Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76']Dzień dobry Kasiu,

stęskniłam się za Matim bardzo

Dzień dobry Agusiu :) My też sie za Wami stesknilismy jeden dzionek bez Was to tak pusto jest :)

[quote name='AlKil']Witaj Kasiu!
Mati to taki milusi łobuziak.:loveu: Słodziaczek!:loveu:
pogoda sie nam chyba poprawia?:lol:
Witaj Ewuniu milusio nam że Nas odwiedziłaś świetnie ujełaś to że Matrix jest łobuziaiem to fakt i to wielkim :)
Pogoda mogła by sie poprawić u Nas odrana było słoneczko cieplusio a teraz pojawiły sie chmurki duchota straszna....
Pozdrawiamy Was cieplusio :)

[quote name='fidelek2']A co Mati ma w pyszczku na tym ostatnim zdjęciu? Kamulca se nosił...? :lol:
Tak Kasiu świetnie zauwazyłaś Mati kradnie mi kamienie znad oczka...chciałam żeby było ładnie w około oczka i poukładałam takie ładniejsze małe kamyki a Mati jak tylko wpadnie do ogrodu to wszystkie te kamyki poroznosi i pochowa w tujach...krzyż pański jest z nim :)

[quote name='Aga76']Kasiu,
mam nadzieję, że u ciebie wszystko dobrze się układa, bardzo serdecznie cię pozdrawiam
Miło Agusiu że pytasz...u nas jak narazie wszystko wporzadeczku wczoraj odpoczywalismy sobie cały dzionek na działeczce i baterie podładowane :)
na jakiś czas musi wystarczyć :)
Ja równiez Cie bardzo cieplusio pozdrawiam i sle takie gorace buziaczki

[quote name='Pegaza']Dzień dobry Kasiu:p
nasz piracik z jednym oczkiem i kłem:lol:
http://images25.fotosik.pl/7/3957c1725c568dcf.jpg
ale dzis parno mamy uff
Dzień dobry Dario :)
Oj u nas też tak ducszno sie zrobiło...Mati nie mógl wytrzymac na balkoniuku to poszedl na podwórko do Maxia poukrywac sie z nim w cieniu :)
Miłego dzionka Ci zyczymy i buziaczki przesyłamy

[quote name='Yorkie']Cześć Kasiu!

Gryzie kostkę niczym Arisek :loveu:
Witaj Saro!! :)
On wogóle jak coś gryzie to robie takie głupie minki że ze smiechu to niewytrzymujemy a on wtedy jesczze bardziej głupie miny robi bo nie rozumie czego my od niego chcemy :)
Przyjemnego dzionka

Wojna o piłeczke

Yyyy Ogródkowy Matuś :)

Posted

Dzień dobry Wam Dziewczynki !!:lol:
Bardzo Wam dziekujemy za odwiedzinki cieszymy sie bardzo że glupawe minki Matusia sie podobają :)
Teraz tak tylko zaglądnelam na chwilke bo znalazłam jakieś zaległe fotusie uganiajacego sie Matusia za dziwnym dla niego obiektem czyli najzyklejszym w świecie balonem...najwieksze rozczarowanie było kiedy Matuś zrobił hop na balom a on znikał szukał go biedaczek bardzo nio ale niestety zostawały tylk strzepki po balonikach:evil_lol:

A takie cuś nazwalismy go księciuńciem zamieszkao w naszym oczku nie wiemy jak do nas trafił ale skoro już jest to niech sobie mieszka :)

Deszczyk na działeczce :)

a teraz zmykam popracowac do Was zagladne w wolnej chwilce ...Milego dnia Buziaczki:loveu:

Posted

Foteczki nadrobiłam! Mati wykonuje bardzo ładne wygibasy:evil_lol: Nie mogłam z tego zdjęcia... hihi.

Miki to nie lubi balonów... szybko się nauczył, że trzeba go trzymać za wentylek i koniec zabawy:lol:

Działeczka super! Ty dbasz?:loveu:

Posted

[quote name='maartucha']

Witaj KAsiu :D

Uwielbiam tą mordeczkę cudowną

Witaj Martuś miło nam że nas odwiedziłaś dziekujemy i Pozdrawiamy Ciebie i cudnego Tofficzka:loveu:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Ale sie bawi z balonikiem :)
W ogóle inaczej wygląda niz teraz :D
Miłego dnia...:loveu:
Dziekujemy bardzo i również zyczymy milusiego dzionka:lol:

[quote name='Magda_Miki']Foteczki nadrobiłam! Mati wykonuje bardzo ładne wygibasy:evil_lol: Nie mogłam z tego zdjęcia... hihi.

Miki to nie lubi balonów... szybko się nauczył, że trzeba go trzymać za wentylek i koniec zabawy:lol:

Działeczka super! Ty dbasz?:loveu:
Witaj Madziu:)
To fajniusio że podobały Ci sie foteczki, a Matuś to jeszcze gapa taka i woli robic skok na balonika i albo peka i jest buuu albo uda mu sie przeturlac z balonikiem i wtedy zaba jak trza :)
A o działeczke to dbamy wszyscy bo to tyle m2 ze sama nie dała bym rady :D
Pozdrawiamy Was cieplusio

:lol:

:loveu:

Własnie sie dowiedziałam że moge wzias sobie pare dni wolnego wiec dziś popołudniu uciekamy z Matusiem najpier na wieś do dziadków TZ-cika a potem poleniu****emy na działeczce ale zwiazku z tym nie bedzie nas do niedzili i chciałam sie z Wami pożegnać na to pare dni...bedziemy za Wami tesknić...życzymy Wam dużo słoneczka na te dni :)

Aguś i pamietaj o mince :) trzymaj sie cieplusio i nie smutaj mi sie...wszystko bedzie ok :lol:
Buziolki

Posted

Kasieńko,

wypoczywajcie zdrowo z Matusiem

gorąco pozdrawiam.

Zdjęcia działeczki zapierają dech w piersiach, to cudowne miejsce, ta soczysta zieleń i przestrzeń bez betonu jest jak spełnienie marzeń - już tęsknię za Wami.

Posted

Witam Dziewczynki Kochane !!
Zaglądamy tylko na chwileczke bo sie za Wami stesknilismy bardzo i musielismy sie z Wami chocby przywitać...Wróciliśmy wypoczęci i choć pogoda płatała nam figielki to tak było fajnie. Dziś nie mamy już siły ale jutro nadrobimy wszystkie zaległosci...Matuś już spiucha a ja tez zmierzam już w strone lózeczka....Ze śpiącym Matusiem zyczymy słodziutich milusich snów i mówimy Dobranoc:loveu:

Posted

Cześć Kasiu :loveu:

super zdjęcie Matusia, koniecznie wklej je na yorkach do Śpiących aniołków :shiny: Cieszę się, że już jesteś z nami :calus: