Nati28 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ile zdjec :crazyeye: fajnie sie tak spotkac :loveu: Quote
Pegaza Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Cze Kasia:loveu: widzialam widzialam dziekuje za odwiedziny:cool3: a ta Melcia to chyba mloda co? faktycznie Neo calkien inny niz Tofik:p no kaczorki sa na topie wiec Pipi tez go ma:evil_lol: Quote
Katie Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Mela ma chyba 4,5 miesiaca i jest rufusa :p Quote
karkakarka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 http://i37.tinypic.com/9bfayw.jpg hihi jaka mina Matrixa :evil_lol: Katie... w końcu mogę se pooglądać twojego Neonka :loveu: Quote
Katie Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Hehe :p nie wygladal wtedy co prawda najlepiej, bo tydzien przed spotkaniem troszke zaniedbalam go i straszne koltuny mu sie porobili i w dzien przed mocno go natluscilam i rozczesalam. Jak go rano umylam, to ten olej sie nie spral do konca, pomimo, ze plukalam psa i plukalam, ale co tam :eviltong: Quote
tigrunia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cześć Kasiasta :multi: Ale mieliście fajne spotkanko :loveu: Zazdraszczam ! :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wpadłam Kasieńko okienka pozamykać bo zią straszny idzie:shake: Coś Cię znowu długo nie ma:placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kasia wpadnij na dogo i napisz jak tam u Was? zobaczylabym bym Hektora Gucia Matiego..:loveu: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Kasia wszystkiego naj naj:Rose: i duzo dzieci:eviltong::loveu: :new-bday: Quote
Kasia_zg Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ewa2909 napisał(a):Dalej cisza:placz::placz::placz: Wkoncu jestem...i wkoncu mam nadzieje że wszyscy dadza mi troche odetchnać i zawitam cześciej:lol: Pegaza napisał(a):Kasia wszystkiego naj naj:Rose: i duzo dzieci:eviltong::loveu: :new-bday: Dziekuje Ci Dario Serdecznie za tak cudowne życzenia ;):loveu: Dokończe wstawianie fotek ze spotkanka a potem troche zaległych i już bedzie na bieżąco ;) Dla przypomnienia Neo i Mela Tofik w akcji :evil_lol: Matuś Melcia Quote
Kasia_zg Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 :loveu:Matuś też podrywał małą Melcie Tu z Tofikiem Dostojny Neo Quote
Kasia_zg Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 A teraz najlepsze próba zrobienia wspólnej fotki co Matuś bardzo Nam utrudniał bo nagle stwierdzil że on uwielbia Tofika i koniecznie chce iść do niego.... Kolejna próba... A Mati robil swoje i za chiny nie pozwolił sie posadzić.... Quote
Kasia_zg Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 W pewnym momencia stałam sie bezradna... Wiec Ewa wpadła na genialny plan..... .....zamiany psiaków:evil_lol: I ostatecznie wyszło Jeszcze pare fotek... Quote
Kasia_zg Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Doti dziekujemy:loveu: Ostatnie focie Mały Model Quote
Kasia_zg Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Wujcio Hektorek Ulubiona kotka Matusia-Tosia Quote
Pegaza Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ajc ile tu fotek:multi: sie posmialam z Was oj ten Mati niedobry:evil_lol: Kasia promieniscie wygladasz:p kotka Tosia ladnie pozuje:loveu: a Hektorek jaki powazny..:cool1: Quote
ewa2909 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kasieńko ile świetnych foteczek jeszcze uchowałaś:multi::multi::multi:. Ja poprosze o zgranie ich wszystkich na płyte a ja przy najbliższej bliżej nie określonej okazji sobie wezme.Będe miała super pamiątke:multi::multi::multi:. Quote
tigrunia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://i36.tinypic.com/2dbpldw.jpg fajny kociak :loveu: Cze Kasiasta i spóźnione najlepszego!! :multi: :loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Pegaza']Ajc ile tu fotek:multi: sie posmialam z Was oj ten Mati niedobry:evil_lol: Kasia promieniscie wygladasz:p kotka Tosia ladnie pozuje:loveu: a Hektorek jaki powazny..:cool1: Dzieki Dario :) Hektorek zawsze jest poważny no chyba że widzi jedzonko to cieszy sie tak że nie tylko ogonek merda ale on cały buja sie na boki jak foczka:razz: [quote name='ewa2909']Kasieńko ile świetnych foteczek jeszcze uchowałaś:multi::multi::multi:. Ja poprosze o zgranie ich wszystkich na płyte a ja przy najbliższej bliżej nie określonej okazji sobie wezme.Będe miała super pamiątke:multi::multi::multi:.Będa zgrane na płytke i będa czekały na kolejne spotkanko :) [quote name='tigrunia']http://i36.tinypic.com/2dbpldw.jpg fajny kociak :loveu: Cze Kasiasta i spóźnione najlepszego!! :multi: :loveu::loveu: Dziekuje Beatko:loveu: Quote
Katie Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Hej Kasiu :loveu: ale duuuzo fot porobiliscie :crazyeye: :lol: Quote
Recommended Posts