Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Super mieli chlopaki tyle sniegu heh
niestety ja tez tej chlapy nie lubie i tego brudu..

Cześć Dario:)
Chlapa i błotko jest najgorsze, a wyobraźcie sobie że mieszkam na ulicy gdzie wokoło mam osiedla na dodatek budują sie te zamkniete blokowiska dla Vipów gdzie wokoło kładą piekne chodniczki i uliczki a na naszej ulicy gdzie są same jednorodzinne domki jeden przy drugim lulica jest naprawde bardzo długa i miasta nie stać na to żeby poożyć nam asfalt :mad:ulica jest wysypana szlaką i ziemią jest dziura na dziurze i wyobraźcie sobie jak jest o tej porze roku....błoto, kałuże ciapa niesamoita jak sie chce przejśc 300m do sklepów lub na przystanek autobusowy to buty wyglądają makabrycznie aż wstyd iść bo sie nieraz tonie w błotku po kostki...makabrycznie jest...jak dziś wyjżałam przez okno i zobaczyłam że na dodatek pada deszcz to mi sie odechciało isc do sklepu :angryy:

Posted

Cześć Kasiu :loveu:

Temat drogi pozbawionej asfaltu jest mi bliski, aż za bardzo :evil_lol: U nas rok czasu trwał remont drogi (w centrum miasta) i władzom miasta wcale to nie przeszkadzało... nie było drogi ani chodników, a wokół bloki mieszkalne, sklepy i bazarek, więc tłumy ludzi i samochodów...

Posted

O kochana a Ty myslisz ze u nas lepiej:mad: jesli mieszka w bloku ktos wazny czytaj(radny) to chodnik nowiutki z kostki polozony a my mamy wyboje asfaltowe szkoda noo ze nie mam w bloku kogos waznego tez bym miala ladnie pod blokiem:evil_lol:

Aga a mozna wiedziec w jakiej dzielnicy mieszkasz Wola Ochota Kabaty itd ...:p

Posted

tigrunia napisał(a):
Aga to w Mińsku mieszka z tego co mi się kojarzy :roll:

Dokładnie tak.

W Wawie mieszkałam na Zaciszu (obok tej kliniki z Klanu :evil_lol:) i na Woli tuż za kościołem Św. Wojciecha.

Posted

To prawda że jak mieszka w pobliżu jakaś szycha to wtedy pieniądze sie znajdują na wszystko...ale dla zwykłych pożądnych ludzi to na nic nie ma. U Nas jak sie komitet zebrał i poszedl z pismem do Urzedu to im powiedzieli że 1/4 nam dołożą do drogi i chodników ale każda rodzina ma wyłożyć od siebie po 10 tys. w jednej racie ale niepomyslą że niektórzy to takiej kasy w reku nigdy nie mieli ale co ich to obchodzi...ehhh szkoda nerów...co nie zmienia faktu że już mi sie znudziło czyszczenie butów po 5 razy dziennie ;)

tigrunia napisał(a):
Aga to w Mińsku mieszka z tego co mi się kojarzy :roll:
Dzień dobry Kasiu :loveu:
Matrix daje czadu na śniegu :evil_lol:

Cześć Beatko :loveu:

Nie wiem czemu ale mi też sie zakodowało że Aga to w Wa-wie mieszka musze sobie zakodować że jednak nie ;)

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Nie wiem czemu ale mi też sie zakodowało że Aga to w Wa-wie mieszka musze sobie zakodować że jednak nie ;)

Już nie mieszka i na razie się nie zanosi na powrót, ale każdego dnia jestem tu w pracy :roll: czyli mniej więcej w godzinach 7-17 można tu na mnie wpaść :evil_lol: bo ja wiecznie w biegu jestem, żeby zdążyć...

Mati galopujący hihihi, ileż w nim jest radości !!!

Posted

Cze Kasia:p

no fakt szychom sie lepiej wszedzie zyje:roll:

ja tez myslalam ze Wawa..:roll:

heh taka kita puszysta i w dodatku mlynka kreci sie nie dziwie Matusiowi:evil_lol:

Posted

Witam wszystkich:)
Niestety po chorobowym trzeba było wrócić do pracy i znów mieliśmy pracowite dni :( A Teskniliśmy za Wami bardzo mocno:loveu:
Mati w piątek był u fryzjera na lekkim podcięciu łapinek i pysia ale jak dla mnie po paru dniach to już nie ma różnicy jedyne co to mu oczka widać:lol:
W niedziele z TZ-tem buszowaliśmy na targach Ślubnych ale jakiś rewelacji tam nie było a mieliśmy nadzieje że będą jakieś obraczki które by nam wpadły w oko ale nie było nic konkretnego a jak juz było to znowy ceny z kosmosu. Ale akurat była kosmetyczka u której mam zamówiony makijaż i sobie usiadłam przy tej okazji na próbny a pozatym przywlekliśmy dwie torebki ulotek:evil_lol:

A w tą sobote ide na wesele do koleżanki na dodatek wkręcili mi świadkowanie może być ciekawie ;)

Pozdrawiamy cieplusio:loveu:

Jeszcze pare zaległych foteczek....