Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Wszystkich cieplusieńko :):loveu:
Brak czasu nie pozwala nam na zakotwiczenie tu na dłóżej niestety ale chociaż wstawie fotki żeby galeria była ciagle świeża ;)

Dodam że we wtorek i środe bylismy na pierwszych lekcjach tańca...jest Nas 15 par przyjemni instruktorzy nauczyliśmy sie nawet samby i zaczelismy walca angielskiego, nogi bolą przeokropnie ale wesoło jest szczególnie niektórzy panowie swoją zgrabnością dostarczają Nam niesamowitych wrażeń i powodów do śmiechu:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich ciepło w piekny majowy dzionek :loveu:

Wkońcu szef pozwolił mi wrócić na moją placówke wiec teraz bede częstszym gościem na dogo

A u Nas tak Mati szaleje na dworze z Maxiem przywlekł mi już kleszcza wiec trzeba było podać ampułke. Zaszczepiłam go na tą wścieklizne wieloskladnikową ale jak to moja wrażliwa gadzina odchorował cały dzionekpo szczepieniu gorączke miał ale mineło bez interwencji weta na szczęście.
Poza tym nadal chodzimy na kurs tańca wszystko sie wszystkim miesza ostatnio walca angielskiego zmiskowalismy z sambą instruktorzy ze śmiechu z nas kładli sie na podłodze stwierdzili że jeszcze takiej pomysłowej grupy to nie mieli.
Do tego mialam pierwsze przymiarki obu kiecek...poprawimowa po dwóch miesiacach od miar 5 cm w pasie i 6 mniej w gorsecie :evil_lol: Jak pojechałam mierzyć ślubną bo sie krawcowa załamała że aż tyle musi mniejszać :evil_lol: to im powiedziałam że przynajmniej bedą mialy zajęcie :evil_lol:
Pozdrawiamy Was serdecznie :loveu:

I troche zaległych foteczek

Posted

[quote name='Milka_85']wpadłyśmy się przywitać...
śliczne zdiątka:loveu::loveu:
http://i44.tinypic.com/2u5z1o2.jpg

Witamy:loveu: dziekujemy za odwiedzinki i milusie słowa :loveu:

[quote name='tigrunia']http://i39.tinypic.com/2w523qu.jpg Guciek nie krzycz na Matiego :evil_lol:

Cze Kasiasta :multi:
Kiedy ślub? :multi:
Cześć Beatko!!:loveu:
Gucio ostatnio robi sie coraz gorszy i coraz bardziej stara sie Nas ustawiać po swojemu naszczeście wieksi jestesmy i sie nie dajemy ale mały pierzak panoszy sie przeokropnie:evil_lol: Już nie krzyczy na Matusia tylko szarpie go za włosy jak coś nie po jego mysli:evil_lol:
Ślub Beatko od jutra to dokładnie za miesiąc bo 06. czerwca :crazyeye: ale mi zleciało to szybko

Dziś niedawno wróciłam z kursu tańca dołożyli nam kolejne figury i teraz to jest śmiesznie jak sie każdy plącze hihi ale jako jedyni dostalismy dziś pochwałe od instruktorów że idzie nam najlepeij i pieknie trzymamy "rame" i unoszenia są ok i wogóle az nam głupio było:oops: ale 25 kwietnia bylismy na weselu i fakt faktem milismy okazje by sobie troszke popraktykować;)

A dziś musialam wkońcu wynieść pustą klatke która została po Ziutku
  • (kanarku który był z nami 10 pieknych lat i oodszedł w sobote ...) umilał Nam zycie swoim pięknym śpiewem, przedrzeźnianiem telefonów i budzików tak pusto sie zrobiło...taki maleńki ptaszek a sprawiał że dom był pełen wesołego śpiewu i radości...bedzie nam go brakowało:-(

I troszke dalszych fotek....

• Posted

Cześć Kasiu :calus:

Krawcowe mają co przerabiać :evil_lol:

Faktycznie, nieźle ten czas zleciał, już tylko miesiąc... i dobrze, bo instruktorzy tańca z wami długo nie wytrzymają ;)

pozdrawiam ciepło i dobrze, że już wróciłaś z "zawodowego wygnania" :multi:

Posted

Witamy się po długiej nieobecności u was:)
    Jak przygotowania do ślubu??:lol:
    czekamy na fotki:)
    a te poprzednia bardzo fajne:) uwielbiam twój duet psio-ptasi:evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
    Cześć Kasiu
    Krawcowe mają co przerabiać
    Faktycznie, nieźle ten czas zleciał, już tylko miesiąc... i dobrze, bo instruktorzy tańca z wami długo nie wytrzymają
    pozdrawiam ciepło i dobrze, że już wróciłaś z "zawodowego wygnania"

Witaj Aguś :multi::loveu:
    Instruktorzy tańca wytrzymali i nawet nieźle sie ze sobą zrzylismy do tego stopnia że wczoraj na koniec zrobilismy małe oblewanie zakończenia kursu ale nie żałuje fajnie było a do tego nawet co nieco potrafimy:evil_lol:

tigrunia napisał(a):
    Ja dziś też od Kasi dostałam zaproszenie na ślub 6 czerwca
    I przy okazji Ł ma urodziny 6 czerwca

Ale tych imprez tego 6 czrwca bedzie :) Ja sie dziś dowiedziałam że mój kolega z którym chodziłam do klasy w liceum też tego samego dnia sie żeni tylko że ma na 19 a moja sąsiadka i własciwie sąsiad z uliczki obok mają zaraz po Nas czyli o 18 :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
    Cze Kasia
    juz za miesiac jeny ale to zlecialo.. czas leci...
    sie juz doczekac fotek nie umiem

Cze Dario:loveu:
    Zleciało...i leci coraz szybciej aż sie nie wyrabiam z tym wszystkim do tego remonty na szybko w domu i wkoło domu....malowanie płotów bram...masakra jakas :shake:

ewa2909 napisał(a):
    Cześć Kasieńko
    Przyszliśmy świeczuszke zapalić dla ZIUTKA

• Cześć Ewuniu:loveu:
    Dziekujemy Ci za świeczuszke dla Ziutusia...teraz maluszek fruwa sobie beztrosko za tenczowym mostem

• Milka_85 napisał(a):
    wpadłyśmy się przywitać

Witamy cieplusienko:loveu:

Aga76 napisał(a):
    Leci ten czas... oj leci

Leci ten czas w oszałamiającym tepie tak szybko że mi czasu na wszystko brakuje
    Pozdrowioamy Cie Aguś :loveu:

Sweet napisał(a):
    Witamy się po długiej nieobecności u was
    Jak przygotowania do ślubu??
    czekamy na fotki
    a te poprzednia bardzo fajne uwielbiam twój duet psio-ptasi

Witamy!!
    Przygotowania są makabryczne tak jak wspominałam remonty w domu wszedzie bałagan, i smrodek farb każdego rodzaju. Na dworze to samo bo malowanie płotków, bram i innych pierdółek.
    Ogólnie za Nami spotkanie z włascicielką sali i omówienie Menu które wstepnie zostało zatwierdzone, przed nami spotkanie z dekoratorką i zespołem muzycznym, natepnie spotkanko z księdzem, i przymiarki sukienek. Fryzurki próbnej nie bede miała bo moja fryzjerka stwierdziła że było tyle upiec że coś z nich wybierzemy ja podjełam decyzje że napewno będą całe spiete...i tyle co pamietam:roll:

POZDRAWIAMY WSZYSTKICH CIEPLUSIEŃKO:loveu: