Kasia_zg Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Kasiu, do was zawsze zaglądam z największą przyjemnością, bo pozytywną energią emanuje galeria Matusia.[/FONT] [FONT=Georgia]Rozkoszne mizianko Dronki[/FONT] [FONT=Lucida Sans Unicode]Agniesiu bardzo mi miło że tak uważasz i niezmiernie sie cieszymy :)[/FONT] [FONT=Lucida Sans Unicode]Pozdrowionka dla Was i gorące buziaczki:loveu:[/FONT] [quote name='Pegaza']Witaj KASIU a dlaczego to żyrafa nie żyje taka piękna była a ta dronka też jest śliczna:p ale czy aby nie skończy tak szybko jak żyrafa?:eviltong: Tak tak popieram Age a dodam że włascicielka Matrixa jest bardzo miłą i ciepłą osóbką:p buziole przesyłam i zycze miłego dnia Witaj Dario!! Odrazu dziękuje za tak miłę słowa skierowane do mnie az sie zawstydziłam :oops: :) ale bardzo sie ciesze że jestescie tu z nami!! Bez Was wszystkich nie było by tak miło w galerii za co Wam wszystkim dziekuje!! A żyrafka wiele przeżyła nawet tarmoszenie pitbulla no ale niestety dorwał sie do niej mati i z podwojoną siłą amfaffa zaczoł ją szarpac wieszac sie na niej no i niestety tułw sie rozpad a nogi i głowa zostały osobno. Czasem zastanawiam sie czy on czasem nie miał przodków amstaffo-podobnych :D Myśle i mam nadzieje ze Dronka bedzie o wiele dłóżej niż zyrafka i jak razie to Matus sie do niej przytula i nosi ja wszedzie :) Życze Wam wesołego milusiego dzionka Pozdrowionka dla Was i gorące buziale :loveu: [quote name='DiDDlina85'] hihih..ale Słodkie:):loveu: :loveu: :loveu: Miłego wieczorku zyczymy;) Hej Asiu!! Dziekujemy pozdrawiamy :D [quote name='niunia32'] a co to Mati zagryzl zyrafe?? super ta biedronka! widze ze Mati lubi maskotki :0 pozdrawiamy goraco, dobrej nocy! :* Witam Natalio!! :) Owszem Matuś pożarł biedną żyrafke :( teraz jest w czesciach :) Mati uwielbia maskotki ale i tak najbardziej lubi swoją pluszową piłeczkektóra piszczy jest w niej szlenie zakochany :D potrafi siedziec z nią i pocichutku do niej popiskiwac :D Rownież gorąco pozdrawiamy i tulaski przesyłamy :D Quote
Aga76 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [FONT=Georgia]Witaj Kasieńko i Matusiu słodki pozdrawiamy Was bardzo słonecznie i serdecznie. Życzymy udanego dnia.[/FONT] Quote
Kasia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wpadliśmy się przywitać i życzyć udanego i słonecznego długiego weekendu:lol::lol: I ogromne buziaki przesyłamy :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Witaj Kasieńko i Matusiu słodki [/FONT] [FONT=Georgia]pozdrawiamy Was bardzo słonecznie i serdecznie. Życzymy udanego dnia.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dzieńdobry Agniesiu !![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Bardzo Ci dziękujemy i życzymy przyjemnego milusiego weekendu. Buziolki dla Was gorące :loveu: [/FONT] [quote name='fidelek2']Wpadliśmy się przywitać i życzyć udanego i słonecznego długiego weekendu:lol::lol: I ogromne buziaki przesyłamy :loveu: [FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko bardzo Ci dziekujemy my rónież życzymy Wam milutkiego i wesołego weekendu. [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy i tulaski przesylamy!!:calus:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Troszke Matusia :)[/FONT] obrażony... Świeżusieńko po czesaniu skutecznie poprawia sam swoją fryzurke i szybkie zdejmowanie gumki :D Quote
Kasia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 On jest nieziemsko puchato-puchaty :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Witaj cieplusio Kasiu z wizytą u dentyski sadystki:evil_lol: albo bójcie się mnie wszyscy:eek2: Quote
Aga76 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Georgia]Cóż za spojrzenie... aż dostaję gęsiej skórki na ciele[/FONT] :razz: [FONT=Georgia]Pozdrawiamy słonecznie[/FONT] :multi: Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='fidelek2'] On jest nieziemsko puchato-puchaty :loveu::loveu: [FONT=Palatino Linotype]Hihi dziekujemy :) A fajnie wyglada zaraz po kompaniu jak wyschnie i sie go wyczesze to taka mieciuka podusia :)[/FONT] [quote name='Pegaza']Witaj cieplusio Kasiu z wizytą u dentyski sadystki:evil_lol: albo bójcie się mnie wszyscy:eek2: [FONT=Palatino Linotype]Witam Dario Cie bardzo cieplusio :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ta fotka wyrażała tylko nude...:)[/FONT] [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Cóż za spojrzenie... aż dostaję gęsiej skórki na ciele[/FONT] :razz: [FONT=Georgia]Pozdrawiamy słonecznie[/FONT]:multi: [FONT=Palatino Linotype]Witaj Agniesiu :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ma sie to spojrzenie i ten błysk w oku ;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka cieplutkie[/FONT] :lol: [FONT=Palatino Linotype]A dziś Matuś skończył całe 7 miesiecy aż ciezko uwierzyć że ten czas tam szybko płynie...:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A to pare zaległych foteczek mojego urwisa :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]pilnowanie piłeczki...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Myśli....[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Coś wymyślił....[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Obrona pazurki...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]chłodzenie na balkonie....[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]błogi sen...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH!!!![/FONT] Quote
Kasia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Mati tak zawsze śpika w swoim M1? Nigdy nie wpycha się do łóżka? :lol: Fidlasty to nawet nie spojrzy na swoje legowisko...kurzy sie w kącie i nic więcej...schowałam je bo tylko zawadzało a On i tak zawsze śpi tam gdzie my, czyli z nami na łóżku :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Georgia]7 miesięcy to piękny wiek[/FONT] [FONT=Georgia]Czy tam jest nasza nieodżałowana pani żyrafa? [/FONT] Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='fidelek2'] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Mati tak zawsze śpika w swoim M1? Nigdy nie wpycha się do łóżka? :lol: Fidlasty to nawet nie spojrzy na swoje legowisko...kurzy sie w kącie i nic więcej...schowałam je bo tylko zawadzało a On i tak zawsze śpi tam gdzie my, czyli z nami na łóżku :loveu::loveu: [FONT=Palatino Linotype]Przyznam Kasiu że Matusia M1 również sie kurzy i zaglada tam tylko zeby coś schowac czy zakopac no i sa wyjatki śpi tam tylko wtedy gdy np źle sie czuje lub sie czegoś wsytraszy czy też z zazdrości bo jak zobaczy że staruszek Timuś próbuje sie tam ulokowac to go wygania i sam sie kładzie ale to tylko na chwilke. [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A tak naprawde to Matuś w lózku jest pierwszy uwielbia spanie mi na poduszcze tuz nad moja głową byle bym była w pobliżu albo rozkłada sie w poprzeg i czasami zastanawiam sie jak taki niby mały pies postrafi zrobic sie długasny zeby zajac cała połowe :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A Fidlasty wie co dobre spanko na mieciutkiej pościeli najlepsze :)[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]7 miesięcy to piękny wiek[/FONT] [FONT=Georgia]Czy tam jest nasza nieodżałowana pani żyrafa? [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy Agniesiu!! :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tak dokladnie tam sa przednie nogi biednej żyrafki :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]a tak wyglada żyrafka teraz[/FONT] Quote
Magda Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Witamy! Biedna żyrafka [*] Mati to już duży chłopak:loveu: Taki malutki wydaje się w tym swoim M1. Wspominałam wcześniej, że ma śliczną szatę?:cool3::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiula :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam szybko z rewizytą, zeby mi gdzieś Wasza galeryjka nie uciekła hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Słodki ten Twój Matuś, jeszcze taki młodziutki, mojemu niedługo 4 lata stuknie, ależ ten czas szybko leci :crazyeye: :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No po prostu słodziaszek z niego :loveu: Ile on w obecnej chwili waży? Bedzie zaliczał się do tych Yorków nieco wiekszych? Na zdjęciach widać, że niczego mu nie brakuje, kochane stworzonko :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']Witamy! Biedna żyrafka Mati to już duży chłopak:loveu: Taki malutki wydaje się w tym swoim M1. Wspominałam wcześniej, że ma śliczną szatę?:cool3::loveu: [FONT=Palatino Linotype]Witam Madziu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Oj my bardzo miło wspominamy zyrafke choć jez zywot u Nas był króciutki :D[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Coś mi sie wydaje że własnie minelyśmy sie na naszych galeriach :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyznam że to naprawde spory chłopak a jak sie zinie w kuleczke to taka kruszynka sie wydaje :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dziekuje w imieniu Matusia że jego szata tak sie podoba ;)Dziekujemy za odwiedzinki Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy :)[/FONT] [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiula :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam szybko z rewizytą, zeby mi gdzieś Wasza galeryjka nie uciekła hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Słodki ten Twój Matuś, jeszcze taki młodziutki, mojemu niedługo 4 lata stuknie, ależ ten czas szybko leci :crazyeye: :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No po prostu słodziaszek z niego :loveu: Ile on w obecnej chwili waży? Bedzie zaliczał się do tych Yorków nieco wiekszych? Na zdjęciach widać, że niczego mu nie brakuje, kochane stworzonko :loveu:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hej Daguś!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jak milusio że nas odwiedziłaś!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jejciu jak ogladam foteczki Oskarka to nawet bym nie powiedziała że już 4 lata bedzie miał on jest tak zadbany i wypielegnowany, na fotkach taki radosny :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Matuś na chwile obecną wazy 4,6kg i już od ponad miesiaca waga mu sie nie zmieniła. On jest po Tych wieksiejszych yoreczkach jego rodzice wazyli 3,5 i 4,2 wiec sporawo :) A jak go mierzylismy to w kłebie ma około 28cm i tez juz nic mu nie przybywa:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy za ciepłe słowa :)[/FONT] Quote
Magda Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Sporawy ten twój chłopak:loveu: Wagowo 1 kg większy od Mikusia, ale wzrostem podobni;) Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']Sporawy ten twój chłopak:loveu: Wagowo 1 kg większy od Mikusia, ale wzrostem podobni;) [FONT=Palatino Linotype]Owszem sporawy zawsze uwielbiał jedzonko za to teraz wrecz musze go prosić zeby cokolwiek zjadł...:)[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Hej Daguś!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jak milusio że nas odwiedziłaś!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jejciu jak ogladam foteczki Oskarka to nawet bym nie powiedziała że już 4 lata bedzie miał on jest tak zadbany i wypielegnowany, na fotkach taki radosny :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Matuś na chwile obecną wazy 4,6kg i już od ponad miesiaca waga mu sie nie zmieniła. On jest po Tych wieksiejszych yoreczkach jego rodzice wazyli 3,5 i 4,2 wiec sporawo :) A jak go mierzylismy to w kłebie ma około 28cm i tez juz nic mu nie przybywa:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy za ciepłe słowa :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tak własnie myślałam, ze Matuś to z tych większych Yoreczków, czyli z pólki Oskarcia :loveu: Nie pamietam teraz jego wymiarów, ale jak wróce do PL to sprawdzę go w kłębie hihih tak z ciekawości :) ale ma dosyć wysokie łapeczki :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mizianka dla chłopaka :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Tak własnie myślałam, ze Matuś to z tych większych Yoreczków, czyli z pólki Oskarcia :loveu: Nie pamietam teraz jego wymiarów, ale jak wróce do PL to sprawdzę go w kłębie hihih tak z ciekawości :) ale ma dosyć wysokie łapeczki :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mizianka dla chłopaka :loveu:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A wiesz Daguś nie powiedziała bym że Oskarek to z tych wiekszych yoreczków na foteczkach nie wyglada na takiego a mozna wiedziec ile Twój przystojniak wazy??[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyznam Ci sie że bardzo mi sie podoba fryzurka Oskarka i za tydzien idziemy do fryzjera i przeszło mi przez myśl czy czasem tak nie obciąc mojego urwisa czy może krócej wiec mam sporawy dylemat :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Mały wymiziany i merda ogonkiem ;)[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]A wiesz Daguś nie powiedziała bym że Oskarek to z tych wiekszych yoreczków na foteczkach nie wyglada na takiego a mozna wiedziec ile Twój przystojniak wazy??[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyznam Ci sie że bardzo mi sie podoba fryzurka Oskarka i za tydzien idziemy do fryzjera i przeszło mi przez myśl czy czasem tak nie obciąc mojego urwisa czy może krócej wiec mam sporawy dylemat :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Mały wymiziany i merda ogonkiem ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Koło 4.5 kg na liczniku na pewno ma. Obawiam się, że po tych 3 m-cach z rodzicami to i do 5 może dobić :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]On nie jest znowu aż taki duży, jest po prostu dobrze zbudowany, ma mocny kościec, dobrze wyczuwalną klatę, no i te mięśnie robią swoje :lol: :cool3: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oskarek teraz został wyjątkowo króciutko obcięty jeżeli chodzi o mordunie, jest taka szczeniaczkowata, mało co zostało do czesania hihi. Zobaczysz jak obetniesz Matisia to będzie co najmniej o 1/3 mniejszy hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Buziaki[/FONT] Quote
Magda Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Po ścięciu straci połowę masy:evil_lol: I tak mnie nikt nie słucha:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']Po ścięciu straci połowę masy:evil_lol: I tak mnie nikt nie słucha:lol: [FONT=Comic Sans MS]Haha a skad ta pewnosc :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja jakos po ścięciu włosów nigdy nie traciłam połowę masy :diabloti: :eviltong:[/FONT] Quote
Magda Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pff...ty się nie znasz:eviltong: Ja i tak wiem swoje:evil_lol: Quote
Recommended Posts