Aga76 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kasiu, fantastyczne fotki :sweetCyb: piękna z was para :loveu: http://i30.tinypic.com/90qfdg.jpg http://i31.tinypic.com/14mytsk.jpg Bardzo twarzowy kolor sukni :loveu: Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Kasia a ja Ci napisze ze w tym kolorze wlosa jest Ci bardzo do twarzy te pasemka:loveu: no i suknia fajnista i wsio fotki tez:loveu: Quote
FREDZIU Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witamyjesteśmy tu po raz pierwszy Matrix jest superancki, ale widzę że następna z naszej płci straciła olność:placz::placz: Żartuje wszystkiego najlepszego:multi::lol: Quote
Nati28 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 My tu pierwszy ra sie witamy!:p Piekne fotki Wasze i Matrixa :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Aga76']Kasiu, fantastyczne fotki :sweetCyb: piękna z was para :loveu: http://i30.tinypic.com/90qfdg.jpg http://i31.tinypic.com/14mytsk.jpg Bardzo twarzowy kolor sukni :loveu: Cześć Aguś:loveu: Ciesze sie że sie poobaly foteczki....jeszcze tego mnóstwo z wesela jest i kościoła ale...meczyć Was tym nie bede :) [quote name='Pegaza']Kasia a ja Ci napisze ze w tym kolorze wlosa jest Ci bardzo do twarzy te pasemka:loveu: no i suknia fajnista i wsio fotki tez:loveu: Dziekuje Dario...obawiałam sie troche zmiany koloru ale teraz nie żałuje o wiele lepeij sie czuje niż w tych bląd. Teraz mam ciemny brąz i jasny bląd z tym że kolor żółty neutralizje sobie takim fajnym niebieskim szamponem :) [quote name='PositiveThought']W końcu też tu zajrzałam :loveu: Fotki świetne, ślicznie razem wyglądaliście, najbardziej mi się podobają portreciki na mostku :loveu: Świetnie wyglądałaś, wszystko tak do siebie pasuje! Czy ta sukienka jest błękitnawa? Krój ma idealny :loveu: Hej Beatko!! Miło że sie focie podobały:) Sukienka poprawinowa była błeknitna ;) Szyta była na miare odebralam półtora tygodnia wczesniej a na poprawinach jak w tańcu mnie zakrecili to mi sie krecila dookola pasa hihi i po kazym szybkim obkręcałam kiecke na własciwe miejsce dobrze że na biodrach sie zatrzymywala bo bym miała problem :D [quote name='Kasia']ojej, jakie super zdjęcia poprawinowe :loveu: Hej Kasieńko:loveu: [quote name='FREDZIU']Witamy jesteśmy tu po raz pierwszy Matrix jest superancki, ale widzę że następna z naszej płci straciła olność:placz::placz: Żartuje wszystkiego najlepszego:multi::lol: Witamy u Nas obiecujemy że w wolnej chwili zajżymy z rewizytą Dziekuje :) [quote name='Nati28']My tu pierwszy ra sie witamy!:p Piekne fotki Wasze i Matrixa :loveu: Witamy ciepło i dziekujemy za miłe słowa:lol: Dawno Nas nie było...oj dawno....ja wkońcu od jutra zaczynam prace bliżej miejsca zamieszkania ufff...doczekałam sie. Mati sie już zaklimatyzował jedynie co mu sie przytrafilo to na polu napotkał pokrzywe a że on kreci tym tyłkiem na prawo i lewo to se go poparzył upał 30 stopni a Mati leżał pod dwoma kocami na kołdrze i zgrzytał zebami tam mocno że go bylo słychac w drugim pokoju...tak było przez 4 godziny potem cudownie ozdrowiał.... Na winogronie zadomowily sie mlode wroble Mati potrafi godzinami na nie szczekać a jak jakiś wkoncu sie wystraszy i wyleci Mati nie patrzy gdzie biegnie tylko głowa w gore obserwuje gdzie leci wróbel i konczy sie to tak że dwa razy już nie widzial siatki odbija sie o nią i dziwi sie dlaczego on dalej nie może biec a wróbel poleciał... Znalazl w swoich zabawkach stare kłóko gumowe i teraz to ulubiona zabawka trzeba mu ciage go żucać płaczem na nas to wymusza...na siku chodzi z kołkiem nawet coś grubszego też z kółkiem....z kółkiem rownież wszedzie jeździ...nawet teraz leży z kółkiem w pysiu i miauczy ehhh wiec z nim zaraz ide.... Aaaaa i wrogiem są mrówki...tak malował z nami płot że na kregosłupie najpierw mial dwie ogromne kule po dwóch dniach otechło i naliczyłam 10 strupów. Wczoraj odkrył że mamy w ogródku nornice wykopal taką driure ze cały w nią wlazł wykopał mi róże i sie dziwił że nic tam nie ma...nornice wyczuł innej dziurze i ją dopadł...wyobraźcie sobie że jej nie zagryzł tylko lapał i puszczał i mu zwiała...:evil_lol: Pozdrawiamy Wszystkich:loveu: Quote
karkakarka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witam :) A ja już byłam tu wcześniej tylko głupio było mi komentować ślubne fotki... :oops: (dlatego bo byłam tu nowa ) Ale gratuluję i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! :loveu: http://i27.tinypic.com/30stymu.jpg Mistrzowskie zdjęcie :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cześć Kasieńko:loveu::loveu::loveu: Nareszcie się doczekałaś pracy bliżej domku:multi::multi::multi: Dobrze że Matrix w końcu się zaaklimatyzował:multi::multi::multi: Pozdrawiamy cieplutko i pytamy się kiedy zrobimy jakieś spotkanko dogomaniackie.Może udał by się jeszcze kogoś też ściągnąć?Z Łodzi jest Asiie od "moje maleńkie psie szczęsście i rodzeństwo Tośka Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 cze Kasiasta :loveu: Mati dobry był z tą nornicą :evil_lol: oby więcej Wam się ich nie zalęgło jak się dowiedzą, że nic im nie grozi :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Matiemu się nie nudzi :evil_lol: pozdrawiam Kasieńko :buzi: Quote
ewa2909 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ojej jak tu dawno nikt nie zaglądał:shake:. PoZdrawiamy cieplutko Kasieńko:loveu: Kasieńko zobacz tutaj ,może dasz rade się wybrać tak popatrzeć i w końcu sie spotkac? Quote
Kasia_zg Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ehh jak dawno tu mnie nie było...niestety moje zdrówko zaszwankowało i zostałam zmuszona poleżeć w szpitalu...powoli wracam do siebie choć organizm z lekka osłabiony jeszcze... Teskniło mi sie za Wami wszystkimi....Pozdrawiamy cieplusieńko!!:loveu: ewa2909 napisał(a):Ojej jak tu dawno nikt nie zaglądał:shake:. PoZdrawiamy cieplutko Kasieńko:loveu: Kasieńko zobacz tutaj ,może dasz rade się wybrać tak popatrzeć i w końcu sie spotkac? Witaj Ewo!! Bardzo chetnie wybiore sie do Galerii Łódzkiej jesli tylko zdrówko mi na to pozwoli, było by świetnie spotkać sie wkońcu :) Pozdrawiamy!!:loveu: Quote
pycia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy!Wszystkie fotki SUPER i psiak słodki:)Zapraszamy do nas:D Quote
Doti1986 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Zdjęcie z jęzorkiem na wierzchu najsłodsze:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Cześć Kasieńko:loveu:Widze że coś nam Łódzkie powietrze nie służy.Ja też już od dłuższego czasu choruje:shake:.Jak narazie ubłagałam doktorow żeby mnie nie kładła ale na jak długo to mmi się jeszcze uda to nie wiem:shake:.Narazie następne 3 tyg zwolnienia i kupe badań do zrobienia:shake:. Kasieńko ja też mam nadzieje że uda nam sie w końcu poznać:multi:. Na pw wysyłam Ci nr tel jak coś to musimy sie umówić:multi: Quote
Pegaza Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Oj Kasia a ja myslalam ze znudzilo Ci sie dogo i odeszlas juz od nas.. a tu choroba biedna Ty mam nadzieje ze juz lepiej:calus: a Mati obciety rewelacyjny:loveu: Quote
tigrunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://i26.tinypic.com/1fckdk.jpg :loveu: Fajnie, że jesteście :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Czesc Kasieńko :loveu: ach te choróbska :roll: mam nadzieje, że juz wszystko ku lepszemu idzie Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hej :lol: Bardzo miło było Was poznać :lol: Matrix super chłop :lol: mam chyba 2 jego zdjecia, moge wstawic, ale z mojego aparatu nieostre wyszly.... Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hej Kasiu:loveu: Bardzo milutko było mi poznac Ciebie,męza i rodziców,no i oczywiście Matrixa.Super piękny i zadbany piesek:loveu: Mam pare zdjęć z mojego aparatu na których Mati fajnie wyszedł więc troszke odświerze Wam galeryjke. Quote
Recommended Posts