Aga76 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry Aguś :loveu: Milego dnia życzymy:lol: Kasiu, Jak przygotowania do świąt? Wciąż masz dużo pracy? Szykują się może dni wolne? My dostaliśmy w pracy wolną wigilię :p Quote
Kasia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ale Mati słodko wygląda :loveu: my też mamy wolną wigilię, pierwszy raz tak nam zrobili:multi: Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A ja mam od zawsze wigilię wolną :multi: :loveu: Przychodzimy tylko po paczki a ja jestem z dwie godizny szybciej zeby je zapakowac :cool1: Quote
Kinia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 http://images47.fotosik.pl/37/381ffeb1d801590d.jpg o fajna fotka:) Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Hej Kasiu! Mati na święta się przyszykował, a my... oj moje biedne włosy:placz: Cholibcia. Praca wre to nie będę przeszkadzać:loveu: Quote
Kasia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 cze Kasiasta :loveu: tak o wpadliśmy, się przywitać i w ogóle :lol: Quote
Pegaza Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kasia napisał(a):cze Kasiasta :loveu: tak o wpadliśmy, się przywitać i w ogóle :lol: i ja tez mowie czesc:loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Witamy Wszystkie Kochane Cioteczki:loveu: Tesknimy za Wami bardzo!! Ostatnie dni są dla nas cieżkie, ciągle praca albo sprawy rodzinne utrudniają nam możliwośc posiedzenia tu z Wami... Świeta odpoczywamy przynajmniej troszke wolnego czego bardzo mi brakuje. Matuś mi ostatnio bardzo choruje...najpierw dokuczały małemu nieszczesne gruczoły okołoodbytowe przy czym bardzo sie wycierpiał, organizm osłabiony i niestety przyplatało sie zapalenie oskrzeli :( dziwne bo Mati malo co ostatnio z domu wychodzil jedyne co na siku ale najwyraźniej to wystarczyło. Goraczka od trzech dni, z kaszelkiem i katarkiem meczą go nadal, codziennie zastrzyk z antybiotykiem a jutro idziemy po tableki które mają nam wystarczyć na te Świateczne dni...mam nadzieje że szybko mój niuniek wyzdrowieje... To tyle u Nas...po Świetach bedzie jeszcze pare dni w których mam nadzieje ponadrabiać zaległosci u Was:lol: Pozdrawiamy Wszystkie cioteczki mocno Was ściskamy :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Wszystkim cioteczkom :loveu: Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. A Waszym psiakom życzę by pod choinką znalazły coś smacznego, coś piszczącego lub coś milutkiego Quote
AlKil Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesołych świąt i dużo dużo zdrówka dla Matusia!!!!!!!!!! Quote
Aga76 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Witaj Kasiu, Biedny Matuś, mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze. Skąd mu się przyplątało zapalnie oskrzeli :shake: Koniecznie gorąco ucałuj Matusia od niuniek! pozdrawiamy, zdrówka i spokoju życzymy Quote
madziasto4 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Niech Matuś wraca do zdrowia :calus: Quote
Kasia_zg Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Dziekujemy Wam za życzonka:calus: Świeta...Świeta i po Świetach...mineły nam w miłej rodzinej atmosferze...ale Teskniliśmy za Wami :lol: Matusiowi już lepeij, wczoraj dostał ostatnią tabletke, kaszelku już nie ma, katarek i kichanie sie uspokoiło, jeszcze troszke ma goraczke ale już dużo mniejszą. Bidulek w Świeta że niemógł wychodzić na dworek z wujciem Hektorkiem i nie mógł pobawić sie z Maxiem do tego był słabiutki bo goraczka meczyła go bardzo ale każdy mu poświecał za to dużo czasu wiec miał to wynagrodzone. Teraz juz coraz bardziej rozrabia i nadrabia ten czas kiedy był chory.:lol: Tu nie jadł 3 dni wiec postanowiłam postraszyć go że jedzonko zje mu Gucio poskutkowało Quote
tigrunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witaj Kasieńko :multi: Dużo zdrówka życzymy dla Matusia :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czesc Kasieńko :multi: Biedactwo wymeczyło się goraczką :-( Dużo zdrówka życzymy :loveu: Quote
Kasia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 a Gucio twardo asystował przy konsumpcji :evil_lol: cze Kasieńko :loveu: głaski dla Matusia i aby juz więcej nie chorował :calus: a co u reszty? U Hektorka i Maxia? Quote
Pegaza Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ojojo to sie porobilo Mati taki chory byl... ale juz widze ze jest lepiej:loveu: maly czarnuszek jakiego ma kucka fajnego:loveu: Quote
Aga76 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Gucio ma pozytywny wpływ na Matusia :wink: pozdrawiamy ciepło :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='tigrunia']Witaj Kasieńko Dużo zdrówka życzymy dla Matusia [SIZE=2]Witaj Beatko:) Dziekujemy Ci bardzo :loveu: [quote name='Mała Rita']Czesc Kasieńko Biedactwo wymeczyło się goraczką Dużo zdrówka życzymy [SIZE=2]Witaj Asiu:lol: Nio wymeczył sie bidulek przeokropnie na szczęście już choróbsko odpóściło i Matuniu znowu biega wesolutki [quote name='Kasia']a Gucio twardo asystował przy konsumpcji cze Kasieńko głaski dla Matusia i aby juz więcej nie chorował a co u reszty? U Hektorka i Maxia? [SIZE=2]Kasieńko Gucio we wszystkim asystuje Matusiowi, przy czesaniu ciągnie go za wloski a przy suszeniu wtrynia sie miedzy suszarke a Matusia i strasznie nam przeszkadza Rszta wporzadeczku, wujcio Hektorek ma zajecie bo musi opiekować sie dorastajacą kotką która szaleje po firankach. A dla Maxia tydzień przed sylwestrem i dziejszy wieczor bedzie dla niego najgorszy przeokropnie boji sie strzałów na dodatek w domu z nami nie chce siedzieć tylko każe sie zamykać u siebie i najlepeij mu jak nic nie widzi i nie słyszy. Od wczoraj jest na tabletkach uspokajających i mam tylko nadzieje że prześpi te strzały spokojnie. [quote name='Pegaza']Ojojo to sie porobilo Mati taki chory byl... ale juz widze ze jest lepiej maly czarnuszek jakiego ma kucka fajnego [SIZE=2]Cześć Dario :loveu: [quote name='Aga76']Gucio ma pozytywny wpływ na Matusia pozdrawiamy ciepło [SIZE=2]O tak Aguś pozytywny i nie tylko zwłaszcza wtedy kiedy drażni Matiego i szczekają razem ganiając sie po pokoju :p Quote
ladyyork Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Nowego Roku, żeby był szczęśliwy w osobiste doznania oraz by przyniósł wiele satysfakcji z realizacji zawodowych projektów. Życzy Hodowla "Z Raju Lady":loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts