Aga76 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Panna Młoda wkleiła piękne zdjęcia i się ulotniła :roll: Kasiu, Kasiu, Kasiu :scream_3: Quote
Kasia_zg Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Aga76']Cześć Kasiu A trzeci model jest pośredni? Pierwsza wydaje mi się bogatsza wizualnie. W której lepiej sie czułaś? [SIZE=2] Witaj Aguś :) Oby dwóch czułam sie lepeij ale w pierwszej podpiety tren wyglada lepiej bo jest podpinany bardziej u dołu a nie na tyłku jak w wiekszosci sukienek. A ze wzgledu na moją budowe to dla mnie korzystniejsze. I w pierwszej tren nie jest podpiety w jedym miejscu tylko tak ładnie sie rozkłada i wygląda z tyłu tak jak i z przodu nawet niewidać ze jest upiety. Ta trzecia to coś w tym stylu: tylko że z małym trenem i opołowe mniej tej koronki i ozdób. [quote name='Pegaza']Hej Kasia ja nawet nie wiem jakie trendy sa teraz na czasie pierwsza bardzo bogata druga jest podobna tylko krotszy ten ogon z tylu ma.. Kasia musisz wiedziec w ktorej lepiej ci do twarzy i wygodniej.. [SIZE=2][quote name='Pegaza']oglada ktora tvn ja nie wiedzialam ze mam taka modna kopertowke hihi pokazywali przed chwila tak srebna ja mam taka czarna i poczatkowo ja nie lubialam nawet pisalam gdzies o niej.. Witaj Dario!! Tredy Dario to sa akurat takie że do mojej budowy ciała za chiny ludowe nie pasują bo np wygląda to tak przykłady z kolekcji 2009r Jeszcze raz wybiore sie do tych dwóch salonów i poprzymierzam tamte modele żebym potem nie żałowała i w czasie wesela nie musiała bym sie denerwować ze coś nie tak. Oglądałam dziś też tvn i zwróciłam na nią uwage na tą kopertówke bo niby duża a jednoczesnie nie bo sie ciekawie składa...ciekawa jest. To teraz lepeij żebyś ją polubiła bo to taka na topie ;) [quote name='Aga76']Panna Młoda wkleiła piękne zdjęcia i się ulotniła :roll: Kasiu, Kasiu, Kasiu :scream_3: Przepraszam Aguś najmocniej ale wyłaczyli mi dziady okrutne prąd a potem na popołudnie podreptałam do pracy i nie mogłam sie pojawić...:-( Quote
Aga76 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Kasia_zg'] Przepraszam Aguś najmocniej ale wyłaczyli mi dziady okrutne prąd a potem na popołudnie podreptałam do pracy i nie mogłam sie pojawić...:-( A to ćwinie, łobuzy :-x Cześć Kasiu :loveu: Sprawy maja się zupełnie inaczej, jak zaczyna się przymierzać i oglądać w lustrze, nie wszystko co się podobało na zdjęciu ładnie wygląda po nałożeniu :evil_lol: Refleksja z praktyki hihihi Kasieńko, jak ja ciebie rozumiem :calus: Quote
Kasia_zg Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Aga76']A to ćwinie, łobuzy :-x Cześć Kasiu :loveu: Sprawy maja się zupełnie inaczej, jak zaczyna się przymierzać i oglądać w lustrze, nie wszystko co się podobało na zdjęciu ładnie wygląda po nałożeniu :evil_lol: Refleksja z praktyki hihihi Kasieńko, jak ja ciebie rozumiem :calus: Cześć Aguś:loveu: Masz racje...jak sie widzi na manekinach rozmiary 34/36 to każda suknia sie podoba i zachwyca, natomiast jak sie przymierzy miej wiecej w swoim rozmiarze to już nie jest tak pieknie ;) Poza tym ja trafiłam do pierwszego salonu takiego lepsiejszego i tak najpierw dowiedziałam sie jaki fason by mi najlepiej pasował, dostaławm wskazówki co gdzie trzeba ukryć a co pokazać, ale i tak dostałam do przymiarki fasony inne zebym sama sie przekonała jak to wyglada. Porada była trafna i w innych salonach już na wejsciu mówiłam co mnie interesuje. A faktycznie zdarzyło sie tak że na zdjeciach sukienka mi sie szalenie podobła a jak zobaczyłam je na żywo to najchetniej bym na nia nie patrzyła :) Ale dobra koniec kiecek bo mnie Władzia prześwieci wkońcu to galeria Matusia :) Matuś ostatnio jest w swoim żywiole śnieg dla niego jest niesamowitą frajdą, najlpeiej jak by cały czas można po mniem było sie tarzać i chodzić na głowie:evil_lol: Obrobie póxniej fotki sniegowe co toś tam wstawie. Miłego dnia życzymy Quote
Pegaza Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kasia jak ja swoją kupowalam to tez chcialam co innego ale jak zmierzylam to na sobie mi sie wogole :shake: podobalo.. daj mi troche tego wlosa Matusiowego Livce przyczepie :loveu:bo ona uboga:roll: Quote
Aga76 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Przewrotna rzeczywistość :roll: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dzień dobry Kasiu Na którą białą piękność się zdecydowałaś? Już się szyje gdzieś daleko w świecie? Quote
Kasia_zg Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Aga76']Chcemy Matiego Śniegowego [SIZE=2] Zaraz wstawie śniegowego wariata :evil_lol: [quote name='Pegaza']Kasia jak ja swoją kupowalam to tez chcialam co innego ale jak zmierzylam to na sobie mi sie wogole podobalo.. daj mi troche tego wlosa Matusiowego Livce przyczepie bo ona uboga Dario to tak samo jest ze mną podobało mi sie co innego jak ogladałam katalogi i wybralam zupełnie co innego ;) Chetnie oddamy troche włosów Matusia już mamy dosc codzienego czasani i plątanie sie kudelków, a ja mam wrazenie że po każdym myciu jest ich wiecej :evil_lol: Ale Dario nie gadaj że Livka jesy uboga we włoski mi sie tak nie wydaje [quote name='Aga76']Dzień dobry Kasiu Na którą białą piękność się zdecydowałaś? Już się szyje gdzieś daleko w świecie? Dzień dobry Aguś:loveu: Ty chyba wróżką jesteś, faktycznie zdecydowałam sie na sukienke pało na ta pierwszą Pani w salonie ubrały mnie w komplet i wtedy zapadła decyzja...Sukienka szyje sie gdzieś we Francjii ma być na maja...wtedy krawcowa w salnie na miejcu skróci mi ją do butów i ewentualnie coś tam poprawi jak bedzie taka potrzeba ;) Tak chodzi mój pies po śniegu Quote
Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Mati Niedźwiedź :eek2: Dobrze, że oswojony hihihi Zimową porą przyszedł na miodek :evil_lol: Jak on bardzo lubi śnieg :loveu: Dobrze, że już wybrałaś sukienkę, zawsze to problem z głowy, teraz tylko czekać aż przyjedzie, skróci się odpowiednio do obcasów i będzie pięknie. Pewnie wyglądałaś cudnie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jesu Kasia to ty majatek zostawisz na niej:-oa tu takiej nie mogli Ci uszyc? oj ma malutko wlosa ale za to nie mam problemu z czesaniem :pcos za cos niestety.. Quote
Kasia_zg Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Aga76']Mati Niedźwiedź Dobrze, że oswojony hihihi Zimową porą przyszedł na miodek Jak on bardzo lubi śnieg Dobrze, że już wybrałaś sukienkę, zawsze to problem z głowy, teraz tylko czekać aż przyjedzie, skróci się odpowiednio do obcasów i będzie pięknie. Pewnie wyglądałaś cudnie Hej Aga:loveu: Mój mały Niedźwiadek jest bardzo spokojny, gorzej z wiekszym niedźwiedziem dla którego Zima i snieg to raj i jak sie wychodzi na podwórko to Maxio skacze jak kangurek zachecając do zabawy z nim. Obaj uwielbiają śnieg tylko z tym wyjątkiem że Maxio wie że po śniegu chodzi sie na łapkach a Matuś uskutecznie chodzenie na głowie i plecach ;) O tak problem sukienki z głowy reszta bede bartwiła sie w maju. Wyglądałam chyba nieźle bo ostatnim razem był też z nami mój tatuś i jak nie zobaczył w kietce to widać było że mu sie łeska w oku kreci ;) W tamtym tygodniu włascicielka sali nas też ściegneła trzeba było wpłacić wieksza sume już, a na dodatek trafiła sie okazja by kupić w dobrej cenie lepszpsze napoje procentowe :) I nasze portwele i konta świecą pustakami...masakra jakaś:evil_lol: A to dopiero poczatki hihi [quote name='Pegaza']Jesu Kasia to ty majatek zostawisz na niej:-oa tu takiej nie mogli Ci uszyc? oj ma malutko wlosa ale za to nie mam problemu z czesaniem :pcos za cos niestety.. Dario Aż tak źle nie jest...w salonach mają polskie modele i te które ściągają z zagranicy. Musze Ci powiedzieć że polskie modele które nawet mi ie troche podobały były dużo drosze od tych zagranicznych. A jak poszłam do krawcowej zapytać sie ile by kosztowało uszycie takiej sukni jaką zamówiłam to mi kobitka krzykneła 3000tysie to mnie sprowadzenie jej z Francji bedzie dużo mniej kosztowało i jescze starczy mi na dodatki typu weleon, buty, halka i inne prderdoły. Dario widzisz przynajmniej nie musisz psa meczyc rozczesywaniem kudełków, a tak wogóle to mogła byś nam pokazać swoje dziewczynki bo ja już dawno ich nie widziałam Quote
Aga76 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Kasia_zg']Obaj uwielbiają śnieg tylko z tym wyjątkiem że Maxio wie że po śniegu chodzi sie na łapkach a Matuś uskutecznie chodzenie na głowie i plecach http://www.voila.pl/140/z6jx9/index.php?mid=1&f=1 http://www.voila.pl/142/za6cj/index.php?mid=1&f=1 :evil_lol::evil_lol: hihihi Niesamowity słodziak na fotkach :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No nastepna co ja dzisiaj z Wami mam:mad: jedna glodzi (Aga)druga chlodzi:evil_lol: wpusc ze tego biedaka do domku jak bardzo Cie prosi:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Witamy:bye: Ile wy tam śniegu macie:crazyeye: U nas już prawie wszystko stopniało i deszcz pada... A Matrix super wygląda:loveu: (jak zawsze) Quote
ewa2909 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 U nas tezż już po śniegu:placz: I gdzie Matrix będzie teraz szlał?????????? Czść Kasiu:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Aga76 napisał(a): hihihi Niesamowity słodziak na fotkach Tak to tylko slodziak na fotkach w rzeczywistości to diabeł wcielony:evil_lol: Właśnie przyszedł z podwórka tak ututrany że nie wiedziałam jak mam sie zabrać za niego zeby go umyć Pegaza napisał(a):No nastepna co ja dzisiaj z Wami mam jedna glodzi (Aga)druga chlodzi wpusc ze tego biedaka do domku jak bardzo Cie prosi Wołałam go wtedy pare razy i nie chciał przyjśc wiec poopke se troche dłóżej przewietrzył;) ***Paulina*** napisał(a):Witamy Ile wy tam śniegu macie U nas już prawie wszystko stopniało i deszcz pada... A Matrix super wygląda (jak zawsze) Witamy :) Śniegu już nie ma to focie sprzed tygodnia,teraz sa tylko resztki które znikają w szybkim tepie Dzieki za ciepłe słowa ewa2909 napisał(a):U nas tezż już po śniegu:placz: I gdzie Matrix będzie teraz szlał?????????? Czść Kasiu:loveu::loveu::loveu: Cześć Ewo:) Oj tak Matrix zawiedziony jest bardzo że niegu coraz mniej czekamy na kolejny puszysty snieg;) Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Gdzieś tu są szalone psy trzeba sie przyjżeć:evil_lol: Mały oszołom w akcji... Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Szukajcie a znajdziecie :cool1: hihihi Mati fantastycznie parkuje w zaspie, jak zawodowy kierowca rajdowy :evil_lol: A swoją drogą piękny zimowy krajobraz :loveu: Dzień dobry Kasiu :calus: Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Zauwazylam i wiem gdzie jest:multi: cze w srodku tygodnia:p Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Cześć Dziewczyny:loveu: pies tropiący Quote
ewa2909 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Czołem Kasiu:loveu::loveu::loveu: Z kąd Wy tam tyle śniegu jeszcze macie??????????U nas już breja niesamowita. Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Aga76 napisał(a):Mati - pies polarny :evil_lol: Coś w tym jest :evil_lol: ewa2909 napisał(a):Czołem Kasiu:loveu::loveu::loveu: Z kąd Wy tam tyle śniegu jeszcze macie??????????U nas już breja niesamowita. Ewuś śniegu jest tyle samo u mnie co i u Ciebie...czyli zostało tylko wspomninie po nim i dużo wody. To fotki są sprzed tygodnie czy jakoś tak :lol: Quote
Recommended Posts