Mała Rita Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 czesc Kasieńko :loveu: ja tez z Fidkiem byłam u fryzjera, ale nie wyszlo mu to na dobre... chudzina moja sie zrobiła teraz :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Mała Rita']czesc Kasieńko :loveu: ja tez z Fidkiem byłam u fryzjera, ale nie wyszlo mu to na dobre... chudzina moja sie zrobiła teraz :evil_lol: Cześć Asiu :lol: My idziemy tylko podciąć włoski na głowie i łapinach reszte futra zostawiamy na zime bo tak to temu mojemy chudzielcowi zimno było a ubranek nie chce nosić zaraza jedna. Dzisiaj go kompałam to moja mama sie przeraziła wszystkie kregi można mu policzyć tak mu wystają a jedzenie sie w niego wmusza A gdzie Asiu chodzicie do fryzjera?? Quote
Mała Rita Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Do mojej mamy Parysa od kilku juz lat przyjezdza fryzjerka ale nie polecam :shake: Parysa ścina dobrze, Fidka nie bardzo :cool1: Quote
Kasia_zg Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Mała Rita']Do mojej mamy Parysa od kilku juz lat przyjezdza fryzjerka ale nie polecam :shake: Parysa ścina dobrze, Fidka nie bardzo :cool1: Właśnie byłam specjalnie u Was zobaczyć Fidka i wcale bym sie nie skapneła że jest obciety, tyle że łapki troche krótsze ale wyglada fajniusio:loveu:. Przyzwyczaiłas sie że ma długie włoski i teraz jest Ci cieżko przyzwyczaić sie do nowej fryzurki, pamietam jak pierwszy raz obcielismy Matusia to ja całe dwa tygodnie plułam sobie w brode bo żałowałam tych długich włosków. Owszem lubie go takiego zarośnietego i w kitecze ale wiem że w krótszych jest mu wygodniej. Dodam że zauwazyłam że niektóre fryzjerki specjalizują sie w jedym typie fryzurek i najlepeij cieły by wszystkie psiaki tak...my już wiele fryzjerek wypróbowaliśmy i np. jedna Pani wszystkie psiaki strzyże na sznaucerka (widziałam przez nią pudla wlaśnie tak obcietego wyglądał komicznie :evil_lol:), inna znowu Pani jeśli Yorka na krótko czyli na szczeniaka mogła bym tak wymieniać ;) Quote
Mała Rita Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Właśnie byłam specjalnie u Was zobaczyć Fidka i wcale bym sie nie skapneła że jest obciety, tyle że łapki troche krótsze ale wyglada fajniusio:loveu:. Przyzwyczaiłas sie że ma długie włoski i teraz jest Ci cieżko przyzwyczaić sie do nowej fryzurki, pamietam jak pierwszy raz obcielismy Matusia to ja całe dwa tygodnie plułam sobie w brode bo żałowałam tych długich włosków. Owszem lubie go takiego zarośnietego i w kitecze ale wiem że w krótszych jest mu wygodniej. Dodam że zauwazyłam że niektóre fryzjerki specjalizują sie w jedym typie fryzurek i najlepeij cieły by wszystkie psiaki tak...my już wiele fryzjerek wypróbowaliśmy i np. jedna Pani wszystkie psiaki strzyże na sznaucerka (widziałam przez nią pudla wlaśnie tak obcietego wyglądał komicznie :evil_lol:), inna znowu Pani jeśli Yorka na krótko czyli na szczeniaka mogła bym tak wymieniać ;) ta pani scina "na sznaucera" :evil_lol: i parysa i fidka też :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Mała Rita']ta pani scina "na sznaucera" :evil_lol: i parysa i fidka też :evil_lol: Ojoj :evil_lol: najwyrazniej to najłatwiejsze fryzura :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 A to "domek na domku" w drodze jak jechaliśmy do Kilec Quote
Kasia_zg Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 A takie cuda były w Zajeździe w którym zatrzymaliśmy sie na obiadek jak wracaliśmy z Kielc... Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wujcio Hektor miał prawdziwą sesję :cool3: Uroczy z niego model! Quote
Pegaza Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Hej Kasia:p wujek Hektor to bardzo powazny facet:p a tych kotkow to chyba 3 naliczylam..ten z rudym mi sie podoba:p no prosze jaki ten Twoj przyszly porzadnicki jest:lol: Quote
Kasia_zg Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Aga76']Wujcio Hektor miał prawdziwą sesję :cool3: Uroczy z niego model! Cześć Aguś:loveu: Modela trzeba nabierać zeby wogóle spojrzał łaskawie w obiektyw [quote name='Pegaza']Hej Kasia:p wujek Hektor to bardzo powazny facet:p a tych kotkow to chyba 3 naliczylam..ten z rudym mi sie podoba:p no prosze jaki ten Twoj przyszly porzadnicki jest:lol: Hej Dario :lol: Kotecków jest 5 a włąsciwie to kocice...wiecej już nie bedzie...jescze jest staruszka Kitka (gadająca) z którą najprawdopodobniej bedzie trzeba sie niedłógo pożegać bo jest cięzko chora i wet stwierdzil że jeśli obecne leczenie nie da rezultatów i spowrotem zacznie krwawić to bedzie trzeba pozwolić jej odejść bez cierpień (ma nowotwór na sutku góz jest już bardzo duży i krwawiacy a Kitka ma juz też swoje lata bo 14 ) :( Jescze jest Tosia to piekny rudzielec który uwielbia Matusia suszki :) I reszta foteczek. Dalsze z powrotu z Kielc Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Cześć Aguś:loveu: Modela trzeba nabierać zeby wogóle spojrzał łaskawie w obiektyw O takiego wystrzałowego dżentelmena to trzeba zabiegać... :thumbs: Quote
Aga76 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 http://images26.fotosik.pl/301/b5f0c9c90b93dd46med.jpg Maruś wygląda powalająco !!! :mdleje: I jakie spojrzenie namiętne :razz: http://images38.fotosik.pl/37/90a4e6f0e3160146.jpg Ależ mnie ta fotka rozbawiała, jest rewelacyjna :roflt: Hektor niczym panna młoda czeka niecierpliwie na swego kawalera... Quote
Kasia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Kasiu, Hektor jest rewelacyjny!!!!! :loveu: A to zdjęcie z oknem mnie rozwaliło :evil_lol: Pozdrawiamy cieplutko :hand: Quote
Pegaza Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Hej Kasia:p piekne miejsce do zwiedzania...:loveu: Mati w kitce slicznie wyglada no jak on moze jej nie chciec:roll: Hektor kogo wypatruje listonosza?:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Cześć Dziewczynki :) Ciesze sie że wujcio Hektorek sie podobał. Wczoraj zakończyliśmy te beznadziejne konsultacje w poradnii życia rodzinnego te cztery spotkania były straszne, po tym co ten facet gadał to sie małżeństwa odechciewa :evil_lol: ale naszczęście mamy już to za sobą. Wczoraj byłam na zakupach po godzinie dostałam oczopląsów i zamiast pokupować jakieś prezety rodzince niekupiłam nic. Widząc jak ludzie przekładają z jedych pudelek do drugich po czym w innych nie ma już połowy kompletów np z kosmetyków, czy z zabawek to miałam dość... Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Kasia_zg']Wczoraj byłam na zakupach po godzinie dostałam oczopląsów i zamiast pokupować jakieś prezety rodzince niekupiłam nic. Widząc jak ludzie przekładają z jedych pudelek do drugich po czym w innych nie ma już połowy kompletów np z kosmetyków, czy z zabawek to miałam dość... http://images44.fotosik.pl/37/33b923488e37d3cb.jpg O rany, ludziom to się czasem przewraca pod sufitem... Mati wygląda odlotowo ! Cześć Kasiu :loveu: Najważniejsze, że konsultacje za wami, teraz znów będzie normalnie ;) Quote
Pegaza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Taa szal przedswiatecznych zakupow:cool1: tulaski dla czarnuszka:loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Cześć Aguś:) Ludziom to odbija przez ten szał światecznych zakupów;) Niesamowicie sie ciesze że konsultacje juz za nami bo czasami zastawialiśmy sie czy ten facet to sam wie co do Nas mówi :evil_lol: Witaj Dario:lol: Dziekujemy za odwiedzinki i pozdrawiamy Was :loveu: Quote
Aga76 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Cześć Kasiu :buzi: pozdrawiamy Pan Milusiński :calus: Quote
Kasia_zg Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Kasiu :buzi: pozdrawiamy Pan Milusiński :calus: Dzień dobry Aguś :loveu: Milego dnia życzymy:lol: Quote
Recommended Posts