Pegaza Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Hej Kasia:p Mati nie potrzebuje wichury by sie wysuszyc? bo moje to zawsze wichura traktowane..:p jee jak ten Gucio wysoko wisi:lol: Kacha ta fotka na avatar:loveu: http://www.voila.pl/148/z985l/index.php?mid=1&f=1 ladna choinka:loveu: my mamy na czerwono zdobioną Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Aga76 napisał(a):http://images44.fotosik.pl/45/e6abde7d77945d4emed.jpg Mati wygląda fantastycznie i ma taką słodką minkę :cool3: Najlepszy Mikołaj !!! A jaką miał słodką obrażoną mine jak mu zdjełam kubraczek...czapka mu nie odpwiadała sam ją ściągnoł ale pelerynka o dziwo mu pasowała;) Pegaza napisał(a):Hej Kasia:p Mati nie potrzebuje wichury by sie wysuszyc? bo moje to zawsze wichura traktowane..:p jee jak ten Gucio wysoko wisi:lol: Kacha ta fotka na avatar:loveu: http://www.voila.pl/148/z985l/index.php?mid=1&f=1 ladna choinka:loveu: my mamy na czerwono zdobioną Witaj Dario:) Mati zawsze straktowany jest suszarką i o dziwo sam woła żeby go wysuszyć tylko po kapaniu suszymy go prawie godzine Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cześć Kasieeńko:loveu::loveu::loveu: U Ciebie zawsze można liczyc na Sliczne foteczki. Mati-św MIKOŁAJ.Super.:loveu::loveu::loveu: Storczyk tyż piekny:loveu: Kasiu oglądałaś pogode??????????U nas zapowiadają -21 na noc Quote
Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Matuś i Gucio - uwielbiam ich :loveu: Ja tyż nabyłam se storczyka nowego, piątego już mam :lol: Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kasieeńko:loveu::loveu::loveu: U Ciebie zawsze można liczyc na Sliczne foteczki. Mati-św MIKOŁAJ.Super.:loveu::loveu::loveu: Storczyk tyż piekny:loveu: Kasiu oglądałaś pogode??????????U nas zapowiadają -21 na noc Wita Ewo :) Ciesze sie że foteczki sie podobają Własnie oglądałam pogode i jestem przerażona już zaniosłam Maxowi dodatkowe koce i zabezpieczyłam drzwi żeby miał cieplej Kasia napisał(a):Matuś i Gucio - uwielbiam ich :loveu: Ja tyż nabyłam se storczyka nowego, piątego już mam :lol: Hej Kasieńko:) Ja mam narazie trzy storczyki dwa mi już przekwitły i puszczają nowe gałązki a jeszcze mam ochote na róziowego tylko narazie nie mam go gdzie postawić bo żaden kwatek nie może stać w zasiegu dzioba Gucia bo wszystko wcina nie wazne czy jadalne czy nie jadalne tak jak ostatnio zakwitła mi ozdobna papryczka chili ładnie mi zawiązal sie owocek a ta bestia mi zjadła podziwiam go bo to takie pieruńsko ostre :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kasia_zg napisał(a):Wita Ewo :) Ciesze sie że foteczki sie podobają Własnie oglądałam pogode i jestem przerażona już zaniosłam Maxowi dodatkowe koce i zabezpieczyłam drzwi żeby miał cieplej Hej Kasieńko:) Ja mam narazie trzy storczyki dwa mi już przekwitły i puszczają nowe gałązki a jeszcze mam ochote na róziowego tylko narazie nie mam go gdzie postawić bo żaden kwatek nie może stać w zasiegu dzioba Gucia bo wszystko wcina nie wazne czy jadalne czy nie jadalne tak jak ostatnio zakwitła mi ozdobna papryczka chili ładnie mi zawiązal sie owocek a ta bestia mi zjadła podziwiam go bo to takie pieruńsko ostre :evil_lol: A ja myślałam że tylko djabełki lubia takie ostre:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kasia_zg napisał(a): Ja mam narazie trzy storczyki dwa mi już przekwitły i puszczają nowe gałązki i jeszcze mam ochote na róziowego tylko narazie nie mam go gdzie postawić bo żaden kwatek nie może stać w zasiegu dzioba Gucia bo wszystko wcina nie wazne czy jadalne czy nie jadalne tak jak ostatnio zakwitła mi ozdobna papryczka chili ładnie mi zawiązal sie owocek a ta bestia mi zjadła podziwiam go bo to takie pieruńsko ostre :evil_lol: haha, dobry jest :evil_lol: :evil_lol: mi moje tez juz poprzekwitały, ale wszystkie wypuszczają nowe gałązki i kwiaty a jeden to jakoś tak dziko kwitnie - musiałam mu takiego wielkiego badylaka wsadzić w donicę bo by sie połamał :cool1: Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Ewo wierz mi gdybyś pobyła troche z Guciem stwierdziła byś że to istny diablik:evil_lol: Kasia napisał(a):haha, dobry jest :evil_lol: :evil_lol: mi moje tez juz poprzekwitały, ale wszystkie wypuszczają nowe gałązki i kwiaty a jeden to jakoś tak dziko kwitnie - musiałam mu takiego wielkiego badylaka wsadzić w donicę bo by sie połamał :cool1: Kasienko czym Ty podlewasz te storczyki że już Ci kwitną i do tego takie wielkie badyle mają to jakies mutanty albo masz jakieś specyfik specjalny ;) Zobaczymy czy mi wogóle zakwitną :cool3: Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Cze wszystkim:loveu: Tak sobie siedze i sie zastanawiam gdzie mam schować Matusia na czas wizyty ksiedza, bo znając go to widząc obcego w drzwiach w dodatku w sutannie to sie na niego rzuci i bedzie go targał a ja bym sie chyba ze wstydu spaliła, pokoje odpadają w napadzie szału obdrapie mi tynk ze scian:evil_lol: Chyba zostanie łazienka...oby ksiądz nie chciał sobie usiąśc na pogaduchy.... Jutro jade sobie do Łodzi w poszukiwaniu butów do ślubu i mam zamiar rozejżeć sie za sukienką bo moja awaryjna krawcowa powiedziała że najpóźniej w połowie lutego musze sie zdecydować na wzór sukienki jesli gdzieś nie kupie gotowej a w moim przypadku bedzie do trudne...ehhh zaczeło sie. Fotograf zadzwonił czy ma zatwierdzić umowe wstepną bo na tą godzine co my chcemy są już chetni, kosmetyczka kazała przyjechać bo trzeba godziny uzgodnić bo też ktoś już sie pytał o ten termin...no masakra jakaś :shake: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://images24.fotosik.pl/310/28e3ae8af81c1325.jpg Ale ładniuchne :loveu: Ooo Kasiu chyba powoli się zaczęło ;) załatwianie-potwierdzanie... i zakupy... Ubierz go w mikołajowa pelerynkę i puść na księdza :evil_lol: Najwyżej się okaże, że ksiądz nie był grzeczny w ubiegłym roku. Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Mała Gabi... Daj łapke... Przybij piątke :) Słodkie oczka ;) Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a):http://images24.fotosik.pl/310/28e3ae8af81c1325.jpg Ale ładniuchne :loveu: Ooo Kasiu chyba powoli się zaczęło ;) załatwianie-potwierdzanie... i zakupy... Ubierz go w mikołajowa pelerynkę i puść na księdza :evil_lol: Najwyżej się okaże, że ksiądz nie był grzeczny w ubiegłym roku. Oj zaczeło sie...mam nadzieje że jutro kupie buty bo bez nich nie wyobrażasz sobie przymierzania kiecek;) Hihi Aguś pomysł z mikołajkie i ksiedzem jest dobry ale jak sie okaże że ksiadz nie był grzeczny i mi przyjdzie mi szyć sutanne albo włożyć wiecej w koperte ;) Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://images28.fotosik.pl/309/05cfb2c85f7a2ebfmed.jpg Nieprzeciętny z niego słodziak :loveu: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasia_zg napisał(a): Kasienko czym Ty podlewasz te storczyki że już Ci kwitną i do tego takie wielkie badyle mają to jakies mutanty albo masz jakieś specyfik specjalny ;) Zobaczymy czy mi wogóle zakwitną :cool3: zwykłą wodą, raz w tygodniu i trochę zostawiam wody na podstawce aby mogły się napić do woli. i wszystkie stoją na parapecie, mają dużo światła. one mi rosną jak popierdzielone, ledwo co obcięłam bo przekwitły a już nowe pąki i nawet od korzenia nowe łodygi wyrastają :cool1: wszystkie 5 mi kwitnie teraz - pięknie to wygląda :loveu: Mati puchaty słodziak :loveu: czekamy na relację po kolędzie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bedzie nowy baner:multi: ja juz w koncu tez muszem nowy miec!!:roll: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pegaza napisał(a): ja juz w koncu tez muszem nowy miec!!:roll: Oj, chyba tak :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cześć Kasiu :multi: Ale fajny ten nowy banner :loveu: Szybko Kasiu go zmieniaj, bo ja widzę ciągle stary :x Quote
Kasia_zg Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Owczarkowa napisał(a): Bardzo dziekujemy za cudowny banerek :loveu: Aga76 napisał(a):http://images28.fotosik.pl/309/05cfb2c85f7a2ebfmed.jpg Nieprzeciętny z niego słodziak [SIZE=2][SIZE=2]Dziękujemy Aguś [SIZE=2] Kasia napisał(a):zwykłą wodą, raz w tygodniu i trochę zostawiam wody na podstawce aby mogły się napić do woli. i wszystkie stoją na parapecie, mają dużo światła. one mi rosną jak popierdzielone, ledwo co obcięłam bo przekwitły a już nowe pąki i nawet od korzenia nowe łodygi wyrastają wszystkie 5 mi kwitnie teraz - pięknie to wygląda Mati puchaty słodziak czekamy na relację po kolędzie Oj Kasieńko tyle kwitnących storczyków musi wyglądać pięknie...Ja chciałam wiązanke do ślubu z kremowego storczyka z różowym srodkiem ale pani kwiaciarka mnie zasmuciła bo w czerwcu cięzko dostać storczyki takie do wiązanek :( [SIZE=2] O rany miała być relacja z wizyty ksiedza, a wiec proboszcz wchodząc po schodach krzyczał "hoł hoł hoł jest tu kto" ze smiechu to ledwo co sie powstrzymałam, Mati przywitał go w drzwiach pieknych uśmiechem ząbki pokazał mu wszystkie z taką miną jak by chciał powiedzieć "wejdź dalej a obedre Cie z tej sutanny" :) wiec szybko go złapałam i zamknełam w łazience z czego nie był zadowolony. Ksiądz widząc mojego tatusia aż podskoczyl do góry, tak szybko zaczoł błogosławić dom że ledwo zdążyłam sie załapac na świecenie bo on zaczoł to robić już w korytarzu a ja przecież zamykałam Matiego. Poświecił i rozsiadł sie w fotelu zaczoł ubolewać strasznie nad tym że mój tatuś ma reke w gipsie bo tyle jest do zrobienia w kosciele a szef mojego taty wcale nie odbiera od ksiedza telefonów (dodam że frima w której pracuje mój tata robła w tym kościele ogrzewanie i oświelenie, i ksiądż dzwoni do mojego taty nawet jak sie jedna żaróweczka przepali ) Tak wiec pogadali sobie i sobie poszedł... [SIZE=2] [SIZE=2] quote=Sara_i_Aris;11572961]Cześć Kasiu Ale fajny ten nowy banner Szybko Kasiu go zmieniaj, bo ja widzę ciągle stary Saro nie denerwuj sie tak już zmieniłam na nowy banerek :) Nie było ostatnio czasu bo odrana praca a popołudniami jeździłam za sukienką...cieżko jest...odwiedziłam wszystkie mozliwe salony, przymierzyłam chyba ze 30 sukienek, a że ja mam ograniczone możliwości bo troszke wiecej mam w biodrach to i fasony w literke "A" sie nadają. A tu znowu problem bo jak mi sie juz jakaś spodobala to niezbyt sie w niej czułam, a jak już w jakiejś sie dobrze czułam to znowu niebyt odpowiadała mi wizualnie. Zaliczyłam również Targi Ślubne gdzie miałam okazje zrobić sobie makijaż i zadecydowałam że własnie ta wizazystka bedzie mnie malowała i zaklepalam sobie termin, wiec kolejne z głowy. W tym tygodniu musze już podjąc decyzje o sukience bo to czas najwyższy bo z tych co sobie wybrałam to tylko szyte na miare i nie w Polsce tylko zagranicą :( Z tych wszystkich wybrałam trzy w które mi sie podobają i w których dobrze sie czuje pokaże Wam tylko dwie bo trzeciej nie moge znalesc w necie [SIZE=2] To jest ta pierwasza: tak wyglada z tyłu jak jest podpiety tren A tak wygląda na szerszej halce Quote
Kasia_zg Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 A to jest ta druga.... i jej tył.... No i jak dziewczyny jak Wam sie podobają?? Quote
Aga76 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cześć Kasiu :loveu: A trzeci model jest pośredni? Pierwsza wydaje mi się bogatsza wizualnie. W której lepiej sie czułaś? Quote
Aga76 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Pegaza napisał(a): ja nawet nie wiem jakie trendy sa teraz na czasie:roll: pierwsza bardzo bogata druga jest podobna tylko krotszy ten ogon z tylu ma.. Kasia musisz wiedziec w ktorej lepiej ci do twarzy i wygodniej.. Już jesteś :loveu: Quote
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Hej Kasia:p ja nawet nie wiem jakie trendy sa teraz na czasie:roll: pierwsza bardzo bogata druga jest podobna tylko krotszy ten ogon z tylu ma.. Kasia musisz wiedziec w ktorej lepiej ci do twarzy i wygodniej.. Quote
Pegaza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 oglada ktora tvn ja nie wiedzialam ze mam taka modna kopertowke hihi pokazywali przed chwila tak srebna ja mam taka czarna i poczatkowo ja nie lubialam nawet pisalam gdzies o niej.. Quote
Recommended Posts