Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dzień dobry Kasiu:p nasz piracik z jednym oczkiem i kłem:lol: http://images25.fotosik.pl/7/3957c1725c568dcf.jpg ale dzis parno mamy uff Quote
Sara_i_Aris Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cześć Kasiu! http://images26.fotosik.pl/7/f0f54b80589822a4.jpg Gryzie kostkę niczym Arisek :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Kasiu, stęskniłam się za Matim bardzo Dzień dobry Agusiu :) My też sie za Wami stesknilismy jeden dzionek bez Was to tak pusto jest :) [quote name='AlKil']Witaj Kasiu! Mati to taki milusi łobuziak.:loveu: Słodziaczek!:loveu: pogoda sie nam chyba poprawia?:lol: Witaj Ewuniu milusio nam że Nas odwiedziłaś świetnie ujełaś to że Matrix jest łobuziaiem to fakt i to wielkim :) Pogoda mogła by sie poprawić u Nas odrana było słoneczko cieplusio a teraz pojawiły sie chmurki duchota straszna.... Pozdrawiamy Was cieplusio :) [quote name='fidelek2']A co Mati ma w pyszczku na tym ostatnim zdjęciu? Kamulca se nosił...? :lol: Tak Kasiu świetnie zauwazyłaś Mati kradnie mi kamienie znad oczka...chciałam żeby było ładnie w około oczka i poukładałam takie ładniejsze małe kamyki a Mati jak tylko wpadnie do ogrodu to wszystkie te kamyki poroznosi i pochowa w tujach...krzyż pański jest z nim :) [quote name='Aga76']Kasiu, mam nadzieję, że u ciebie wszystko dobrze się układa, bardzo serdecznie cię pozdrawiam Miło Agusiu że pytasz...u nas jak narazie wszystko wporzadeczku wczoraj odpoczywalismy sobie cały dzionek na działeczce i baterie podładowane :) na jakiś czas musi wystarczyć :) Ja równiez Cie bardzo cieplusio pozdrawiam i sle takie gorace buziaczki [quote name='Pegaza']Dzień dobry Kasiu:p nasz piracik z jednym oczkiem i kłem:lol: http://images25.fotosik.pl/7/3957c1725c568dcf.jpg ale dzis parno mamy uff Dzień dobry Dario :) Oj u nas też tak ducszno sie zrobiło...Mati nie mógl wytrzymac na balkoniuku to poszedl na podwórko do Maxia poukrywac sie z nim w cieniu :) Miłego dzionka Ci zyczymy i buziaczki przesyłamy [quote name='Yorkie']Cześć Kasiu! Gryzie kostkę niczym Arisek :loveu: Witaj Saro!! :) On wogóle jak coś gryzie to robie takie głupie minki że ze smiechu to niewytrzymujemy a on wtedy jesczze bardziej głupie miny robi bo nie rozumie czego my od niego chcemy :) Przyjemnego dzionka Wojna o piłeczke Yyyy Ogródkowy Matuś :) Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Hejo :) sliczne foteczki :multi: Hihi słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cześć Kasiu :) Matriź świetnie wygląda w tej fryzurce, łobuziak :) Quote
Sara_i_Aris Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Kasiu! http://images27.fotosik.pl/7/a9647edb5e7e5c75.jpg Hihi, jaka minka :lol: Quote
Aga76 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witaj Kasieńko, Mati robi słodkie minki, kochany pysiaczek, tylko go tulić i tulić... Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witam i miłego dnia zyczymy :) I prosimy o foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cze Kaś:p co za gimnastyka :eviltong: http://images30.fotosik.pl/7/89045746abb88303.jpg pysio:loveu: http://images27.fotosik.pl/7/a9647edb5e7e5c75.jpg Quote
Kasia_zg Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Dzień dobry Wam Dziewczynki !!:lol: Bardzo Wam dziekujemy za odwiedzinki cieszymy sie bardzo że glupawe minki Matusia sie podobają :) Teraz tak tylko zaglądnelam na chwilke bo znalazłam jakieś zaległe fotusie uganiajacego sie Matusia za dziwnym dla niego obiektem czyli najzyklejszym w świecie balonem...najwieksze rozczarowanie było kiedy Matuś zrobił hop na balom a on znikał szukał go biedaczek bardzo nio ale niestety zostawały tylk strzepki po balonikach:evil_lol: A takie cuś nazwalismy go księciuńciem zamieszkao w naszym oczku nie wiemy jak do nas trafił ale skoro już jest to niech sobie mieszka :) Deszczyk na działeczce :) a teraz zmykam popracowac do Was zagladne w wolnej chwilce ...Milego dnia Buziaczki:loveu: Quote
maartucha Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witaj KAsiu :D Uwielbiam tą mordeczkę cudowną Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale sie bawi z balonikiem :) W ogóle inaczej wygląda niz teraz :D Miłego dnia...:loveu: Quote
Magda Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Foteczki nadrobiłam! Mati wykonuje bardzo ładne wygibasy:evil_lol: Nie mogłam z tego zdjęcia... hihi. Miki to nie lubi balonów... szybko się nauczył, że trzeba go trzymać za wentylek i koniec zabawy:lol: Działeczka super! Ty dbasz?:loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='maartucha']Witaj KAsiu :D Uwielbiam tą mordeczkę cudowną Witaj Martuś miło nam że nas odwiedziłaś dziekujemy i Pozdrawiamy Ciebie i cudnego Tofficzka:loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Ale sie bawi z balonikiem :) W ogóle inaczej wygląda niz teraz :D Miłego dnia...:loveu: Dziekujemy bardzo i również zyczymy milusiego dzionka:lol: [quote name='Magda_Miki']Foteczki nadrobiłam! Mati wykonuje bardzo ładne wygibasy:evil_lol: Nie mogłam z tego zdjęcia... hihi. Miki to nie lubi balonów... szybko się nauczył, że trzeba go trzymać za wentylek i koniec zabawy:lol: Działeczka super! Ty dbasz?:loveu: Witaj Madziu:) To fajniusio że podobały Ci sie foteczki, a Matuś to jeszcze gapa taka i woli robic skok na balonika i albo peka i jest buuu albo uda mu sie przeturlac z balonikiem i wtedy zaba jak trza :) A o działeczke to dbamy wszyscy bo to tyle m2 ze sama nie dała bym rady :D Pozdrawiamy Was cieplusio :lol: :loveu: Własnie sie dowiedziałam że moge wzias sobie pare dni wolnego wiec dziś popołudniu uciekamy z Matusiem najpier na wieś do dziadków TZ-cika a potem poleniu****emy na działeczce ale zwiazku z tym nie bedzie nas do niedzili i chciałam sie z Wami pożegnać na to pare dni...bedziemy za Wami tesknić...życzymy Wam dużo słoneczka na te dni :) Aguś i pamietaj o mince :) trzymaj sie cieplusio i nie smutaj mi sie...wszystko bedzie ok :lol: Buziolki Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witamy Cieplutko w ten zimny i szary dzień :* Cudowny Matuś :D I Jak tu Go nie pokochac:D Miłego Dnia i wypoczynku robaczki :* Quote
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ojej tak długo Was nie będzie? To życzymy udanego wypoczynku, pogody i żebyście wrócili wypoczęci:loveu: Quote
Kasia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Kasia_zg'] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d4a152e775b30ceb.html fiufiufiu...do wyboru do koloru :lol: Kasieńko życzymy udanego i słonecznego wypoczynku i jeszcze szybszego powrotu tu do Nas :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witam KASIENKE:p to się fajnie złożyło że masz wolne więc sobie odpoczywaj:p byleby pogoda była:p znów ten piękny ogród:loveu: http://images25.fotosik.pl/7/e099029d641ec54c.jpg Kasiu a pocałowałaś żabke może to zaczarowany książe:eviltong: Quote
Aga76 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Kasieńko, wypoczywajcie zdrowo z Matusiem gorąco pozdrawiam. Zdjęcia działeczki zapierają dech w piersiach, to cudowne miejsce, ta soczysta zieleń i przestrzeń bez betonu jest jak spełnienie marzeń - już tęsknię za Wami. Quote
Pegaza Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pozdrowienia dla Kasiktóra niebawem do nas wraca Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Pegaza']Pozdrowienia dla Kasiktóra niebawem do nas wraca No wkoncu :multi::multi::multi: Quote
Kasia_zg Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Witam Dziewczynki Kochane !! Zaglądamy tylko na chwileczke bo sie za Wami stesknilismy bardzo i musielismy sie z Wami chocby przywitać...Wróciliśmy wypoczęci i choć pogoda płatała nam figielki to tak było fajnie. Dziś nie mamy już siły ale jutro nadrobimy wszystkie zaległosci...Matuś już spiucha a ja tez zmierzam już w strone lózeczka....Ze śpiącym Matusiem zyczymy słodziutich milusich snów i mówimy Dobranoc:loveu: Quote
Aga76 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cześć Kasiu :loveu: super zdjęcie Matusia, koniecznie wklej je na yorkach do Śpiących aniołków :shiny: Cieszę się, że już jesteś z nami :calus: Quote
Kincia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jak słodko spiocha :loveu::loveu::loveu: Super ze juz wróciliscie :D;D Quote
Magda Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witamy wypoczęta Kasię i spiochającego Matiego:loveu: Zdążyliśmy się stęsknić:cool3: Quote
Recommended Posts