Kasia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Max tak jak Fidlak - grudzień to zawsze najgorszy okres :shake: żal mi takich psiurów co to tak boja się tych petard... Quote
Kasia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [SIZE="3"]Kasiu i włochacze, Hektorki i Gucie, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='ladyyork'] Nowego Roku, żeby był szczęśliwy w osobiste doznania oraz by przyniósł wiele satysfakcji z realizacji zawodowych projektów. Życzy Hodowla "Z Raju Lady":loveu::loveu::loveu: Dziekujemy bardzo za życzenia :loveu: [quote name='Kasia']Max tak jak Fidlak - grudzień to zawsze najgorszy okres żal mi takich psiurów co to tak boja się tych petard... Biedne te psiulki... Mati w tamtym roku bał sie nawet strzałów a w tym roku jak już zaczeli strzelać i Mati na te hukowe szczekał to jeszcze bardziej go podkrecaliśmy i sie nie bał. Dzisiaj też jak wychodziliśmy na podwórko to pierwszy na smyczy biegł i szczekał ale jak usłyszal te gwiżdżace petardy to już nie był taki bohater wskrabał mi sie na rece schował sie ale pod nosem se warczał:lol: [quote name='Kasia'] Kasiu i włochacze, Hektorki i Gucie, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Dziekujemy Kasieńko bardzo:loveu: W Tym Nowym Roku 2009 życzymy Wszystkim Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Oby ten Nowy Rok nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych, zawodowych i rodzinnych!! Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE KASIU I ZWIERZYŃCA:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Kasia_zg'] [SIZE=2]O tak Aguś pozytywny i nie tylko zwłaszcza wtedy kiedy drażni Matiego i szczekają razem ganiając sie po pokoju :p hihihi pozdrawiamy :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='ewa2909']Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE KASIU I ZWIERZYŃCA:loveu::loveu::loveu: Witaj Ewo:) Dziekujemy Ci bardzo za życzonka:loveu: [quote name='Aga76'] hihihi pozdrawiamy I dla Ciebie Aguś ciepłe pozdrowionka :loveu: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Łóżko odpowiednich rozmiarów :evil_lol: Jak miewa się Mati, zapomniał o chorobie? Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Aga76']Łóżko odpowiednich rozmiarów :evil_lol: Jak miewa się Mati, zapomniał o chorobie? Łóżko czasami wydaje sie za małe jak ten oszołom zacznie hasac i sie wygłupiac:evil_lol: Matuś miewa sie dobrze, o chorobie już zapomniał. Bałam sie jak zniesie Sylwestra ale o dziwo byl bohaterem nawet wyszedł z nami na dwór na poczatku szczekał na huki i hałas ale jak Tz zaczoł odpalać rakietnice to monet startu to syczenie i gwzid nie bardzo podpasowało Matusiowi trzeba go było wziąc na raczki ale był dzielny i warczał se pod nosem. Za to Maxio nadal jest w wielkim stresie. A Mati własnie leży wyprany i wysuszony pod kocem i śpiewa coś sobie a własciwie przypomina to miałczenie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Kasia_zg'] A Mati własnie leży wyprany i wysuszony pod kocem i śpiewa coś sobie a własciwie przypomina to miałczenie :evil_lol: http://images49.fotosik.pl/45/43d96087706a804bmed.jpg http://images35.fotosik.pl/45/baeb6f52fac2931amed.jpg :roflt: taki talent muzyczny trzeba wyeksponować! i do tego uprawia sporty ekstremalne - ślizg na mokro :loveu: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://images38.fotosik.pl/45/df20bfcf398f8860med.jpg To mi się podoba, Mati ciężko pracujący :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cześć Kasiu! Śpiewający Mati hihi :roflt: Kasiu, masz yorka wszechstronnie uzdolnionego :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Aga76'] taki talent muzyczny trzeba wyeksponować! i do tego uprawia sporty ekstremalne - ślizg na mokro Aguś od jego talentu muzycznego to już nas czasami głowa boli...on potrafi spać i mruczeć przez sen o tym miałczeniu już nie wspominam:evil_lol: [quote name='Aga76']http://images38.fotosik.pl/45/df20bfcf398f8860med.jpg To mi się podoba, Mati ciężko pracujący Raczej obijający sie ;) [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu! Śpiewający Mati hihi :roflt: Kasiu, masz yorka wszechstronnie uzdolnionego :eviltong: Witaj Saro :) Ja bym już wolała żeby on był mniej uzdolniony zwłaszcza muzycznie ;) Quote
Aga76 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ciekawe co będzie, gdy Mati zechce zamieszkać w klatce przyjaciela? :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 cze Kasia :loveu: wesoło i głośnio macie w chałupie :evil_lol: Fidlak leży mi pod nogami i puszcza tak okropnie śmierdzące bąki, że zaraz go normalnie wypierdzielę z pokoju!!! Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Aguś...Mati już nie raz kombinował żeby wyeksmitować Gucia z klatki i nie raz próbował podczas sprzatania klatki wleź do środka tylko nio niestety wejście jest małe wlazła mu tylko głowa i to też z wielkim trudem to tym bardziej zazdka tam nie wsadzi :evil_lol: Ale moja kuzynka ma dwa króliki miniaturki klatka jest spora wiec do nich wlazł i beszczelnie im sie tam rozwalil jak by był u siebie a króliki na zewnatrz patrzyłyły sie na niego jak na głuupola :evil_lol: [quote name='Kasia']cze Kasia :loveu: wesoło i głośnio macie w chałupie :evil_lol: Fidlak leży mi pod nogami i puszcza tak okropnie śmierdzące bąki, że zaraz go normalnie wypierdzielę z pokoju!!! Cze Kasieńko:lol: Hihihi Fidelek za kadzidełko robi:evil_lol: Mati ma sposób jak pusci cichacza to to najpierw oglada sie za siebie powącha i spiernicza a smrodek zostaje ale za to jak baczek jest głośniejszy to sie każe brać na rece nieważne że nieciekawie pachnie ale jak już kiedyś pisałam on sie boji swoich głosnych baczków :evil_lol: Świąteczny Matuś Tylko nie śmiejcie sie z naszego Mikołajka :loveu::evil_lol: Quote
ladyyork Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jakie ma piękne wdzianko ,a jakie ładne futerko ma (włoski gęste) Quote
Aga76 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Kasia_zg']Aguś...Mati już nie raz kombinował żeby wyeksmitować Gucia z klatki i nie raz próbował podczas sprzatania klatki wleź do środka tylko nio niestety wejście jest małe wlazła mu tylko głowa i to też z wielkim trudem to tym bardziej zazdka tam nie wsadzi :evil_lol: Ale moja kuzynka ma dwa króliki miniaturki klatka jest spora wiec do nich wlazł i beszczelnie im sie tam rozwalil jak by był u siebie a króliki na zewnatrz patrzyłyły sie na niego jak na głuupola :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: o rany ale się uśmiałam z opowieści o klatce królików Czy ten super Mikołaj mógłby mnie i niuńki odwiedzić? Jest więcej niż booski :razz: Quote
Mała Rita Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 przepiekny Mikołajek :loveu: prezenty jakieś przyniósł? :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='ladyyork']Jakie ma piękne wdzianko ,a jakie ładne futerko ma (włoski gęste) [SIZE=2] Witamy i dziekujemy bardzo.:loveu: Wdzianko z lekka za male bo pożyczyliśmy specjalnie od mniejszego kolegi Matusia;) [quote name='Aga76']o rany ale się uśmiałam z opowieści o klatce królików Czy ten super Mikołaj mógłby mnie i niuńki odwiedzić? Jest więcej niż booski Matuś stwierdził że klateczka królików jest bardzo wygodna i co tam pójdziemy to sie w niej zadekuje i lezy na pachnacym sianku ;) Aguś ten Mikołajek bardzo chetnie by odwiedził niunki a tym bardziej Ciebie:lol::loveu: [quote name='Kasia']Fajny ten Mikołajek :loveu: Dzieki Kasieńko :loveu: To wstawie reszte fotek Mikołajka Quote
Kasia_zg Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Mała Rita']przepiekny Mikołajek :loveu: prezenty jakieś przyniósł? :evil_lol: Pewnie że przyniósł prezenciki i to jakie ;) Quote
Aga76 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://images44.fotosik.pl/45/e6abde7d77945d4emed.jpg Mati wygląda fantastycznie i ma taką słodką minkę :cool3: Najlepszy Mikołaj !!! Quote
Recommended Posts