Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Super mieli chlopaki tyle sniegu heh niestety ja tez tej chlapy nie lubie i tego brudu.. Quote
Kasia_zg Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Pegaza napisał(a):Super mieli chlopaki tyle sniegu heh niestety ja tez tej chlapy nie lubie i tego brudu.. Cześć Dario:) Chlapa i błotko jest najgorsze, a wyobraźcie sobie że mieszkam na ulicy gdzie wokoło mam osiedla na dodatek budują sie te zamkniete blokowiska dla Vipów gdzie wokoło kładą piekne chodniczki i uliczki a na naszej ulicy gdzie są same jednorodzinne domki jeden przy drugim lulica jest naprawde bardzo długa i miasta nie stać na to żeby poożyć nam asfalt :mad:ulica jest wysypana szlaką i ziemią jest dziura na dziurze i wyobraźcie sobie jak jest o tej porze roku....błoto, kałuże ciapa niesamoita jak sie chce przejśc 300m do sklepów lub na przystanek autobusowy to buty wyglądają makabrycznie aż wstyd iść bo sie nieraz tonie w błotku po kostki...makabrycznie jest...jak dziś wyjżałam przez okno i zobaczyłam że na dodatek pada deszcz to mi sie odechciało isc do sklepu :angryy: Quote
Aga76 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Cześć Kasiu :loveu: Temat drogi pozbawionej asfaltu jest mi bliski, aż za bardzo :evil_lol: U nas rok czasu trwał remont drogi (w centrum miasta) i władzom miasta wcale to nie przeszkadzało... nie było drogi ani chodników, a wokół bloki mieszkalne, sklepy i bazarek, więc tłumy ludzi i samochodów... Quote
Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 O kochana a Ty myslisz ze u nas lepiej:mad: jesli mieszka w bloku ktos wazny czytaj(radny) to chodnik nowiutki z kostki polozony a my mamy wyboje asfaltowe szkoda noo ze nie mam w bloku kogos waznego tez bym miala ladnie pod blokiem:evil_lol: Aga a mozna wiedziec w jakiej dzielnicy mieszkasz Wola Ochota Kabaty itd ...:p Quote
tigrunia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Aga to w Mińsku mieszka z tego co mi się kojarzy :roll: Dzień dobry Kasiu :loveu: Matrix daje czadu na śniegu :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 tigrunia napisał(a):Aga to w Mińsku mieszka z tego co mi się kojarzy :roll: Dokładnie tak. W Wawie mieszkałam na Zaciszu (obok tej kliniki z Klanu :evil_lol:) i na Woli tuż za kościołem Św. Wojciecha. Quote
Kasia_zg Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 To prawda że jak mieszka w pobliżu jakaś szycha to wtedy pieniądze sie znajdują na wszystko...ale dla zwykłych pożądnych ludzi to na nic nie ma. U Nas jak sie komitet zebrał i poszedl z pismem do Urzedu to im powiedzieli że 1/4 nam dołożą do drogi i chodników ale każda rodzina ma wyłożyć od siebie po 10 tys. w jednej racie ale niepomyslą że niektórzy to takiej kasy w reku nigdy nie mieli ale co ich to obchodzi...ehhh szkoda nerów...co nie zmienia faktu że już mi sie znudziło czyszczenie butów po 5 razy dziennie ;) tigrunia napisał(a):Aga to w Mińsku mieszka z tego co mi się kojarzy :roll: Dzień dobry Kasiu :loveu: Matrix daje czadu na śniegu :evil_lol: Cześć Beatko :loveu: Nie wiem czemu ale mi też sie zakodowało że Aga to w Wa-wie mieszka musze sobie zakodować że jednak nie ;) Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Kasia_zg napisał(a):Nie wiem czemu ale mi też sie zakodowało że Aga to w Wa-wie mieszka musze sobie zakodować że jednak nie ;) Już nie mieszka i na razie się nie zanosi na powrót, ale każdego dnia jestem tu w pracy :roll: czyli mniej więcej w godzinach 7-17 można tu na mnie wpaść :evil_lol: bo ja wiecznie w biegu jestem, żeby zdążyć... Mati galopujący hihihi, ileż w nim jest radości !!! Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cze Kasia:p no fakt szychom sie lepiej wszedzie zyje:roll: ja tez myslalam ze Wawa..:roll: heh taka kita puszysta i w dodatku mlynka kreci sie nie dziwie Matusiowi:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Mati to ma włochole jak Matrix prawie ino nie ta wielkość :loveu: gęstwina jak na perukach!!!!! fajnie sie bawią na śniegu :lol: Quote
Aga76 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Cze Kasia weekendowo :loveu: Zdrówko już ok? Quote
Kasia_zg Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Witam wszystkich:) Niestety po chorobowym trzeba było wrócić do pracy i znów mieliśmy pracowite dni :( A Teskniliśmy za Wami bardzo mocno:loveu: Mati w piątek był u fryzjera na lekkim podcięciu łapinek i pysia ale jak dla mnie po paru dniach to już nie ma różnicy jedyne co to mu oczka widać:lol: W niedziele z TZ-tem buszowaliśmy na targach Ślubnych ale jakiś rewelacji tam nie było a mieliśmy nadzieje że będą jakieś obraczki które by nam wpadły w oko ale nie było nic konkretnego a jak juz było to znowy ceny z kosmosu. Ale akurat była kosmetyczka u której mam zamówiony makijaż i sobie usiadłam przy tej okazji na próbny a pozatym przywlekliśmy dwie torebki ulotek:evil_lol: A w tą sobote ide na wesele do koleżanki na dodatek wkręcili mi świadkowanie może być ciekawie ;) Pozdrawiamy cieplusio:loveu: Jeszcze pare zaległych foteczek.... Quote
Kasia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jakie super śniegowe foty :loveu: u nas po śniegu ani śladu, ino brudne chodniki a na nich tony kup :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 http://images36.fotosik.pl/51/a12051291ea6d876med.jpg Tygrysi skok :evil_lol: http://images25.fotosik.pl/315/e9f40e3a27205523med.jpg Bałwanek :loveu: Quote
Aga76 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kasiu, baw się dobrze w sobotę. To będzie troszkę jak próba generalna... hihihi Quote
Pestka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ile fotek :loveu: Miłej zabawy w sobotę życzę :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Hej Kasia:loveu: a czego on szukal w tej choince?:p http://images31.fotosik.pl/442/5aaa457529ff4c9amed.jpg sniegowe futrzaki:loveu: milej zabawy:) Quote
tigrunia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Psy z Alaski normalnie :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kasia Kasia gdzie sie nam schowalas?:roll: Quote
Recommended Posts