Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia']jakie super śniegowe foty
u nas po śniegu ani śladu, ino brudne chodniki a na nich tony kup

Cześć Kasieńko :)
U Nas w piatek spadł śnieg ale już spnial znowu jest ciapa niesamowita. Ale moje chłopaki przynajmnij w weekend mieli choć troche radochy ze śniegu :)

[quote name='Aga76']Kasiu, baw się dobrze w sobotę.
To będzie troszkę jak próba generalna... hihihi

[SIZE=2][FONT=Verdana]Dziekuje Aguś...faktycznie ubawiłam sie na weselichu niesamowicie, w kościele miałam mega treme chybą wiekszą niż sami Mlodzi ale jakoś poszło:lol: Teraz sie denerwowalam jako świadkowa to już nie chce mysleć co bedzie jak sama bede w tym pierwszym rzędzie ;)[/FONT]

[quote name='Kinguska']Ile fotek
Miłej zabawy w sobotę życzę
[FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Verdana]Dziękuje za odwiedzinki i Pozdrawiamy:loveu:[/FONT]

[/FONT][/FONT][quote name='Pegaza']Hej Kasia
a czego on szukal w tej choince?
http://images31.fotosik.pl/442/5aaa457529ff4c9amed.jpg
sniegowe futrzaki
milej zabawy
[FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Verdana]Witaj Dario :loveu:[/FONT]
[FONT=Verdana]Futrzakom wpadla tam piłka i próbowały ja wydostać z tej choinki :lol:[/FONT]

[/FONT][/FONT][quote name='tigrunia']Psy z Alaski normalnie
[FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Verdana]Hihi co ja biedna zrobie latem skad ja im śnieg wytrzasne żeby byly tak samo zadowolone jak teraz ;)[/FONT]

[/FONT][/FONT][quote name='Pegaza']Kasia Kasia gdzie sie nam schowalas?
W niedziele odpoczywałam po sobocie bo nóżki bolały oj bolały bardzo a od poniedziałku zaczeła sie praca i meczą nas bardzo już bym chciała niedziele bo tylko wtedy mam wolne

[quote name='madziasto4']Cześć Kasiu, co słychać?
Cześć Madziu :loveu:
W pracy chcą mnie zamęczyć, nie mam kiedy tu z Wami posiedzieć :-(, szefa najchetniej bym zakatrupiła...poza tym jest wporzadeczku;)

Tak mnie uczesała fryzjerka meczyla sie z tymi moimi długimy włosami 3 godzinki:evil_lol:

I Matuś po ostatniej wizycie u fryzjerki po delikatym podcieciu...

[FONT=Georgia]Pozdrawiamy Wszystkich cieplusio i ściskamy mocno:calus:[/FONT]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy :bye:
My tu pierwszy raz, ale nie ostatni :evil_lol:
Widzę że zarówno pańcia jak i piesek poddali się 'zabiegom upiększającym' :cool3:.
U pańci fryzura pierwsza klasa; śliczna :razz: A Matrix też niezły przystojniak :p

Posted

Hej Kasia:)

jejku ale kok :loveu:sie przygladam jemu jak on zrobiony i chyba sie nie pochytam w nim:lol: chyba mialas ciezko troche na glowie co nie?

a dla siebie jaka fryzurka bedzie?

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Witamy
My tu pierwszy raz, ale nie ostatni
Widzę że zarówno pańcia jak i piesek poddali się 'zabiegom upiększającym' .
U pańci fryzura pierwsza klasa; śliczna A Matrix też niezły przystojniak

Witamy w Naszych skromnych progach Karolinko bardzo Nam miło że Nas odwiedziłaś, w wolniejszym czasie napewno zajżywmy do Was z rewizytą.:lol:

[FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][/FONT][/FONT]
[quote name='Aga76']http://www.voila.pl/462/mid17/index.php?mid=1&f=1
Bardzo mi się podobają takie fryzury, a twoja wygląda perfekcyjnie
Kasiu, tobie się podobało? Mnie bardzo bardzo
Jak staniesz w pierwszym rzędzie to będzie pięknie i już
Znaczy się... trzeba zająć się szefem, żeby rozumu nabrał... hihihi
Cześć Aguś:loveu:
Przyznam że dopiero od zeszłego roku i tylko trzy razy byłam czesana bo wcześniej żadna fryzjerka nie chciala podjąć sie upięcia moich dlugich włosów:(
Ale trafilam na fajny salonik gdzie są mlode dziewczyny ale za to potraią robić cuda i dla nich nie było żadnego problemu z upieciem odrazu sie zgodziły. Fakt faktem że tych spinek musze miec koło 100sztuk ale wcale tego nie odczuwam nie jest cięzko na głowie nic nie upija i bardzo dobrze sie czułam. A najlepsze to to że rano jak wrociłam wypielam tylko ozdobne spinki i sie położyłam w fryurce wyspałam sie wstałam i fryzurka wcale sie nie popsuła chodzilam całą niedziele jeszcze dopiero wieczorkiem wyjełam spinki.
Jestem naprawda zadowolona z uczesaia jaki i z paznokietków bo robiła mi dziewczyna w tym samym salonie;)

Tak Aguś mojego szefa mógły ktoś ustawić

[quote name='Pegaza']Hej Kasia
jejku ale kok sie przygladam jemu jak on zrobiony i chyba sie nie pochytam w nim chyba mialas ciezko troche na glowie co nie?
a dla siebie jaka fryzurka bedzie?
Witaj Dario:lol:
tak jak pisalam wczesniej wcale nie czuje tego cięzaru wszystko jest ładnie podpiete nic nie opada. Nad każdym upieciem fryzjerkamyśli już pare dni wcześiej a ostatnio właśnie doszlo do tego na wejsciu wykrzyczała mi że jej sie nie nocach tak intensywanie mysli jak mnie uczesać :evil_lol:
Nad swoją fryzurką do ślubu jeszcze nie myślałam ale myśle ze w soote to coś pdobnego jak teraz tylko troszke puszczone z tyłu jakieś loczki ale to jeszcze nie wiem :lol:

[quote name='Kasia']cze Kasiasta
kok superaśny, i taki wymyślaty
Cze Kasieńko :loveu:
Fajnie że sie koczek podoba to pokaże Wam jeszcze poprzednie fryzurki

Tak byłam uczesana pierwszy raz...

A ak jak byłam na weselu w czerwcu

• 2 weeks later...
Posted

Witamy wszystkie kochane coteczki które odwiedzały galerie i pamietały o Matusiu :loveu:

Naszą długą nieobecnośc można latwo wytłumaczyć...wylądowałam w szpitalu...Otóż najpierw lekko mi sie zachorowało wiec poszłam rano do przychodni a lekarz stwierdził że to grypa jelitowa a tego samego dnia wieczorem straciłam przytomność i wylądowalam w szpitalu a po szybkich badaniach okazało sie że mam rozległe zapalenie otrzewnej z wyciekiem do jamy brzusznej i wylądowałam na stole operacyjnym. Internista poprostu sie nie poznał i mało co sie nie przekręciłam...ale naszczeście doszłam już do siebie i dziś wróciłam wkońcu do domku jeszcze lekko osłabiona ale odpoczne sobie na L4 ;)

Pozdrowionka dla wszystkich :loveu:

Zdjęcia słabej jakości bo roione komórką

ten psiak z tyłu to nasza sąsiadka widząc ze idziemy na spacer uciekła sobie przez prety w brami i poszła z nami jest przesympatycznym psiaiem a jej właściciele sie nią nie zajmują kupili ją dla małego dziecka jak była szczeniakiem cieszyła sie zainteresowaniem ale wyrosła...

Posted

[quote name='Pegaza']KASIU:calus:zapalenie otrzewnej :-ojak to dobrze ze sie dobrze skoczylo...
wracaj do zdrowia:glaszcze:
a fotki zimowe fajne z sasiadeczka niekochaną:roll:

Dzieki Dario :)
A sasiadeczke za to my tochamy jak idziemy na spacer a widzimy że jest na podworku to wołamy i idzie z nami, mamy dla niej zawsze jakieś smaczki i przynajmniej wybawi sie z Matusiem a i odemnie ma nustwo mizianka gdy wracamy grzecznie wraca do siebie..

Posted

[quote name='Kasia_zg']

A sasiadeczke za to my tochamy jak idziemy na spacer a widzimy że jest na podworku to wołamy i idzie z nami, mamy dla niej zawsze jakieś smaczki i przynajmniej wybawi sie z Matusiem a i odemnie ma nustwo mizianka gdy wracamy grzecznie wraca do siebie..

Dobrze, że ma was, a wy jesteście KOCHANI :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Dzieki Dario :)

Oj takich sasiadow miec to skarb:loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Dobrze, że ma was, a wy jesteście KOCHANI :loveu::loveu::loveu:

Witaj Aguś:calus:

[quote name='Pegaza']Oj takich sasiadow miec to skarb:loveu:
Staramy sie jak możemy ;)

Posted

Cześć Kasieńko:loveu::loveu::loveu:
Szkoda że nie masz mojego nr tel to takto mogła bym Cię przynajmiej odwiedzić jako wysłannik dogomaniaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Ciesze się że w pore znalazłaś się w odpowiednim miejscu(mowa o szpitalu)
Kasieńko od czego te zapalenie otrzewnej:eviltong::eviltong::eviltong:.

Posted

laurin napisał(a):

Witamy Cie ciepło i dziekuje za miłe słowa. Pozdrawiamy:loveu:

ewa2909 napisał(a):
Cześć Kasieńko
Szkoda że nie masz mojego nr tel to takto mogła bym Cię przynajmiej odwiedzić jako wysłannik dogomaniaków
Ciesze się że w pore znalazłaś się w odpowiednim miejscu(mowa o szpitalu)
Kasieńko od czego te zapalenie otrzewnej

Cześć Ewo :)
Żałuje że nie miam Twojego numeru bo mimo że lezałam chorutka to miło by mi było gdybyś mnie odwiedziła .... trzeba naprawić błąd nie posiadania Twojego telefonu tak na przyszłość ;)
A zapalenie otrzewnej tak wstępnie lekarze ocenili że musiało sie wczesniej już rozwijać najprawdopodobniej po moich zabiegach jakie miałam wzwiązku z endometriozą pewnie jakaś bakteria sie przyplatala bo organizm osłabiony do tego bardzo ciężka terapia hormonalna spowodowały to zapalenie otrzewnej...całe szczeście że druga diagnoza była trafna

maartucha napisał(a):
a ku ku :O Dzien Dobry Kochani
Pamiętacie nas? Alleeee tu zmiany

Witaj Martusio jak dobrze Cie znów widzieć :multi:

Aga76 napisał(a):
Wesołe towarzystwo spacerowe :loveu:

Cześć Kasiu,
pozdrawiamy cieplutko :loveu:

Cześć Aguś :)
Ślemy również cieplusieńkie pozdrowionka :loveu: