Doti1986 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Świetne foteczki:loveu: Uwielbiam czarne Yoraski:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cześć Kasieńko:loveu: Suoer foteczki przystojniaka:loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='pycia']Witamy pięknego Matrixa i jego Panią:) Witamy Cie równie cieplusio i dziękujemy za odwiedzinki:lol: [quote name='Katie']Hej Kasiu :loveu: ale duuuzo fot porobiliscie :crazyeye: :lol: Witaj Kasiu :) Troszke tych fot ie narobiło ale tak to jest jak TZ dorwie sie do aparatu :p [quote name='Doti1986']Świetne foteczki:loveu: Uwielbiam czarne Yoraski:loveu::loveu::loveu: Witaj Doti :) [quote name='Pegaza']Mati jak zawsze elegancki:loveu: Żeby to tak było Dario to bym była zachwycona...ostatnio wyszedł pobiegać na podwórko z resztą naszych psiaków cieszyłam sie bo przynajmiej w domu mi nie miałczał a akurat miałam wolne... po chwili TZ na mnie krzyczy żebym wzieła Matrixa ja patarze a ten łobuz cały umorusany żeby to jeszcze było błoto to bym to jakoś przeżyła a on podobno biegał za kurami i przypadkiem wpadło mu sie w obornik co on wtedy śmierdział...trzy razy go prałam i dopiero odżywka zabiła nieciekawy zapach :p [quote name='ewa2909']Cześć Kasieńko:loveu: Suoer foteczki przystojniaka:loveu: Cześć Ewo :loveu: Quote
Yoko2009 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy pięknego kawalera:) i serdecznie pozdrawiamy Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 http://i37.tinypic.com/1g21ds.jpg super fotka :razz::loveu: Quote
ewa2909 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cześć Kasieńko:loveu::loveu::loveu: Nareszcie si doczekałam skrzydlatego dogomaniaka:multi::multi::multi: Maxio jeszcze korzysta z zielonej trawki;) Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cze Kaska:multi: no nie moze byc Mati taki lobuz :evil_lol: on tu taki slodki:loveu: http://i36.tinypic.com/qy8uhz.jpg Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Chyba trzeba tutaj troszke przwietrzyć:loveu: Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Chyba trzeba tutaj troszke przwietrzyć:loveu: to ja podleje kwiaty:lol: Quote
Kasia_zg Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Witamy witamy po dłuższej nieobecności :lol: [quote name='Mała Rita']Czesc Kasienko :loveu: Cześć Asiu:loveu: [quote name='ewa2909']Cze Kasik:loveu::loveu::loveu: [quote name='ewa2909']Chyba trzeba tutaj troszke przwietrzyć:loveu: Cześć Ewo :) Dziekujemy za przewietrzenie az milej tu wejść;) [quote name='Pegaza']to ja podleje kwiaty:lol: Cześć Dario :) Dziekujemy za podlanie kwiatów zupełnie o nich zapomniałam i ten brak czasu ehhh;) Quote
Natalia&Lola Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Witamy, co prawda jesteśmy po raz pierwszy ale już zapowiadamy, że będziemy wpadać częściej:D Kawaler- super przystojniak! Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:D Quote
*Jot* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Witamy, co prawda jesteśmy po raz pierwszy ale już zapowiadamy, że będziemy wpadać częściej:D Kawaler- super przystojniak! Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:D Cześć! My u Was nie pierwszy raz ,ale pierwszy raz piszemy :oops: Pięknie jest Matrix obcięty :loveu: No i papuzka śliczniutka i wielki Maxio :loveu: Serdecznie pozdrawiamy :multi: Quote
Magda Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Papużka jaka odważna się zrobiła. Takie małe i nie boi się podejść do miski Matrixa :D Ale miałyście fajne spotkanko. Tylko pozazdrościć :) Matriś kochaś jeden hehe Miłego weekendu! Quote
ewa2909 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada Quote
karkakarka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Świąt i dużo prezentów :) Quote
Kasia_zg Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dziękujemy za życzenia!:x-mas: My również życzymy Wszystkim aby Wigilia i Święta Bożego Narodzenia upłynęły Wam spokojnie i radośnie, aby Wasze marzenia zmieniły się w rzeczywistość, a sukcesy przerosły oczekiwania!! Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!! :tree1::santagri: Quote
Pegaza Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Kasiu juz zyczylam na nk ale tutaj tez zostawie Weoslych:) Quote
Recommended Posts