Kasia_zg Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Kasia']jakie super śniegowe foty u nas po śniegu ani śladu, ino brudne chodniki a na nich tony kup Cześć Kasieńko :) U Nas w piatek spadł śnieg ale już spnial znowu jest ciapa niesamowita. Ale moje chłopaki przynajmnij w weekend mieli choć troche radochy ze śniegu :) [quote name='Aga76']Kasiu, baw się dobrze w sobotę. To będzie troszkę jak próba generalna... hihihi [SIZE=2][FONT=Verdana]Dziekuje Aguś...faktycznie ubawiłam sie na weselichu niesamowicie, w kościele miałam mega treme chybą wiekszą niż sami Mlodzi ale jakoś poszło:lol: Teraz sie denerwowalam jako świadkowa to już nie chce mysleć co bedzie jak sama bede w tym pierwszym rzędzie ;)[/FONT] [quote name='Kinguska']Ile fotek Miłej zabawy w sobotę życzę [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Verdana]Dziękuje za odwiedzinki i Pozdrawiamy:loveu:[/FONT] [/FONT][/FONT][quote name='Pegaza']Hej Kasia a czego on szukal w tej choince? http://images31.fotosik.pl/442/5aaa457529ff4c9amed.jpg sniegowe futrzaki milej zabawy [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Verdana]Witaj Dario :loveu:[/FONT] [FONT=Verdana]Futrzakom wpadla tam piłka i próbowały ja wydostać z tej choinki :lol:[/FONT] [/FONT][/FONT][quote name='tigrunia']Psy z Alaski normalnie [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Verdana]Hihi co ja biedna zrobie latem skad ja im śnieg wytrzasne żeby byly tak samo zadowolone jak teraz ;)[/FONT] [/FONT][/FONT][quote name='Pegaza']Kasia Kasia gdzie sie nam schowalas? W niedziele odpoczywałam po sobocie bo nóżki bolały oj bolały bardzo a od poniedziałku zaczeła sie praca i meczą nas bardzo już bym chciała niedziele bo tylko wtedy mam wolne [quote name='madziasto4']Cześć Kasiu, co słychać? Cześć Madziu :loveu: W pracy chcą mnie zamęczyć, nie mam kiedy tu z Wami posiedzieć :-(, szefa najchetniej bym zakatrupiła...poza tym jest wporzadeczku;) Tak mnie uczesała fryzjerka meczyla sie z tymi moimi długimy włosami 3 godzinki:evil_lol: I Matuś po ostatniej wizycie u fryzjerki po delikatym podcieciu... [FONT=Georgia]Pozdrawiamy Wszystkich cieplusio i ściskamy mocno:calus:[/FONT] Quote
Karolina. Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Witamy :bye: My tu pierwszy raz, ale nie ostatni :evil_lol: Widzę że zarówno pańcia jak i piesek poddali się 'zabiegom upiększającym' :cool3:. U pańci fryzura pierwsza klasa; śliczna :razz: A Matrix też niezły przystojniak :p Quote
Aga76 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://www.voila.pl/462/mid17/index.php?mid=1&f=1 Bardzo mi się podobają takie fryzury, a twoja wygląda perfekcyjnie :loveu: Kasiu, tobie się podobało? Mnie bardzo bardzo :loveu: Jak staniesz w pierwszym rzędzie to będzie pięknie i już :loveu: Znaczy się... trzeba zająć się szefem, żeby rozumu nabrał... hihihi Quote
Pegaza Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Hej Kasia:) jejku ale kok :loveu:sie przygladam jemu jak on zrobiony i chyba sie nie pochytam w nim:lol: chyba mialas ciezko troche na glowie co nie? a dla siebie jaka fryzurka bedzie? Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 cze Kasiasta :loveu: kok superaśny, i taki wymyślaty :lol: Quote
Kasia_zg Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Witamy My tu pierwszy raz, ale nie ostatni Widzę że zarówno pańcia jak i piesek poddali się 'zabiegom upiększającym' . U pańci fryzura pierwsza klasa; śliczna A Matrix też niezły przystojniak Witamy w Naszych skromnych progach Karolinko bardzo Nam miło że Nas odwiedziłaś, w wolniejszym czasie napewno zajżywmy do Was z rewizytą.:lol: [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][/FONT][/FONT] [quote name='Aga76']http://www.voila.pl/462/mid17/index.php?mid=1&f=1 Bardzo mi się podobają takie fryzury, a twoja wygląda perfekcyjnie Kasiu, tobie się podobało? Mnie bardzo bardzo Jak staniesz w pierwszym rzędzie to będzie pięknie i już Znaczy się... trzeba zająć się szefem, żeby rozumu nabrał... hihihi Cześć Aguś:loveu: Przyznam że dopiero od zeszłego roku i tylko trzy razy byłam czesana bo wcześniej żadna fryzjerka nie chciala podjąć sie upięcia moich dlugich włosów:( Ale trafilam na fajny salonik gdzie są mlode dziewczyny ale za to potraią robić cuda i dla nich nie było żadnego problemu z upieciem odrazu sie zgodziły. Fakt faktem że tych spinek musze miec koło 100sztuk ale wcale tego nie odczuwam nie jest cięzko na głowie nic nie upija i bardzo dobrze sie czułam. A najlepsze to to że rano jak wrociłam wypielam tylko ozdobne spinki i sie położyłam w fryurce wyspałam sie wstałam i fryzurka wcale sie nie popsuła chodzilam całą niedziele jeszcze dopiero wieczorkiem wyjełam spinki. Jestem naprawda zadowolona z uczesaia jaki i z paznokietków bo robiła mi dziewczyna w tym samym salonie;) Tak Aguś mojego szefa mógły ktoś ustawić [quote name='Pegaza']Hej Kasia jejku ale kok sie przygladam jemu jak on zrobiony i chyba sie nie pochytam w nim chyba mialas ciezko troche na glowie co nie? a dla siebie jaka fryzurka bedzie? Witaj Dario:lol: tak jak pisalam wczesniej wcale nie czuje tego cięzaru wszystko jest ładnie podpiete nic nie opada. Nad każdym upieciem fryzjerkamyśli już pare dni wcześiej a ostatnio właśnie doszlo do tego na wejsciu wykrzyczała mi że jej sie nie nocach tak intensywanie mysli jak mnie uczesać :evil_lol: Nad swoją fryzurką do ślubu jeszcze nie myślałam ale myśle ze w soote to coś pdobnego jak teraz tylko troszke puszczone z tyłu jakieś loczki ale to jeszcze nie wiem :lol: [quote name='Kasia']cze Kasiasta kok superaśny, i taki wymyślaty Cze Kasieńko :loveu: Fajnie że sie koczek podoba to pokaże Wam jeszcze poprzednie fryzurki Tak byłam uczesana pierwszy raz... A ak jak byłam na weselu w czerwcu Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://www.voila.pl/061/gfsyn/index.php?mid=1&f=1 Ale piękne sprężynki :loveu: Quote
Pegaza Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cze Kasia:) fajne te koczki :loveu:takich jeszcze nie mialam... a to co?:evil_lol: http://www.voila.pl/083/ykd51/index.php?mid=1&f=1 Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cze Kasiu weekendowo :loveu: Super, że znalazłaś dobry salon fryzjerki :multi: Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kasiu, Kasiu, Kasiu :scream_3: Nie można tyle pracować :shake: Mam nadzieję, że zdrówko dopisuje :loveu: pozdrawiamy ciepło :loveu: Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oo fajno ze odkopalas galeryjke Matusia:loveu: to ja tez wpadlam zapytac czy Ty zasypana czy co?:roll: Quote
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 my też wpadliśmy....przywitać się :loveu: pozdrowić :hand: co u Was? gdzie się podziewacie? Quote
Kasia_zg Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Witamy wszystkie kochane coteczki które odwiedzały galerie i pamietały o Matusiu :loveu: Naszą długą nieobecnośc można latwo wytłumaczyć...wylądowałam w szpitalu...Otóż najpierw lekko mi sie zachorowało wiec poszłam rano do przychodni a lekarz stwierdził że to grypa jelitowa a tego samego dnia wieczorem straciłam przytomność i wylądowalam w szpitalu a po szybkich badaniach okazało sie że mam rozległe zapalenie otrzewnej z wyciekiem do jamy brzusznej i wylądowałam na stole operacyjnym. Internista poprostu sie nie poznał i mało co sie nie przekręciłam...ale naszczeście doszłam już do siebie i dziś wróciłam wkońcu do domku jeszcze lekko osłabiona ale odpoczne sobie na L4 ;) Pozdrowionka dla wszystkich :loveu: Zdjęcia słabej jakości bo roione komórką ten psiak z tyłu to nasza sąsiadka widząc ze idziemy na spacer uciekła sobie przez prety w brami i poszła z nami jest przesympatycznym psiaiem a jej właściciele sie nią nie zajmują kupili ją dla małego dziecka jak była szczeniakiem cieszyła sie zainteresowaniem ale wyrosła... Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Kasieńko :calus: Bardzo się cieszę ze szczęśliwego finału :buzi: Szkoda niuni sąsiadów :sad: fajny z niej psiak. Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 KASIU:calus:zapalenie otrzewnej :-ojak to dobrze ze sie dobrze skoczylo... wracaj do zdrowia:glaszcze: a fotki zimowe fajne z sasiadeczka niekochaną:roll: Quote
Kasia_zg Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']KASIU:calus:zapalenie otrzewnej :-ojak to dobrze ze sie dobrze skoczylo... wracaj do zdrowia:glaszcze: a fotki zimowe fajne z sasiadeczka niekochaną:roll: Dzieki Dario :) A sasiadeczke za to my tochamy jak idziemy na spacer a widzimy że jest na podworku to wołamy i idzie z nami, mamy dla niej zawsze jakieś smaczki i przynajmniej wybawi sie z Matusiem a i odemnie ma nustwo mizianka gdy wracamy grzecznie wraca do siebie.. Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Kasia_zg'] A sasiadeczke za to my tochamy jak idziemy na spacer a widzimy że jest na podworku to wołamy i idzie z nami, mamy dla niej zawsze jakieś smaczki i przynajmniej wybawi sie z Matusiem a i odemnie ma nustwo mizianka gdy wracamy grzecznie wraca do siebie.. Dobrze, że ma was, a wy jesteście KOCHANI :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Kasia_zg']Dzieki Dario :) A sasiadeczke za to my tochamy jak idziemy na spacer a widzimy że jest na podworku to wołamy i idzie z nami, mamy dla niej zawsze jakieś smaczki i przynajmniej wybawi sie z Matusiem a i odemnie ma nustwo mizianka gdy wracamy grzecznie wraca do siebie.. Oj takich sasiadow miec to skarb:loveu: Quote
Kasia_zg Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Aga76']Dobrze, że ma was, a wy jesteście KOCHANI :loveu::loveu::loveu: Witaj Aguś:calus: [quote name='Pegaza']Oj takich sasiadow miec to skarb:loveu: Staramy sie jak możemy ;) Quote
laurin Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witam :multi: http://www.voila.pl/462/mid17/index.php?mid=1&f=1 przepiękna fryzurka:loveu: http://www.voila.pl/061/gfsyn/index.php?mid=1&f=1 a te sprężynki rewelacja :loveu: psiulek też wyczesany :loveu::loveu::loveu: http://www.voila.pl/080/sw70x/index.php?mid=1&f=1 PIĘNIE Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cześć Kasieńko:loveu::loveu::loveu: Szkoda że nie masz mojego nr tel to takto mogła bym Cię przynajmiej odwiedzić jako wysłannik dogomaniaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ciesze się że w pore znalazłaś się w odpowiednim miejscu(mowa o szpitalu) Kasieńko od czego te zapalenie otrzewnej:eviltong::eviltong::eviltong:. Quote
maartucha Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 a ku ku :O Dzien Dobry Kochani :) Pamiętacie nas?:D Alleeee tu zmiany ;) Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Wesołe towarzystwo spacerowe :loveu: Cześć Kasiu, pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
Kasia_zg Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 laurin napisał(a):Witam http://www.voila.pl/462/mid17/index.php?mid=1&f=1 przepiękna fryzurka http://www.voila.pl/061/gfsyn/index.php?mid=1&f=1 a te sprężynki rewelacja psiulek też wyczesany http://www.voila.pl/080/sw70x/index.php?mid=1&f=1 PIĘNIE Witamy Cie ciepło i dziekuje za miłe słowa. Pozdrawiamy:loveu: ewa2909 napisał(a):Cześć Kasieńko Szkoda że nie masz mojego nr tel to takto mogła bym Cię przynajmiej odwiedzić jako wysłannik dogomaniaków Ciesze się że w pore znalazłaś się w odpowiednim miejscu(mowa o szpitalu) Kasieńko od czego te zapalenie otrzewnej Cześć Ewo :) Żałuje że nie miam Twojego numeru bo mimo że lezałam chorutka to miło by mi było gdybyś mnie odwiedziła .... trzeba naprawić błąd nie posiadania Twojego telefonu tak na przyszłość ;) A zapalenie otrzewnej tak wstępnie lekarze ocenili że musiało sie wczesniej już rozwijać najprawdopodobniej po moich zabiegach jakie miałam wzwiązku z endometriozą pewnie jakaś bakteria sie przyplatala bo organizm osłabiony do tego bardzo ciężka terapia hormonalna spowodowały to zapalenie otrzewnej...całe szczeście że druga diagnoza była trafna maartucha napisał(a):a ku ku :O Dzien Dobry Kochani Pamiętacie nas? Alleeee tu zmiany Witaj Martusio jak dobrze Cie znów widzieć :multi: Aga76 napisał(a):Wesołe towarzystwo spacerowe :loveu: Cześć Kasiu, pozdrawiamy cieplutko :loveu: Cześć Aguś :) Ślemy również cieplusieńkie pozdrowionka :loveu: Quote
Recommended Posts