Jump to content
Dogomania

Galeria Yorka Matrixa :)...ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze wszystkim :loveu:
Ulala ale mnie ominoł "pachnący temacik" ja to zawsze przegapie najlepsze :megagrin:

Macie za to troche fotek

Gutek coraz mocniej szarpal go za wlosy

No i doigrał sie...

Zemsta jest słodka

Obedre Cie z tych piórek

Oszołom...

Posted

Pegaza napisał(a):
Kasia a Mati nie uszkodzil jeszcze Gutka powazniej?:lol:
no ja bym sie tez wkurzyla jakby mnie kto ciagnal za wlosy haha

Mati chyba też sie wkurzył :evil_lol:

Czesc Kasieńko :loveu:

Posted

aż dziw, że Guciek jeszcze żyje...że Mati groźny ino spojrzeniem a nie czynem :evil_lol:

ale duet przebija wszystkich, no może poza Madźkowymi chłopakami :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
aż dziw, że Guciek jeszcze żyje...że Mati groźny ino spojrzeniem a nie czynem :evil_lol:

ale duet przebija wszystkich, no może poza Madźkowymi chłopakami :loveu:

a to że Arnold i Fido nie fajni :placz::placz::placz:
:lol:

Posted

Hej Kasiu!
Przyszłam Was odwiedzić, bo dawno mnie nie było. Gutek żyje! Hahahaha Prawdziwa bestia z niego:loveu:

Co do koop to ja nie sprzątam, tzn. już nie, bo mamy pole i wieś:eviltong:

Posted

[quote name='madziasto4']Nie no, ja nie mogę z tego duetu, Gucio i Mati wymiatają
Papug i pies, no wierzyc mi się nie chce, pierwszy raz widzę takie zestawienie
http://images41.fotosik.pl/35/3333ae279b84f41dmed.jpg
jak się Matuś patrzy
Ale że Gucio się nie boi Matiego
[SIZE=2]

[SIZE=3]Witaj Madziu :)
Przyznam że bałam się jak oni będą sie dogadywać bo Gucio mimo że jest u Nas już prawie 3 lata to nam nie ufa, siada na ramieniu, bierze smakołyki z reki ale niestety nie da sie dotknąć ani złapać, mimo moich starań panicznie boji sie ręki. Ale reaguje na polecenia na swoje imie.
Najlepsze jest to że to właśnie było odwrotnie bo To Mati bał sie Gucia, może dlatego że jak jeszcze był Timuś
  • to Gucio sie przyzwyczaił do psa i że pies nie robi krzywdy (tym bardziej że Timuś był niedowidzący już to nie interesowal sie papgiem a papug nawet byl tak beszczelny że siadal na nim i go podszczypywał). Wkońcu gdy Mati podrósł to nie bał sie Gutka i bardziej sie do niego zbliżał, gdzy zaczoł na niego polować zaczeliśmy tłumaczyć że Gucia nie wolno aż wkońcu zakorzeniła sie w nich niesamowita sympatia do siebie :) Teraz razem sie suszą suszarką, Gucio wypija Matusiowi wode z miski zabiera mu sznurek bo Gucio uwielbia bawić sie niteczkami (i przez to nie moge mieć makaronów u siebie w pokoju, poprostu by mi je poucinal )

• Nie raz zamiast patrzeć na jakiś film to wole popatrzeć jak te głupki sie bagniają.
    Bałam sie też że Gutek dziobnie Matusia w nos czy oko i gdzie sie bawią czesto Gucio dziobnol Matusia w nochala ale ten nie uciekał wiec kiedyś wyczekałam moment i szybko podstawiłam reke jak jak właśnie chciał go dziobnąć i niesamowite jest to że on go tylko delikatnie puka co Matusia nic nie boli wiec moge być spokojna :)

[quote name='Aga76']Po prostu filmowy duet
    [SIZE=2]
    [SIZE=3]Dzieki Aguś:loveu:

[quote name='tigrunia']Odważny niczym terier
    Pewnie że odważny...ale tak pocichu Wam zdradze że Mati boji sie nawet tego jak sam głośniej bączka puści...odgłos najpierw go dziwi potem zybko oglada sobie tył i szybko każe sie brać na rączki :evil_lol:

[quote name='Pegaza']Kasia a Mati nie uszkodzil jeszcze Gutka powazniej?
    no ja bym sie tez wkurzyla jakby mnie kto ciagnal za wlosy haha
    Nie Dario poważniej nigdy go nie uszkodził no chyba tylko to że kiedyś zdarzyło mu sie przytrzymać łapą Gutka za ogon i wyleciało jednio pióro ale to i tak był okres pierzenia wiec predzej czy później by samo mu wyleciało Mati tylko troszke pomógł. A jak sie beszczelny dziwił że Gucio nie uciekał a Mati go jeszcze popychał nosem (stojąc na jego ogonie)

[quote name='Mała Rita']Mati chyba też sie wkurzył
    Czesc Kasieńko
    Mati nie raz sie wkurza i wtedy jak uparty Gucio nie chce mu odpuścić to chowa sie do szafy :lol:
    Cze Asiu :)

[quote name='Kasia']aż dziw, że Guciek jeszcze żyje...że Mati groźny ino spojrzeniem a nie czynem
    ale duet przebija wszystkich, no może poza Madźkowymi chłopakami
    Gucio to twardziel :)

[quote name='Magda']Hej Kasiu!
    Przyszłam Was odwiedzić, bo dawno mnie nie było. Gutek żyje! Hahahaha Prawdziwa bestia z niego
    Co do koop to ja nie sprzątam, tzn. już nie, bo mamy pole i wieś
    [SIZE=2]
    [SIZE=3]Witaj Madziu :lol:
    Dziekujemy Ci za odwiedzinki:loveu:

I troszke wujcia Hektoka

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Pewnie że odważny...ale tak pocichu Wam zdradze że Mati boji sie nawet tego jak sam głośniej bączka puści...odgłos najpierw go dziwi potem zybko oglada sobie tył i szybko każe sie brać na rączki :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt: Taki strachliwy? :roflt:

Posted

[quote name='tigrunia']:roflt::roflt::roflt: Taki strachliwy? :roflt:

Jak bum cuk cuk Beatko a nawet tego jak mu w brzuszku burczy albo bulgocze coś w jelitkach...posłucha ogon pod spód i pakuje sie na kolana albo piszczy:evil_lol: Kiedyś godzine go głaskałam o 5 rano bo mu w brzuszku coś bulgotało:evil_lol:

Wampir...

Głupolowi wydaje sie że jest nadal malutki i mieści sie na fotelu...

U nAs nad stawami grasują bobry i rozrabiają strasznie...

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Delikatny mężczyzna o wrażliwym powonieniu :loveu:

Posted

Witamy wszystkich cieplusio
    Pare dni pojechaliśmy sobie z Matusiem odwiedzić wujcia Hektorka i posprzatać im troszke na świeta. Sprzątania nie było dużo bo mój Tz to o dziwostara sie utrzymać mieszkanie w czystości trzeba było tylko zmienic firanki to sobie przynajmniej troszke odpoczeliśmy :lol:
    Jutro idziemy z Matim do fryzjera bo chłopak zarósł przeokropnie a kitki nie chce nosić :angryy: