzi i popiskuje sobie :-( Nio oki w każdym bądź razie zycze Wam kochaniutkie przyjemnego i wesolutkiego weekendziku Trzymajcie sie ciplutko Pozdrowiamy i sle gorace Buziale :loveu: Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Hej Kasiu :multi: Dziekujemy :loveu::loveu: Nie stresuj sie tak napewno dobrze wypadniesz :D:D Moglabys nam zarzucic fotke sukienki a lepiej ciebie w sukience :multi: Matus :loveu: Co on tam znow wcina :D:D? Miłego Dnia :* Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witaj Kasieńko! :loveu: Nie stresuj sie za bardzo bo na pewno wszystko będzie dobrze! ;) Życzymy udanej zabawy!!! I jak nasza Beatrycze wyżej napisałam, również chcemy zobaczyć weselna kreację!! Quote
Aga76 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witaj Kasiu :loveu: Czekamy grzecznie na opowieści weselne, jestem pewna, że zachwyciłaś wszystkich swoją osobą (i suknią) :happy1: Quote
Recommended Posts