Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Kasiu, do was zawsze zaglądam z największą przyjemnością, bo pozytywną energią emanuje galeria Matusia.[/FONT]
[FONT=Georgia]Rozkoszne mizianko Dronki[/FONT]

[FONT=Lucida Sans Unicode]Agniesiu bardzo mi miło że tak uważasz i niezmiernie sie cieszymy :)[/FONT]
[FONT=Lucida Sans Unicode]Pozdrowionka dla Was i gorące buziaczki:loveu:[/FONT]

[quote name='Pegaza']Witaj KASIU
a dlaczego to żyrafa nie żyje taka piękna była

a ta dronka też jest śliczna:p ale czy aby nie skończy tak szybko jak żyrafa?:eviltong:

Tak tak popieram Age a dodam że włascicielka Matrixa jest bardzo miłą i ciepłą osóbką:p
buziole przesyłam i zycze miłego dnia
Witaj Dario!!
Odrazu dziękuje za tak miłę słowa skierowane do mnie az sie zawstydziłam :oops: :) ale bardzo sie ciesze że jestescie tu z nami!!
Bez Was wszystkich nie było by tak miło w galerii za co Wam wszystkim dziekuje!!
A żyrafka wiele przeżyła nawet tarmoszenie pitbulla no ale niestety dorwał sie do niej mati i z podwojoną siłą amfaffa zaczoł ją szarpac wieszac sie na niej no i niestety tułw sie rozpad a nogi i głowa zostały osobno. Czasem zastanawiam sie czy on czasem nie miał przodków amstaffo-podobnych :D
Myśle i mam nadzieje ze Dronka bedzie o wiele dłóżej niż zyrafka i jak razie to Matus sie do niej przytula i nosi ja wszedzie :)
Życze Wam wesołego milusiego dzionka Pozdrowionka dla Was i gorące buziale :loveu:

[quote name='DiDDlina85']

hihih..ale Słodkie:):loveu: :loveu: :loveu:

Miłego wieczorku zyczymy;)
Hej Asiu!!
Dziekujemy pozdrawiamy :D

[quote name='niunia32']
a co to Mati zagryzl zyrafe??

super ta biedronka!

widze ze Mati lubi maskotki :0

pozdrawiamy goraco, dobrej nocy!

:*
Witam Natalio!! :)
Owszem Matuś pożarł biedną żyrafke :( teraz jest w czesciach :)
Mati uwielbia maskotki ale i tak najbardziej lubi swoją pluszową piłeczkektóra piszczy jest w niej szlenie zakochany :D potrafi siedziec z nią i pocichutku do niej popiskiwac :D
Rownież gorąco pozdrawiamy i tulaski przesyłamy :D

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Witaj Kasieńko i Matusiu słodki [/FONT]

[FONT=Georgia]pozdrawiamy Was bardzo słonecznie i serdecznie. Życzymy udanego dnia.[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Dzieńdobry Agniesiu !![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Bardzo Ci dziękujemy i życzymy przyjemnego milusiego weekendu. Buziolki dla Was gorące :loveu: [/FONT]

[quote name='fidelek2']Wpadliśmy się przywitać i życzyć udanego i słonecznego długiego weekendu:lol::lol:

I ogromne buziaki przesyłamy :loveu:
[FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko bardzo Ci dziekujemy my rónież życzymy Wam milutkiego i wesołego weekendu. [/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy i tulaski przesylamy!!:calus:[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Troszke Matusia :)[/FONT]

obrażony...

Świeżusieńko po czesaniu skutecznie poprawia sam swoją fryzurke i szybkie zdejmowanie gumki :D

Posted

[quote name='fidelek2']

On jest nieziemsko puchato-puchaty :loveu::loveu:
[FONT=Palatino Linotype]Hihi dziekujemy :) A fajnie wyglada zaraz po kompaniu jak wyschnie i sie go wyczesze to taka mieciuka podusia :)[/FONT]

[quote name='Pegaza']Witaj cieplusio Kasiu
z wizytą u dentyski sadystki:evil_lol: albo bójcie się mnie wszyscy:eek2:

[FONT=Palatino Linotype]Witam Dario Cie bardzo cieplusio :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ta fotka wyrażała tylko nude...:)[/FONT]

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Cóż za spojrzenie... aż dostaję gęsiej skórki na ciele[/FONT] :razz:

[FONT=Georgia]Pozdrawiamy słonecznie[/FONT]:multi:
[FONT=Palatino Linotype]Witaj Agniesiu :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ma sie to spojrzenie i ten błysk w oku ;)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka cieplutkie[/FONT] :lol:

[FONT=Palatino Linotype]A dziś Matuś skończył całe 7 miesiecy aż ciezko uwierzyć że ten czas tam szybko płynie...:)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A to pare zaległych foteczek mojego urwisa :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]pilnowanie piłeczki...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Myśli....[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Coś wymyślił....[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Obrona pazurki...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]chłodzenie na balkonie....[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]błogi sen...[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH!!!![/FONT]

Posted

Mati tak zawsze śpika w swoim M1? Nigdy nie wpycha się do łóżka? :lol:

Fidlasty to nawet nie spojrzy na swoje legowisko...kurzy sie w kącie i nic więcej...schowałam je bo tylko zawadzało a On i tak zawsze śpi tam gdzie my, czyli z nami na łóżku :loveu::loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']

Mati tak zawsze śpika w swoim M1? Nigdy nie wpycha się do łóżka? :lol:

Fidlasty to nawet nie spojrzy na swoje legowisko...kurzy sie w kącie i nic więcej...schowałam je bo tylko zawadzało a On i tak zawsze śpi tam gdzie my, czyli z nami na łóżku :loveu::loveu:
[FONT=Palatino Linotype]Przyznam Kasiu że Matusia M1 również sie kurzy i zaglada tam tylko zeby coś schowac czy zakopac no i sa wyjatki śpi tam tylko wtedy gdy np źle sie czuje lub sie czegoś wsytraszy czy też z zazdrości bo jak zobaczy że staruszek Timuś próbuje sie tam ulokowac to go wygania i sam sie kładzie ale to tylko na chwilke. [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A tak naprawde to Matuś w lózku jest pierwszy uwielbia spanie mi na poduszcze tuz nad moja głową byle bym była w pobliżu albo rozkłada sie w poprzeg i czasami zastanawiam sie jak taki niby mały pies postrafi zrobic sie długasny zeby zajac cała połowe :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A Fidlasty wie co dobre spanko na mieciutkiej pościeli najlepsze :)[/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]7 miesięcy to piękny wiek[/FONT]

[FONT=Georgia]Czy tam jest nasza nieodżałowana pani żyrafa? [/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy Agniesiu!! :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Tak dokladnie tam sa przednie nogi biednej żyrafki :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]a tak wyglada żyrafka teraz[/FONT]

Posted

Witamy!
Biedna żyrafka
[*]

Mati to już duży chłopak:loveu: Taki malutki wydaje się w tym swoim M1. Wspominałam wcześniej, że ma śliczną szatę?:cool3::loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiula :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam szybko z rewizytą, zeby mi gdzieś Wasza galeryjka nie uciekła hihih[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Słodki ten Twój Matuś, jeszcze taki młodziutki, mojemu niedługo 4 lata stuknie, ależ ten czas szybko leci :crazyeye: :lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No po prostu słodziaszek z niego :loveu: Ile on w obecnej chwili waży? Bedzie zaliczał się do tych Yorków nieco wiekszych? Na zdjęciach widać, że niczego mu nie brakuje, kochane stworzonko :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Witamy!
Biedna żyrafka

• Mati to już duży chłopak:loveu: Taki malutki wydaje się w tym swoim M1. Wspominałam wcześniej, że ma śliczną szatę?:cool3::loveu:

• [FONT=Palatino Linotype]Witam Madziu!![/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Oj my bardzo miło wspominamy zyrafke choć jez zywot u Nas był króciutki :D[/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Coś mi sie wydaje że własnie minelyśmy sie na naszych galeriach :)[/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Przyznam że to naprawde spory chłopak a jak sie zinie w kuleczke to taka kruszynka sie wydaje :)[/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Dziekuje w imieniu Matusia że jego szata tak sie podoba ;)Dziekujemy za odwiedzinki Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy :)[/FONT]

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiula :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam szybko z rewizytą, zeby mi gdzieś Wasza galeryjka nie uciekła hihih[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Słodki ten Twój Matuś, jeszcze taki młodziutki, mojemu niedługo 4 lata stuknie, ależ ten czas szybko leci :crazyeye: :lol: [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]No po prostu słodziaszek z niego :loveu: Ile on w obecnej chwili waży? Bedzie zaliczał się do tych Yorków nieco wiekszych? Na zdjęciach widać, że niczego mu nie brakuje, kochane stworzonko :loveu:[/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Hej Daguś!![/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Jak milusio że nas odwiedziłaś!![/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Jejciu jak ogladam foteczki Oskarka to nawet bym nie powiedziała że już 4 lata bedzie miał on jest tak zadbany i wypielegnowany, na fotkach taki radosny :)[/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Matuś na chwile obecną wazy 4,6kg i już od ponad miesiaca waga mu sie nie zmieniła. On jest po Tych wieksiejszych yoreczkach jego rodzice wazyli 3,5 i 4,2 wiec sporawo :) A jak go mierzylismy to w kłebie ma około 28cm i tez juz nic mu nie przybywa:)[/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy za ciepłe słowa :)[/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Sporawy ten twój chłopak:loveu: Wagowo 1 kg większy od Mikusia, ale wzrostem podobni;)

[FONT=Palatino Linotype]Owszem sporawy zawsze uwielbiał jedzonko za to teraz wrecz musze go prosić zeby cokolwiek zjadł...:)[/FONT]

Posted

[quote name='Kasia_zg']

[FONT=Palatino Linotype]Hej Daguś!![/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Jak milusio że nas odwiedziłaś!![/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Jejciu jak ogladam foteczki Oskarka to nawet bym nie powiedziała że już 4 lata bedzie miał on jest tak zadbany i wypielegnowany, na fotkach taki radosny :)[/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Matuś na chwile obecną wazy 4,6kg i już od ponad miesiaca waga mu sie nie zmieniła. On jest po Tych wieksiejszych yoreczkach jego rodzice wazyli 3,5 i 4,2 wiec sporawo :) A jak go mierzylismy to w kłebie ma około 28cm i tez juz nic mu nie przybywa:)[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Dziekujemy za ciepłe słowa :)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Tak własnie myślałam, ze Matuś to z tych większych Yoreczków, czyli z pólki Oskarcia :loveu: Nie pamietam teraz jego wymiarów, ale jak wróce do PL to sprawdzę go w kłębie hihih tak z ciekawości :) ale ma dosyć wysokie łapeczki :loveu: [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Mizianka dla chłopaka :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Tak własnie myślałam, ze Matuś to z tych większych Yoreczków, czyli z pólki Oskarcia :loveu: Nie pamietam teraz jego wymiarów, ale jak wróce do PL to sprawdzę go w kłębie hihih tak z ciekawości :) ale ma dosyć wysokie łapeczki :loveu: [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Mizianka dla chłopaka :loveu:[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]A wiesz Daguś nie powiedziała bym że Oskarek to z tych wiekszych yoreczków na foteczkach nie wyglada na takiego a mozna wiedziec ile Twój przystojniak wazy??[/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Przyznam Ci sie że bardzo mi sie podoba fryzurka Oskarka i za tydzien idziemy do fryzjera i przeszło mi przez myśl czy czasem tak nie obciąc mojego urwisa czy może krócej wiec mam sporawy dylemat :)[/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Mały wymiziany i merda ogonkiem ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Kasia_zg']

[FONT=Palatino Linotype]A wiesz Daguś nie powiedziała bym że Oskarek to z tych wiekszych yoreczków na foteczkach nie wyglada na takiego a mozna wiedziec ile Twój przystojniak wazy??[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Przyznam Ci sie że bardzo mi sie podoba fryzurka Oskarka i za tydzien idziemy do fryzjera i przeszło mi przez myśl czy czasem tak nie obciąc mojego urwisa czy może krócej wiec mam sporawy dylemat :)[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Mały wymiziany i merda ogonkiem ;)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Koło 4.5 kg na liczniku na pewno ma. Obawiam się, że po tych 3 m-cach z rodzicami to i do 5 może dobić :lol: [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]On nie jest znowu aż taki duży, jest po prostu dobrze zbudowany, ma mocny kościec, dobrze wyczuwalną klatę, no i te mięśnie robią swoje :lol: :cool3: [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Oskarek teraz został wyjątkowo króciutko obcięty jeżeli chodzi o mordunie, jest taka szczeniaczkowata, mało co zostało do czesania hihi. Zobaczysz jak obetniesz Matisia to będzie co najmniej o 1/3 mniejszy hihih[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Buziaki[/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Po ścięciu straci połowę masy:evil_lol: I tak mnie nikt nie słucha:lol:

[FONT=Comic Sans MS]Haha a skad ta pewnosc :eviltong: [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Ja jakos po ścięciu włosów nigdy nie traciłam połowę masy :diabloti: :eviltong:[/FONT]