Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Koło 4.5 kg na liczniku na pewno ma. Obawiam się, że po tych 3 m-cach z rodzicami to i do 5 może dobić :lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]On nie jest znowu aż taki duży, jest po prostu dobrze zbudowany, ma mocny kościec, dobrze wyczuwalną klatę, no i te mięśnie robią swoje :lol: :cool3: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Oskarek teraz został wyjątkowo króciutko obcięty jeżeli chodzi o mordunie, jest taka szczeniaczkowata, mało co zostało do czesania hihi. Zobaczysz jak obetniesz Matisia to będzie co najmniej o 1/3 mniejszy hihih[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Buziaki[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]To nie widac wogóle po Oskarku tej wagi. U nas z tym czesaniem to czasami jest cyrk bo Matus nie lubi szczoteczek :) a te jego włosiska bardzo geste i jak by na to nie patrzec to kołtunią sie a teraz jak tak gorąco to lepeij dla niego bedzie jak sie go troszke zetnie...ale ja sie chyba bardziej boje tego obciania hihi :)[/FONT]

[quote name='Magda_Miki']Po ścięciu straci połowę masy:evil_lol: I tak mnie nikt nie słucha:lol:
[FONT=Palatino Linotype]Hihi to po scieciu bedzie patyczak ;) Jak to Cie nikt nie słucha wypraszam sobie :mad: ;)[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Nio dziewczynki życze Wam przyjemnej nocki i kolorowych słodziutkich snów!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Buziaczki dla Was i ogromne tulaski Dobranoc[/FONT]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]A no nie widać po nim tego, ale to dobrze :eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A wizyty u fryzjera psiego to zazwyczaj właściciele bardziej się bojo niżeli ich podopieczni hihi:eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No to dobrej nocki i yorkowych senkoof zycze :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Witamy cieplusio wszystkich :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]U nas dziś duszno bardzo i zanosi sie na burze, Matuś po spacerku padniety bardzo a na dodatek jest kontuzjowany bo chciał wyreczyć troche Maxia i zamienił sie z nim na chwilke w psa strózującego dzielnie obszczekiwał wszystkich przy bramie niol i niestety maluszek tak skakał az chyba zaczepił sie na bramie i z pierwszych ogledzin to skaleczył sie w pazur ( mam nadziego ze go nie naderwał) ale mimo kontuzji twardziela choć widac ze boli silą tzrzebabyło ściagnac z dworu:)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Życzymy Wam przyjemnego milusiego sobotniego popołudnia...Buziaczki dla Wszystkich[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasienko :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]My mielismy kontuzje pazurka nie tak dawno, tyle ze mały w połowie sobie go rozerwał i krewka sie lała :placz: bolało go bardzo, nie umiał chodzić na łapce, smarowałam mu maścią, zeby się ropka nie sączyła, masowałam mu łapeczke i wszytsko już wróciło do normy :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Uważaj teraz na Matusia niech nie nadwyręża łapeczki, musisz być czuja i mieć go na oku hihi[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]My pogodę mamy ładną, aczkolwiek na dworze jeszcze nie byłam, jednak słoneczko ładnie zagląda przez okienko :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Miłego dnia życzymy :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasienko :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]My mielismy kontuzje pazurka nie tak dawno, tyle ze mały w połowie sobie go rozerwał i krewka sie lała :placz: bolało go bardzo, nie umiał chodzić na łapce, smarowałam mu maścią, zeby się ropka nie sączyła, masowałam mu łapeczke i wszytsko już wróciło do normy :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Uważaj teraz na Matusia niech nie nadwyręża łapeczki, musisz być czuja i mieć go na oku hihi[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]My pogodę mamy ładną, aczkolwiek na dworze jeszcze nie byłam, jednak słoneczko ładnie zagląda przez okienko :loveu: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Miłego dnia życzymy :multi:[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Cześc Daguś!! :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A fakt cos mi swita i wydaje mi sie ze w Twojej galerii czytałam watek własnie o tym pazurku Oskarcia [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]U nas tez polało sie troche krwi ale Matuś normalnie staje na nóżce i chodzi no chyba ze za dłgo pochodzi to utyka widac ze go boli. Zapsikalismy oxykortem i zobaczymy ale mam nadzieje ze bedzie dobrze. [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]U nas dzis chmuryło sie grzmiało i błyskało ale burza omineła bokiem a teraz na dworku takie chłodne fajne powietrze :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka i tulaski cieplusie dla Ciebie :lol:[/FONT]

[quote name='Magda_Miki']Witamy!:multi:
Słoneczko zagląda przez okno?:loveu:
[FONT=Palatino Linotype]Witaj Madzi dziś słonko było tylko do południa potem czarne chmury pojawiły si ale desczu z nich nie było :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka gorace dla Ciebie :lol:[/FONT]

[quote name='Pegaza']Witaj Kasiu:p
ale ma legowsko niczym król:p

pozdrawiam i zycze udanej niedzieli:p
[FONT=Palatino Linotype]Witam Cie Dario cieplusio!!:)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Mati ma legowisko jak król bo wałaśnie w domku tak jest traktowany ;)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Równiez pozdrawiamy i przyjemnej oraz wesołej niedzieli życzymy :lol:[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Dobranoc Wszystkim :loveu: [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Kolorowych milusich snów:lol: [/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Witaj Kasiu :loveu: [/FONT]

[FONT=Georgia]pozdrawiamy słonecznie i przesyłamy mizianko dla Matiego, żeby pazurek szybko był zdrowy.[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Agniesiu!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Bardzo dziękujemy za pozdrowionka, Matusia pazurek już o wiele lepeij wczoraj już buszował na działce:)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy ciepluteńko i milusiego poniedzaiłku życzymy :lol:[/FONT]

Troszke zaległych foteczek z majowego spacerku::lol:

[FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka :)[/FONT]

Posted

Ale fajne zdjęcie :klacz: :klacz:
Ślicznie wygląda wśród tych kwiatuszków :loveu:

Dzień dobry Kasieńko!
Dobrze, że z pazurkiem już lepiej i powiedz Matiemu aby nas juz więcej nie straszył ;)

Cieplutko pozdrawiamy :loveu:

Posted

[FONT=Georgia]Dzień dobry w poniedziałek[/FONT] :buzi: [FONT=Georgia]Pozdrawiamy.[/FONT]

[FONT=Georgia]Optymistyczna sesja fotograficzna, bardzo słoneczna i soczyście zielona.[/FONT]

[FONT=Georgia]Kasiu, pisałaś kiedyś, że już niebawem zrezygnujesz z podklejania uszu, i jaka jest twoja dezycja, jeszcze będziesz walczyć? Dla mnie Mati i tak wygląda cudnie[/FONT] :eek3:

Posted

Cześć maleństwo:loveu:
Widzę żę spacerek sie udał:D:D:D

A i muszę przyznać że bosko ci w Białycvh wkiatuszkach:loveu:
Pozdrawiamy gorąco Pati & Baksymilian

Posted

[quote name='fidelek2']

Ale fajne zdjęcie :klacz: :klacz:
Ślicznie wygląda wśród tych kwiatuszków :loveu:

Dzień dobry Kasieńko!
Dobrze, że z pazurkiem już lepiej i powiedz Matiemu aby nas juz więcej nie straszył ;)

Cieplutko pozdrawiamy :loveu:

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry !![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziekuje Kasieńko:) [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Mati już ma powiedziane zeby sie nie bawił w psa trózującego wiec numerów z pazurkiem i podobnych juz nie bedzie ;)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Rózniez cieplusio pozdrawiamy [/FONT]

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Dzień dobry w poniedziałek[/FONT] :buzi: [FONT=Georgia]Pozdrawiamy.[/FONT]
[FONT=Georgia]Optymistyczna sesja fotograficzna, bardzo słoneczna i soczyście zielona.[/FONT]

[FONT=Georgia]Kasiu, pisałaś kiedyś, że już niebawem zrezygnujesz z podklejania uszu, i jaka jest twoja dezycja, jeszcze będziesz walczyć? Dla mnie Mati i tak wygląda cudnie[/FONT] :eek3:

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Agniesiu :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Miłeo ze fotki sie spodobały :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Z podklejaniem uszolków to jest tak że wet kazał nam podklejac jesczze przez ten miesiac ale my zauważylismy że Matusiowi idealnie stoja usiskajak on sam tego chce to znaczy kiedy np gania jak wariat po podwórku z Maxem czy też kiedy idziemy na spacer albo jak coś kombinuje :evil_lol: A kiedy sie nudzi to uszka robia klap:) Juz praktyznie mu nie podklejamy co ma być to bedzie. A otkachma jesczze podklejane ale to tylko dlatego ze to sa zaległe fotki z maja :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy goraco i tulaski przesyłamy [/FONT]

[quote name='Patikujek_Zabrze']Cześć maleństwo:loveu:
Widzę żę spacerek sie udał:D:D:D

A i muszę przyznać że bosko ci w Białycvh wkiatuszkach:loveu:
Pozdrawiamy gorąco Pati & Baksymilian

[FONT=Palatino Linotype]Witam cieplusio !![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Bardzo nam miło że nas odwiedziliście i dziekujemy za miłe słowa [/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Dziwne pozycje odpoczywania Matusia [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Te troszke gorszej jakości przepraszam ale to robione telefonem...[/FONT]

Posted

Dzień dobry!!!
Mam nadzieję, że pazurek goi się znakomicie. mamy teraz duzo zajęć z małą, ale nie zapominamy o Was! Mizianko dla Małego!:loveu:

Posted

[quote name='DiDDlina85']Sliczne puchate stworzenie..to zdjęcie na spacerku w kwiatkach jest słodkie

[FONT=Palatino Linotype]Witaj Asiu :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy z tak miłe słowa :) Pozdrawiamy cieplusio:calus:[/FONT]

[quote name='PositiveThought']witaj Kasiu
[quote name='PositiveThought']

masz słodkiego, małego maczo w domciu
urzekł mnie jego pycholek :loveu:

widzę, że też taki ruchliwy... energia go rozpiera

na złamanie pazurka cierpieliśmy... dużo zdrówka życzymy

[FONT=Palatino Linotype]Witaj Beatko dziekujemy za odwiedzinki i za tak ciepłe słowa. :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Oj energia Matrixa to rozpiera i to bardzo jak sie wieczorkiem ochłodzi to jak by tajfun w niego wstepował nie nadanzamy za nim :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy i również pozdrawiamy :):loveu:[/FONT]

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Halo Kasieńko :grins: [/FONT]

[FONT=Georgia]Oj, impreza musiała być bardzo udana[/FONT] :megagrin:
[FONT=Georgia]Pozdrawiamy słonecznie.[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Witaj Aguś!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Taki widok jest zawsze po spacerku Matuś wpada na podwórko i biegnie prosto do właśnie takiej specjalnej beczułki z woda a ta beczułka to najzwyczajniej w swiecie zaopatrza w wode Maxia (bo ten olbrzym do mniejszej miski nie miał zamiaru sie zchylac):lol: [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy cieplusio:loveu: [/FONT]

[quote name='fidelek2']

Ale Go zasuszyło....

Uwielbiam te ich pozycje :loveu:
[FONT=Palatino Linotype]Hej Kasiu :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]To ulubiona pozycja spania Matusia :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla Was gorace :loveu:[/FONT]

[quote name='AlKil']Dzień dobry!!!
Mam nadzieję, że pazurek goi się znakomicie. mamy teraz duzo zajęć z małą, ale nie zapominamy o Was! Mizianko dla Małego!
[FONT=Palatino Linotype]Witam Ewuniu bardzo sie cieszymy o Nas pamietasz:) Wcale sie nie dziwie ze macie teraz duzo zajec z Ballada ale ona jest wspaniała!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka :)[/FONT]
Pegaza;6052156[/COLOR napisał(a):
]Witam :p

Pegaza;6052156[/COLOR napisał(a):

jak zwykle słodkie fotki Matrixa:loveu:

[FONT=Palatino Linotype][COLOR=navy]Witam Dario dziekujemy i Pozdrawiamy cieplusio!![/FONT]
pozdrawiam:p

[quote name='Yorkie']Witaj Kasiu!
Matrix jest naprawdę ślicznym yoreczkiem :loveu:
Coś czytałam, że miał jakieś problemy z pazurkiem :-( Już wszystko dobrze? Trzymaj się Matusiu :loveu:
[FONT=Palatino Linotype]Witam Cie Saro bardzo cieplutko!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziekuje za miłe słowa :) Nio owszem Matus miał mały problemik zaczepił o brame pazurkiem i go naderwal ale juz jest o wiele lepiej choć jeszcze niepozwala sobie przy łapce cokolwiek robic ale jest lpeij niz było :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy goraco :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]...ale malutka wesoła mordeczka z TWOJEGO Yorczka,
uśmiech znika tylko kiedy śpi...

pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

Dobry wieczór :multi:

Ale mi się to jego posłanko podoba :) Sprawia wrażenie tak wygodnego, że mam ochotę się w nim położyć :lol:

I jak będzie z fryzurką? Decyzja padła na krótką czy zostajecie przy obecnej? :) Mati ślicznie wygląda taki wyczesany :loveu:

No i te piękne, wygolone uszka podziwiam :loveu: