Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mała Rita']czesc Kasieńko :loveu: ja tez z Fidkiem byłam u fryzjera, ale nie wyszlo mu to na dobre... chudzina moja sie zrobiła teraz :evil_lol:

Cześć Asiu :lol:
My idziemy tylko podciąć włoski na głowie i łapinach reszte futra zostawiamy na zime bo tak to temu mojemy chudzielcowi zimno było a ubranek nie chce nosić zaraza jedna. Dzisiaj go kompałam to moja mama sie przeraziła wszystkie kregi można mu policzyć tak mu wystają a jedzenie sie w niego wmusza
A gdzie Asiu chodzicie do fryzjera??

Posted

[quote name='Mała Rita']Do mojej mamy Parysa od kilku juz lat przyjezdza fryzjerka ale nie polecam :shake: Parysa ścina dobrze, Fidka nie bardzo :cool1:

Właśnie byłam specjalnie u Was zobaczyć Fidka i wcale bym sie nie skapneła że jest obciety, tyle że łapki troche krótsze ale wyglada fajniusio:loveu:. Przyzwyczaiłas sie że ma długie włoski i teraz jest Ci cieżko przyzwyczaić sie do nowej fryzurki, pamietam jak pierwszy raz obcielismy Matusia to ja całe dwa tygodnie plułam sobie w brode bo żałowałam tych długich włosków. Owszem lubie go takiego zarośnietego i w kitecze ale wiem że w krótszych jest mu wygodniej.
Dodam że zauwazyłam że niektóre fryzjerki specjalizują sie w jedym typie fryzurek i najlepeij cieły by wszystkie psiaki tak...my już wiele fryzjerek wypróbowaliśmy i np. jedna Pani wszystkie psiaki strzyże na sznaucerka (widziałam przez nią pudla wlaśnie tak obcietego wyglądał komicznie :evil_lol:), inna znowu Pani jeśli Yorka na krótko czyli na szczeniaka mogła bym tak wymieniać ;)

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Właśnie byłam specjalnie u Was zobaczyć Fidka i wcale bym sie nie skapneła że jest obciety, tyle że łapki troche krótsze ale wyglada fajniusio:loveu:. Przyzwyczaiłas sie że ma długie włoski i teraz jest Ci cieżko przyzwyczaić sie do nowej fryzurki, pamietam jak pierwszy raz obcielismy Matusia to ja całe dwa tygodnie plułam sobie w brode bo żałowałam tych długich włosków. Owszem lubie go takiego zarośnietego i w kitecze ale wiem że w krótszych jest mu wygodniej.
Dodam że zauwazyłam że niektóre fryzjerki specjalizują sie w jedym typie fryzurek i najlepeij cieły by wszystkie psiaki tak...my już wiele fryzjerek wypróbowaliśmy i np. jedna Pani wszystkie psiaki strzyże na sznaucerka (widziałam przez nią pudla wlaśnie tak obcietego wyglądał komicznie :evil_lol:), inna znowu Pani jeśli Yorka na krótko czyli na szczeniaka mogła bym tak wymieniać ;)

ta pani scina "na sznaucera" :evil_lol: i parysa i fidka też :evil_lol:

Posted

Hej Kasia:p
wujek Hektor to bardzo powazny facet:p
a tych kotkow to chyba 3 naliczylam..ten z rudym mi sie podoba:p
no prosze jaki ten Twoj przyszly porzadnicki jest:lol:

Posted

[quote name='Aga76']Wujcio Hektor miał prawdziwą sesję :cool3: Uroczy z niego model!

Cześć Aguś:loveu:
Modela trzeba nabierać zeby wogóle spojrzał łaskawie w obiektyw

[quote name='Pegaza']Hej Kasia:p
wujek Hektor to bardzo powazny facet:p
a tych kotkow to chyba 3 naliczylam..ten z rudym mi sie podoba:p
no prosze jaki ten Twoj przyszly porzadnicki jest:lol:
Hej Dario :lol:
Kotecków jest 5 a włąsciwie to kocice...wiecej już nie bedzie...jescze jest staruszka Kitka (gadająca) z którą najprawdopodobniej bedzie trzeba sie niedłógo pożegać bo jest cięzko chora i wet stwierdzil że jeśli obecne leczenie nie da rezultatów i spowrotem zacznie krwawić to bedzie trzeba pozwolić jej odejść bez cierpień (ma nowotwór na sutku góz jest już bardzo duży i krwawiacy a Kitka ma juz też swoje lata bo 14 ) :( Jescze jest Tosia to piekny rudzielec który uwielbia Matusia suszki :)

I reszta foteczek. Dalsze z powrotu z Kielc

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Cześć Aguś:loveu:
Modela trzeba nabierać zeby wogóle spojrzał łaskawie w obiektyw

O takiego wystrzałowego dżentelmena to trzeba zabiegać...

:thumbs:

Posted

Cześć Dziewczynki :)
Ciesze sie że wujcio Hektorek sie podobał.

Wczoraj zakończyliśmy te beznadziejne konsultacje w poradnii życia rodzinnego te cztery spotkania były straszne, po tym co ten facet gadał to sie małżeństwa odechciewa :evil_lol: ale naszczęście mamy już to za sobą.

Wczoraj byłam na zakupach po godzinie dostałam oczopląsów i zamiast pokupować jakieś prezety rodzince niekupiłam nic. Widząc jak ludzie przekładają z jedych pudelek do drugich po czym w innych nie ma już połowy kompletów np z kosmetyków, czy z zabawek to miałam dość...

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Wczoraj byłam na zakupach po godzinie dostałam oczopląsów i zamiast pokupować jakieś prezety rodzince niekupiłam nic. Widząc jak ludzie przekładają z jedych pudelek do drugich po czym w innych nie ma już połowy kompletów np z kosmetyków, czy z zabawek to miałam dość...

http://images44.fotosik.pl/37/33b923488e37d3cb.jpg

O rany, ludziom to się czasem przewraca pod sufitem...

Mati wygląda odlotowo !

Cześć Kasiu :loveu: Najważniejsze, że konsultacje za wami, teraz znów będzie normalnie ;)

Posted

Cześć Aguś:)
Ludziom to odbija przez ten szał światecznych zakupów;)
Niesamowicie sie ciesze że konsultacje juz za nami bo czasami zastawialiśmy sie czy ten facet to sam wie co do Nas mówi :evil_lol:

Witaj Dario:lol:
Dziekujemy za odwiedzinki i pozdrawiamy Was :loveu: