Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Kasia_zg']Oni tak łażą w kłóko do momentu kiedy Matusiowi nie nie zakreci sie w głowie wted sie wkurza staje łapą Guciowi na ogonie i przerwa jest :evil_lol: I sie jescze dziwi czemu ten papug tak sie drze :) [SIZE=2]Pluszak powoli wychodzi z depresji ale już dwa razy był przenoszony najpierw zamieszkal na niższej półce segmentu niestety tam Mati też go uprowadzał teraz ulokowałam go dużo wyżej i z Matusia strony mu nic nie grozi ale ostatnio Gucio zaczyna sie nim tam interesować i podskubywać czasami. Ubawiłam się nieziemsko, hihihi Cześć Kasiu Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Cze Kasia:p widze ze dla Matiego nastala era pluszakow:evil_lol: jak nie walentynka to kapec itd... Quote
Kasia_zg Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Aga76']Ubawiłam się nieziemsko, hihihi Cześć Kasiu Cześć Aguś:loveu: A ja ten cyrk mam na codzień chłopaki robią wszystko by w domu było wesoło, na podwórku zresztą też dziś odkryliśmy mega głeboką dziure nad którą Maxio z Matim pracowali od kilku dni dziura rozmiarów Maxia i jeszcze było by sporo miejsca wolnego podczas zasypywania jej stierdzilismy z tatą że brakuje piachu zeby ją zasypać...hmmm to wyobraźcie sobie jaki rozrzuyt mili chłopcy :evil_lol: [quote name='Pegaza']Cze Kasia:p widze ze dla Matiego nastala era pluszakow:evil_lol: jak nie walentynka to kapec itd... Cześć Dario :lol: Faktycznie Mati ostatnio woli bawić sie pluszakami jednego to tak uwielbia że najpierw go trzepie potem żuje nastepnie znowu trzepie.... żuje aż wkoncu wpadł na genialny plan wykąpać pluszaka w własnej misce z wodą a potem oczywiście co zrobił....starannie wytrzepał:lol: Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ha Mati przezuwacz:evil_lol: jaką masz małą zgrabną nóżkę:p http://www.voila.pl/358/0tjgx/index.php?mid=1&f=1 Quote
Kasia_zg Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza']Ha Mati przezuwacz:evil_lol: jaką masz małą zgrabną nóżkę:p http://www.voila.pl/358/0tjgx/index.php?mid=1&f=1 Śmiej sie z mojego papcia...mój rozmiarek to takie 36 te pluszowe papcie są 35 a stopa wyglada w nich jak stopa Yeti :evil_lol: Najpierw do pokoju wchodzą moje papcie a potem ja ;) Olaboga przywieźli nam wegiel Mati z Maksem urzadzili sobie w weglu najpierw wykopaliska a teraz Maxio pokazywal mu jak to sie zjeźdża z samej góry na brzuchu...boje sie wyjść na dwor i go zawołać bo jak pomysle jak te jego kremomowe łapska teraz wyglądają to masakra jakaś...wsadze go chyba do pralki ;) Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Noo te kapcie zawsze takie wielgachne wygladaja:evil_lol: od razu oby dwoch wloz do pralki na program z wirowaniem:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Kasia_zg'] A ja ten cyrk mam na codzień chłopaki robią wszystko by w domu było wesoło, na podwórku zresztą też dziś odkryliśmy mega głeboką dziure nad którą Maxio z Matim pracowali od kilku dni dziura rozmiarów Maxia i jeszcze było by sporo miejsca wolnego podczas zasypywania jej stierdzilismy z tatą że brakuje piachu zeby ją zasypać...hmmm to wyobraźcie sobie jaki rozrzuyt mili chłopcy :evil_lol: Faktycznie Mati ostatnio woli bawić sie pluszakami jednego to tak uwielbia że najpierw go trzepie potem żuje nastepnie znowu trzepie.... żuje aż wkoncu wpadł na genialny plan wykąpać pluszaka w własnej misce z wodą a potem oczywiście co zrobił....starannie wytrzepał:lol: http://www.voila.pl/364/jpsng/index.php?mid=1&f=1 Dzień pełny wrażeń, uśmiałam się do łez... Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Witamy się:) dawno nas nie bylo:oops: ale jestem na bierząco bo wchodziłam tylko się nie odzywałam:) Twoje chłopaki to niezłe wariaty i zbóje:evil_lol: fajnie z tą dziurą wymyślili :) i zdjęcia super:D te z kapciem i z miśkiem;) Quote
Kasia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 cze Kasieńko :loveu: przynajmniej wesoło macie i nikt sie nudzi :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Witamy wszystkich cieplusieńko :loveu: Dziekuje za odwiedzinki :loveu: Znów dzieje sie tak że zaniedbuje galerie i Was :( wróciłam do pracy po zwolnieniu i szef daje nam nieźle popalić na dodatek zemscił sie że nie było mnie tyle w pracy i oddelegował mnie w zastepstwo do innej placówki która odemnie oddalona jest o 50km i przez dwa tygodnie mam tam jeszcze być do tego na 14 wiec jak wracam wieczorem do domu to już nawet nie mam sily by usiaść do kompa do tego wsadził mnie na dyżury w weekend i nawet wtedy nie odpoczne...to jest moja kara za to że poszłam na zwolnienie mam nauczke że u mnie w firmie nie wolno chorować bo dają za to kary...szefa najchetniej bym wsadziła w armate i wystrzeliła miała bym wtedy ogromną satysfakcje :angryy: I pare fotek :) Quote
Kasia_zg Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Pozdrowionka dla Wszystkich a dla psiaczkow mizianeczko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Biedna Kasia:glaszcze: wstretny szef..:mad:.:lying: zeby Cie odsylac az tak daleko... jest i Hektorek usmiechniety:loveu: http://s5.tinypic.com/30xa4vd.jpg Mati rozpracowuje znow przytulanke:evil_lol: http://s5.tinypic.com/11h9bx0.jpg Quote
Aga76 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 http://s5.tinypic.com/30xa4vd.jpg Wujcio :evil_lol: Ten szef to człowiek, którego serce wypełnione jest jadem i nie ma już miejsca na pozytywne uczucia, nazwać go ćwinią byłoby zaszczytem, a na to ewidentnie nie zasłużył :shake: Quote
ewa2909 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Cześć Kasieńko:loveu::loveu::loveu:. Dziwie się że jeszcze tacy ludzie są na świecie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.Ale powiem Ci szczerze że u mojego męża w pracy jest chyba jeszcze bardziej porąbany szef.Nie wiem może ja nie jestem przyzwyczajna do takiego traktowania pracowników.W jednym zakładzie pracuje 9 rok i z szefom możemy konie kraść.Jest naprawde super szefem i wspaniałym człowiekiem:multi::multi::multi:. Wszystkim życze takiego pracodawcy:loveu: Quote
Kasia Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 cze Kasiasta :loveu: bo syskie szefy to takie niedobre ludzie som :shake: Mati jakie fajne afro ma na głowie :evil_lol: :loveu: http://s5.tinypic.com/kclcup.jpg Hektorek kochany :loveu: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kasiasta gdzie się podziewasz? co u Was? :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Mój tata też jest szefem i też nie jest zły :cool1: Ale nie można myśleć tak samolubnie, bo szef też człowiek :p Bynajmniej nie twierdzę, że wszyscy dobrzy są, bo ten Kasi na pewno się do nich nie zalicza :shake: Cześć tak w ogóle :loveu: Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cześć Kasieńko Znów pewnie na nic czasu nie masz... pozdrawiam cieplutko Quote
Pegaza Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cze Matrixowa:cool1: jak tam przygotowania do slubu? bo czas leci...:cool1: Quote
Kasia_zg Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Witamy Wszystkie ciotunie :loveu: Ściskamy mocno i dziekujemy za odwiedziny Darie :calus:Agusie:calus:, Ewunie:calus:, Kasieńke:calus: Atke:calus: i Sare :calus: Pewnie że nie każdy szef jest okrutny ale mój jest wyjatkowo mściwy i złośliwy w przeciwieństwie do szefowej która jest taka że na rane przyłóż nio ale niestety szefa zdanie liczy sie bardziej...i tak że miałam być dwa tygodnie na tym zastepstwie w tej nowej placówce ale wychodzi na to że bede do końca kwietnia :( a najbardziej drażni mnie to że ciagle na te popołudniwą zmiane. Na dodatek 25 kwietnia idziemy na wesle do kuzynki mojego Tz-ta wiec zaprawe przed naszym weselem bedziemy mieli, a żeby było smieszniej to jeszcze na komunie zostalismy zaproszeni na 3 maja...jak byśmy mieli mało wydatków ;) Ha i zdradze Wam że udało mi mojego Tz-ta wyciągnąć na kurs tańca dla narzeczonych :evil_lol: zaczynamy od 21 kwiatnia coś mi sie zdaje że bedzie wesoło:evil_lol: Poza tym wporządzeczku Mati zdrowiutki tylko potwornie zarośniety chciałam go w tym tygodniu obstrzyc ale nie było nigdzie wolnego terminu jeszcze pare dni musi pomeczyć sie z kudełkami. Dario czas leci w oszałamiajacym tepie a my dpiero na półmetku proszenia co weekend jeździliśmy ale i tak nie dało sie wszystkich jeszcze obskoczyć ale teraz zostali tylko Ci co są w pobliżu wiec już nigdzie nie bedzie trzeba daleko jeździć...uffff Zamówiliśmy wkońcu torta bedzie 5 pietrowy bielusienki ozdobiony biało- rózowymi albo samimi rózowymi rózami na każdym pieterku dosam że stojak taki kwiatek z listeczkami zdobionymi no ogólnie spodobał mi sie odrazu bo nie piramida na górze bedzie biała figurka tańczacej pary a smak nie paietam jaki ale napewno bita śmieta za jakimis wiśniami w alkoholu nie pamietam jak ten sak sie nazywa 2Be napewno bedzie wiedziała ;) Ale Wam wypracowanie sypłam...starczy tylko dodam że brakuje mi Was i Waszych pisaczków..tęskno Nam :-( Pozdrawiamy ciepło:loveu: Quote
tigrunia Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Cze Kasiasta :multi: Tylko z Czarnym Lasem mi się ten tort kojarzy :eviltong: Ale ze jak ? Wszystkie piętra taki sam smak ?? Quote
Aga76 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 http://img529.imageshack.us/img529/9873/dsc03202.jpg Jakie ładne kiziu miziu :loveu: wujaszek zadowolony :evil_lol: Cześć Kasieńko :multi: Na pewno będzie wesoło na kursie tańca :cool3: Torcik palce lizać :loveu: i różowy, i kwiatuszki, i alkohol... :mdleje: Quote
Recommended Posts