tigrunia Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Atka jak masło smakują torty kremowe :eviltong: Ja akurat takie lubie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wielkanoc nadchodzi, więc życzyć nie szkodzi: Wielkiego zająca, pisanek tysiąca, Dyngusa mokrego i wiele dobrego! Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊.............\..)..)._..-.._ ◊............__)/.,','.......`. ◊..........,".....`......,--...`. ◊........,"...@.........'....`...\ ◊.......(Y.............(...........;''. ◊........`--.____,.....\..........,..; ◊........((_.,----'.,---'......_,'_,' ◊............(((_,-.(((______,-' Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego... Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [CENTER]Kasiu Wesołych Świąt :loveu: [/CENTER] Quote
Carry Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ale kudłatek XD śliczny :loveu: Wesołych Świąt ;) Quote
Kasia_zg Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Kasiasta Tylko z Czarnym Lasem mi się ten tort kojarzy Ale ze jak ? Wszystkie piętra taki sam smak ?? [SIZE=2]Hej Beatko:loveu: Tak zdecydowalismy sie zeby każde pietro toru miało jeden smak, choć ja byłam za tym zeby były rózne smaki, ale ostatnio jak bywalismy na weselach były torty z róznymi smakami i podczas krojenia ludzie potrafili powiedzieć kelnerkom które roznosiły że one nie chcą tego smaku one wolą ten co ma sąsiadka obok siedzaca wiec zeby uniknąć takich scen zdecydowalismy sie na jeden smak [quote name='Aga76']http://img529.imageshack.us/img529/9873/dsc03202.jpg Jakie ładne kiziu miziu wujaszek zadowolony Cześć Kasieńko Na pewno będzie wesoło na kursie tańca Torcik palce lizać i różowy, i kwiatuszki, i alkohol... [SIZE=2]Cze Aguś :loveu: A po torcie z wisienkami i alkoholem goście bedą pływać w stawach :evil_lol: [quote name='PositiveThought']Kasiu dobrze, żeś TZa wyciągnęła, będziecie tańcować jak się patrzy tort śliczny, mi się zawsze podobały kwiatuszki na tortach weselnych mam nadzieję, że równie smaczny, bo czasem te torty smakują jak masło. rzeczywiście zarośnięty, ale po wizycie u fryzjera będzie miał lzej pozdrawiamy!!! Witaj Beatko:lol: też mam nadzieje że tort bedzie równie smaczny jak ma być ladny ;) Mati juz nie taki zarośniety w piatek zostałam zmuszona do natychmiastowego ciecia...bo przy kazdym wypróżnianiu wszystko sie mu przyklejało do nóg do podwozia nie wiem jak on to robil ale po ciachnieciu i wygoleniu tylnej czesci jest świety spokój:evil_lol: [quote name='Carry']Ale kudłatek XD śliczny :loveu: Wesołych Świąt ;) Witamy Cie Carry w naszej galerii i dziekujemy za miłe słowa jak i za zyczonka :lol: Za Świąteczne życzenia dziekujemy również Milce_85, Darii, Ewuni, Kasieńce i Beatce:loveu: Quote
Pegaza Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Kasia widze ze z okazji swiat i Hektorowi sie pranie dostalo:lol: a Mati pocieszyciel heheh http://i40.tinypic.com/bf25fs.jpg Quote
Kasia_zg Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Pegaza']Kasia widze ze z okazji swiat i Hektorowi sie pranie dostalo:lol: a Mati pocieszyciel heheh http://i40.tinypic.com/bf25fs.jpg Cześc Dario :) Hektorek nie lubi kapania i stał w tej wannie jak na skazanie...A Matuś to najpierw go pocieszał lizał a potem gryzła nas gadzina po kostkach jak odzyskam aparat to wstawie fotki jak mały ratowal wujcia Hektorka :evil_lol: Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Witamy wtorkowo i milego dzioneczka życzymy...:lol: Quote
Kasia_zg Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Mała Rita']Czesc Kasieńko :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Asiu :loveu: [quote name='Milka_85']Witamy wtorkowo i milego dzioneczka życzymy...:lol: Witamy poświatecznie i pozdrawiamy cieplusienko :loveu: Dziewczyny mam pytanko bo przyszła pora bym zaszczepila Matrixa na wścieklizne i do tej pory był szczepiony ta typową na wścieklizne szczepionką a słyszałam że jest jescza jakas wielskładnikowa która powtarza wszystkie szczepienia te co miał jako szczeniak + do tego na wścieklizne i nie wiem co jest lepsiejsze?? Jaką wy szczepicie swoje psiaki?? ?? Hektorku nie mattw sie mycie nie boli... Quote
Kasia_zg Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Wujcio gdzie jestes? Gdzie Twoja głowa? Hektorku pomoge Ci uratuje..... Ufff jgłowa na mniejscu...Ściągne z Ciebie to... I z serii "kocham Nowego Misia" Quote
Kasia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ja Fidlastego zawsze szczepię tymi wieloskładnikowymi... Hektorek bidny wystraszony :loveu: dobrze, że ma takiego obrońcę i pocieszyciela w Matim :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej Kasia:p a ja wscieklizne szczepie osobno... Mati prawdziwy przyjaciel Hektora:p Quote
tigrunia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No ta .. wieloskładnikowa to na psie różne choroby jest i do tego osobno wścieklizna.. ja tak robiłam z Jess. Quote
ewa2909 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cześć Kasieńko:loveu::loveu::loveu: Śliczne obie psinki:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='tigrunia']No ta .. wieloskładnikowa to na psie różne choroby jest i do tego osobno wścieklizna.. ja tak robiłam z Jess. Tak samo robię, tyle że nie z Jess :evil_lol: Mati nieustraszony ratownik i namiętny kochanek Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Kasia']ja Fidlastego zawsze szczepię tymi wieloskładnikowymi... Hektorek bidny wystraszony dobrze, że ma takiego obrońcę i pocieszyciela w Matim Witaj Kasieńko :loveu: Mati tocha wujcia Hektorka i bardzo sie nim opiekuje jak potrzeba :lol: [SIZE=2][quote name='Pegaza']Hej Kasia a ja wscieklizne szczepie osobno... Mati prawdziwy przyjaciel Hektora [SIZE=2] Cześć Dario :) Ja w tamtym roku szczepiłam tylko na wścieklizne i dlatego teraz wetka radzi mi wieloskładnikową [quote name='tigrunia']No ta .. wieloskładnikowa to na psie różne choroby jest i do tego osobno wścieklizna.. ja tak robiłam z Jess. [SIZE=2] I chyba ja też tak zrobie...z Matim i Maxiem:lol: [quote name='ewa2909']Cześć Kasieńko Śliczne obie psinki Cześć Ewo :) Dziekujemy:loveu: [quote name='Aga76']Tak samo robię, tyle że nie z Jess :evil_lol: Mati nieustraszony ratownik i namiętny kochanek Witaj Aguś:loveu: Zatem padło na wielkoskładnikową ;) Z tym ratownikim to róznie bywa ale z tym kochankiem to świeta racja ostatnio aż za czesto nie dość że swoją miłośc przelewa na pluszaki to jeszcze zaczol atakować Maxia :-o...Apokalipsa :) Te fotki powinny przejśc do historii...Mati gryzący kostke pod jaką kolwiek postacią to cud...wszystkie kostki wszelkiego rodzaju lezą w pudełku jedynie je zakopuje ale nigdy nie gryzie Quote
Pegaza Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Fajny duet z tego Gucia i Matiego hehe:loveu: pozdrowionka Kasia:loveu: Quote
Kasia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Kasia_zg'] Gucio wydał komende leżeć :) http://i42.tinypic.com/2v34fa1.jpg no no, posłuszny Mati :evil_lol: Quote
Milka_85 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://i40.tinypic.com/i39v6f.jpg :loveu::loveu:śliczne:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts