Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I to koniec fotek studyjnych jeszcze są weselne, z niedzielnego pleneru i poprawin ale już dziś nie bede Was nimi zanudzała.
Pare fotek zaległych mojego Matunia

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Kasia, więcej zdjęć ze ślubu, więcej, więcej :loveu: Ja się w ogóle wynudzona nie czuję. Cudownie razem wyglądacie, po prostu jak z bajki :loveu:

Dzieki Saro :)
Wstawie jeszcze jakieś foteczki z wesela ale musze je najpierw obrobic może dziś wieczorkiem sie uda znaleśc mi chwilke:lol:

[quote name='tigrunia']http://i43.tinypic.com/14dhcwo.jpg Kasia znalazłam tylko jedno uśmiechnięte zdjęcie :cool1: Jak to jest ? :eviltong:
Oj Beatko przyjżyj sie lepeij jeszcze na paru innych też sa delikatne śmieszki ale nie dziw sie zdjecia milismy na godzine przed ślubem wiec stresik dawal o sobie znac ;)

[quote name='Aga76']Poproszę saksofon i kufer...

Bardzo mi się fotki podobają !!!

Saksofon był calkiem niezły wiec moge Ci go załatwić ;) ale kufer to nie polecam bo pewnie jak bym go podniosla to by sie rozleiał nie był w najlepszym stanie ;)

Ciesze sie że fotki sie podobają :)

ooo taką pszczółke dzisiaj wujcio Hektorek skonsumował i o dziwo w nic go nie dziabnela a ja już stracha miałam ogromnego

[quote name='Kasia']jak pięknie...:loveu: :loveu:
http://i43.tinypic.com/nfrz3m.jpg

super zdjęcia!!!
Dzieki Kasiu :lol:

Mój Kochany Maxmilianek tak mi go tu brakuje...:-(

Gucia też mi brakuje ale nie moge zabrać go tu do siebie ze wzgledu na cicie...ale wiem że mamusia sie nimi dobrze opiekuje bo jak jedziemy tam to widze że chłopaki aż tak bardzo nie przezywają rozlaki

A tak pozuje mi moj pies:lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Kasieńko:loveu:
Zdjęcia śliczne i pięknie na nich wyszliście:loveu:

(dużo dalej się teraz wyprowadziłaś od Łodzi?):p

Witaj Ewo:loveu:
Dziekuje i milo mi że sie fotki podobaja.

Mieszkam 6 km od Głowna wiec aż tak daleko sie nie wyporowadziłam ;) O wspólnym spacerku nadal myśle i mam nadzieje że wkońcu sie umówimy.;)

Posted

Kasia ale u Was sa takie zwyczaje ze fotki przed slubem? bo u nas to po obiedzie w chwili kiedy czas na kawe i jak mlodzi torta pokroją wtedy jada na zdjecia...a goscie moga w tym czasie jesc slodkie:p
olewajacy stosunek widze hihi
http://i42.tinypic.com/5xl63q.jpg
a Mati jak sie przystosowal do nowego miejsca? a mama za nim nie teskni?

Posted

[quote name='Kasia_zg']

ooo taką pszczółke dzisiaj wujcio Hektorek skonsumował i o dziwo w nic go nie dziabnela a ja już stracha miałam ogromnego

No proszę co za smakosz :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Ewo:loveu:

Dziekuje i milo mi że sie fotki podobaja.

Mieszkam 6 km od Głowna wiec aż tak daleko sie nie wyporowadziłam ;) O wspólnym spacerku nadal myśle i mam nadzieje że wkońcu sie umówimy.;)

Kasieńko ja też mam taką nadzieje:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='tigrunia']Godzinę przed ślubem ?? :-o Odważna jesteś :evil_lol:

Nio godzinke przed mieliśmy, chcieliśmy tak na świeżo bo potem wiadomo wycalują na slubie kiecka sie wybrudzi a tak to wszystko czyściutkie makijaż świeżusienkie. ;)

[quote name='Pegaza']Kasia ale u Was sa takie zwyczaje ze fotki przed slubem? bo u nas to po obiedzie w chwili kiedy czas na kawe i jak mlodzi torta pokroją wtedy jada na zdjecia...a goscie moga w tym czasie jesc slodkie:p
olewajacy stosunek widze hihi
http://i42.tinypic.com/5xl63q.jpg
a Mati jak sie przystosowal do nowego miejsca? a mama za nim nie teskni?
Do niedawna było tak że po obiedzie albo koło 22 młodzi jechali do zdjecia od niedawna ale własnie róznie to bywało że sukienka byla już ubrudzona albo gdzieś oberwana bo podczas tańca cos tam sie wyrzyło wiec teraz zazwyczaj jeździ sie przed albo jesli są plenerowe to w tygodniu.
Tort u Nas podaje sie po oczeinach czyli po północy no chyba że jest krótkie przyjęcie to po obiedzie. A tak jak u Nas po obiedzie były pucharki lodowe z owocami.
Mati pierwsze dwa tygodnie miał ciezkie do tego stopnia że załatwial nam sie nawet w domku okazało sie że to stres i musiał dostawać leki antystresowe przez pare dni jednak depresja już mineła.
Moja mama bardzo teskni za Matim ale co pare dni jeździmy do nich to nie jest źle.

[quote name='Aga76']Cześć Kasiu :loveu:

Co u was słychać?
Cześć Aguś:loveu:
U nas wszystko wporządeczku tylko czasu bardzo mało na wszystko, jeszcze do końca miesiaca pracuje w Łodzi wiec dojazdy od siebie zabieraja mi mnustwo czasu po 45km w jedna strone busem wyjeżdzam wcześnie rano a wracam sporo po 19 ogarne troche w domu i w sumie brakuje już sil i kłade sie do łóżeczka...ale naszczescie mój szef otwiera filie w Głownie od sierpnia i bede miała wtedy bliziutko i bedzie wiecej czasu...przynajmniej mam taka nadzieje.