ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Troszke Matrixa z dzisiejszego spotkanka:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 O Ewa wstawila foty Matusia :multi: a zapytalas kiedy nas odwiedzi na galeriach?:cool1: i jak spotkanko wypadlo?:p Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ja tez mam Matrixa, prawie w takiej samej pozie i jakosc kiepska, ale co tam :lol: Quote
Doti1986 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Śliczne zdjęcia a jaka ładna fryzurka:loveu: Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']O Ewa wstawila foty Matusia :multi: a zapytalas kiedy nas odwiedzi na galeriach?:cool1: i jak spotkanko wypadlo?:p[/quote] Macie wszyscy pozdrowienia od Kasi:loveu: Kasia niestety nie może wejść wogóle na dogomanie.My tylko dzięki NK mamy ze sobą jeszcze kontakt. Spotkanko super.Kasieńka jeszcze fajniejsza niż na dogo.Bardzo sympatyczna dziewczyna:loveu::loveu::loveu:. Co do Matigo-piękny zadbany pies.Przynajmiej jest sie do czego przytulić:loveu:. Mam nadzieje że u Kasi są na aparacie o wiele lepsze zdjęcia niż u nas i będzie co wstawiać .Jeżeli nie Kasik to ja to uczynie. Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 ojej, ale z Matiegio elegancik wyczesany :loveu: Kasiu tęsknimy...wracaj do nas!!! Quote
Nati28 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Matrix pieknie sie prezentuje :loveu: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 O nie wiedzialam jakies problemy ma z logowaniem? no Mati elegancik hehe w tej swojej apaszce:cool3: Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']O nie wiedzialam jakies problemy ma z logowaniem? no Mati elegancik hehe w tej swojej apaszce:cool3:[/quote] Z tego co zrozumiałam to wogóle jej nie chodzi dogomania.:shake::shake::shake:. Super piękny piesek:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Osz szkoda noo gdyby nie Twoje fotki to predko Matiego nie zobaczymy..:-( jednej nie chodzi druga odchodzi buu smutno sie robi:-( Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']Osz szkoda noo gdyby nie Twoje fotki to predko Matiego nie zobaczymy..:-( jednej nie chodzi druga odchodzi buu smutno sie robi:-([/quote] Niestety coraz smutniej:placz::placz::placz: Quote
Kasia_zg Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Witam Wszystkich cieplusieńko:loveu: Dziękuje za wstawienie fotek :loveu: a także za odwiedzinki w galerii. Fotki ze spotkanka Melcia:loveu: Quote
karkakarka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://i38.tinypic.com/1zn7n7m.jpg wow ile yorkasków :) :multi: Pozdrawiam :D Quote
Nati28 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kolejne fotki :multi: Wszystkie psiaki super :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Cześć Kasiu:loveu:Dziękuje za foteczki są świetne.Mamy fajną pamiątke:multi::multi::multi:.Mam nadzieje że nie ostatnia:lol::lol::lol: Quote
Kasia_zg Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='karkakarka']http://i38.tinypic.com/1zn7n7m.jpg wow ile yorkasków :) :multi: Pozdrawiam :D Witamy :) Dziękujemy za odwiedzinki i również pozdrawiamy:lol: [quote name='Nati28']Kolejne fotki :multi: Wszystkie psiaki super :loveu: Fotek jeszcze sporo jest w miare wolnego czasu wstawie;) [quote name='ewa2909']Cześć Kasiu:loveu:Dziękuje za foteczki są świetne.Mamy fajną pamiątke:multi::multi::multi:.Mam nadzieje że nie ostatnia:lol::lol::lol: Czść Ewo :loveu:Nie masz za co dziękować. Chciałam wysłac Ci mailem ale coś nie bardzo sie chciało wiec mam nadzieje że nie masz nic przeciwko że wstawiam je u Ciebie w galerii i u mnie:razz: Fakt paiątka jest i byle było ich wiecej :lol: Kolejna porcja fot ze spotkaka Neo w akcji obronnej...kąsał niemiłosiernie ;) Quote
Kasia_zg Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Toficzek i jeg wyczyny a Matrix z Neo zamiast ratowac Melcie to sie temu przyglądali.... Miłego dnia życze wszystkim:loveu: Quote
Nati28 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witamy i pozdrawiamy :loveu: Wszystkie zdjecia piekne, a Toficzek to maly zboczuch :mad: Quote
Pegaza Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Kasia narescie tutaj zawitalas mam nadzieje ze do mnie tez wpadniesz:cool1: a ten Neo tez dogomaniak?> http://i36.tinypic.com/2emelwp.jpg Tofik to maly zbok jak moja Pipi:evil_lol: tyle ze ona cwiczy na kaczorku:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Pegaza']Kasia narescie tutaj zawitalas mam nadzieje ze do mnie tez wpadniesz:cool1: a ten Neo tez dogomaniak?> http://i36.tinypic.com/2emelwp.jpg Tofik to maly zbok jak moja Pipi:evil_lol: tyle ze ona cwiczy na kaczorku:evil_lol: Cześć Kasieńko:loveu: Następne focie super:multi::multi::multi: Neo to brat bliźniak mojego Tośka:-o(Nie ma on swojej galerii a istnieje pod nickiem KATIA) Quote
Katie Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hej :loveu: Łał Kasia, ile Ty masz tych fotek :loveu: Fajnie, ze zrobiliscie tyyle fotek :lol: i dzieki, ze tyle Nea zrobiliscie :loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Nati28']Witamy i pozdrawiamy :loveu: Wszystkie zdjecia piekne, a Toficzek to maly zboczuch :mad: Witamy cieplusio :) Z Toficzka to niezły ananasik:eviltong: [quote name='Pegaza']Kasia narescie tutaj zawitalas mam nadzieje ze do mnie tez wpadniesz:cool1: a ten Neo tez dogomaniak?> http://i36.tinypic.com/2emelwp.jpg Tofik to maly zbok jak moja Pipi:evil_lol: tyle ze ona cwiczy na kaczorku:evil_lol: Dario już u Ciebie byłam i nadrobilam mega zaległości. Ewa Ci już wytłumaczyła jak to jest z Neo....a właśnie trzeba Kasie namowic żeby założyła galerie Neo. Hihi Tofik że zoczuś to ok no ale że Pipi :evil_lol:i to jeszcze na kaczorku ćwiczy:crazyeye::roflt:Dario ależ to politycznie niepoprawne:evil_lol: [quote name='ewa2909']Cześć Kasieńko:loveu: Następne focie super:multi::multi::multi: Neo to brat bliźniak mojego Tośka:-o(Nie ma on swojej galerii a istnieje pod nickiem KATIA) Cześc Ewo:loveu: Fotek jeszcze jest troszke. Ciezko w to uwierzyć że Neo to brat bliźniak Tośka to zupełnie dwa różne charakterki, zreszta z wygladu też zupełnie inni :lol: [quote name='Katie']Hej :loveu: Łał Kasia, ile Ty masz tych fotek :loveu: Fajnie, ze zrobiliscie tyyle fotek :lol: i dzieki, ze tyle Nea zrobiliscie :loveu::loveu: Kasiu jeszcze pare fotek jest i na kórych też jeszcze bedzie Neo i nie dziękuj bo nie masz za co :) Staram sie wklejac inne fotki u mnie i inne u Ewy Quote
Recommended Posts